Jacco Bouwman

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

468
kms

My target 0kms

Een kleine uitdaging voor mij, als je het vergelijkt met de grote uitdaging waar mensen met kanker voor staan.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Ik heb 2x meegedaan aan de Roparun en met mijn vrienden heel veel geld opgehaald voor de palliatieve zorg. Nu wil ik mij inzetten om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Wat zou het mooi zijn wanneer je niet meer dood hoeft te gaan aan deze verschrikkelijke ziekte.

Je kunt mij en KWF op verschillende manieren steunen. Wordt bijvoorbeeld 'bochtenmaatje'. De top van de Alpe d'Huez heeft een hoogte van 1860 meter. Ik leg straks 1061 hoogtemeters en 15,5 km af. Het gemiddelde stijgingspercentage is 7,9% en het steilste stuk 12%. De klim bestaat uit 21 haarspeldbochten. Wil jij 1 van mijn 'bochtenmaatjes' zijn? Bedankt voor de support!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Alpe d'HuZes 2020 wordt verplaatst naar 2021; opgeven is geen optie!

Momenteel vechten mensen voor hun leven. Andere vechten voor het leven van anderen. Logisch dat de Alpe d'HuZes 2020 wordt verplaatst om een bijdrage te leveren aan het beschermen van levens van anderen. Wel zuur omdat we met de Alpe d'HuZes juist geld ophalen om er voor te zorgen dat mensen niet dood hoeven te gaan aan kanker. Op dit moment gaat het om het coronavirus en deze aandacht is terecht. Van uitstel komt geen afstel! Ik blijf me verbinden aan de doelstelling van de Alpe d'HuZes en daarom verhuis ik mee naar de Alpe d'HuZes 2021. Een jaar extra trainen en een jaar extra om geld op te halen voor het goede doel. Mijn spaarpotje verhuist ook mee naar 2021 en doneren kan je blijven doen. Komend jaar kom ik met nieuwe acties om geld op te halen; blijf mij dus volgen. Bedankt voor de steun tot nu toe. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar! Met sportieve groet, Jacco

Bezoek aan Antoni van Leeuwenhoek en Nederlands Kankerinstituut

Bij het Antoni van Leeuwenhoek (AvL) werken ze iedere dag aan onderzoeken die ervoor moeten zorgen dat mensen niet meer doodgaan aan kanker. Dit vind ik zo’n mooie ambitie. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij. Daarom loop ik 4 juni tijdens de Alpe d’Huzes hardlopend de alp op en wil ik zoveel mogelijk geld ophalen om een bijdrage te leveren. 100% van de opbrengsten gaat via het KWF naar het Antoni van Leeuwenhoek.

Als deelnemer aan de Alpe d’HuZes had ik de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in het AvL; wat indrukwekkend. 100’en wetenschappers zijn dag-in dag-uit bezig met onderzoek. Dit kost veel geld. Steun je mij met een donatie dan is dat voor mij een mentale steun in de rug om de berg op te komen. Maar jouw donatie is vooral de financiële steun aan het KWF en alle onderzoeken die nodig zijn om dat belangrijke doel te bereiken: Niemand meer dood aan kanker.

1e trainingswedstrijd: 7-heuvelenloop

Zondag 17 november as loop ik de 7-heuvelenloop in Nijmegen eo. Deze 15 km passen heel goed in mijn trainingsschema voor de grootste sportieve uitdaging ooit voor mij: De Alpe d'HuZes hardlopend bedwingen. Maar ja, die uitdaging van mij staat niet in vergelijking tot de uitdaging die mensen met kanker iedere dag aan moeten gaan. En daarom ga ik hardlopend 18,5 km de berg op in juni. Steun jij mij en het KWF? Wordt 1 van mijn 'bochtenmaatjes'!

Thank you to my Sponsors

61

Wijndrinkers

Wijnverkoop: bedankt Els, Claudia en Paul

40

Anonymous

Nog een extra donatie voor de chocoladeletters

25

Grace Roetert

Fantastisch dat je dit gaat doen! Heel veel succes met deze uitdaging! Grace

25

Carla Arentsen

Heel veel succes volgend jaar, respect voor jullie uitdaging!

25

Titia Kroep

Zet em op Jacco 💪

29

Familie Bouwman

AD6 wijn ivm verjaardag pa/ma-opa/oma Bouwman

209

Wijndrinkers voor het goede doel

Deze donatie is afkomstig van de kopers van speciaal geselecteerde Alpe d'HuZes wijnen. Met dank aan Hildo, Martijn, Sas, Edzard, Simone, Els en de Van de Wijnen in Oosterbeek!!!!!

50

renate bouwman

Succes schat met jouw sportieve uitdaging. Ik hou van je XX

12

jacco bouwman

opbrengst merchandise kerstmarkt oosterbeek

94

Anonymous

Goed gedaan Jacco. Mooie actie.

655

Zoet en Zo Sneek

Fantastische Chocoladeletteractie

26

Bart en Nicole Coopman

Bedankt Bart en Nicole Coopman

26

Paul Stokes

Jacco, veel succes toegewenst! Als je ook een trainingsmaatje nodig hebt laat me weten. Groeten, Paul

Show more