Henny van de Werken

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

3431.50

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Goed dat je hier bent, al zijn we hier uiteraard liever niet, het is helaas nodig. Ik hoop dat ook jij wilt bijdragen om te helpen naar meer onderzoek bij kanker.  Nog steeds overlijden er mensen aan deze ziekte.  Ook in mijn omgeving heb ik, net als velen anderen, daar mee te maken.  

Zelf kreeg ik in 2012 de diagnose uitgezaaide borstkanker, beter worden zit er niet meer in. Dankzij onderzoek zijn er medicijnen, een doelgerichte therapie, die de groei van de kankercellen remt. Dat krijg ik nog steeds 3 wekelijks toegediend. Hierdoor is de ziekte al jaren in remissie en heb ik nog een goede kwaliteit van leven. Ik wil d.m.v deze actie mijn steentje bijdrage om dat ook voor anderen mogelijk te maken.

Niet meer beter worden betekent ook een andere weg in slaan in een "andere" wereld een wereld mét kanker. Sinds ik zelf deze  diagnose heb gekregen, ontmoet ik in mijn omgeving nog meer  kankerpatienten. Ik hoor en lees ervaringen, verhalen die mij diep raken. Over verdriet, angst, pijn, verlies en afscheid nemen. Ieder in zijn eigen proces maar met hetzelfde verhaal, de moeilijke weg die we afleggen

Team kanker.nl voert al jaren deze actie  en dit jaar heb ik me bij ze aangesloten, ga ik samen met hen die moeilijke weg beklimmen. Lopen en fietsen we de Alpe d'HuZes met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer genezing en minder bijwerkingen bij kanker.

De berg op wandelen is  een enorme uitdaging. Ik ga die moeilijke klim doen maar ik kan dit niet alleen. Draag jij de actie en alle kankerpatiënten een warm hart toe? Doneer en steun mij naar de top.

Opgeven is geen optie!

Dankjewel alvast voor je bijdrage.

Henny

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Yogalessen

Vanaf december ben ik niet zo vaak op de socials geweest en met name weinig op facebook.  In de hectische decembermaand trek ik mij vaak terug in mijn eigen wereldje. Ik probeer er bewust van te zijn om tijdens drukke tijden mijn grenzen te bewaken. Dat heb ik vooral geleerd na de diagnose kanker toen ik in een burnout belandde en stress en angst ervaarde.

Door yoga en meditatie leerde ik mijn lichaam en geest meer in ontspanning te komen, waardoor emoties makkelijker loskwamen. Ik vind het een fijne manier om weer even bij mezelf terug te komen in moeilijke of drukke tijden.

Toch doe ik het de laatste tijd te weinig en heb ik weer even dát duwtje in de rug nodig. Herken jij dit of wil je ervaren wat yoga met jou kan doen? Dan roep ik je zondagochtend 5 maart op het matje bij de yogalessen van Kim van Eijk - Natuurvoedingsadvies

 De opbrengst van deze lessen gaat naar de actiepagina.

Henny

2023

De december maand is weer voorbij en het nieuwe jaar begonnen. Klinkt zo dichtbij opeens , 1 juni, nu het 2023 is. Hoewel ik in december wat minder aanwezig was op de socials ging de actie gestaag verder. Momenteel ben ik weer bezig met leuke sieraden maken. Behalve sleutelhangers maak ik nu ook tashangers, armbanden en oorbellen. Bijna elke dag lig de eettafel vol met accesoires en ben ik aan het knutselen. Dit is o.a ook mogelijk door gifts van donateurs, zo lief. De opbrengst gaat voor 100% procent naar de actie. 

Ook mijn wandelingen gaan goed vooruit, vandaag wandelde ik 10 km, een mijlpaal. Ik bedacht me, nog 4 erbij maar dan nog omhoog de berg op. Bij de training is ook merkbaar dat ik sterker wordt. 

Momenteel ben ik begonnen met de kaarsenactie. Dat houd in dat je voor 6 euro een kaars kan kopen en die voor jouw dierbare kan laten branden op de koersdag, in 1 van de bochten. 

