Jolanda van der Laan

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

3246.51

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In Juni 2024 loop ik samen met een groep van mijn sportschool de Alphe d'Huzes. Ik doe dit voor het KWF voor alle strijders en voor alle verliezers. Samen hopen wij te zorgen voor minder verliezers in de toekomst...
Meer onderzoek naar en begeleiding van mensen met Kanker.
Elke bijdrage is welkom.
Help jij me een stukje dichter bij mijn streefbedrag?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Het zit erop!

De Alpe d'HuZes is nu echt achter de rug.
De weg er naartoe was enerverend in alle opzichten. Veel voor gedaan, maar dat was het waard! Wat een week is het geweest! Samen met 15 toch vrij onbekende mensen in 1 huis. En dan zoveel delen met elkaar! Een lach, een traan. Lekker niksen of actief bezig zijn. Zon, sneeuw, regen.... Alles kon en alles mocht!
Het thuisfront achter gelaten en ook dat voelde en ging goed! Het loslaten is gelukt!

Het is me gelukt om de top te bereiken. Zelfs de tweede klim die voor de helft in de regen was heb ik gehaald! 35 km omhoog. 55.000 stappen gemaakt. En nog ging ik huppelend over de finish!

Ik heb €3247,- bij elkaar verzameld door jullie! Ik wil jullie bedanken voor alle donaties en het sponsoren! Zonder jullie had ik dit niet bereikt!
Maar de actiepagina staat nog steeds open. Er kan nog meer bij. Samen zorgen we voor meer onderzoeken naar en een betere genezing van die rotziekte.

Met alle deelnemers van The Workout hebben we tot nu toe €63.635,- binnen gehaald.

Met alle deelnemers van de Alpe d'HuZes hebben we €18.017.606 opgehaald.

Opgeven is geen optie. We blijven doorgaan!

Ik kijk met heel veel trots terug op dit avontuur!

Nog maar 1 dag.....

14 oktober ingeschreven voor de Alpe d'huzes. Maanden lang bezig geweest met alle voorbereidingen en nu is het gewoon bijna zover!

Zondag zijn we aangekomen in Les deux Alpes. Een dorpje naast de Alpe d'Huzes. Hier verblijven we met 14 personen in een super mooi huis.
Genoten van de prachtige omgeving van het huis. Een hele mooie wandeling gemaakt en super gezellig met de groep.
Gister de Alpe d'Huzes opgereden. Dat word echt geen makkie! In Palais dus sport de startbewijzen en liftpassen opgehaald. Stickers op de kaarsen geplakt en ingeleverd en een super lief kettinkje gekregen. Op de groepsfoto geweest met alle deelnemers.
De laatste voorbereidingen zijn dus gedaan!

Vannacht om 3:30 vertrekken we richting de Alpe d'Huzes waar vanaf 4:30 de eerste deelnemers gaan starten. Eerst de wielrenners en hardlopers en daarna zijn de lopers aan de beurt....

Wat heb ik toegeleefd naar deze dag en wat gaat het bijzonder worden! 
Op naar een prachtige dag!
Op naar een zeer bijzonder avontuur met elkaar! Op naar de Finish!

Loslaten....

Loslaten

Vannacht is het zover.
Het Alpe d'huzes avontuur gaat echt beginnen. Om 4:00 vertrekken we richting Frankrijk. Ik ben er helemaal klaar voor. Die berg ga ik rocken!
Ik heb er alles aan gedaan om me goed voor te bereiden op dit avontuur!
Voor mij heeft deze trip twee uitdagingen. De eerste is natuurlijk die berg trotseren, maar de tweede vind ik misschien nog wel lastiger.... Het loslaten van het thuisfront.
Van te voren wist ik dit van mezelf en dat was ook 1 van de redenen waarom ik dit doe. Het is goed om los te laten. Hoe lastig het soms ook is. Ik weet dat het goed gaat komen! En wie weet zeg ik na deze week 'alleen', dit ga ik vaker doen!
Thuis ben ik moeder, vrouw, huisvrouw, begeleider, administratief medewerker etc etc... Ik klaag niet, maar het is wel druk...
De komende week doe ik vooral alles voor mezelf! Ik hoop alles even los te kunnen laten. Genieten van alles wat op me af komt, mooie nieuwe herinneringen maken en nieuwe ervaringen op doen.
Het gaat een bijzondere week worden. Dat weet ik zeker! 
Ik ga ervoor! 💪💪

Ben super trots dat ik de €3000,- aangetikt heb, maar de teller tikt gewoon nog door....
Doneren kan nog steeds! 
Iedere bijdrage draagt mee aan meer onderzoeken naar en een betere genezing van deze rotziekte!
Elke euro is er één!

De laatste maand!

