Johan Vonk

Alpe d'HuZes 2020

Samen bijdragen dat niemand meer aan Kanker dood kan gaan.

Gelukkig is mijn “rugzak” nog tamelijk leeg! Maar naarmate ik ouder word, kom ik steeds meer in aanraking met schrijnende gevallen van mensen die kanker krijgen, hebben en doodgaan.

Inmiddels zijn we zo ver dat veel gevallen van kanker te genezen zijn. Maar het blijft raar dat er ook nog heel veel kanker soorten zijn welke nog niet te genezen zijn en waar je aan dood gaat.

Als fanatieke wielrenner vind ik het nu tijd geworden om aan Alpe D’HuZes mee te doen. Dit nadat ik al een aantal andere doelen met fietsen heb gesteund als “Ride for Hope” en “Tour for Life”.

En natuurlijk ga ik voor 6x de berg op!  😊

OPGEVEN IS GEEN OPTIE!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

2-4-2020.....................klimmen

Door al het corona gedoe eigenlijk vergeten om een blog te plaatsen.

Adu6 gaat dit jaar niet door maar is verschoven naar 4 juni 2021. ... 4 5 6.... :-)

Maar natuurlijk train ik wel door. We mogen nog buiten fietsen maar niet in groepjes. Alleen of met z'n tweeën mag.

Afgelopen week toch weer al met al 300km gereden. Afgelopen zaterdag een prachtige tocht over de veluwe gedaan naar de Posbank en weer terug.

Schitterend weer. Maaf eens kijken wat ons de komende week weer gaat brengen.Schijnt komende weekend prachtig weer te worden. Klinkt als fietsen en BBQ????

Onzeker ...................22-3-2020

Het is allemaal nog onzeker of de Adu6 door gaat in de 1e week van Juni. Uiterlijk 1 April horen we dat van de organisatie. 

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik mij al helemaal heb ingesteld op het feit dat het nu niet doorgaat. Heel jammer maar de gezondheid van een ieder staat ook hier voorop.

En over gezondheid gesproken, ik voel me gelukkig samen met mijn gezin nog gezond. Geen corona verschijnselen. Dus zolang het nog kan blijf ik dan ook buiten fietsen. Zeker niet in een groep!! Maar alleen, met mijn zoon of met 1 fietsmaatje.

Afgelopen weekend een mooie rit gemaakt naar de IJssel bij Deventer. Daarmee al met al verleden week toch de 300km aangetikt.

Lekker blijven trainen is goed voor mijn gezondheid dus dat doen we dan maar.

Bizare tijden......................... 15-3-2020

Het coronavirus slaat hard om zich heen. Vandaag besluitgenomen dat alles dicht gaat. Eet en drink gelegeneheden maar ook de sportscholen.

Dus de komende 3 weken alleen maar fietsen, tacx en rug oefeningen.

Afgelopen week toch nog naar de sportschool geweest en vandaag een mooie buitenrit gemaakt samen met Jeroen die ook traint voor Adu6.

Maar gewoon door blijven trainen. Voor het goede doel maar ook voor mijn eigen gezondheid! Of Adu6 nu wel of niet doorgaat.

Hard op weg .......7-3-2020

Afgelopen week weer volgens het schema getraind. Maar ook hardgelopen en dat is niet goed gevallen. Ga de komende weken niet meer hardlopen.

Wel vandaag een prachtige mooie dag met zon en best wel veel wind. Maar wel een mooie rit gemaakt.

Volgende week weer verder.

Tussentijdse proef............ 1-3-2020

Alweer een week voorbij. Lekker afwisselend in de sportschool getraind, een hardloop rondje van 5,5 km gemaakt, een tacxsessie gedaan en vandaag een buitenrit gedaan van 145km en 1100 Hoogtemeter. Natuurlijk mede dankzij mijn trouwe trainingsmaatje Emiel!

En de buitenrit ging goed. Dus het gevoel dat ik op de juiste weg zit is goed.

Op naar de volgende week.

