Lincy van de Wouw

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

4000.00

Raised from 1st October 2020

4000.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Mam, gaan we nog een keer naar de alpe D'huzes? Wat een jaar hebben we achter de rug denk ik dan... Een jaar van veel zorgen met als zwaarste moment het overlijden van mijn moeder eind januari. Eind februari zijn we met ons gezin een weekje gaan skieën waarbij Jort zijn kuit en scheenbeen brak en daar nu nog van aan het revalideren is. Hij blijkt ook nog een zenuwbeschadiging te hebben en is nu een aantal weken geleden geopereerd. Toch wil hij zo graag die berg nog op en wel 2 keer!! Zo trots ben ik op onze kerel en steun hem daarin volkomen! En het gaat hem lukken, weet ik zeker!

Hij heeft zelf zijn verhaal geschreven waarom hij naarboven wil. Kort maar krachtig! Voor oma...zijn beste vriend.. en voor al andere die aan deze vreselijke ziekte lijden.. 

Ik loop deze berg ook speciaal op voor mijn moeder maar zeker ook voor diegene die me heel dierbaar zijn en helaas zijn overleden. Maar ook voor diegene die op dit moment nog strijden tegen deze vreselijke ziekte. En dat zijn er jammer genoeg stiekem toch heel veel..... van familie tot vrienden en kennissen, voor jullie ga ik die berg op!

We gaan met zijn alle strijden voor een pilletje...een wondermedicijn tegen kanker zodat onze kinderen en de kinderen van onze kinderen deze strijd nooit hoeven te leveren....

Wil je mij ook steunen? 

 

Thank you to my Sponsors

1.000

Kalfire

Succes Jort en Lincy

1.000

Tulikivi

1.000

Schoorsteentechniek Brummen

1.000

Rijnen Brandstoffen

Show more

Select a Christmas decoration