Joris Kock

Alpe d'HuZes 2022

My Activity Tracking

4,365
kms

My target 1000kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes?

Hoi allemaal! Mijn naam is Joris Kock, 32 lentes jong en samen met mijn vriendin Sanne sinds dit jaar trotse huisbezitter in Breda.

Deelname aan de Alpe D'huzes is voor mij een logische stap. De fietskilometers zijn er met de paplepel ingegoten met schoolritjes vanuit Gilze naar Tilburg (in peloton en rugzak achterop door weer en wind), tot uitdagende mountainbike tochtjes in Dorst en Loon en Drunense Duinen tot kleine stukken op de racefiets. 
 
De uitdaging zit hem met name in de hoogtemeters, met in het achterhoofd dat klimmen niet mijn specialiteit is (lees=hekel aan heb). Laten we maar zeggen dat ik een goede afdaler ben. Naast de sportieve drive ga ik juist de uitdaging aan om onderzoek tegen kanker tegen te gaan, en als ik daar op deze manier mijn steentje (hoogtemeter) aan bij kan dragen dan doe ik dat met alle liefde & plezier! 
 
Mag van geluk spreken dat ik in mijn directe omgeving nog niemand heb verloren en dat wil ik heel graag zo houden. Des te meer greep het verlies van dierbaren, achtergrond en motivatie van dit jonge en van oudsher Gilsche-team me aan. Mijn doelstelling is om hem minimaal 3x te fietsen. Voor iedere bocht die ik haal, staat een mooi bedrag tegenover. Alle hulp is hierin welkom, dus geef me aan wat je lievelingsnummer is, dan zorg ik dat jij dat bochtnummer mag sponsoren 😉

My Updates

4 juli 2020: Alternatieve Alpe d'HuZes -> 'De Zes van Gilze'

Donderdag 4 juni 2020, voor vele misschien een gewone donderdag, maar voor mij en nog duizenden anderen was dit een dag die al heel lang omcirkeld stond in de agenda. Het zou de 15e editie van de Alpe d’Huzes zijn geweest. Een tocht met voor iedere deelnemer, vrijwilliger en iedereen die er bij betrokken is, ook zijn eigen persoonlijke verhaal.

Echter laten we deze bijzondere dag niet zomaar voorbij gaan. We gaan als team, team Geen bocht zonder Hoek, zeker stilstaan bij dit moment en er een mooie, bijzondere en gezellige dag van maken, met de alternatieve Alpe d’Huzes: ‘De 6 van Gilze’.

Met 168km op de teller, veel lachende gezichten van zowel de wandelaars, supporters langs de weg (op afstand), vrijwilligers en de fietsers hebben we deze dag op gepaste wijze stilgestaan. Tot nu toe hebben we samen een bedrag van boven de 47.000 (!) euro bij elkaar verzameld waar we onze donateurs stuk voor stuk onwijs dankbaar voor zijn!

Dromen en doelen zijn bijgesteld en we moeten helaas nog een jaar wachten op het echte werk, maar een winnaar is een dromer die nooit opgeeft.

#opgevenisgeenoptie, #AD6, #gbzh

'De 6 van Gilze'

4 juni 2020 was de dag dat we ons zouden inzetten tijdens Alpe d'Huez 🚵🏻‍♂️ voor het onderzoek tegen kanker. Helaas heeft het coronavirus roet in het eten gegooid voor dit jaar.

Dat laat ons echter niet uit de weg slaan en ondertussen trainen we verder om ijzersterk terug te komen en om volgend jaar de berg te beklimmen! 💪🏼

Vanavond vond er topoverleg🕵🏻‍♂️op afstand plaats om deze dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan dit jaar!

Over 2,5 week gaat er al iets moois gebeuren... stay tuned! 🤩

Alpe d’HuZes - Team Geen Bocht Zonder Hoek

Met recht is PauwR een Great Place to Work

Met recht is PauwR een Great Place to Work. Niet alleen op de werkvloer maar ook ver daarbuiten.

In aanloop naar de Alpe d'HuZes wist Pieter (links ;-) twee ultieme collector-items in handen te krijgen voor de golffanaat en beschikbaar te stellen voor de veiling, namelijk de gesigneerde putter van Nederlands beste golfer & de 18e holes vlag van The Open 146th Royal Birkdale. Kenners hoef ik de waarde van deze items niet uit te leggen laughing

De hoogste bieder was dan ook snel gevonden en werd beloond voor het bijzonder mooie en persoonlijke gebaar!

Dank Pieter voor deze extra steun en veel succes met de puts.

Bidonactie BodyFormance Tilburg

🚵🏻‍♂💨 Nieuwe sportbidon en het goede doel steunen? Dat kan! 🚰💦

In aanloop naar de Alpe d'HuZes volgend jaar juni, heb ik samen met BodyFormance een actie opgezet om onderzoek naar kanker te ondersteunen. Voor een kleine 10 euro help jij een handje 🤟🏼, en scoor je een toffe bidon🤩. Who's with us? 🤗😍

Ze staan voor je klaar!