Oja..... het etiket voor ons eigen gebrouwen bier is klaar. Nu nog een paar weken op het bier wachten en dan kan de verkoop starten. Gaat vast lekker smaken

 

Trainen en Bier................23-2-2020

De afgelopen week volgens het schema lekker en veelzijdig getraind.

Afgelopen weekend ondanks het weer toch een mooi graveltocht kunnen maken dus weer de nodige kilometers in de benen.

En zondag hebben we bij Eleven Brewery het Adu11 bier mogen brouwen. Nu moet de natuur de komende 6 weken haar werk doen. Daarna gaat het in de fles en is het klaar voor de verkoop.

Het moet een frisse IPA van maximaal 3.5% worden, dus een mooi fris licht biertje als herstel drankje na de training :-)

Op zaterdag 25 April zal ik een bierproeverij houden bij de lokale slijterij van der Linden in Soest. Proeven en kopen waarbij uiteraard de opbrengst gaat naar Adu6.

Graag tot dan.

Weer een week dichterbij....................... 16-2-2020

Afgelopen week redelijk kunnen trainen. Met name de crossfit en een sessie op de tacx.

Gelukkig nog net de tijd gevonden om zaterdagochtend een ritje te maken met voor het eerst een hoog vermogen training. Viel me niet tegen. Dus trainingen begint de vruchten af te werpen.

En......deze week de € 4.000 donatie grens doorbroken dankzij weer een paar gulle gevers!! 

De druk van de 6x neemt nog verder toe.....hahahahhahah Ik ga het gewoon doen!!

De foto is alweer 1,5 geleden. Toen was ik al blij hoe het met me ging. Maar ben gelukkig nu al wel veel sterker. 

Heel veel wind!!! .......... 9-2-2020

Afgelopen week weer veel kunnen trainen met Crossfit. Zelfs 5,5 km kunnen hardlopen en een avondrit op de MTB kunnen maken.

Maar door prive en zeer Harde wind dit weekend geen rit kunnen  maken.

Maar ik ben deze week net op tijd gered door mijn Fietsmaker in Eemnes. www.wielersportliersen.nl heeft mij een achterwiel met de juiste cassette gedoneerd zodat ik weer op de Tacx kan. Liersen, dank jullie wel!!!

Dus vandaag 1.50 uur op de tacx gezeten en film gekeken.

Op naar een nieuwe trainingsweek.

Veel wind maar gelukkig droog ............ 1-2-2020

De afgelopen week door drukte werk en omstandigheden geen avond rit kunnen maken. Maar natuurlijk wel de crossfit trainingen kunnen doen.

En vandaag een mooie weekendrit gemaakt van 148km. Heel veel wind maar gelukkig wel droog en niet koud. 

Gelukkig de zaterdag gekozen om te rijden want de zondag is de hele dag regen.

Op naar de volgende trainingsweek.

Oja......de semi-dry January zit er op. Maar bevalt me wel goed dus ga ik dit ook in Februari doortrekken.

Prachtige Alpe d'HuEleven dag ................. 26-1-2020

Vandaag begonnen met het bespreken van diverse activiteiten welke we de komende maanden gaan doen om geld voor dit geweldige doel in te zamelen.

We gaan de 23e februari eigen bier brouwen welke we via diverse kanalen gaan verkopen www.brouwerijeleven.com  Een ander gaat via haar werkgever, een school, leuke acties doen samen met de leerlingen. Ook gaat iemand vanuit zijn eigen bedrijf een speciale Adu6 BBQ saus maken www.saus.guru 

Super leuk!

Daarna een trainingsvoorlichting gehad van Mathijm Wassink van www.trisupport.nl Heel leerzaam en leuk. Dank je wel Mathijm.

En natuurlijk vanmiddag samen een ritje gemaakt. Rondje Amerongse berg met de Piramide van Austerlitz erbij. Mooie rit met wederom prachtig weer. We treffen het steeds goed samen. Al met al toch weer deze week 150 km op de teller.

Weer een weekje verder ......... 21-01-2020

Afgelopen weekend weer voor het eerst op de racer na de slechte rit van 2 Januari.

