Leen de Busscher

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

2881.35

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

364

My Activity Tracking

1,811
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, en ook omdat het gewoon nu al leuk is!

Wil je mij steunen?

My Updates

Update 27: Tweede buitentraining 2climb2raise

Op zondag 20 maart ben ik helemaal paraat voor de 2e buitentraining met 2climb2raise voor Alpe d' Huzes, "recht met de tandem rijden" door de Nederlandse hei.
Ik begrijp de Nederlandse wegenlogica al wat beter - een knooppunt is echt alleen maar een autostradewissel, een A kan plots een N worden en die schuine raketten op sommige bordjes betekenen een samenvoeging van wegbanen - en vind vlotjes onze startplaats, een mooi hotel in Heeze dat met plezier zijn accommodatie ter beschikking stelt voor een prikje
Mooi op tijd voor de lunch zie ik sommige nieuwe facebookvrienden voor het eerst in het echt. Er zijn ook 2 nieuwe stokers bij. Stoker "Ralph" is er niet meer bij. Als lotgenoot en gewezen mantelzorger begrijp je misschien iets beter wat dit betekent voor zijn naasten. Ralph heb ik zelf niet gekend. Corona stak daar een stokje voor. Dag Ralph!
De ochtendploeg had het maarts plezier, te beginnen met enkele dotjes sneeuw, de middagploeg krijgt een tintelend koude neus maar ook zon 😊.
Ook mijn captain en begeleider, Sabine en Bea verschijnen monter en fris. Zij hebben dan al anderhalf uur gefietst. Ook een beetje de schuld van het fietsknopennetwerk.
De tandem blijft mooi rechtop als ik me volgens de gekregen instructies van Sabine op het zadel zet en even later trappen we op gang. Vorige keer duurde het een half uur voor ik mijn schoenen ingeklikt kreeg, nu 2 minuten. Een hele vooruitgang 😛.
In België voert een lange lintbebouwing je naar het volgende dorp, in Nederland ben je tussenin letterlijk omgeven door mooie natuur. Een captain en een begeleider moeten netjes vooruit kijken, een stoker kan vrij in alle richtingen genieten van de omgeving.
Bij de eerste afslag kwijt ik me van mijn taakje: de arm in de juiste richting strekken maar ook opletten dat ik geen klap geef aan een passerende begeleider. Toch wel wat oefening terwijl ik licht mee wiebel met de rug van mijn peddelende captain.
Halverwege mag mijn zadel nog wat lager en is ook mijn achterwerk tevreden.
Vol vertrouwen leggen we ons netjes samen in de bochten en na een dik uur zijn we rond. Zou ik straks nog wel moeten trappen op de Alpe d'Huzes met zo'n getrainde captain en begeleider? 😊
Nog een afsluitend welverdiend drankje en onze training zit er weer op.
Dankewel 2climb2raise voor jullie uitstekende inzet, dankewel Bea en Sabine!
Op naar de volgende buitentraining op 3 april en naar de eerste heuvels.

Update 26: Ein schönes Konzert

Mijn oncoloog, knipperend achter haar ruime brillenglazen, vertelde me het al: Van mond tot aars heb je eigenlijk één lange buis!

Gisteren dus grote kuis voor corrigerende operatie straks.

Vol vertrouwen in mijn chirurg begin ik aan mijn eerste fles van de 3 met, voor sommigen, het gekende aperitief. Na een tijdje starten mijn darmen, o wonderlijk, hun schitterendste, volledig coronaproeve, kwaakconcert in tijden. Een idyllisch vennetje in het groen vult mijn kamer.

Enkele bisnummers, een hele tijd later voel ik me terug een rijpe klant voor Klina Brasschaat.

Eerstvolgende doel, op de hometrainer geraken die ik in een lokaal op de gang vond. De andere stokers mogen al op een echte tandem.

Ook dit maakt deel uit van 2climb2raise.

Update 25: Ik en de draadjes!

Toen ik enkele weken geleden besloot om eindelijk te leren stikken "Elke respecterende vrouw kan immers meters in het rond stikken." , en welja, waarom geen mondmaskertjes voor 'Alpes d'Huzes', kwam ik oog in oog te staan met mijn vers gekochte Singer.