Over een maand vertrekken we richting Frankrijk om op 6-6 de Alpe d'HuZes te lopen met z'n allen! #opgevenisgeenoptie 

De laatste weken van voorbereidingen zijn ingegaan.Training is in volle gang, boodschappenlijstjes worden gemaakt, Alpe d huzes kleding is binnen en gaat bijna bedrukt worden. Wil jij je logo nog op de shirts? Stuur me dan snel een bericht en ik vertel je meer erover!

Ik kijk er naar uit om die berg te gaan trotseren! Breng jij mij nog wat verder naar de top?

Nog 6 weken.... Dan is het 6-6!

Morgen over 6 weken is het 6-6.....

Dat is de dag dat ik de Alpe d'HuZes ga beklimmen. Het komt steeds dichterbij en doe dan ook hard mijn best om mezelf klaar te maken voor de weg naar de top. Het komt goed... dat weet ik zeker. Ik ga de top bereiken.  En als t lekker gaat... misschien wel twee keer!

Vanavond weer een heerlijke wandeling gedaan. Toch weer 10 km in de benen! 

Ik ben dankbaar voor de vele donaties die al gedaan zijn en de opbrengst van verschillende acties. Daardoor heb ik mijn eerste doel van €2500,- al behaald. Maar omdat opgeven geen optie is, heb ik mijn doel verhoogd naar €3000,-. Waarom zou je stoppen als je lekker gaat? En het geld is keihard nodig! 
Samen zorgen we ervoor dat er meer onderzoek mogelijk is en daardoor meer mogelijkheid tot genezing!

Dus..... help jij me mee in het laatste stukje naar de top? 
Klik dan op Doneer en doe een vrijblijvende donatie!


We gaan gewoon door!

Enkele weken geleden heb ik mijn streefbedrag behaald. Super gaaf dat dit gelukt is. Er zijn echt momenten geweest dat ik dacht: hoe ga ik dat ooit halen! En ja, als je er dan bent... waarom zou je dan stoppen! Dus ik heb hem gewoon een beetje omhoog gegooit en hoop dat Ik er nog wat meer uit kan halen!

Twee weken geleden heb ik een heerlijk trainingsweekend gehad in Valkenburg samen met 1 van mijn teammaatjes. De mannen mochten ook mee om te genieten van wat Valkenburg te bieden had! Een heel gezellig weekend! We waren er om te trainen en dat hebben we gedaan! Op de zaterdag een wandeling van 17 km en in totaal 22 km in de benen die dag (lopen naar het restaurant telt gewoon ook mee)
Op de zondag hebben we de Cauberg getrotseerd! Met een steigingspercentage van 12% was dat een flinke klim, maar omdat opgeven geen optie is hebben we het 3x achter elkaar gedaan! 
De spierpijn is gevoeld, maar ook de voldoening dat we er echt voor zijn gegaan!

Na dit weekend heb Ik het thuis trainen ook wat opgeschroefd. Met regelmaat op de loopband bij The Workout ( helling trainen) en met grote regelmaat lekker buiten wandelen.

Nog maar iets meer dan twee maanden en dan gaan we echt op naar de top! Ik kijk er naar uit!

Ik ben er bijna....

Ja ja ja..... Ik ben er bijna, maar nog niet helemaal!

Nog maar €18,- te gaan en ik heb het eerste streefbedrag gehaald! Mag natuurlijk altijd meer worden, maar voor nu al super trots dat ik zover gekomen ben! Wie helpt me over de streep en zorgt dat ik boven die €2500,- uit ga komen?

Het bedrag van €18,- kan geen toeval zijn. Het is namelijk ons gezinsgetal. En ik vind het een mooi teken om nu op dit restant uit te komen. Voor mij is deze uitdaging naar de top, ook een uitdaging in het loslaten van mijn gezin! Ze moeten het echt even een week zonder mij doen....  en ik zonder hun! 
Maar dat gaan we redden! 

Nog maar iets meer dan drie maanden en dan mag ik met de rest van de groep die berg op. Na de deelnemersdag van vorige week. Die erg interessant en ook indrukwekkend was, kijk ik steeds meer uit naar de mooie week die we tegemoet gaan. 

Ook vandaag een leuke samenkomst met de meeste deelnemers van onze groep. We zijn weer een stapje verder in de organisatie van deze week, want het gaat natuurlijk allemaal niet vanzelf.

De reis, het verblijf, het eten, de trainingen, donateurs vinden, sponsoring.... er komt heel wat bij kijken! Maar samen kunnen we deze mooie uitdaging aan!

Steun jij mij naar het laatste stukje van de top? 
Wil je sponsoren in iets wat we kunnen gebruiken of wie weet wil je voor een mooie donatie op alle 25 shirts staan met jouw bedrijf..... Let me know!

Samen staan we sterk! 🚶🏿‍♀️💪💪🚶🏿‍♀️


2024! Het jaar van...