Deze rit ging wel heel goed. Lekker weer een ouderwetsritje via Radio Kootwijk gemaakt. Altijd mooie rit met een beetje klimmen erbij.

2020 is begonnen....................... 12-1-2020

Uiteraard op 2 Januari de nieuwjaarsrit gedaan. Maar in tegenstelling tot voorgaande jaren was dit een heel slecht begin. Rit van 120 km in de regen en kou.

Bij thuiskomst ook werkelijk helemaal leeg! Nog nooit zo meegemaakt. Helemaal naar de Kl.... Ik was achteraf ook niet fit en een buikgriep in mijn lijf. Gepaste fietsrust genomen.

Verleden week weer begonnen met de crossfit en dit weekend weer gefietst. 

Gister en vandaag een rit gemaakt op de MTB. Gister op de weg en vandaag een gravelrit.

Op de MTB gaat het minder hard maar wellicht wel zwaarder en dus ook een prima training. Zeker met het natte weer van vandaag.

Al met al een mooi begin van het sportieve jaar en start van de opbouw naar Juni.

Laatste rit 2019.......... 29-12-2019

Na veel te veel eten en drinken 2e kerstdag een compensatie rit gemaakt van 115 km. Lekker rustige rit van gemaakt.

En gister de Derry Xmas Gravel ride in Nijkerk gedaan. Prachtige gravel/MTB route over de Veluwe. Rit was uiteindelijk 85 km. Mooie training, weer eens wat anders dan alleen maar km's maken op de weg. Moet ik vaker doen de komende maanden.

Dus ook deze week weer ruim 200km op de teller.

Dit jaar geen rit meer. Teller is blijven staan op 9.200 km. Mooi aantal. Nu op naar 2020. Hoop dat dit jaar mij weer veel mooie ritten gaat brengen.

 

Decembermaand........ 25-12-2019

Zoals elk jaar is ook nu December een rare sportmaand. Het is druk op het werk, binnen het het gezin zijn er allemaal activiteiten en dan ook nog slecht weer zodat als je tijd hebt niet buiten kan fietsen.....

Afgelopen weekend was het super slecht weer dus niet gefietst, maandag lekker geklust in huis en gistermiddag zou het droog zijn. En inderdaad bij vertrek scheen zelfs iets de zon. Maar daarna 2,5 uur in de volle regen gefietst. Zo slecht heb ik het geloof ik nog nooit gehad......

Maar goed vandaag 1e kerstdag, een mooie dag om bewust na te denken over wat ik allemaal heb. Ben zo trots op wat ik heb, en wa heb ik? Heel veel rijkdom. Maar het meeste trots ben ik op mijn gezin. Ze zijn alles voor mij. Een lief en prachtig stel! Dank jullie wel!

Zo nu straks het gourmet en wijn (Natuurlijk veel te veel) en morgen weer een compensatie ritje.

Fijne kerst allemaal!

Maar weer getraind ......... 14-12-2019

Na 2 hectische en emotionele weken met verkoudheid, vandaag toch maar weer de fiets op.

Expres een route met veel tegen wind uitgezocht. Mooie kracht training. Het woei wel heel erg hard!!

En het was nat en veel modder. Dus de fiets ook maar gelijk weer schoongemaakt. Op naar de volgende rit. Oja, deze week toch al met al 150 km op de teller.

Weer een week verder .............. 12 -12-2019

Na een hectische, emotionele en ziekelijke week en afgelopen weekend veel op de bank te hebben gelegen hopenlijk vanavond en komende weekend weer kilometers gaan maken.

deze maand hoeft het allemaal niet vollebak, als de kilometers maar gemaakt worden. 

Vanaf Januari gaan we langzaam de intensiteit opvoeren. :-) 

Weer een week verder..........2-12-2019

Afgelopen weekend was het wel koud maar wel met een zonnetje en een stevige winterse wind. Lekker dicht waardoor het vermogen altijd iets meer is dan in de zomer.

Dus al met al toch weer een mooie trainingsrit met mijn maatje kunnen maken.

Afgelopen weken ook begonnen met crossfit trainingen om mijn core sterker te maken. Zeker voor het zware klimwerk is dat een goed training. Denk ik......