Wist ik veel hoe behoedzaam je met zo'n beest moet omgaan. Na grondige studie van de handleiding, zeker 6 YouTube beginnersfilmpjes, veel ijverig gestik, het lospeuteren van ettelijke vastgelopen draadjes later - en als je dacht dat je er nu wel alles had uitgepeuterd met je pincet, piept er nog een eindje - wordt "recht" steeds rechter! Als mijn draad grijs oogt in plaats van wit, is het geen vergissing van de producent maar lijnolie.

In juni vind ik soms nog een nostalgisch dennennaaldje, in december vast en zeker nog een eindje stikzijde :-).

Update 24: Assimile français.

"Alpe d'Huzes" was ook een goede gelegenheid om mijn "Assimile" terug boven te halen en mijn kleine talenknobbeltje terug wat groeivoer te geven - was geleden van mijn Compostellatrip. Kwestie van de weg te kunnen vragen op de alp, en die lekkere menu's die de vrijwilligers daar tijdens die week aanbieden, te kunnen bestellen. tongue-out

Ik zit nu terug aan les trente et un.

En die hoedjes, dat is ietske etymologisch. Er zat vroeger vaak een "s" extra in sommige woorden. vb. Latijn fenestra, Frans fenêtre. Niemand heeft die dus in het wilde weg over de woorden gestrooid om kleine talenknobbeltjes in de war te brengen.

Merci beaucoup Els! smile

Update 23: Shirts

Shirts, kraanvogelteam 2climb2raise voor "Alpe d'Huzes" helemaal ok. Bedankt Els smile!

Op 22 maart eerste buitentraining op de tandem.

Nederland is verwittigd! tongue-out

Update 22: Kraanvogeltjes zoals bedoeld.

Opperbeste plaats voor kraanvogeltjes.

Hier horen ze thuis.

Dankewel Annick!

Update 21: Gulle gift

Dank zij een gulle gift van 500 € van Melanoompunt aan "Alpe d' Huzes", prijken er ook mooie kraanvogeltjes op de shirts van alle teamleden van 2climb2raise!

Dankewel Melanoompunt!

Gemotiveerd voor moderne flinke wandeling met Marianne smile

Update 20: Bokaaltje bij Beenhouwerij Maes

Ook bij beenhouwerij Maes in Mariaburg-Brasschaat mocht ik een bokaaltje zetten voor "Alpe d' Huzes"

Dankewel Peter!

Blog update 19: Mijn allereerste spinning - dankewel FeelFit - in Nuemen

In keurige groepjes - stokers, captains, al dan niet met begeleider - zitten we er klaar voor onder deskundige leiding van "dirigent" Arjan smile.

Op een setje frisse beats warmen we eerst op: driekwart, afgewisseld met vol tempo "en los".

Daarna de berg op. Aanzetten, weerstand wat hoger, recht, zit, recht, zit, recht, zit - apporte, sorry, mijn fantasie slaat wat op hol tongue-out - even uitbollen. Sommigen hebben een goed metrumgevoel.

Uiteindelijk de finale klim, stokers moegen doen wat ze kunnen, captains en begeleiders worden niet ontzien. "Dames links achteraan, hoofd mooi rechtop, denk aan je vrije luchtpijp!" De weerstand altijd maar een tandje hoger, op naar de jeeey eindmeet. Ik druip een beetje, andere deelnemers - niet in het minst de dirigent - druipen een hele handdoek vol.

Flink gewerkt laughing.

Lang geleden dat ik me vanbinnen nog eens helemaal "gewassen" voelde. Ik kijk al uit naar de eerste buitentraining!

Blog update 18: Waarom toch die kraanvogeltjes?

De kraanvogel als mascotte van Melanoompunt.

Bron: programmaboekje voorbije studiedag.

Toen origami rond 1700 werd uitgevonden, ontstond de legende dat je wens uitkomt als je 1000 kraavogels plooit of krijgt.

Sadako Saski werd als peuter slachtoffer van de radioactieve straling van de kernbom op Hiroshima. Zij groeide op tot een atlete maar op haar elfde ontwikkelde ze leukemie, de "bomziekte".

Begin augustus 1955 was ze al zwaar ziek. Naar aanleiding van de legende die haar beste vriendin haar vertelde, nam ze zich voor om 1000 kraanvogels te plooien, met de wens om terug te kunnen lopen. Sasaki geraakte aan 644 kraanvogels.

Na haar dood, ze was 12 geworden, plooiden haar vrienden de resterende kraanvogels voor haar.

