Jack Burgering

Alpe d'HuZes 2023 Vrijwilliger

AMOUNT RAISED

2116.00

Omdat ik iedereen een goede behandeling gun.

Het is al weer bijna 13 jaar geleden dat er bij mij darmkanker werd ontdekt. Door behandeling met een snel-traject (mede opgezet met geld van stichting Alpe d’HuZes) van 7 maanden kon ik eind 2010 weer vooruitkijken naar mooie dingen. Sociale activiteiten weer oppakken, (volledig) terug op de werkvloer komen en genieten van het fietsen. De laatste 2 dingen heb ik tijdens mijn periode van operatie en chemokuren gelukkig wel, zij het in mindere mate, kunnen doen. In 2011 hebben wij deze periode met familie en vrienden afgesloten door deel te nemen aan Alpe d’HuZes. Op 2 juni reed ik 7 maal de Alpe d’Huez op en hebben wij een groot bedrag opgehaald voor stichting Alpe d’HuZes. Als je zelf een groot voordeel hebt gehad bij de behandeling van kanker door deze stichting dan gun je dat ook een ander. Hierdoor zijn wij als gezin nog steeds nauw verbonden met Ad6. Zelf heb ik al 7 maal als deelnemer meegedaan, Gerda is sinds 2011 vaste vrijwilliger en alle kinderen (en aanhang) hebben minimaal 1 maal meegedaan. Dit jaar ga ik, samen met Gerda, eind mei naar Frankrijk om me een week in te zetten als vrijwilliger. Ik ga me bij de teams facilitair/ tentenbouw en vervoer inzetten. 

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Samen aan tafel voor Alpe d'HuZes

Als je al vele jaren vrijwilliger/ deelnemer bij Alpe d’HuZes bent dan wil je niet iedere keer bij dezelfde mensen en bedrijven komen voor een donatie. Het is dan juist leuk om een actie te bedenken waarbij je deze wel kunt betrekken en er ook geld mee ophaalt voor dit mooie goede doel. Dit jaar hebben wij, Jack & Gerda, i.s.m. Heeren van Limmen het ‘Samen aan Tafel voor Ad6’ gedaan. Op 2 dagen kregen gasten voor €27,50 een 3-gangen diner met 1 consumptie. Na aftrek van diverse kosten hoopten wij een mooi bedrag voor Ad6 over te houden. Men kon ook kaarten schenken waarmee wij i.s.m. met de Zonnebloem mensen uitnodigde die alleen waren. Zo kreeg het ‘Samen aan Tafel’ een dubbel ‘goed doel’. Vrijdag 10-2 was de eerste avond in Italiaanse sfeer, een heerlijke soep met stokbrood en diverse smeersels. Dit werd gevolgd door een buffet met Lasagne (2 soorten), Ravioli ovenschotel met pesto en Fusilli tricolori met kip-champignons en roomsaus. Als afsluiting was er een voortruffelijk toetje met tiramisu, bolletjes ijs en een truffel. Zondag 12-2 ging het in Duitse sfeer, ook weer een start met soep en stokbrood. Hierna een buffet met schnitzels met 2 soorten saus, aardappeltjes, frites en 3 soorten salade. Hier ook weer een voortruffelijk toetje; apfelstrudel met vanille saus, bolletjes ijs en een truffel. Totaal mochten wij een 120 gasten ontvangen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde actie voor Alpe d’HuZes. Zijn het team van Heeren van Limmen ontzettend dankbaar voor hun medewerking en sponsoring aan deze actie. Mensen die kaarten beschikbaar hebben gesteld voor andere mensen welke wij heel blij maakten met de uitnodiging. Ook aan de andere sponsoren, Illudée, Di Fiorentina, de Truffel Sisters en Gall & Gall Limmen heel veel dank. Mede hierdoor, en de extra donaties die wij mochten ontvangen in de collectebus, is er een opbrengst van €.3.000,-- voor Ad6 welke is gestort op onze beide actiepagina’s. 

Thank you to my supporters

50

Ca Groot

Jack, Gerda en iedereen!! Succes met het “verhaal Alpe D’Huzes”

206

Tervoort Egmond Tervoort

26

Anonymous

Je bent goed bezig 💪🏻

26

Brenda Tervoort

Maak er een mooie week van Jack en Gerda!

26

Anonymous

Wederom weer heel veel succes. Maar dat gaat jou lukken. Altijd al erg onder de indruk geweest over je fietskwaliteiten.

6

Jack Burgering

Op naar de €200.000.000,--

10

Moeder Admiraal

Heel veel suc6, mooi dat jullie je hiervoor inzetten.

1.45k

Samen Aan Tafel Voor Alpe D'huzes In Heeren Van Limmen

Op zondag 12 februari 60 gasten mogen ontvangen, mooie Duitse middag/avond, vele complimenten en mooie extra donaties ontvangen.

100

Bungalow- En Caravanpark Westerhoeve

Jack heel veel suc6, Theo en Jeannette

66

Mark En Ingrid Tervoort

150

Suus Stuifbergen

My Activity: