John Bruin

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

8,939
kms

My target 0kms

Raised until 1st October 2020

3922.56

Raised from 1st October 2020

7180.56

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik wil dat niemand meer hoeft te overlijden aan kanker én dat mensen die deze ziekte krijgen een draaglijker leven hebben. Wil jij mij steunen?

My Updates

eindelijk weer eens met de Isaac erop uit

Deze zomer was het moeizaam de training activiteiten op te pakken. Nog steeds zijn oorproblemen een drempel om de motivatie te vinden. Toch lukte het om solo een Holterberg ritje te maken sinds lange tijd. Toch wel weer fijn om op de racefiets te zitten. De motivatie voor ons goede doel komt weer helemaal terug.

Een nieuwe start 18 sept

Door oorontsteking niet kunnen fietsen. Vandaag voor het eerst weer een tochtje (85 km) op de Swett gravelbike op Texel. 
No Swett no glory én opgeven is geen optie.
Hopelijk kunnen we de trainingen nu weer oppakken.update trainingen vanaf 1 jan tm 14 april

Onderstaand mijn activiteiten buiten van 1 jan tm 14 apr. De afstand valt mij niet tegen, al had ik graag meer willen doen. Zeker graag samen met de teamleden, maar helaas was Corona de spelbreker.
Hopelijk kunnen we spoedig de gezamenlijke tochten en trainingen oppakken en vol goede moed ons voorbereiden op de Alpe d'HuZes 2022.

  Kcal Afstand km Gem. Snelheid Stijging in meter Temperatuur
Totaal 27193 1719   3301  
gemiddelde 1360 82 26 157 6
Isaac (race) 1432 88 28 185 8
SWETT (Gravelbike) 1335 76 25 127 5

27 feb RPM

Vanavond 1 uurtje RPM gedaan. Ook onze "zussen" Paulien en Jolinda waren mee. Het werd een straffe training met 241 Watt gemiddeld ben ik dik tevreden. Laat het voorjaar maar komen, ik kan de wei in.

22 februari Zuid Veluwe tocht

Deze dag stond de eerste georganiseerde toertocht op de weg gepland. Een deel van ons team leek het leuk daaraan deel te nemen. Op die manier de teamgeest te vergroten en te trainen. Nou..... dat is gelukt. Er stond een enorme wind met wind vlagen. Dus niet alleen het uithoudingsvermogen en de spieren werden getraind, ook het moraal. We konden de lol er wel van inzien en kwamen voldaan na 100 km weer over de finish. Een geslaagde dag. Thanks Rick, Rik, Roelof en Kees!

15 feb, rondje Assel met Doeke

Vandaag de eerste rit van Doeke. Wel veel wind, maar verder lekker gefietst. Geleidelijk aan het duurvermogen vergroten.

update RPM lessen

Zondag 9 feb A: 230 Watt gem. 36,0 km/u

Zondag 9 feb B: 222 Watt gem. 35,6 km/u

Zondag 2 feb A: 220 Watt gem. 35,3 km/u

Zondag 2 feb B: 212 Watt gem. 34,8 km/u

Donderdag 30 jan: 230 Watt gem. 35,8 km/u

Dinsdag 28 jan: 236 Watt gem. 36,4 km/u

Maandag 27 jan A: 244 Watt gem. 36,7 km/u

Maandag 27 jan B: 204 Watt gem. 34,3 km/u

Dinsdag 21 jan: 231 Watt gem. 36,0 km/u

 

De 1e training van "onze" Zus Jolinda

Vandaag de eerste km's samen met Jolinda gemaakt. Ook Miranda ging gezelliig mee. Na een wat onwennig begin, kreeg Jolinda de fiets als snel onder controle. Ze heeft een mooie houding op de fiets. Als ze zo door gaat met trainen, gaat ze die Alp "verslinden". Zet em op meid!

16 januari een PR

16 januari een sportschool avond. Eerst een RPM les van Sander. Het ging direct al lekker. Kon de wattages goed wegtrappen. Toen halverwege de les het gemiddelde net boven de 250 Watt uit kwam, kon ik deze kans niet meer laten lopen. Alles op alles gezet om de PR eruit te slepen. En..... gelukt! Welliswaar net geen 250, maar met 249 ben ik dik tevreden. Helaas had ik ook beloofd de aansluitende Bikingles mee te doen. Tsja, toen was het gemiddelde uiteraard lager, maar voor mij was de 207 Watt nog altijd zeer acceptabel. Nadeel was wel dat het slapen slecht ging. Onrustige benen. We zijn weer op de goede weg.

Solo rondje Elburg

29 dec, koud. Moeite om beslissing te nemen. De sportschool in of toch met Isaac buitenspelen? Het werd het laatste. Geen spijt van. Al was het wel erg koud en was ik blij weer thuis te zijn. Maar gelukkig weer wat km in the pocket. We streven naar een doel en dat komt niet vanzelf aanwaaien.

2e kerstdag

Heerlijk zo'n dag niks gepland. De administratie van Alpe'd Huzes bijgewerkt (ons team staat op de 12e plek van inzamelen gelden. Niet dat het een race is, maar wel mooi dat we al zo ver zijn met z'n allen). Isaac (m'n fiets die het 4 juni samen met mij moet gaan doen) vandaag een schoonmaakbeurt gegeven. Morgen maar eens een wegritje maken.

RPM met de meiden

23 december, de eerste proefles RPM van onze Zus deelnemers Jolinda en Paulien. Trots op deze meiden dat ze de uitdaging zijn aangegaan om deel te nemen aan Alpe 'd HuZus. 

Winter markt

13, 14 en 15 december was de wintermarkt van Landleven in het Openluchtmuseum in Arnhem. We kregen de mogelijkheid om daar in de stand te staan. Veel mensen het big Challenge verhaal kunnen vertellen, nieuwe deelnemers geworven voor volgend seizoen en t shirts kerstbakjes chocolade, honing etc verkocht. Daardoor schoot het trainen er bij in, alhoewel dit was een training in afharden en doorzetten😉

RPM training

De gemiddelde wattages stijgen mooi. Wel jammer dat de teller niet op tijd wilde stoppen door het zweet op het plastic hoesje om de telefoon. Eigenlijk was het gemiddelde 243 Watt, maar ja zoals wij als fietsers zeggen, niet op Strava genoteerd is niet gefietst. Conclusie, de volgende keer nog beter m'n best doen. 

Koude zondag

Gisteren was het erg mooi weer, maar helaas andere verplichtingen. Vandaag zou het erg koud blijven, dus besloten de sportschool in de duiken. 2 lessen RPM achter elkaar gedaan. Moe en tevreden weer naar huis. Eerste uur 232 Watt gemiddeld en tweede uur 224. Bij elkaar net geen 1300 kcal. Daarna wat administratieve zaken voor Big Challenge verricht en een oude hobby opgepakt. Het draaien van hout. Het viel niet mee, ook in de schuur was het koud. Ik probeer wat kaarsenstanddaards te maken die we voor Alpe d'Huzes kunnen verkopen. Eerst m'n "draai" nog vinden en zorgen dat er voldoende standaards klaar heb.

RPM Work out

Naast alle administratieve werkzaamheden, toch ook de training onderhouden. Vandaag maar weer eens in de sportschool gedoken. Het werd een uur afzien. Het ging zeker niet vanzelf, maar best trots om toch nog 229 WATT gemiddeld te hebben gedraaid. Meer zat er ook niet in. Hopelijk kan ik de trainingen nu wat frequenter oppakken. Zo langzamerhand wordt dat wel noodzakelijk om in juni 6x die pukkel op te rijden.

weer een training afgewerkt

Gisteren de aftrap van Big Challenge bijgewoond. Het gaat weer beginnen. Leuk om oude bekenden te ontmoeten en weer het saamhorigheidsgevoel te beleven.

Vandaag was het weer was weer eens goed. Te mooi om niet naar buiten te gaan. Alhoewel ik mezelf er wel toe moest zetten. Gelukkig ging Remco ook en gedeelde smart is halve smart. Het werd een rondje Zwolle. Strak tempo voor deze tijd van het jaar en deze temperaturen. Maar moe en voldaan nu weer lekker met de beentjes omhoog. Mooi even de tijd genomen om de teamleden te voorzien van info over acties die we gaan doen om zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen. En ook mijn blog bij te werken.

zo.... laat de donaties maar komen, ik ben d'r klaar voor.

Aanloop

Na een periode van wikken en wegen de knoop doorgehakt, we gaan meedoen. In deze maanden ligt mijn trainingschema even op z'n gat. Daarom zoveel mogelijk de voorbereidingen treffen om straks het werven van sponsoren en het trainen beter te kunnen combineren. Vandaag de eerste grote donatie verwerkt, mijn planning in Excel gemaakt en verschilende opties ten aanzien van tourtochten bekeken. Eigenlijk had ik ook nog even op de fiets willen springen, maar kon de moed nog niet vatten. Misschien morgen de weg op of RPM.