Uiteindelijk werd er in het Vredespark in Hiroshima in 1958 een beeldhouwwerk voor haar nagedachtenis opgericht.

Sindsdienzijn "duizend geplooide kraanvogels" een universeel symbool voor de vrede geworden.

Een kraanvogel is dus een mooi en krachtig symbool om te geven of te krijgen tijdens een ziekteproces.

Bijgaand kraanvogeltje laat 2climb2raise met Melanoompunt verbroederen.

Update 17: Kick Off Day 2climb2raise

Fier met kraanvogelteam, andere teams en Els-shirt op de Kick-Off day van 2climb2raise voor het Alpe d'Huzes evenement op Alpe d' Huez tongue-out.

Schitterende ontvangst door vrijwilligers van 2climb2raise met lekkere cake en hapjes!

Op naar de eerste binnentraining. We geraken alvast op het zadel van de tandem smile .

Het shirt kreeg ik geuploaded, Het team op tandem komt later nog.

Blog update 16: Welke herinneringen neem ik mee.

Als ik terugdenk aan bekenden met kanker blijft, naast mijn familieleden, vooral Lieve Vonck, een toenmalige vriendin me bij. Lieve moest kanker ondergaan in een tijd waarop er op de ziekte nog een groot taboe rustte. Lieve kreeg slechts enkele weken voor ze stierf te horen wat ze had. Sindsdien is er een hele weg afgelegd! Er is een wet aangaande inzage van dossiers, en mensen met kanker (of andere ziekten) worden mondiger 😊. Ik ga ondermeer trappen opdat iedereen die dat wil altijd voldoende juiste info mag krijgen, en dat ook mag/kan delen.

Blog update 15: kus familie 😘😘

Daarnet las ik in de Nieuwsbrief van Alpe d' Huzes dat één op 3 mensen kanker krijgt. Kan kloppen. Ikzelf ben nr 7 van 8 in de naaste familie, maar nu toch al 9 maanden "schoon".

Dit blogberichtje is een kleine ode aan mijn familieleden zonder kanker die telkens her en der bijspringen als de volgende zich aandient. Mee dankzij hen kan ik van elke dag een goede dag proberen te maken.

En vlijtig euro's blijven verzamelen en straks vlijtig Mee trappen!

Blog Update 14: Verzamelpotje bij kapsalon De Dyn, Schriek Ekeren

Hoe mooi!

Ik mocht een inzamelingspotje zetten in het kapsalon De Dyn, Schriek, Ekeren.

Na de feestdagen moeten er zeker en vast vele kapsels bijgewerkt worden!

Blog Update 13: kraanvogelverkoop op ambachtenmark tijdens vakantieweek Samana

Tijdens de Nieuwjaarsvakantieweek van Samana in domein Hooidonk stonden de kraanvogeltjes, ten voordele van Alpe d'Huzes, weer vertrekkensklaar op de ambachtenmarkt. Met dank aan Annemie en Josée!

Hun hoofden mogen er van "upload image" niet op tongue-out .

Blog update 12: Warmathon Antwerpen 2019

En op verzoek van Veerle Van Praet, netjes opgemaakt voor mijn warmste wandeling voor Melanoompunt.

Carl, ik haakte mijn kaken over mijn oren smile. Maar volgende keer toch eerst een spiegel zoeken voor ik mijn lippenstift opdoe.

En ik ben echt de enige met het warmste hoofd.

 

Blog Update 11: Sweater Alpe d' Huzes

Van Els Brijs mooie sweater gekregen laughing.

Kan tellen als duwtje in de rug. Hier omgekeerd aan vanwege selfie.

Zo kan mijn Alpe d' Huzes niet meer stuk!

Intermezzo

Rare jongens, sommige Polen, maar deze zijn alvast dikke vriendjes.

Blog Update 10: Groepstraining met 2climb2raise

Je voorbereiden voor de Alpe d' Huzes doe je niet alleen.

Vanaf januari starten de gemeenschappelijke oefensessies in Nederland, georganiseerd door de vrijwilligers van 2climb2raise.

Beginnend met de onontbeerlijke kick off, leren we rechtop te blijven op onze fiets en onze medetandemfietsers niet te rammen tongue-out.

In mei en 6 oefensessies later navigeren we al vlot tussen grachten en langs bomen. Een klein Nederlands colletje geraken we ook al vlot op, en ik ken Nederland weeral een stukje beter.

