Joost Ziere

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Net al zovelen ben ik al meer dan eens geconfronteerd met kanker. Toen een van mijn beste vrienden vorig jaar gediagnosticeerd werd vond ik dat ik iets meer kon doen. Gelukkig heeft hij zijn gevecht vooralsnog gewonnen, maar er zijn nog zovelen die hulp kunnen gebruiken in hun strijd tegen kanker. Een paar keer een berg op fietsen is op zichzelf niet zoveel, maar met wat hulp kunnen we een mooi bedrag ophalen voor het KWF.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Even voorstellen

Naam : Joost

Leeftijd : 25 jaar

Dagelijkse bezigheid : Masterstudent TU Delft

Rol in A.D.O. : Initiator

Lievelingskoers: de Ronde van Vlaanderen, mijn eerste lange-afstand koers. Kapot gaan op de kasseien

Lievelingseten: Gekarameliseerde knoflook-geitenkaas quiche

Lievelingsboom: Zilverberk

 

Natuurlijk weet je goed dat een ziekte als kanker heel veel schade aan kan richten. Niet alleen bij diegenen die het nieuws krijgen met kanker te moeten leven, ook de mensen om hen heen worden getroffen. Toen op mijn achtste mijn oma overleed aan kanker werd ik al geconfronteerd met deze ziekte, waarmee ik op jonge leeftijd al het idee kreeg dat er soms niets aan te doen is. Nu, 17 jaar later, is het helaas niet bij die ene confrontatie gebleven. Toen een van mijn beste vrienden afgelopen jaar gediagnosticeerd werd, werd het tijd mijn eerdere, naïeve aanname te herzien: er is absoluut iets te doen aan kanker. In Alpe d’HuZes combineer ik mijn passie voor wielrennen met het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar kanker, zodat we in de toekomst niemand meer hoeven te verliezen aan deze verschrikkelijke ziekte.

Thank you to my Sponsors

25

Helene

Wat een geweldig doel!!! Succes en zet hem op

100

Otti en Bertjan

Joost en team, supertrots dat jullie deze actie ondernemen en de uitdaging aangaan. Heel veel succes met trainen en we gaan jullie aanmoedigen!

10

Remco

Succes!

26

Anonymous

Beste Joost, Veel succes met het voor traject, je trainingen etc. Ik waardeer je inzet zeer en hoop dat je je doel gaat halen. Groet en maak er wat moois van in juni!! Succes, Marco Mansveld TU Delft

43

Ivo Chen

106

Monique Verdier

1.061

Ziere Consultancy BV

Joost en team, hierbij 1 € per hoogtemeter als donatie. Heel veel succes met de uitdaging. Prachtig doel , wordt afzien maar geniet enorm van de dag

Show more