Laura Maria Stenhuis

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

152.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

0

My Updates

Onze missie

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk (meer) onderzoek naar kanker is.

Voor mijn oma en schoonmoeder komen de nieuwe onderzoeken te laat. Zij zijn allebei veel te jong overleden (net in de 50) aan borstkanker.

Onze wereld stond opnieuw op zijn kop toen mijn vader afgelopen jaar lymfeklierkanker kreeg. Je zult begrijpen dat op dat moment de ergste scenario's door ons hoofd gingen. Gelukkig kunnen we nu zeggen dat de allermoeilijkste en spannendste periode achter de rug is: mijn vader is genezen!

Dat was mogelijk door de vele onderzoeken die in de afgelopen jaren zijn gedaan. Deze onderzoeken worden mede door Alpe d'Huzes gefinancierd.

Toch is het nog steeds zo dat veel mensen dit geluk niet hebben. En nog altijd blijft de kans bestaan dat de ziekte terugkomt. Door meer onderzoek te doen kunnen we dit veranderen. Maar daar is geld voor nodig.

Ook zou het fantastisch zijn als we de vaak heftige bijwerkingen van de medicatie kunnen beperken. Dit kan de kwaliteit van leven verbeteren tijdens en na de behandelingen. 

Want natuurlijk ben je heel erg dankbaar als bijvoorbeeld chemo jouw leven of dat van een dierbare kan redden. Maar de schade die erdoor ontstaat is in sommige gevallen blijvend. En dat kan betekenen dat je de rest van je leven hiervan last ondervindt of zelfs arbeidsongeschikt zal blijven. Wat zou het fijn zijn als we ook dat kunnen voorkomen!

Daarom ga ik op 4 juni deelnemen aan Alpe d'Huzes. Hiermee hoop ik een mooi bedrag te kunnen bijdragen aan een toekomst waar niemand meer (veel te jong) hoeft te overlijden aan kanker en waar we de kwaliteit van leven tijdens en na het ziekteproces kunnen verbeteren.

Dat wil jij toch ook? 

Al met een klein bedrag kun je mij steunen in mijn missie. Elke euro helpt!

Help je mij mee?

Samen maken we de toekomst voor iedereen mooier, fijner, beter!

❤️

Thank you to my supporters

100

Eline Ten Berge

Heel veel succes! Knap dat je je weer inzet. Liefs Maarten en Eline

26

Hans Vd Hoven Vd Hoven

Succes laura

26

Rianne Marris

Succes met de voorbereiding!

Show more