En dan op 31 mei richting Frankrijk, op naar D-day!

Vorige vrijdag was ik op wandel met Marianne, gediplomeerde "stoker", en zondag was ik sterk onder de indruk van bomen in diepe rust.

Blog Update 9: Kraanvogels in regenboogkleuren te koop

Nu ook kraanvogeltjes in regenboogkleuren te koop.

Was te denken !tongue-out

Blog update 8: Modern wandelen

Vandaag "moderne" wandeling met Marianne in Jezus-Eik.

Gezellig ingeduffeld, en een zeiltje tegen de regen. Een bos is altijd mooi.

Haar polshorloge, verbonden met een app op haar smartphone, leidt ons naar ongekende nieuwe info laughing.

We liepen geen 13 km maar wandelden tegen een gemiddelde van ongeveer 13 minuten per km. wink

Marianne verbruikte alvast 378 cal. Er kan terug een lekkere lunch vanaf  en zo wordt wandelen ook sportelen.

Blog update 7: dagelijks wandelen en/of fietsen als voorbereiding

Daarstraks merkte iemand terecht op "Wij geven de steun en nu is het aan u.".

Hop, op dagelijkse wandeling en/of fietsen.

Frank: "Kin omhoog!", Ciska: "En lachen é." smile Maar wat doe je dan met die neusgaten? undecided

Vanaf januari is het groepstraining met Sabine, mijn "captain", Bea, mijn begeleider, en de leden van de andere teams van 2climb2raise.

En de vogeltjes vliegen gestadig uit!!

Blog Update 6: Fundraising: Tarieven

De kraanvogel geven aan iemand die steun kan gebruiken,

is een nobele daad smile.

De kraanvogel is ook de mascotte van Melanoompunt, een zelfhulpgroep voor mensen met melanoomkanker.

Hieronder de tarieven:

Kleine kraanvogel: 1 €

Kleine kraanvogel in kerstbal: 4 €

Grote kraanvogel: 1,5 €

Grote kraanvogel in kerstbal: 5 €

Grote kraanvogel "Saint Emilion": 6 €

Ofwel kan ik het vogeltje zelf afgeven ofwel spreken we af via messenger.

 

Blog Update 5: Fundraising: Kleine Kraanvogels

Ook de kleine kraanvogels zijn klaar om uit te vliegen.

Zie: Kiwi, Aardbei, Ananas, Flamingo, Happy times, Waterballet, Mosselman, Tropical, Strandvogeltje, en Funky (Wie wil mag het beestje ook Kinky noemen.).

Vermits ik maar één foto kan laden per bericht, komen de tarieven in een volgend blogbericht.

Blog update 4: Fundraising: The making of a .... kraanvogel

Aan de slag met behulp van een afgeprint stappenplan.

Oeioei! Melanoompunt gaat zijn mascotte nooit willen wijzigen in een vis.

Opnieuw, met behulp van een youtube filmpje.

Al veel beter, maar nu met de juiste kant naar buiten.

Black beauty is niet wit.

Voilà:

Maak alvast kennis met Black Beauty, Sympatiek kakske, Greenpeace, Thinky pink, Lady in red, Thinky blue, Roosje, Komt op tegen kanker, Bluesette, Vergeet-me-nietje, en natuurlijk 2climb2raise

Een kraanvogel geven aan iemand die het nodig heeft, is een heel nobele daad. De kraanvogel is tevens de mascotte van Melanoompunt.

Volgens een Japans gezegde word je heel gezond als je er 1000 maakt. Ik heb dus nog wat werk tongue-out.

Blog update 3: Hoe doneren?

Na enig gepruts en getest, krijg ik langzaam maar zeker al meer grip op mijn pagina cool.

Hoe kan je een donatie doen?

Op mijn pagina vind je rechts een rechthoek "Please help me reach my goal".

Kies een aangegeven bedrag (Select amount to donate)

of 

vul een zelf gekozen bedrag in (Enter an amount).

Klik op "donate".

Vul de gevraagde gegevens in.

Bij "postal adress" klik je op "enter manually".

"State" is je provincie.

Klik op "next"

Vul je creditcard vb. mastercard, in en druk opnieuw op "donate"

Elk bedrag of bedragje is heel welkom en wordt met veel dank aanvaard!money-mouth

voor wie "nog niet mee" is!