Thank you to my Sponsors

33

Constance Veldman

Veel succes!

21

Ad Van Wesel

25

Roel Fernhout

John super dat je dit doet !!

20

Remond van Lom

Lekkere wijn voor na de "vergadering".

306

Anonymous

Shirtverkoop Beurs Hardenberg

20

Martine Schouten

Omdat je 'n topper bent en het gewoon weer gaat halen!!

15

Wilco Antoiner,Tim en Marit Zwerus

Zet hem op .! Succes

50

Anonymous

Veel succes!

50

Rinie Emons

succes met de beklimmingen

75

Liesbeth en Paulien Zandberg Westra

Nu wij niet meer meedoen hierbij onze opbrengst voor de wijnactie van Alpe d’HuZes. Als het dit jaar doorgaat heel veel succes gewenst.

50

Frank Van der Linden

Wijn voor een goed doel.

26

Alie Strijker

10

Anonymous

50

Anonymous

13

Anonymous

50

Jan de Kort

GAS OP DIE LOLLY !

66

Jan en Rianne van den Boom

John heel veel succes met de voorbereiding

40

Kai Goossens

Jouw deel van de korting op de fiets. succes met de verdere voorbereidingen!

1.000

CBM

Zet hem op voor dit geweldige doel

50

Aren van der Horst

Bedankt voor de wijn en succes met de acties.

50

Anonymous

Doosje wijn voor het goede doel.

50

Ben Hulman

Lekkere wijn voor een uitstekend doel.

100

Hans Wichers Schreur

Lekkere wijn voor een uitstekend doel.

26

Tonny Abrahams

10

Anonymous

Lekker flesje witte wijn met een goed gevoel.

50

Jan Van Dijk

Doosje wijn voor een mooi doel. Succes met de voorbereidingen!

26

Emiel Strijkveen

Klasse dat je meedoet.

1.500

Biomin GmbH

50

Reint Roekevisch

Veel succes

50

Aart Voets

Dag John, Natuurlijk support ik jou en het goede doel! Ik wens je evenveel succes als in 2012 Groet,

26

a bouma

succes!

37

John Bruin

Contanten opbrengst nieuwjaarsontmoeting Diepenveen

592

John Bruin

Aandeel cash beurs Hardenberg.

26

Reint Roekevisch

Succes

33

Veldzichthoeve

T-Shirts Big Challenge. Succes met de verdere voorbereidingen!

88

Anonymous

7 t shirts voor de kerst

145

Caprihoeve

Kerstpakket voor het goede doel

50

Fam bouma

50

Johan Grolleman

50

Peter Schermers

Lekker doosje wijn, zet em op!!

50

Erik en Berna Smeenk

Succes met de voorbereidingen, wij genieten van de wijn.

116

Anonymous

Shirtverkoop Wintermarkt Landleven

21

Ad Van Wesel

Hoi John, niet de Alp op maar toch moeten we goede doel steunen in 2020. Dus bij deze. Volgend jaar beter. Je collega Ad

66

Maatschap van Dijk

SUCCES JONGE

26

Carla de Graaf

Succes John, je bent een topper!!

10

Doeke Brouwers

Lekker proef flesje voor de Boeuf bourguignon en nog met een goed gevoel ook.

66

B. Hulman

Succes John.

22

R Van Wee

Opbrengst Diepenveen

50

Marcel Fiere

Doosje witte wijn voor het goede doel.

50

Karin Snijders

Doosje wijn voor de kerst.

10

Gerlinde knol

1 flesje wijn voor het goede doel

50

Jan Kappers

Wijn voor het goede doel

70

Loes Hektor

Bedankt voor het kerstpakket. Succes.

66

Anonymous

Lekker Trappen John, Dat doet je goed! Dan ook nog voor het goede doel. Helemaal Top.

25

John

50% van de kerstwijn. Jolinda de andere helft. We maken d’r wat moois van.

50

Miranda Bruin-Zwerus

Heerlijk doosje wijn met een goed gevoel!

188

Geitenbedrijf Roekevisch

Kerstpakketten voor het goede doel

50

Snijders Wachtum BV

John Succes!

1.000

John Bruin

Het Capriteam van ForFarmers wenst jullie heel veel succes met de voorbereidingen en het voltooien van jullie missie!

15

Tonny Abrahams

Heel veel succes! Gr Tonny

50

van den Boom Voeders BV

John heel veel succes

154

John Bruin

Cash opbrengst Landleven Winter (Openluchtmuseum Arnhem).

Show more

Select a Christmas decoration