Vanaf nu is het ook mogelijk op zaterdag en zondag in Heinenoord een fotoshoot te laten maken  tbv de alpe d'HuZes. Zowel voor de fotoshoot en een kaars kan je voor meer informatie een mailtje sturen naar info@henwandelt.nl

Opgevenisgeenoptie

Henny
Goed op gang😀💪

Momenteel is de actie goed op gang gekomen en heb ik al veel donateurs, heel dankbaar daarvoor.

Ik ben druk bezig met het organiseren van het een en ander. Zo ben ik aan de slag gegaan om sleutelhangers te maken voor de actie. Inmiddels heb ik er al heel wat donateurs mee kunnen werven. Ze zijn heel leuk geworden. Sinds gisteren zijn we ook begonnen om fotoshoots te gaan doen tbv de ad6. Deze vind je op mijn facebookpagina @henwandelt.  

Sinds de start staat elke dag in teken van de ad6. Is het niet knutselen, bedenken of blogs schrijven, er wordt ook al getraind Op de loopband oefen ik met de helling om dat een beetje in de benen te krijgen. Poehoe best pittig, maar het lukt en geeft veel voldoening dat mijn conditie steeds beter wordt.  De wandelingen worden beetje bij beetje ook wat langer en gaat eigenlijk best prima. Om de wandelingen niet te saai te maken fotografeer ik mijn omgeving. Op deze manier zie ik meer en ben ik even in het moment. Dat werkt ontspannend, heel fijn want kom vaak voldaan en met leuke foto's terug van de wandeling. 

Laatst de controle in het ziekenhuis gehad voor de mugascan en die was goed.  Het medicijn wat ik krijg kan kans op hartschade geven en daarom wordt elke 3-6mnd een mugascan gemaakt om de hartpompfunctie te meten.  Het was goed maar ik weet dat het helaas niet altijd bij iedereen het geval, sommigen moeten soms (tijdelijk) stoppen met de medicatie.  Onderzoek naar de bijwerkingen bij medicatie is heel belangrijk. Daarom wandel ik ook die berg op!

Bedankt voor het lezen en jouw steun, in welke vorm dan ook. Het wordt zeer gewaardeerd.

Vind je het leuk mijn weg naar de Alpe d'HuZes te volgen en op de hoogte te blijven van komende activiteiten?

Volg mij dan op:
facebook  https://www.facebook.com/hen.oppad/Gestart

Hoe het begon….

Ik wandelde 2 jaar geleden voor revalidatie na een andere doorgemaakte aandoening. Mijn conditie ging er door vooruit en kreeg er steeds meer plezier in. Toen ontstond het idee dat ik het wandelen ook wilde inzetten voor anderen en liep al eerder een klein sponsorloopje. Niet veel later kwam, op het forum van kanker.nl,  de vraag of er nog mensen waren die mee wilde doen met de Alpe D'HuZes en toen twijfelde ik geen moment, ik wil en ik moet dit doen. Ik kreeg  daar zo'n fijn gevoel bij dat ik mijn hart volgde. Na wikken en wegen of dit ook fysiek haalbaar is heb ik besloten mee te doen met team kanker.nl. 

Het brainstormen..

Vanaf toen begon het steeds meer te kriebelen en raakte ik steeds enthousiaster. Na veel brainstormen over hoe en wat,  begon het een beetje vorm te krijgen. Intussen was ik aan het werk om een facebook pagina te maken, die binnenkort online gaat, waar ik ook al mijn evenementen en trainingen met jullie ga delen. Het maken van flyers, aankondigingsberichtjes …..en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. De afgelopen tijd heb ik veel achter mijn laptoppie gezeten maar ook de beentjes worden getraind. Die top van die fantastische Franse berg die zal ik niet zomaar bereiken, daar moet ik wel wat voor doen. De wandeltraining naar de Alpe d’HuZes ben ik aan het uitbreiden en ook de oncologische training is daar wat meer op aangepast. Ik oefen daar nu al met kleine stapjes met de helling op de loopband en train mijn beentjes meer. Hup met de beentjes, op naar de top!

Gestart

Toen was daar eindelijk de inschrijving! En kon het beginnen…..en wat een goede start. Zoveel lieve mensen die allemaal de actie een warm hart toedragen, ik ben oprecht dankbaar voor alle steun en donaties en niet te vergeten de lieve en bemoedigende woorden die ik heb mogen ontvangen.  