2e bijeenkomst Team Eleven Brewery.........24-11-2019

Vandaag alweer de 2e bijeenkomst van het team. We leren elkaar weer beter kennen. Het is echt een super leuke groep! Gaat echt helemaal leuk worden de komende maanden en we zien de 1e week van Juni 2020 ook wel als een mooie vakantie samen.

Dus allemal erg positief

Vandaag een gezamelijk ritje van 65 km gedaan. Ik zelf op de fiets er naar toe dus al met al vandaag toch nog 105km.

Voor de rest van de afgelopen week helaas niet kunnen fietsen maar komende week moeten we het dan maar weer inhalen.

Sinterklaas.........17-11-2019

De Sint is alweer in het land en vandaag was het prachtig weer.

Vertek met 0 Graden en zon en geen wind. Mooi rit over de Veluwe en terug door de Polder.

Toch mooi weer al met al de 200km deze week aangetikt.

Avondrit ..... 14-11-2019

Ze hadden allebei geen zin.

Maar ik heb ze er toch van overtuigd om in te stappen en een avondritje te doen.

Was toch lekker weer.

Training ......... 10-11-2019

Vandaag weer een mooi training van 140 km gedaan. Prachtig weer, zonnetje erbij, geen wind en starten met -1 Graden.

Daarmee toch maar weer de 200 km voor de week aangetikt. Als we dat blijven volhouden komt het goed.....

 

Trainingsupdate................ 2-11-2019

Afgelopen week was het koud en moet ik nog even de moed bij elkaar rapen om ook weer een avondrit in het donker te plannen.

Dus afgelopen week toch 2 sessies op de spinbike gedaan. Wel erg saai maar ondertussen een film of tv kijken dan gaat het wel.

Maar vandaag wel weer een mooie buitenrit gemaakt. Temperatuur was goed maar na 1,5 uur ongeveer 1 uur in stromende regen gefietst.

Ik heb het geluk dat ik een vast fietsmaatje heb die mij blijft dwingen gewoon buiten te fietsen. Weer of geen weer.

Emiel Thxs Mate!!

1e groepstraining.................. 27-10-2019

Vandaag hebben we de eerste kennismaking met de groep gehad. En we zijn samen wezen fietsen. Het eleven brewery team is echt super leuk. Letterlijk en figuurlijk 1 grote familie. Ik geloof dat ik de enige ben van de kouwe kant..... :-)

Hoewel er grote nivo verschillen zijn is iedereen echt super gemotiveerd om op 4 juni 2020 de berg te beklimmen voor het goede doel. Ieder met zijn/haar eigen beweegredenen.

Ik heb gister ook begrepen dat 6x niet de maximaal aantal keren hoeft te zijn. 7 of 8x mag ook......

We gaan er voor.

 

Mijlpaal.................. 23-10-2019

Vandaag weer een donatie en daarmee zit ik al op de helft van mijn streefbedrag. 

Wat een prachtige gebaren van mijn donateurs! Dank jullie wel

Lieve groet

Bijna een week.....

Lieve Donateurs,

We zijn inmiddels bijna een week verder na mijn eerste donatie vraag. En ik zit al bijna op de helft van mijn doel bedrag! 

Echt super geweldig dat ik dit dankzij jullie al heb. Heel erg bedankt daarvoor.

Ik was afgelopen weekend voor een zakelijke doel in Milaan. Maar had nog even tijd om de Duomo te bezoeken. 

Ik vond het een gepast moment om 2 kaarsje te branden. Leek mij een mooi begin van dit project voor de komende 7 maanden.

Ik hou jullie op de hoogte van mijn voorbereidingen.

Groetjes

Johan

Thank you to my Sponsors

100

Sira Incentives

Veel succes Johan !

50

Pieter de Smeth

Succes Johan! Gaat je lukken!

