Kim van den Berg

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

1,603
kms

My target 0kms

Raised until 1st October 2020

306.00

Raised from 1st October 2020

306.00

Alpe d'Huzes

Samen fanteerde Bas en ik over de toekomst. Een huis in Leiden, misschien wel 3 kinderen, allebei een leuke baan en in de zomer op vakantie naar Frankrijk. In 2008 kochten we een leuk huis Leiden en in 2010 werden we de trotse ouders van onze dochter Milou. 

Begin januari 2011 werd er bij Bas een zeer zeldzame hersentumor ontdekt. Onze toekomst werd onzeker, maar we bleven vertrouwen houden. Helaas was onze toekomst met z'n drieën veel te kort en overleed Bas op 15 juli 2014. Samen met Milou moest ik bouwen aan een nieuwe toekomst. 

Milou is nu bijna 10 jaar en moet haar vader al meer dan 5 jaar missen. Het gaat goed met haar, maar wat is het een gemis dat Bas haar niet ziet opgroeien. Hij ziet niet hoe ze soms op hem lijkt. Ze is muzikaal, kan goed leren en haar gevoel van humor heeft ze van hem. Milou vind het soms zo oneerlijk dat zij haar vader nooit goed zal kennen. 

In 2017 en 2018 hebben we meegedaan met de Alpe d' Huzes en in 2020 zijn we er weer bij. Het doel dit jaar is dat ik de berg 1x opfiets en daarna met Milou 2x ophoog loop. 

Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF, want geen enkele 4 jarige hoort haar vader te verliezen. 

Thank you to my Sponsors

56

Bas Van Exel

Succes lieverd!!

25

Jasper maaijen

toppersss! lekker trainen samen en dan knallen die berg op!!!!

10

Corrie Damen

Ik hoop dat je nog een lange tijd zult genieten van alles wat je heel lief is

50

Ariene

He Kim, ik heb bewondering voor je strijdlust en moed om al zoveel jaren de Alpe d'HuZes te beklimmen. Gaaf dat je het samen met Milou kunt doen. Veel succes! Ariene

15

Martijn Femke Tessa Noud

Mooi dat jullie dit weer doen! Zet hem op!!

100

Ferry Marina Tim & Luuk

Lieverd! Go for it! Voor Bas, voor Syl, voor de mensen die het nodig hebben! Xxxxx

25

Gwen Damen

Lieve Milou en Kim, Heel veel succes! Papa kijkt over jullie schouder mee en is zo trots op die 2 powerdames! Lieve groet, gwen

25

Yvonne Arnoldus

Meiden dit gaat jullie lukken.....ben trots op jullie!!!

Show more

Select a Christmas decoration