PS: zin om het nieuwe jaar sportief te starten? 🏋🏻‍♂️🏓🥊

Train een keertje GRATIS met me mee bij BodyFormance: personal training of small group training? Let me know, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Topgolfer steunt ons team 'Geen Bocht Zonder Hoek'

Wow!
 
Wat een onwijs grote verrassing... Nederlandse topgolfer steunt op een bijzondere manier de Alpe d'HuZes. Onwijs bedankt!
 
Hij wist de 18e vlag beschikbaar te stellen van het oudste en bekendste golftournooi ter wereld 'The Open - 146th Royal Birkdale'.
 
Als klap op de vuurpijl gaf hij daarbij ook nog eens zijn gesigneerde putter cadeau als collectors item voor de veiling.
 
Dank PauwR Digital Marketing en in bijzonder Pieter Voogt dat je dit mogelijk hebt gemaakt, wat een mooi gebaar, respect! En uiteraard dank voor het hoogste bod, die gaat een hele mooie plek krijgen ;-).

"Wijnen, wijnen, wijnen!"

Vergeet Martien Meiland of Ilja Gort! Met de Franse Alphen in het vooruitzicht en de vele bochten die ons tijdens de beklimming te wachten staan, hebben we onze eigen 'Bocht-wijnen' ontworpen waarmee we onze nieuwe bidons gaan vullen.

En owja, de bidons hebben we zelf extra groot laten ontworpen ;-).

Om jullie in aanloop naar de Alpe d'Huzes letterlijk mee te laten proeven, stellen we de unieke wijn in beperkte oplage beschikbaar, voor 10 euro per fles.Leuk voor onder de kerstboom, als relatiegeschenk of natuurlijk om zelf te slurpen!

Mijn favoriet is de Merlot!

Wie slurpt met me mee?

PS: liever een nieuwe kwalitatieve bidon voor het sporten, let me know! Voor 10 euro ben je een echte #fitgirl of #fitboy

Wie drinkt er nu 975 flessen cola leeg?

Er zijn zo van die momenten dat je je afvraag wat je vandaag eens zal drinken. Een kopje koffie om op te starten, theetje bij de lunch en water voor tussendoor? 

Daar dacht mijn collega heel anders over ;-) In de afgelopen jaren kreeg hij het voor elkaar om iedere dag een 1,5 literfles Cola weg te werken. ELKE DAG!

En als je dan uiteindelijk uitkomt op 975 flessen Coca Cola, dan heb je in totaal een kleine 1.462,5 Liter Cola achter je kiezen verstopt. Wat uitkomt op 38.025 (!) suikerklontjes van in totaal 152 KG suiker!

Genoeg energie om met twee vingers in je neus en stoom uit je oren de Alpe d'huez te beklimmen, waar Gert-Jan Theunisse in 1989 jaloers op zou zijn geweest. 

Had mijn collega in de afgelopen jaren ook blij kunnen maken met 1.175 Big Mac's (599.625 Kcal) of 7.402 appels.

Gelukkig koos hij voor de Cola als arbeidsvitaminen, wat ons een goudmijn opleverde aan statiegeld voor het goede doel.

Dank dat je bij iedere slok Cola afgelopen jaren hebt bijgedragen aan het KWF.

En dank aan Jumbo Hapers uit Gilze dat ze vandaag de enorme verzameling van in totaal 4 van deze grote zakken heeft opgehaald en zorgt dat ze gerecycled worden!


Groeten van de FietsPiet...

Deze zwarte Pieterbaas komt bij u langs met een bijzonder grote Speculaas...🤗

Het is daarbij een heel goed doel en heb er ook een hele boel 🤪

Volgend jaar (4 juni) spring ik in de bres, voor de mooie actie Alpe d’Huzes.🚴‍♀️💨

Komt hij bij u aan de deur, stel hem dan zeker niet teleur. 🙌🏻

Voor een kleine bijdrage is hij van jou, laat even wat weten hieronder dan kom ik gauw!

Groetjes van Trappedoelie, de fietspiet!

Leuk, dat wielrennen... Maar met dit herfstweer cross ik liever in de bossen ;-)

Met de bladeren op de weg is het uitkijken met de racefiets. Des te leuker zijn de ritjes in de bossen!

Geen ellenlange klimmen met stijgingsprecentages van +10%, maar pittige kombochten en singletracks alsof je met je mountainbike over een achtbaan fietst.

Sinds dit jaar is in Tilburg het Stadsbos13 omgetoverd tot een MTB walhalla ter hoogte van Golfclub Prise d'Eau en De Zeven geitjes. 

Deze 17KM lange track is een mooie toevoeging in de omgeving tussen Dorst/Oosterhout en de Loon en Drunense Duinen. 

