Karlijn van Oosterhout

Alpe d'HuZes 2020

De knokploeg gaat verder!

We zijn nu ruim twee jaar verder. Ongelofelijk. Die vreselijke diagnose die we in december 2017 kregen, staat nog altijd op ons netvlies gebrand. Maar wat is de tijd sindsdien voorbij gevlogen en wat zijn we blij en dankbaar dat Michael er nog is. Hoe kan het? Noem het geluk, ‘against all odds’, een wonder zo je wil. Michael hoort bij de ‘lucky’ few. Maar 30% van de mensen is twee jaar na de diagnose uitgezaaide darmkanker nog in leven.

En hoe! Hij is niet gewoon ‘in leven’. Hij staat vol in het leven. Met volop energie. Weer volledig aan het werk. En zeer volhardend in het realiseren van steeds nieuwe doelen. Hoe anders liep het bij Michaels moeder Ans. Zij overleed in september 2019 aan de gevolgen kanker. 

In de laatste dagen van Ans, heeft Michael zijn moeder beloofd dat hij in 2020 weer mee zou doen aan Alpe d’Huzes. Inmiddels is de oprichting van Knokploeg 2.020 een feit! Naast Michael en ik, zitten onze dochters Evi en Dieke, mijn pa Kees en Patrick, Danielle en Nick Simons in ons team. Samen gaan we de Alp meerdere keren beklimmen om zo weer veel geld op te halen voor kankeronderzoek. Wil jij ons steunen?

 

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

26

Ma en pa

Veel succes

190

Karlijn, Michael, Evi en Dieke Kops

1/6 deel opbrengst steun AD6 bij afscheid Ans

190

Michael Kops

opbrengst afscheid Ans

Show more