Jan Laan

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

272.66

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Toen mijn schoondochter Laura ons vertelde dat zij met een eigen team mee wilde doen aan de Alpe d’HuZes en ons meevroeg twijfelde ik eigenlijk geen moment. Ik vind het gevoel van verbondenheid om dit “samen” te doen het belangrijkste.

Als ik ook zie hoe sterk zij samen met haar partner, mijn zoon Danny, is om deze rot ziekte te dragen en toch het leven te vieren met alles wat er nog in zit is dit zeer bewonderingswaardig en een voorbeeld voor ons allen.

Na de eerdere slopende chemo behandelingen met vele bijwerkingen gaat het momenteel door haar nieuwe medicatie en positieve levenskracht een stuk beter met haar. Daar zijn we dan ook zeer dankbaar voor.

Ik doe dan ook mee voor hen, maar ook voor mijn overleden ouders en familieleden die met deze ziekte te maken hebben gekregen.

Ik weet dat er nog veel geld nodig is voor onderzoek naar nieuwe medicatie en ga mij, samen met ons team, inzetten geld in te zamelen voor KWF. Ik vertrouw hierin ook op jullie gulle giften.

Zou jij ons willen steunen?


Onze dank is groot!

Jan & team Laura.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my supporters

10

Anonymous

Heel veel succes en sterkte

100

Jan Laan

20

Rick & Marielle

Super trots dat je deze uitdaging bent aangegaan! X Rick & Marielle

26

Dirk Van De Rijt

Zet m op 💪🏻🍀

50

Gerard En Floorien Langedijk

Succes Jan!!

66.66

Willem & Irma Vekdt

Lieve Jan, Wat super dat jij en je team meelopen voor “Laura viert het leven”. Wij zijn onwijs trots op jou! Liefs, Willem & Irma

My Activity: Wandelen