Na een geweldige laatste dag van 2023 met een hele dag oliebollen ( 650) en appelbeigneits (200) bakken voor de Alpe d'Huzes is 2024 begonnen. Het jaar dat ik de Alpe d'Huzes ga lopen!
Qua donaties heb ik een goede spurt gemaakt de €1600,- is gepasseerd en dan nog de Jumbo lege flesssenactie erbij... ik denk dat de €2000,- daarmee in zicht komt...
Nog  ongeveer €500,- te gaan dus!
Ik heb weer wat nieuws bedacht om geld op te halen. (zie mijn social media of stuur me gerust een bericht als je er nieuwsgierig naar bent!)
Samen op naar de top!
Blijven jullie me steunen?

Eindejaarsevenementen

Yes! Ik heb inmiddels de helft van mijn streefbedrag gepasseerd en er is al ongeveer €250,-  gedoneerd bij de statiegeldactie bij Jumbo Uitgeest. ( dat komt nog bij de huidige stand)
We mogen daar tot Maart in het systeem staan waar mensen kunnen kiezen voor doneren of voor kassabon.
Ook hebben we bijna €2500,- opgehaald met de kerstmarkt van Uitgeest en Heemskerk. Dit bedrag wordt verdeeld over onze drie teams van The Workout 
Nu heb ik weer een nieuwe actie bedacht. Samen met Monique die ook meeloopt gaan we oudjaarsdag oliebollen bakken voor de Alpe d'Huzes. 
De flyers zijn gedrukt. Social media posts zijn gedaan... Op naar heel veel oliebollen voor dit goede doel!

Bedankt voor al jullie bijdrages van het afgelopen jaar en op naar mijn einddoel in 2024!
Een mooie opbrengst en het bereiken van de top van de Alpe d'Huzes!

Elk stapje is er één!

De eerste wandelingen zitten erop. Het is nu echt begonnen. Ik leer de andere deelnemers beetje bij beetje kennen. We gaan ten slotte een intensieve week tegemoet met elkaar, maar de meeste ken ik nog amper. Er zijn zoveel lessen bij de sportschool die dit georganiseerd heeft... Ik ken lang niet iedereen!

Inmiddels is mijn drive om dit te doen nog een stuk groter geworden.  Drie weken geleden is een oud klasgenootje van mijn zoon overleden aan de rotziekte! 3 jaar gestreden, zelfs even genezen geweest... even hoop gehad... en daarna weer keihard terug gevallen.... Wat wou ze nog graag... maar haar lijf was op!
En dat op een leeftijd van nog maar 17 jaar! Verschrikkelijk voor haar ouders, broer en iedereen die haar lief had! Voor haar ga ik extra mijn best doen om zoveel mogelijk geld binnen te halen, heb ik de ouders beloofd!

Zoveel strijders, zoveel verliezers.... hier moet iets tegen gedaan worden! Er moet iets gedaan worden om ouders dit verdriet te besparen! Maar ook het verdriet om je ouders, oma of beste vriend!

Helpen jullie mee om mijn doel te behalen? Alle beetjes helpen!

Het motto van mijn bedrijf:
Elk stapje is er één!


Bedankt

Bedankt voor de eerste donaties! Fijn om zo samen dit mooie doel te steunen! We zijn bezig met leuke plannen om zo nog meer geld op te halen voor alle strijders en verliezers van deze rotziekte!

Thank you to my supporters

10

Nathalie Nuijens
5 June 2024

Nog een paar uur dan mogen jullie van start. Heel veel succes maar vooral geniet’!

10

Anonymous
5 June 2024

106

Anonymous
1 June 2024

20

Ria Schuit
1 June 2024

Je voorbereiding is super! Succes en geniet ervan xxx

26

Sake En Rebecca
1 June 2024

Lieve Jo, Veel bewondering voor jou!!’ Het gaat je lukken! Veel liefs

25

Marieke Bleeker
1 June 2024

Heel veel succes en plezier voor jou en alle toppers van the Workout!! Zet hem op!

50

Margje
31 May 2024

Ik wens je heel veel succes en bewonder je, niet aflatende enthousiasme!

82

Business&koo
29 May 2024

Zet hem op Jo!!

26

Wendy
28 May 2024

Succes Jolanda en alle andere lopers van The Workout

50

Reha
23 May 2024

20

Stoer Op Toer
23 May 2024

Wij zijn trots op jou!

7.50

Anonymous
22 May 2024

Heel veel succes !!

26

Brigitte Van Den Berg
13 May 2024

Heel veel succes!

26

Anonymous
13 May 2024

Zet ‘m op!!!

10

Ancella
8 May 2024

Topper ben je! ❤️

15

Daan Kruijer
7 May 2024

20

Anonymous
6 May 2024

Heel veel succes, plezier en mooi wandelweer gewenst!