Meer info over de route: https://www.mtbroutes.nl/noord-brabant/tilburg

De Kop is eraf!

Yes! De kop is eraf...


De voorbereidingen zijn getroffen en de eerste meters zijn gemaakt. Althans, op de spinningfiets ;-).

Nu de herst in aantocht is en de bladeren van de boom vliegen, is het tijd om te zoeken naar trainingsalternatieven. Waar ik voorheen vooral mezelf fit hield met small-group training, komt de nadruk steeds meer te liggen op de beenspieren. Die zal ik toch nodig hebben, begin juni volgend jaar. 

So far so good, de eerste 4 spinninglessen zijn achter de rug en heb veel vertrouwen in het vervolg. 

Uiteraard de fietsschoentjes goed onderhouden. Tip: hou je (sport)schoenen na een training droog met de ShoeFresh (www.shoefresh.eu). Dé oplossing voor natte schoenen en goed voor de levensduur. In slechts 25 min. weer hygiënisch, fris en droog.

Nee ik heb geen aandelen, maar geef jullie graag een gratis tip ;-)


Thank you to my Sponsors

20

Roel en Lisanne

Suc6!

26

Anonymous

Veel succes met de uitdaging.

10

Lonneke

Super Joris, ook deze doelstelling zal jij weer met vlag en wimpel halen! Heel veel succes!

26

Ayemate

15

Karin en Bernhard

Veel succes kerel!

50

Evelien & Chantal

Bocht 19

20

Ivar & Judith

Veel succes in Frankrijk!

300

Anonymous

JL Putter en Brits Open vlag. Succes man!!

26

Tom Ouwendijk en Sandra Kanters

Heel veel succes pik! Zet hem op!

26

Gregor Van Hoek

Top actie, succes!

200

OPBRENGST KLEDING ACTIE

50

Lies en Dennis van PauwR

Come ooooooon J Kock! Je kunt het, oude strijder! Heel veel succes! Lies & Dennis

10

Christa Putker

Succes Joris.

315

Job Pulles

Kanjer! Je hebt mooi je streefbedrag gehaald. ;) Leatherbelove sponsort je wat extra voor dit mooie doel. Ik hoop dat je je helemaal suf fietst op die berg haha. Spreek je snel weer. Groetjes job

26

Bert, Sylvia, Luuk en Stan

Respect dat je (ook deze) sportieve prestatie aan gaat. Geniet van het trainen en het fantastische evenement zelf!

26

Bianca van Groen

Alvast heel veel succes, nu al een top prestatie. You can do it!

25

Matthijs van Beurden

45

Rudolf & Roel

Bocht 3

10

Jacqueline Jansen

Bedankt voor de wijn en succes!

10

Martijn Stals

Mooi initiatief Joris! Lekker knallen daar💪

15

Silvie Scheepers

Succes! ! Groetjes Jesper en Silvie

10

Tim van Eijkeren

Succes Joris!

56

Ronald Meeuwissen

Go Joris! Goed bezig. You can do it!

50

Will Kock

Zet hem op Zjozjefke...je kunt het!!

22

Sander Jessica

10

Janneke Quirijnen

Supergoed initiatief, mooi en sterk team, zet hem op met zijn allen! 💪🏻

50

Daphne en Pim

25

Christel & Bas

Zet hem op kanjer! In bocht 13 kun je aan ons denken ;-)

40

Wijnactie

45

Marjolein

Zet hem op bro! Met dit fantastische team gaan jullie sowieso shinen. Elke keer als die f*cking bocht 15 nog heel ver weg lijkt, ligt er €15 op je te wachten. Keep up the good work. Zet hem op met z’n allen en geniet van dit heel speciale moment 🌟

50

Mr. Wong & Jorg

Bocht 18 💪🏻

10

Anonymous

Namens het hele gezin, dank aan de fietsende piet voor de heerlijke speculaaspoppen! En papa zal hier en daar helpen Joris fit te krijgen voor die berg! Zet hem op kanjer!

45

Django

Django bocht 9 per bocht

50

Sanne Ouwendijk

50

Ad en Corrie van Engelen

50

Pieter

Bochtje 11 afgekocht, succes!

10

Ben van Bokhoven

Mooie actie én uitdaging. Ga ervoor topper! Gr, Ben

25

Dirk-Jan Verdoorn

25

Tom Verschuuren

Bocht 5

267

Wijn-actie

25

Anouk van Leeuwen

50

Speculaaspoppen

50

Dave Graafmans

Heel veel succes jongen! Ga voor de 4x dan maak ik de rest gelijk over.

26

Joris Kock

Je kan het 😉

50

Paul & Inge

50

Thomas Pelkmans

10

Tim & Daniëlle van Pelt

Heel knap! Veel succes 💪

10

Inge Putker

Zet m op!

238

Lege flessen actie

50

Luuk en Karin

Succes!

Show more