Jan van Iersel

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

1049.34

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Afgelopen jaar (2022) heb ik voor de eerste keer meegedaan met de Alpe d'HuZes. Door Corona was de eerste deelname twee jaar uitgesteld.
Het was voor mij een zéér indrukwekkende week met verschillende bijeenkomsten en diverse persoonlijke verhalen die veel indruk achterlieten. Maar waar naast een traan die gelaten werd ook gelachen werd, en waarbij vriendschappen voor het leven gemaakt zijn.
Het afgelopen jaar heb ik voor diverse mensen, die ik persoonlijk kende en getroffen waren door kanker, gefietst. Helaas heb ik van een paar mensen afscheid moeten nemen omdat ze de strijd tegen kanker verloren hadden. Maar door de onderzoeken tegen kanker en de daardoor ontwikkelde nieuwe  therapieën en medicijnen zijn er ook mensen genezen van kanker en/of kunnen ze verder met hun leven. 
Helaas geldt dat nog niet voor iedereen, daarom is het van belang om geld  te blijven  inzamelen voor het kankeronderzoek om deze ziekte de wereld uit helpen
Daarom fiets ik op 1 juni weer de Berg op. Vorig jaar is dat mij 5 keer gelukt, ik probeer er dit jaar er nog een schepje boven op te doen.
Uw Donatie stel ik dan ook zeer op prijs

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My activity tracking

2,578
kms

Thank you to my supporters

90

Broers En Zus

Kadobon voor 60e verjaardag Broers en zus

190

Anonymous

566.12

Henk Tiellemans

beurs Gorinchem

88.22

Anonymous

115

Anonymous

My Activity: Fietsen