66

Anonymous
6 May 2024

10

Michelle Thijn
6 May 2024

Heel veel succes!! Super mooi dat je dit doet!

26

Anonymous
6 May 2024

Hoi jolanda Ik heb gedoneerd Veel succes bij de Alpe d' uzes

10

Anonymous
24 April 2024

Goed bezig Jolanda en succes op de 6e van de 6e

5

Annemieke
6 April 2024

Succes!!

10

Annemieke Verbree
4 April 2024

26

Anonymous
29 March 2024

10

Sandra Dijkstra
29 March 2024

heel veel Succes! Groetjes marco en sandra

26

Truus Van Duin-groen
18 March 2024

Zet em op Kanjer, opgeven is geen optie😘Je kan het samen met al die andere strijders.

20

Fons
3 March 2024

26

Anonymous
3 March 2024

Go go go...kus Thom

473

Jumbo Visser Uitgeest
26 February 2024

Donatie emballage automaat

20

Jaap En Lia
17 February 2024

250

Jack Vd Laan Schilderwerken
6 February 2024

50

Cees En Rita Schouten
3 February 2024

25

Anonymous
3 February 2024

25

Marian Zwanenburg
27 January 2024

Succes

35

Familie Schouten
12 January 2024

16

Jumbo Lege Flessen Donatie
1 January 2024

300

Oliebolleactie
1 January 2024

10

Niels Bart
30 December 2023

500

Dick & Lia Logchies
29 December 2023

20

Juliette De By
28 December 2023

26

Zonneveld
28 December 2023

Succes!

16

Uitgeesters
27 December 2023

Gekregen bij statiegeld actie bij de Jumbo

10

Anonymous
25 December 2023

Succes Jolanda en tot de reünie. Wel het verzoek om geen berichtje van mijn donatie in de groepsapp te zetten😘

50

Marcel Molenaar Studio Miller
25 December 2023

🍀Succes team Jolanda 🍀

15

Margreet Bosma
21 December 2023

Wat goed dat je meedoet Jolanda! Heel veel succes!

26

Doreen Osinga
19 December 2023

Succes 😘🍀

5

Robert Nugteren
10 December 2023

10

Anonymous
22 November 2023

Zet hem op Jolanda! En jij kan dit 👍

15

Ilona De Raden
15 November 2023

20

Anonymous
11 November 2023

Kanjer!! Zet hem op, Jolanda! 🤍

26

Anonymous
8 November 2023

10

Sandra Noordover
3 November 2023

Succes hoor!! 💪🏻

26

Jeroen Schouten
3 November 2023

Zet 'm op!

10

Dennis De Boer
2 November 2023

Mooi doel Jolanda, zet hem op en veel succes!

26

Anonymous
28 October 2023

You can do this! 💪

26

Anonymous
27 October 2023

5

Letty Wardenaar
26 October 2023

Alvast heel veel succes! 🍀

5

Anonymous
26 October 2023

5

Gideon Pool
26 October 2023

26

Mariska Boheemen Van
24 October 2023

Veel succes met binnen halen, gaat vast lukken en veel plezier met de voorbereiding!

20

Anonymous
23 October 2023

Zet hem op!

20

Monika Ilnicka
22 October 2023

Veel succes lieve Jolanda! Je bent een kanjer!

15

Anonymous
20 October 2023

supergoed dat je gaat meelopen. Heel veel succes!

26

Anonymous
18 October 2023

Veel succes gr Agnes

26

Anonymous
18 October 2023

Zet hem op Jolanda 👏🏻

26

Anonymous
17 October 2023

Super dat je dit doet Heel veel succes. Mylene en Anita

66

Samen Met Jou
16 October 2023

Als bedrijf steun ik natuurlijk ook dit mooie doel die we helaas hard nodig hebben om te zorgen voor minder verliezers in de toekomst!

10

Paula Tuinenbreijer
16 October 2023

Succes Jolanda & groetjes van Lara

25

Nijboer Colourcoatings
16 October 2023

Succes, Jo!

5

Malou
15 October 2023

26

Anonymous
15 October 2023

Zet m op Jolanda!!!

10

Michelle Quaars
15 October 2023

Geweldig mooie uitdaging voor een geweldig doel !. Succes met trainen !

50

Miranda Hoek
15 October 2023

Heel veel succes met het behalen van dit mooie doel

5

Esther F
14 October 2023

Hai Jolanda, Top dat je dit doet. Succes Groetjes Esther

20

Ronald En Sandra
14 October 2023

Wat ontzettend goed dat jij je ook gaat inzetten om geld in te zamelen voor onderzoeken naar deze vreselijke ziekte. Zet hem op kanjer.

25

Anonymous
14 October 2023

Alvast heel veel succes 🤗

25

Laura Veldt
14 October 2023

Zet hem op Jo! Trots op je!

My Activity: Wandelen