Kim van den Berg

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

306.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

59

My Activity Tracking

1,638
kms

My target 0kms

Alpe d'Huzes

Samen fantaseerde Bas en ik over de toekomst. Een huis in Leiden, misschien wel 3 kinderen, allebei een leuke baan en in de zomer op vakantie naar Frankrijk. In 2008 kochten we een leuk huis Leiden en in 2010 werden we de trotse ouders van onze dochter Milou. 

Begin januari 2011 werd er bij Bas een zeer zeldzame hersentumor ontdekt. Onze toekomst werd onzeker, maar we bleven vertrouwen houden. Helaas was onze toekomst met z'n drieën veel te kort en overleed Bas op 15 juli 2014. Samen met Milou moest ik bouwen aan een nieuwe toekomst. 

Milou is nu 12 jaar en moet haar vader al bijna 8 jaar missen. Het gaat goed met haar, maar wat is het een gemis dat Bas haar niet ziet opgroeien. Hij ziet niet hoe ze soms op hem lijkt. Ze is muzikaal, kan goed leren en haar gevoel van humor heeft ze van hem (en natuurlijk ook een beetje van mij). Milou vind het soms zo oneerlijk dat zij haar vader nooit goed zal kennen. 

In 2017 hebben we voor het eerst meegedaan met de Alpe d'HuZes met team Silly Life. Bij mijn goede vriendin Sylvia was het jaar daarvoor uitgezaaide borstkanker gediagnosticeerd. Zowel in 2017, als in 2018 hebben we samen met een hele grote groep familie en vrienden van Sylvia veel geld opgehaald voor het KWF. In oktober 2020 is Sylvia overleden en dit jaar zullen we Sylvia extra missen op de berg. Al zal ze  ingedacht er staan bij de finish!

Het doel dit jaar is dat ik de berg 2 x omhoog loop met Milou. 

Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF, want geen enkele 4 jarige hoort haar vader te verliezen. 

Thank you to my Sponsors

10

Corrie Damen

Ik hoop dat je nog een lange tijd zult genieten van alles wat je heel lief is

50

Ariene

He Kim, ik heb bewondering voor je strijdlust en moed om al zoveel jaren de Alpe d'HuZes te beklimmen. Gaaf dat je het samen met Milou kunt doen. Veel succes! Ariene

8

Sterre van den Berg

Veel succes Kim en Milou! Super goed!

26

Anonymous

100

Ferry Marina Tim & Luuk

Lieverd! Go for it! Voor Bas, voor Syl, voor de mensen die het nodig hebben! Xxxxx

25

Yvonne Arnoldus

Meiden dit gaat jullie lukken.....ben trots op jullie!!!

56

Bas Van Exel

Succes lieverd!!

25

Gwen Damen

Lieve Milou en Kim, Heel veel succes! Papa kijkt over jullie schouder mee en is zo trots op die 2 powerdames! Lieve groet, gwen

25

Jasper maaijen

toppersss! lekker trainen samen en dan knallen die berg op!!!!

15

Martijn Femke Tessa Noud

Mooi dat jullie dit weer doen! Zet hem op!!

25

Anonymous

Succes Kim, samen met Milou!! Zo top dat je dit weer doet!

Show more