Jorrit Starmans

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

4518.00

Raised from 1st October 2020

5618.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Helaas krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker en sterven er jaarlijks ruim 44.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Grote kans dus dat jij er zelf direct of indirect ook mee te maken krijgt of al hebt gehad. 

De missie van stichting Alpe d’HuZes is het bevorderen en ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek naar kanker, zodat er in de toekomst niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker.

Hiervoor is geld nodig, heel veel geld. Door mee te doen aan de Alpe d'HuZes probeer ik mijn steentje bij te dragen door zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Steun je mij ook? Elke euro is van harte welkom!

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De Alpe staat symbool voor de moeilijke weg die kankerpatiënten doorlopen. Door de berg te beklimmen voelen de deelnemers hoe het is om stuk te gaan, maar toch elke keer weer door te moeten gaan. Opgeven is geen optie. 

Elke gedoneerde euro aan het Alpe d'HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kwalitatief hoogwaardig, relevant en baanbrekend kankeronderzoek.

 

Thank you to my Sponsors

1.000

Anonymous

Team Tijs & Cyril Makelaardij wens je heel veel succes

106

Maison Makelaars

Heel veel succes!

1.100

MVJ Ludigibo

2.500

Mulleners Vastgoed B.V.

Jorrit en team, heel veel succes met het behalen van jullie doel.

412

Team Peters, Wiertz & WIjnands makelaardij

Jorrit, heel veel succes! Zet 'm op.

500

P&P Company

Jorrit namens het gehele team van P&P Company heel veel succes gewenst! Persoonlijk verheug ik mij al op de gezamenlijke trainingsrit ;-)

Show more

Select a Christmas decoration