Op 4 juni fietsen en wandelen 5000 deelnemers de Alpe d'Huzes op om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. 2climb2rais, met fantastische vrijwilligers, geeft mensen met kanker (of die kanker hadden) de kans om samen met een "captain" mee de berg op te fietsen. Er fietst ook een begeleider mee.

Als één van de mensen met kanker mag ik mee als "stoker". 2climb2raise zorgt voor heel de omkadering, de persoonlijke onkosten betaal ik zelf.

Het is de bedoeling dat wij als team 2500 € ophalen voor kankeronderzoek via het Koningin Wilhelmina Fonds.

Helpen jullie mee om ons doel te halen? Vanaf 40 e is je gift, ook in België, aftrekbaar voor de belastingen.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/LeenBusscher

Even voorstellen

Sabine, mijn "captain". Zij zit vooraan op de tandem. 💪

Bea, mijn begeleider die naast me mee fietst, en kan overnemen mocht de kaars van Sabine even uitgaan. Trouwens ook 💪.

Zo gaan we op D-day zeker boven geraken ☝️

Ikke, de "stoker" zit achteraan op de tandem en zal op D-day ijverig meetrappen 🐌

Thank you to my Sponsors

8

Marianne Bosman

Dank voor het mondkapje !

40

Maria Van Bouwel

10

Leen De Busscher

14

Leen Busscher

40

Luc & Hilde

The only way is up !!

9

Pascale

Dankewel voor het kopen van de vogeltjes!

66

Govaart Haché

Goed bezig, Leen! 👍🏻

21

Leen De Busscher

Dankewel Hilde en Beenhouwerij Maes.

5

Kathleen Dillien

Dankewel voor het kopen van de vogeltjesfamilie :-)

26

Ilse De Rydt

wow leen! die col neem jij op je sloefen :-) veel liefs

26

Kristien Peeters

Leen, knap wat je doet ! Heb nu al bewondering voor jou. Misschien doen we dit ooit nog eens samen...

50

Leen De Busscher

2 lessen aan flinke leerling

26

Leen De Busscher

Fotowedstrijd Essen gewonnen

9

Emmanuel en leerling

Dankewel, Emmanuel en ll.

14

Leen De Busscher

Potje beenhouwer

20

Els Brijs

Dankewel Els! Nog een duwtje in de rug.

5

Anonymous

Dankewel beenhouwer!

106

Eveline Debruyne

We wensen je heel veel moed met deze ambitieuze uitdaging! Dat je mag genieten van zowel de voorbereiding alsook een fantastische overwinning mag bereiken. Groetjes Eveline en Max

230

Angèle smets

Een hele dikke merci voor je donatie, Angele!! Ik ga heel flink trappen!

66

Jeanne Verwerft

Goede start

50

Leen Busscher

300

Le Clos Dommange

Sponsoring van De Clos Dommange. Dankewel An

16

Marianne Bosman

Dankewel Marianne, De kerstballen gaan mooi hangen bij jou!

39

Ciska

Dankewel Ciska!

18

An Dhondt en Luc De Cloedt

Dankewel, An en Luc Veel vogelgekwetter in de living!

5

Luc en Evelyne

Aanvulling op broodjes, dankewel Luc en Evelyne!

21

Ans van Iersel

21 bochten, 21 x genieten , 21 x kippenvel. Heel veel succes Leen. Samen met Sabine en Bea ga jij dit ervaren. Als ex-stoker én vriendin van Sabine en Bea kan ik erover meepraten !

40

Anonieme sopraan ?

Veel succes Leen!

20

Lydia Vandekeybus

Dankewel Lydia

5

Juliana Adriaensen

Dankewel Juliana!

66

ANNA SAS

Succes ! Super moedig van jou !

20

Linda Van BouwelLeen De Busscher

Dankewel Linda! Zo geraak ik er zeker.

30

Mieke Cools &n Luc

Dankewel Mieke voor je donatie!

15

Leen Busscher

40

Vera

Weer een prachtig moment om naartoe te leven. Veel moed en plezier gewenst! Knuffel, xxx

20

Leen Busscher

26

ALINE HOPCHET

10

Leen Busscher

50

Elke Peeters

Heel veel succes Leen!

10

Luc en Lieve Anthonis Raeymaekers

Dankewel Luc en Lieve!! Die kerstballen gaan uitstekend hangen bij jullie :-)

10

Chantal Blockx

Veel succes met je mooie uitdaging Leen!

