Herman Bramer

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

0

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Wie komt er niet in aanraking met kanker? Het verdriet, de impact op je leven en dat van de mensen om je heen is groot. Ook in mijn leven heb ik dat ervaren. Om hier (en zeker als fietser bij een fietsbedrijf) een bijdrage in te doen is eigenlijk geen keuze. 

Bike Totaal en Dynamo zijn al meer dan 10 jaar partner van Alpe d’HuZes. 

Naast dat we zelf een fietsteam hebben, richt ons partnership met Alpe d’HuZes zich vooral op het mobiel houden van alle fietsers aan Alpe d’HuZes. Na een lange voorbereiding zijn er de eerste week van juni zo’n 5.000 deelnemers die op de Alpe hun bijdrage gaan materialiseren. Door te finishen bekronen ze hun inspanning om geld in te zamelen voor de bestrijding van en onderzoek naar kanker. Vaak zijn het heel persoonlijke verhalen en motivaties om deel te nemen.

Uiteraard doen we vanuit Bike Totaal mee met een fietsteam. Maar wat veel meer impact heeft is het technische team van Bike Totaal. Met zo’n 15 mecaniciens staan we 4 dagen lang langs de route om alle technische problemen aan fietsen van de deelnemers op te lossen. Problemen als gebroken kettingen, verkeerd verzet, versleten remblokken en wielen, platte en versleten banden, en nog heel veel meer ellende. Voor velen is de aanwezigheid en hulp van ons Bike Totaal team de redding van hun Alpe d’HuZes deelname.

Zo zorgen we dat voor velen de droom van deelname niet in duigen valt maar op de 1e donderdag van juni bewaarheid wordt. De dankbaarheid bij deelnemers is vaak hartverwarmend en soms onbeschrijfelijk.

Het zou mooi zijn als je ons wilt steunen, zodat we samen de stichting Alpe d'HuZes hun ongelooflijk goede werk kunnen laten voortduren !

Dankjewel als je iets wilt geven !

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Activity: Fietsen