10

Jan Stalman

26

Paul Vroling

Succes Johan

26

Wilma Peters-Bakker

Succes met trainen. Mooi doel om voor te gaan. 💪

20

Jasper Ligthart

56

Michiel Gemke

Succes man! of je het nu haalt of niet Je doel om te helpen is nu al bereikt👍💪🚵🏻‍♂️ Groet, michiel

25

Jan Van Heerikhuize

100

Irma Spijker

Wat goed lieverd!! Heel veel succes!! Dikke kus Axel , Jill en Irma

26

Max Joosten

Zet ‘m op Johan!

26

Rob Groot Koerkamp

SUC6

26

Paul van Daal

Suc6 Johan!

25

Anonymous

Heel veel Successss

26

Michiel Rexwinkel

26

C. van Heerikhuize

Heel veel succes met de voorbereidingen Johan. We zijn trots op je!!!

26

Anonymous

Succes

26

Kimberley de Haas

106

Anonymous

Hi Johan, dit soort mooie initiatieven moeten gesteund worden. Veel succes! 👍 Groetjes, Bram

50

Niels Timmer

Succes Johan!

50

Patrick Winkelaar

Johan succes met de training de komende periode. Dit gaat je lukken!

26

Rob Blank

50

Bergh Hybrld.Circuirs bv

206

Elincom electronics BV

En 6x moet het worden! Succes!

10

Erik van Eeden

Heel veel Succes !!

50

Dick Vroling

106

Ineke van den Bedem

Wouw kanjer, je gaat gewoon weer een geweldige uitdaging aan Johan! Margriet en ik steunen je van harte!👍

26

Anonymous

Hoi Johan, stoer dat je meedoet met Alpe d'HuZes en gaat voor 6x de berg op. Ik wens je veel succes en plezier met trainen. Graag tot ziens in 2020! Hartelijke groeten, Joep Trappenburg

20

Gerard van Haperen

Succes met de Missie !!!

26

Lisette en Jos Otten

Top initiatief! Veel succes met de voorbereidingen.

26

Anonymous

Goed initiatief, veel succes!

26

Linda Den Hollander

Succes johan💪 Je fietst voor een heel goed doel 🍀

106

Alex Verhulst

Succes Johan!!

50

Eric & Jeanette Looysen

Fantastisch initiatief! Veel succes voor jou en alle deelnemers.

60

Jan Willem Vlastuin

Mooi doel Johan voor jezelf maar ook voor de bekende en onbekende medemens waar je je voor inzet. Enjoy

26

Anonymous

10

Yolanda de Groot

50

Max van Kessel

26

Bert Kluinhaar

Heel veel succes Johan !

50

Bianca Krieger

100

Ronny + Karin

Succes Johan, mooie uitdaging voor een geweldig doel

100

Ed Djie

Succes met de voorbereidingen en uiteraard de rit straks op 4 juni. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om je voor dit goede doel in te zetten, geld bijeen te brengen voor onderzoek naar kanker.

56

Hans Aardenburg

Bijzonder dat je dit doet. Ik wens je alle succes. Hans

26

Nils van de Loo

Johan dat gaat je zeker lukken, het is als veel dingen in het leven: "no pain no gain" . Heel veel succes. 🚲

106

Wiersma Consultancy BV

Dat is een mooie uitdaging. Steun ik graag Veel succes Harry

106

Chi Yeung

388

EST Floattech B.V.

500

Betronic BV

OUR Passion to realize YOUR Dreams! Ik hoop ook dat je ook deze droom realiseert Johan. Voor jezelf maar ook voor onze medemens. Heel veel succes namens Betronic.

300

Vero

Lieve johan. We weten dat je dit kunt. Succes jongen. Maak mooie herinneringen!! Nico en Christi

600

Webasto Thermo & Comfort Benelux BV

Hoi Johan, Een forse uitdaging voor een heel goed doel. Webasto doneert 100€ voor iedere keer dat je bovenkomt . Op voorhand hebben we er alle vertrouwen in dat je 6 keer boven komt. Heel veel succes, ook met alle voorbereidingen. Met vriendelijke groet, Dennis van Dort

50

Emiel Roelofse

66

Jeroen Van Hamersveld

He topper wat gaaf dat je dit doet Zoals je weet ga ik ook deze challange aann laten we er één onvergetelijke tijd van maken

Show more