Lincy van de Wouw

Alpe d'HuZes 2022

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

oktober 2019....Mam, gaan we nog een keer naar de alpe D'huzes? Wat een jaar hebben we achter de rug denk ik dan... Een jaar van veel zorgen met als zwaarste moment het overlijden van mijn moeder 29 januari 2019. Eind februari zijn we met ons gezin een weekje gaan skieën waarbij Jort zijn kuit en scheenbeen brak en daar nu nog van aan het revalideren is. Hij blijkt ook nog een zenuwbeschadiging te hebben en is er aan geopereerd. Toch wilde hij toen zo graag die berg nog op...Dus we gaven ons op..

Maar toen kwam Corona...geen alpe in 2020 en ook niet in 2021. En wat een jaren hebben we weer achter de rug.. Ook mijn schoonvader kreeg begin 2020 longkanker en is na een ziekbed van een jaar gestorven op 30 januari 2021.. 2 jaar en 14 uur na mijn moeder... De uitvaart, hoe bizar ook, op dezelfde dag als mijn moeder..zelfs de crematie op hetzelfde tijdstip...

Nu zijn we wéér bijna een jaar verder en Jort heeft aangegeven niet meer mee te willen naar de Alpe...Hij heeft in 2020 een flink bedrag opgehaald van ruim 4700,-!!

Zelf wil ik me graag nog 1 x gaan inzetten om minimaal 2 maar mijn streven is 3 keer die berg op te gaan lopen!

Speciaal voor mijn moeder en voor mijn schoonvader maar zeker ook voor diegene die me heel dierbaar zijn en helaas zijn overleden. Maar ook voor diegene die op dit moment nog strijden tegen deze vreselijke ziekte. En dat zijn er jammer genoeg stiekem toch heel veel..... van familie tot vrienden en kennissen, voor jullie ga ik die berg op!

We gaan met zijn alle strijden voor een pilletje...een wondermedicijn tegen kanker zodat onze kinderen en de kinderen van onze kinderen deze strijd nooit hoeven te leveren....

Wil je mij ook steunen? 

 

Thank you to my Sponsors

1.000

Kalfire

Succes Jort en Lincy

1.000

Schoorsteentechniek Brummen

1.000

Rijnen Brandstoffen

1.000

Tulikivi

Show more