Johan ( CJAJ) Baaten

Alpe d'HuZus 2020

Alpe d'HuZes - Alpe d'HuZus 2020

In 2020 vindt de 15e editie van de Alpe d'HuZes plaats. In 2009 ben ik zelf voor de eerste keer naar Bourg d'Oisans - Alpe d'Huez geweest, nadat ik in het najaar van 2008 kennis had gemaakt met de Stichting Alpe d'HuZes. Afgelopen jaren ben ik als vaste vrijwilliger in diverse functies actief geweest. 

Komende editie ga ik voor de 12e keer naar Frankrijk en rijd ik op woensdag 3 juni de Alpe d'HuZus, samen met vele andere vrijwilligers, waaronder vrind Berry. In de koersweek maak ik me ter plekke nuttig als algemeen vrijwilliger, handen uit de mouwen. 

Ik ben niet alleen actief voor de Zus, maar ben ook verbonden aan het team KLIMGEITJES. Dit zijn andere vrijwilligers van team Start. Omdat ik ben ingeschreven voor de Zus, kom je mijn naam niet tegen op hun teampagina. 

Er is de afgelopen jaren veel, heel veel geld opgehaald maar de harde werkelijkheid laat zien dat er nog veel nodig is. Overigens net als voor veel andere ziektes. De Alpe d'HuZes heeft vele mooie momenten opgeleverd en toffe mensen, maar ook de keerzijde in het leven. 

De komende maanden ga ik me weer inzetten met acties om geld in te zamelen. Wil je me steunen?, met elkaar komen we een heel eind.

 

                     Ga met ons de strijd aan! 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

10 keer deelnemer

My Updates

Emballagezuil bij filiaal Albert Heijn

De filiaalmanager van Albert Heijn, A.C. op 't Landplantsoen te Heerhugowaard, Sietske de Boer, steunt Alpe - d'HuZes en het KWF.

Zij stelt in de maanden april en mei a.s. de emballagezuil in haar filiaal ter beschikking. De totale opbrengst van de in de zuil gedoneerde "flessenbonnen" gaat naar Alpe - d'HuZes / het KWF. 

Een mooie steun en betrokkenheid, waarvoor dank.

Afsluiting 2019 met oliebollen en appelflappen.

Op 31 december jl hebben de leden van team KLIMGEITJES gebakken voor de Ad6/KWF. De bollen en flappen werden op twee locaties goudgeel uit het vet gehaald en verkocht, al dan niet via bestelling. De pannen stonden dampend in Haarlem bij Noortje en Guus en in Obdam bij Tessa en familie.

Alle ingrediënten voor het bakken werden gesponsord door de filiaalmanager van de AH, Grote Houtstraat te Haarlem!

Dank hiervoor, een mooie geste.

Aan het eind van de middag was het opruimen, ontvetten en bij een koppie nagenieten. Inmiddels werden de kassa's opgemaakt en bleek dat dit initiatief:

                                               € 1400,-

in totaal heeft opgebracht!!! surprised.

Zo kun je ook voor vuurwerk zorgen. Dank voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

 

Spinningmarathon sportschool A.S. Family te Heerhugowaard.

                          SPINNEN VOOR Alpe d'HuZes

 

Op zondag 22 maart 2020, van 09.00 tot 15.00 uur gaan we weer spinnen bij sportschool A.S. Family te Heerhugowaard. 

Rob en Karina stellen hun sportschool deze dag ook dit jaar weer ter beschikking en kun je één of meerdere uren onder leiding van Rob cs  spinnen. De bedoeling is dat ook dit jaar DJ Dennis enkele uren de muziek verzorgt.

Evenals vorig jaar fiets je ook dit jaar weer met bewegende beelden de Alpe d'Huez en de 21 bochten op tijdens dit uur.

ZES uur lang voor het goede doel. Je fiets staat klaar vanaf 09.00 uur. Maak je dag zelf en kies voor 1 of meerdere uren. Je doneert €10,- per uur en dit bedrag gaat 1 op 1 naar de Stichting Alpe d'HuZes / KWF. 

Inschrijven via het mailadres: ad6.chalet16@gmail.com 

Meld je aan en je krijgt verdere informatie over de inschrijvinging en bijbehorende betaling. 

Het adres van de sportschool is: Dudokweg 20, 1703 DB Heerhugowaard.

                                   Ga met ons de strijd aan!