Jeroen Baaij

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

683.00

Raised from 1st October 2020

683.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Zo probeer ik met mijn deelname te bewijzen dat je idealen kunt behalen door datgene te doen waar je 100% in gelooft. Net zo zeer dat de strijd tegen kanker ooit overwonnen zal worden, wil ik proberen de tocht naar de top van de L'Alpe d'Huez te overwinnen.

Mijn deelname aan Alpe d'HuZes heeft als doel om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een medicijn om kanker te overwinnen. Wil jij mij steunen?

My Updates

De bekende drempel

Jarenlang heb ik een idee gehad om ooit de bekendste berg uit de geschiedenis van de Tour te gaan beklimmen. In het buitenland ging ik bij iedere gelegenheid een stuk fietsen met mijn broertje. Bergen op Kreta, Kos en de Ardennen waren voor ons een peulenschil. Thuis in de polder was het makkelijk, want een echte berg kwam je daar niet tegen. Maar het beklimmen van een van de meeste bekende fietsbergen was altijd al een droom.

Nu dat ik de knoop heb doorgehakt beginnen de vroege zenuwen de overhand te nemen. Ik heb nog 9 maanden om in topvorm te zijn. Want als ik iets doe, dan ga ik dat doen voor de volle 100%. En het beklimmen van de berg, met als hoofddoel om een bijdrage te leveren in die vreselijke strijd tegen kanker, is niet iets wat eenvoudig is. Maar de strijd van mij is helemaal niets in vergelijking met de strijd die vele mensen leveren die te maken hebben met die vreselijke ziekte. Daarom ga ik er nu voor. Dit is iets wat ik graag wil doen. En ik hoop dat zoveel mogelijk mensen zich willen melden om mij willen helpen om zoveel mogelijk op te halen.

Ik zal binnenkort terugkomen met een blog om jullie deelgenoot te maken van mijn voorbereiding op mijn tocht.

Thank you to my Sponsors

106

Keurslagerij bertelsmann

Veel succes Namens ons team

56

Wijnand Fredriksen

Heel succes ik weet dat je het kan. Groeten

20

Danielle Andriesma

Succes topper!

21

Jeroen Vinke

Succes Jeroen! € voor elke bocht!

106

Anonymous

Ik ga je helpen aan de 2500euro Maat je verdient het

100

Anonymous

Je gaat het doen ouwe!

106

Anonymous

Omdat je het kan Maat en verdient

26

Maura Detering

Held!

15

Anonymous

25

Suzan Vd Toorn

Zet’m op!

50

Mirjam

Heel veel succes!

26

Patricia van Kampen

Lekker bezig!!

26

Anonymous

Ik wil graag de eerste zijn die een bijdrage levert. En ik hoop ook dat zoveel mogelijk mensen mij hierin willen volgen. Uiteindelijk is mijn deelname voor een ontzettend mooi doel!

Show more

Select a Christmas decoration