61

Vriendengroep

Weelderige terugbetaling na etentje met vrienden. Dankewel Ann, Tine, Veer, Stein, Lieven en Nikie!

56

Anonymous

Ik heb je heel graag Leen!

50

Annemie Declercq

13

Hilde De Busscher

Dankewel Hilde, Je kerstballen zijn in aantocht!

25

Leen De Busscher

120

Leen De Busscher

Dankewel, Le Clos Dommage voor de aankoop van mondmaskertjes.

50

Anonymous

Heel veel succes, Leen.

6

Hilde Van Look

Dankewel Hilde voor je kraanvogels

50

Danielbeklimmer

En in september weer via de Coburgerhütte naar de Biberwierscharte, hè Leentje !!!

26

Jan Pandelaers

Veel succes, Leen, op alle vlakken! x

26

Leen De Busscher

Dankewel Ellen!

40

Anonymous

26

Kris en Lieve Claessens-Lecluyse

Go, go Leen !! Veel succes !!

8

Sabine Vermeersch en An Daemen

Dankewel Sabine en An, Ook bij jullie hangen er kerstballen te blinken.

35

Anonymous

Dankewel Veerle

26

Fietsladies

Dit is de opbrengst van de veiling uit Westouter. Het was voor ons wel een heel geploeter. Ook wij willen jou steunen bij je succes Van het beklimmen van de Alpe d' HuZes Fietsladies Bea Nieuwenhui, Ans van Iersel, Anita de Ruijter, Mieke Kamps en Sabine De Meester

26

Aline Hopchet

6

Pascale

Dankewel Pascale voor het kopen van kraanvogeltjes!

32

Leen Busscher

50

Leen De Busscher

Centen voor 2 blokfluitlessen, dankewel An!

84

Leen Busscher

20

Noella Roelands

Dankewel Noella!

66

Wouter Danis

Veel succes, Leen

50

Karin De Jean

veel succes Leen, knap van je om deze uitdaging aan te gaan

20

Elly Calus

Dankewel Elly

50

Veerle Van Praet

je gaat dat goed doen !

15

Marianne Bosman

Op naar 2021!! Bedankt voor het maskertje !!

20

Leen De Busscher

Beenhouwerij Maes, Bakkerij Wouters

50

Trees

Succes Leen! Je bent een sterke vrouw, dat heb je al bewezen. Het lukt je wel! XXX

26

Hilde Puype

Dankewel Hilde, Ik ga flink meetrappen!

70

Leen de Busscher

José, dankewel om maskers te kopen.

56

Marianne en Paul Bosman

Super Leen! Geweldig dat je meedoet !! Ik ben ervan overtuigd dat je er zowel lichamelijk als geestelijk een enorme boost van krijgt ! Wij wensen je 186 dagen voorbereidingsplezier 😀

50

Anonymous

Toi toi toi Leen! Ik geloof in je enthousiasme om de berg boven te komen....

25

Veerle Roose

Veerle, dikke dankewel voor je donatie!!

15

Leen Busscher

30

Leen De Busscher

Met dank aan klanten Beenhouwerij Maes

25

Cantandoleden

Dankewel Cantandoleden! Ook hier kwetteren de vogeltjes!

27

Leen Busscher

6

Beenhouwerij Maes

Dankewel, beenhouwerij Maes

50

Veerle Van Praet

jij de inspanning, wij de steun. Je hebt al bewezen een doorzetter te zijn dus alle vertrouwen dat met een beetje oefening het allemaal lukt x

5

Eddy Coene

Bedankt Eddy en Bes

27

Mieke Kamps

Leen, wat 'n bijzondere uitdaging ga jij aan! Heel veel succes en plezier tijdens de trainingen en vooral op de Alpe zelf. Geweldig team vorm jij samen met Sabine op de tandem en Bea die jullie waar nodig nog ondersteunt. Fantastisch! En ... in ieder geval tot op de berg

56

Peter Somers

Mooi initiatief Leen dat ik graag mee steun!

30

Leen Busscher

40

Els Janssens

duimen hoog vanuit Frankrijk. Moest ge goesting hebben in een omweggetje bij uw fietsen, dan komt ge maar Eefkes bij mij langs. Thee en koffie, met of zonder koekje altijd paraat. En een babbel er bovenop. ;-)

Show more