Janneke Nieborg

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

186.00

Raised from 1st October 2020

261.00

Kop d'r Veur = Climb4Hope

Alpe d'HuZes is niet meer weg te denken uit mijn leven. Alpe d'HuZes is mijn ideale wereld, Alpe d'HuZes is mijn uitlaatklep, Alpe d'Huzes is emotie, Alpe d'HuZes is huilen, Alpe d'HuZes is lachen, Alpe d'HuZes is liefde, Alpe d'HuZes is vriendschap, Alpe d'HuZes is Vreemden worden Vrienden, Alpe d'HuZes is Dichterbij de hemel kom ik niet. Oh ja, Alpe d'HuZes is ook die vreselijke berg, die we met z'n allen gaan beklimmen ieder jaar weer, fietsen of lopen. Dus Alpe d'HuZes is ook afzien, strijden, één dag maar, terwijl zó veel mensen dagen, weken, maanden, zelfs jaren strijden tegen die vreselijke ziekte kanker! Dus waarom doe jij eigenlijk niet mee aan Alpe d'HuZes????

Ik doe in ieder geval mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. En als je niet zelf mee doet, om welke reden dan ook, wil jij mij (en mijn geweldige teamleden van Team Climb4Hope) dan in ieder geval steunen?

Thank you to my Sponsors

10

May van der Salm

Wat goed van je dat je de Alpe op gaat fietsen! Ik wens je heel veel succes 💪 Ik weet zeker dat het je gaat lukken 🚴‍♀️💨

10

Geja Meppelink

Heel veel succes met trainen

5

Daan en Marloes Feijen

Succes en geniet!

10

Familie Leemhuis

20

Manfred

Veel Succes. En bedankt voor de lampen

56

Marijke en Jaap van Donge

Janneke we wensen je heel veel sterkte en met jou jullie gehele Team. We weten hoe zwaar het is maar zijn ervan overtuigd dat jullie je doelstelling gaan halen.

10

Karin en Erik Scheper

Hartelijk gefeliciteerd!!!!!

50

Anonymous

Gaat je lukken

15

Familie Leemhuis

Lieve groetjes van ons allemaal!

50

Anonymous

Alstublieft onze jaarlijkse donatie.

15

k van dijk roddenhof

fije avond

10

Marc Brunekreef

Succes!

Show more

Select a Christmas decoration