Tot ziens…

Ik hoop uiteraard jullie hier terug te zien. Hier deel ik de komende tijd  evenementen die ik ga organiseren en ik kan al verklappen dat er bij zitten die jij superleuk gaat vinden. Met als doel uiteraard zoveel mogelijk geld te verzamelen voor onderzoek, met jullie steun gaat dat zeker lukken. 

 

Henny

My activity tracking

16
kms

Thank you to my supporters

15

Anonymous

10

Perry Bout

Succes

26

Luk Vinke

106

Kimberley

Wat een kanjer ben je mam! Zo mega trots op jou!! You can do this 💪🏻🔥❤️

20

Esther Aanen

TOI TOI TOI

10

Anonymous

106

Cisca Pors V Leersum

Lieve zus ,zet hem op naar de top.💪 Jij kan dit,heel veel sterkte en succes❤️

26

Rachel Van Kuijk

Heel veel succes!!

180

Henny

"Kaarsen"

5

Monique

Heelveel suc6 en sterkte! Diep respect en weet zeker dat je deze zware klim gaat behalen.

5

Tineke Snijder

Sleutel, veel succes

26

Mariëlle Verbaas

Topper! Succes 💋

10

Cora Stolk

20

Helene Van Leersum

Hey lieve nicht wat ben je een kanjer !!! ff knallen op die berg!

10

Anonymous

Respect voor jou Henny en je mede teamgenoten. Zet m op naar de top❤️

29.50

George Fernandes

Sleutelhanger

9

Denise Zuijderduijn

Sleutelhangers

26

Henny Werken

14

Gemma Schmitz

Knap gedaan hoor.

66

Anonymous

Heel veel succes Henny, zet hem op!

4.50

Josina Borgers

Voor de sleutelhanger " Handen" 🖐

10

Paola Ketting

2x sleutelhanger engel. Bedankt

10

Ria Vink

Wat zijn wij trots op jou !!! Kanjer

50

Victor De Jongh

Hoi Henny, knap en dapper dat je deze uitdaging aangaat. Heel veel succes. Groet Victor.

9

Nicolette Waal

2x sleutelhanger engel

50

Yvonne Blonk

Lieve Henny, Zo blij dat je gaat wandelen voor dit goede doel. Veel kracht en liefde voor jou.

25

Fam. Van Stigt Thans

Heel veel succes!

20

Theo Toetenel

Ik vindt het dapper en mooi dat je dit gaat doen! En hoe jullie er met zijn tweetjes jij en Karel mee omgaan. Vroeger toen we nog samenwerkte vertelde hij wel is wat en dan dacht ik petje af, ik wens jullie nog heel veel mooie momenten ! Grtjs Theo

5

Anonymous

10

Lenie Van De Werken

Wat ben je toch een super Woman💪😘

26

Anonymous

Heel veel plezier en succes met de bergwandeling op de Alpe d'HuZes. Ik kijk er naar uit om uw ervaring terug te lezen op Instagram. Dikke kus en knuffel van uw nichtje Valerie

10

Bas Lodder

Zet'm op Henny ,jij gaat boven komen! Van mij een duwtje in je rug .

26

Marian Kop

Hallo Henny, Van Karel hoorden wij van jouw plan. Wouw, wat enorm goed van jou dat je dit gaat doen. Jij en jouw gezin hebben al heel wat bergen moeten beklimmen. Heel erg veel succes 💪en sterkte 🍀🍀🍀 met alle voorbereidingen en trainingen!! Ben en Marian (FC80)

26

Peter Van De Werken

Trots op jou 😘

15

Maite Gutierrez

10

Shulize

Armbandje

10

Anonymous

Succes Henny Respect!

4.50

Anonymous

Sleutelhanger olifant, via fysiotherapie Lombardijen

60

Henny

"kaarsen" 60 euro

13.50

Josina Borgers

Ik heb een donatie gedaan voor 1x de olifant 1x de handen 1x het hartje

75

Marina

Fantastisch Henny, veel succes!

100.50

Paola Ketting

Hierbij het geld vanuit de actie op mijn werk. Groet Paola

10

Anonymous

Heel veel succes!!!

