Kim Stoudam

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Wij zijn Ester en Kim en wij doen dit voorjaar mee aan de alpe d'uzes. Wij zitten in het van kinsbergen team, dit is vanuit de school waar ester op zit. Wij doen mee omdat we een verschil willen maken in de onderzoeken naar kanker. En meedragen aan het vinden voor de juiste medicijnen zodat ook ieder mens mag genezen van kanker. 

Kim zal mee gaan om ester te begeleiden, maar er zullen meer mensen uit ons gezin meelopen. Thomas zal met ons mee gaan deze week om ons erheen te rijden en hij zal ook mee de berg op gaan. 

Wij hopen door steun van jullie en acties waar we aan mee gaan werken om zo ons streefgedrag te gaan halen. En wij zullen ondertussen blijven trainen om straks de berg samen op te kunnen. Want ons motto is samen kom je verder!! 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Messenset, theedoeken en chocoladefondeu

Wij mochten mooie spullen ontvangen vanuit onze familie. Messenset €6,00 euro theedoek per 5 €5,00 en een chocolade fondue voor maar €10,00. 

Geurzakjes

Het participatiehuis heeft voor ons hele mooie en lekkere geurzakjes zelf gemaakt! Wij verkopen ze voor maar 1,50 per stuk! Dus laat ons weten door een mail te sturen naar h.kstoudam@outlook.com als jij ook zo'n leuke geurzak in huis wilt! 

Mooie producten om te verkopen

Een lieve vriendin van ons heeft mooie producten voor ons gemaakt die we kunnen verkopen! Denk aan leuke baby/kinderen kleding, hoofdbandjes, sleutelhangers. Stuur ons een berichtje of mail naar h.kstoudam@outlook.com als je bij ons wilt bestellen! Je zou ons en KWF er heel erg mee helpen!

Bingokaart verkoop

26, 27 en 28 november mochten wij bij DKW Woonvison in Oldebroek tijdens de warm winterdays bingo kaarten verkopen. Wij als kerstmeisjes verkochten de dag door bingokaarten aan alle klanten. Zes keer per dag er een bingo ronde gedaan en de volledige opbrengst was voor de KWF. Na 3 hele leuke en mooie dagen mochten wij het bedrag van 821,50 euro in ontvangst nemen. Wij zijn hier ontzettend blij mee en gaan hard door met geld ophalen!

Thank you to my Sponsors

5

Michelle

Heel veel succes!!

10

Merel

Succes Kim en Ester!

5

Erik Wijnne

10

Andrea van Enk

Zet m op!!

10

Marian van den Hooff

Heel veel succes jullie kunnen het!😘

10

Ilse Medema

Heel veel succes! Jullie zijn toppertjes💪🏼❤️

Show more