Inge Blok-Rasenberg

Alpe d'HuZes 2020

Samen de berg op, omdat onvoorwaardelijke liefde er met de paplepel ingegoten is!

En dan staat de wereld even stil..

 

Als je op 31 en 32 jarige leeftijd je beide ouders.. Binnen een jaar verliest aan deze vreselijke ziekte.. Dan hoeven wij onze motivatie niet uit te leggen..

 

Wij.. Inge en Nikki.. Zullen die berg opgaan.. Niet alleen om een heel mooi bedrag bij elkaar te krijgen om kanker de wereld uit te helpen.. Maar wij gaan laten zien dat we samen sterk staan.. Samen verder gaan.. En samen alles aan kunnen.. Een makkelijke weg.. Nee zeker niet.. Maar die is er ook niet..

 

Als gezin zijn wij eind 2011 de strijd aangegaan met mama tegen borstkanker.. Na een operatie en bestralingen werd ze schoon verklaard.. Maar eind 2015 was het fout.. Heel fout.. De borstkanker had toch uit kunnen zaaien naar haar botten..

En dan.. Staat de wereld even stil.. Onze mama.. Een krachtige, lieve, spontane en zorgzame vrouw.. Die ineens te horen krijgt dat ze dood gaat.. Zo krachtig als ze was.. Is ze het gevecht aangegaan.. Opgeven was geen optie.. En dan op 25 oktober 2018, een dag na haar 59e verjaardag.. Wordt de allerliefste mama en oma een sterretje..

 

Alsof dit verlies nog niet groot genoeg is.. Kregen we in diezelfde week te horen.. Dat papa uitgezaaide maagkanker had.. Ook hij is het gevecht aangegaan.. Winnen van deze vreselijke ziekte was gelijk uitgesloten.. Maar ook voor papa was opgeven geen optie.. En dan op 12 september 2019, precies 46 weken na mama.. Moeten wij afscheid nemen van onze stoere, sterke, zorgzame, grappige, gezellige papa en opa..

 

Dus onze motivatie om DE berg op te gaan.. Is om te laten zien dat opgeven geen optie is..

Mama en papa hebben gestreden.. Alles uit het leven gehaald wat erin zat.. Wij zijn hen dankbaar voor het mooie voorbeeld wat ze ons gegeven hebben.. Wij zijn hen dankbaar voor de talloze mooie herinneringen.. En vooral de onvoorwaardelijke liefde die ze ons hebben laten voelen!

 

Wij gaan hun trots maken.. Door SAMEN die berg te beklimmen.. Om SAMEN te laten zien dat opgeven geen optie is.. En om SAMEN het duwtje in de rug van papa en mama te voelen..

 

Liefs..

 

Inge en Nikki

 

En natuurlijk onze steun en toeverlaat

Alex, Marc

Finn, Milan, Ties, Luca

 

My Updates

Overweldigend!

Gisteren om 18.06u ging de inschrijving van start.. Samen met Nikki achter de laptop.. Om 18.43u HET mailtje dat we zijn ingeschreven.. We keken elkaar aan.. WE GAAN HET DOEN!!!

Samen hebben we het mooie bedrag wat opgehaald is tijdens de afscheiddienst als onze 1e donatie gedaan.. We gaan ervoor om er een mooi eindbedrag van te maken.. 

Om 19.28u plaats Nikki een bericht een Facebook.. De likes.. De reacties.. Whats appjes.. Overweldigend.. Zoveel mensen die ons succes wensen.. 

Een paar keer refreshen we de actiepagina.. Gewoon om te kijken.. En dan om 22.00u gaat mijn telefoon.. Gefeliciteerd zus.. WE hebben al €2500,- opgehaald.. 

Het is een overweldigend gevoel.. Dat we dit nu al hebben bereikt.. We zijn er nog niet.. En uiteraard zijn alle donaties welkom.. 

Wat ben ik trots.. Op iedereen die ons een warm hart toe draagt.. De vele donaties die we nu al hebben mogen ontvangen.. Stiekem pink in een traantje weg.. Papa en mama.. We doen het voor jullie.. En voor alle andere die moeten missen!

 

Iedereen BEDANKT!!!

 

Liefs 

Inge

 

Thank you to my Sponsors

100

Amanda

Wat is de waarde van geld als je je dierbaren kwijt bent....

10

Anonymous

Meid je bent een topper, heeeeel veel succes❤

250

Rob Vervoorn

100

Nelleke en Ton Blok

Uit verlies en verdriet kan ook iets heel moois voortkomen en dat is dat jullie je inzetten voor andere mensen om met deze ziekte om te gaan en inde toekomst mogelijk te voorkomen. In gedachte lopen wij met jullie mee.

20

Twiggy Segers

Lieve Inge, Zet hem op en beklim samen met je zus deze berg! Het zal moeilijk worden, maar dat gaat jullie lukken. Wij wensen jullie alle kracht toe! Veel liefs, Twiggy en Kris

10

Denise De Winter

Succes!!! Ik 😘

Show more