20

Anonymous

Dank je wel, Ik nam 4 sleutelhangers via Denise, Groetjes Karin

10

Anonymous

Wat een ontzettende doorzetter ben jij, respect 💪

150

Danny Stolker

Henny, wat goed! Heel veel sterkte, en geniet er ook van!! XXX

20

S Gashi

Goede zaak 👍

15

Anonymous

20

Joke Latorre

20

Arnold

Sterkte en succes !

4.50

Bas Lodder

sleutelhanger ,succes

550

Van De Werken Onderhoudsbedrijf

106

Anonymous

Heel veel sterkte, maar ook: Heel veel plezier tijdens je wandeltocht.

106

Taxtainable Bv

Zet hem op! Trots op je!!

26

Anonymous

Heel veel succes!

26

Esther Schijve

Hoi Henny, wij hebben elkaar al jaren niet gezien en ik lees nu jvia facebook je bericht. Moedig en mooi dat je dit doet. Ik wens je veel kracht en alle goeds toe! Liefs van Esther Schijve

18

Joke Van

Sleutelhanger

15

Anonymous

66

Jacqueline Van Leersum

Jij kan dit, toppertje!

4.50

Hamide Kayar

Sleutelhanger olifant

9

Denise Zuijderduijn

Sleutelhanger olifant 2 stuks

20

Anonymous

Lieve Henny Wat een prachtig doel! Ik wens je heel veel succes. Hartelijke groet Marion

20

Maikel Ridderinkhof

4.50

Sandra Romberg

Voor de sleutelhanger engel

35

M Van Der Hart

10

Anonymous

Heel veel succes met de voorbereidingen voor de loop op de Alp d'Huzes

66

Fysiotherapie Lombardijen

Henny je bent een kanjer! Je doet het hier geweldig en je inzet is inspirerend. Wij steunen jou!en wensen jou heel veel succes in het behalen van dit mooie doel!

66

Jamie Van Dorst

10

Joke Blankenstein

Zet 'm op twinnie

26

Jaap Van Emmerik

Henny, veel succes met de tocht.

30

Karim Aghaddad

Sleutelhangers. Heel veel succes met de klim. Karim.

20

Johan Tonnon

Véél succes!!!

15

Anonymous

Heel veel succes

26

Lenie Van De Werken

Super trots op jou

20

Tonny

Henny heel veel succes op de Alpe d’Huez en de weg er naar toe met trainen

6

Anonymous

Succes

20

Karim

Superleuke initiatief weer(kettinkjes) en succes met de klim

50

Simone Sla

oh dat kan jij wel topper

100

B&b Ons Tuinhuis

Zet hem op. Wij vinden je sowieso een toppertje trots op jou. ❤️

14

Anonymous

26

Tom Van Den Berg

Héél véél succes Henny, ik weet nog, dat ik begon met wandelen. Nu heb ik 2x de Vierdaagse gelopen. Groet Tom

4.50

Paola Ketting

Sleutelhanger olifant. Heel veel succes met deze mooie actie

4.50

Vera

Voor de sleutelhanger Engel😇

15

Sjoerd Jongste

Succes!!

50

Anonymous

Wouw wat sterk dat je deze uitdaging aangaat. Zet uhm op!

6

Anonymous

Armband Jenny

26

Denise Vink

Zet hem op Henny!! Naar de top je kan het.

9

Christel & Patricia

Bedankt voor de 2 mooie sleutelhangers/tassenhangers! Heel veel succes!! 😃😘

10

Tineke Van De Werken

Super ,zet hem op!!!

10

Anonymous

4.50

Mieke Van Oort

1x sleutelhanger lotusbloem

25

Chris Van Leersum

Zet hem op Toppertje. Chris en Wil

54

Marianne Van Dalen

Ik wil graag 12 keer de sleutelhanger van de olifant succes en groetjes Marianne

26

Miroslav Golijanin

15

Linda Dorsman

Wat een sterke vrouw ben jij! De weg die jij hebt bewandeld en hoe jij in het leven staat. Je mag terecht trots zijn op jezelf!

20

Ria De Groot

Heel veel succes . Je kan het liefs Ria

26

Karin Hoes

Geweldig Henny!!

26

Simone

Heel veel succes 💪🏼

5

Maria Guiterrez

Sleutelhanger

5

Anonymous

20

Carmen Doest

2 hangers en donatie. (Fysio Lombardijen)

My Activity: Wandelen