Jan Wieleman

Alpe d'HuZes 2022

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Samen voor een wereld zonder kanker.

Lieve mensen,

 

In 2022 ga ik samen met Team Duiven me weer inzetten om die rot ziekte, kanker, de wereld uit te krijgen. Ik wil de berg twee maal beklimmen en doe dit voor iedereen die met die rot ziekte te maken heeft, maar speciaal voor mijn schoondochter die gelukkig al weer meer dan 10 jaar schoon is, voor mijn dochter, schoonzoon en kleindochter die hun schoonvader/ vader/ en opa verloren aan deze ziekte, ook voor mijn drie zwagers die alle drie met prostaatkanker te maken kregen maar gelukkig gaat het weer goed met hun, voor een lieve vriendin die herstellend is van borstkanker en voor twee mensen uit onze buurt die allebei de strijd niet hebben kunnen winnen. Speciaal voor Joop die plotseling werd geconfronteerd met een hersentumor, voor hem is geen genezing mogelijk. Twee keer wil ik samen met mijn dochter de berg beklimmen om zoveel mogelijk geld op te halen, alle kleine beetjes helpen, elke euro telt, help ons daarbij en doneer.

Thank you to my Sponsors

20

Sebastiaan Timmerman

26

Anonymous

50

A.W. Span

750

Liemers Fietsen

26

Henk Verhaaf

250

Joop Protzman

100

Imc-pro | Eric Klappers

Jan, mooi dat jou eerdere deelname nu in 2020 een vervolg krijgt voor dit geweldige doel voor onderzoek tegen kanker. Heel veel succes met de voorbereidingen en IMC-PRO ziet uit naar een mooie trainingsfoto van het 2020 team Duiven.

26

Jacques Kok

Heel veel succes familie Wieleman op de Alpe d’ Huez!

26

Frans

Succes Jan.

10

Mieke Wieleman

Succes met de voorbereiding. Voor straks ToToiToi

262

Anonymous

Opbrengst spinningmarathon en bingo

75

Anonymous

Opbrengst deel 2 spinningmarathon en bingo

50

René en Anneke

Succes!

134

Opbrengst hortensia verkoop

Show more