Lotte Schakel

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

5506.20

Raised from 1st October 2020

5506.20

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Onlangs was op het nieuws dat steeds meer mensen kanker overwinnen, zeker specifieke vormen van kanker geeft een grote kans op herstel en overwinning van de ziekte. Maar er zijn ook vormen van kanker waar dit nog niet voor is! Wat zou het mooi zijn, als iedereen de ziekte kan overwinnen en weer gezond van het leven kan genieten. Het blijft daarom essentieel om geld in te zamelen voor meer onderzoek, nieuwe behandel methodes en de juiste nazorg. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Als gezonde sporter heb je de vrijheid en de keuze om je in te zetten voor deze sportieve prestatie, iets wat een patiënt niet altijd heeft.

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat een gezonde levensstijl met gezonde voeding en voldoende beweging de kans op kanker kan reduceren. Alle 5000 mensen die op donderdag de berg gaan bedwingen zijn dus indirect met hun gezondheid en toekomst bezig. Dit geeft mij een extra persoonlijke motivatie om mee te doen!

 

Om de medische wereld te voorzien van meer financiële middelen doe ik, samen met mijn team, mee aan Alpe d'HuZes. De dag van je leven voor het leven van een ander. Help jij door mij te steunen? 

Samen staan we sterk 

Thank you to my Sponsors

26

Geert Verberne

Super goed dat je dit doet en veel succes!

140

Sander

Voor de handdoeken

19

Lotte Schakel

Kleingeld actie

26

Rianne Van de Schoot

50

Tim & Charlotte

Go Lotte!

26

N Schakel

30

Lotte Schakel

5.000

Nutrika

10

Lotte Schakel

26

Lotte Schakel

10

Marloes

Lotte, wat goed dat je jezelf hiervoor inzet! Heel veel succes met de beklimmingen. You can do it!

19

Lotte

Shirtjes BC

50

NB Arbo Advies

75

Oirschots Rijvereniging

Show more

Select a Christmas decoration