Lodewijk van Klaveren

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Wie heeft er geen relatie die aan kanker is overleden? Juist, iedereen. Waar een tiental jaren geleden kanker nog redelijk ver weg was qua persoonlijke relatie en aantal, is de ziekte steeds vaker en dichterbij gekomen tot in onze eigen kring van naaste familie en vrienden.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik een bijdrage kan en wil leveren aan het dagelijkse gevecht van de medische wetenschap en onze families en vrienden. 

Ik geloof erin dat we uiteindelijk oplossingen kunnen bedenken om deze ziekte te beteugelen. Hiervoor is wel geld nodig, veel geld.. 

Wil je mij in dit gevecht steunen door een bijdrage te doen?

My Updates

update 18 December

Beste Sponsors,

Hartelijk dank voor al jullie bijdragen! Dit inspireert mij enorm!

Inmiddels is het trainen begonnen. Drie a vier keer per week ben ik nu aan het fietsen. Ik heb voor thuis een Tacx Neo (thanks Arthur Huizer) gekocht en ben iedere dinsdag met mijn ploeggenoten aan het fietsen bij Aafje.

Het is nu vooral kwestie van veel uren maken in de D1 en D2 hartslagzones. In de volksmond betekent dit dat ik bezig ben kilo's te verbranden. Ik blijf nu steken op 115 kg, maar wil in de buurt van de 105 kg komen.

Gelukkig gaan we pas in Juni fietsen en heb ik nog even.

We houden vol!

Met vriendelijke groeten Lo 

Update 16 Januari 2019

Trainen, trainen, trainen...

Op de Tacx, maar ook buiten. Fijn is als je met een groepje maten bent.. dan ga je ook fietsen als het miezert of gewoon snertweer is.

De Tacx gebruik ik met name om binnen op een lage hartslag vet te verbranden. In het kader van; 'alles moet straks de berg op'..

Buiten wordt er stevig doorgetrapt. Afgelopen zaterdag stond er 100km op het plan, maar door het slechte waren we genoodzaakt ons rondje tot 80km in te korten. Ik merk wel dat het fietsen me steeds beter afgaat.

De eerste kosten zijn ook anchter de rug. Nadat mijn zitpositie is verbetert door Andre Hartman, zag hij ook dat mijn achtervelg aan het scheuren was en dat mijn ketting en casette ook hun langste tijd hebben gehad. 

afgelopen vrijdag mijn fiets naar 12Gobiking gebracht en daar heerlijk kunnen werken dankzij de gratis Wifi in de coffeecorner, terwijl mijn ros werd gefixt. Ook meteen nieuwe balhoofdlagers en binnenkabels... Rib uit mijn lijf, maar goed..

Zaterdag nog fietsen en dan een week voor mijn werk naar Orlando. Alsik terugkom wil ik eens contact gaan leggen met iemand die me trainingsschema's kan uitleggen. Om mijn trainingsarbeid te optimaliseren. tot de volgende keer!  

 

Thank you to my Sponsors

25

Walter Geers

Respect Lody

25

Joeri van der Schans

Geweldig maatje! 🚴🏼‍♂️💪🏼

50

Raymond Vos

Respect!!

250

KlaToVer

21

Lara Del Pin

Go go go Lode!!!

25

Alexander Spoelma

Go high, Lo!

25

Anonymous

Dat is alvast de eerste!

15

Ron van Overhagen

Goeie aktie Lo!

15

Mech Carlier

🚴🏻‍♂️Heel veel succes metvoorbeteiden en uitvoeren🚴🏻‍♂️ Mooi👏

30

Sam & Gabriëlle

GOED en STERK, Lo! #OpgevenIsGeenOptie

50

Remi Adriaansens

Succes Lo. Mooi en lovenswaardig initiatief. Niet te veel afvallen hoor! Anders waai je weg in bocht 25

50

MiRo Financial Services

Succes mannen!

21

Ramon

Go for it Lo! mooi streven en mooi doel.

15

Jaap V.

Zet hum op jonguh !

25

Jeroen van den Berg

Op naar de top, toppert! Goeie actie Lo!

Show more