Maddi de Jong

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

130
kms

My target 0kms

Raised until 1st October 2020

1377.00

Raised from 1st October 2020

1377.00

Ik doe mee, want opgeven is geen optie!

Ik doe mee aan Alpe d'HuZes, omdat ik vind dat er meer onderzoek moet komen. Nog steeds overlijden er teveel mensen aan kanker en worden er teveel mensen geconfronteerd met de gevolgen van deze ziekte.

In 2013 is mijn zoon, toen 12 jaar, ziek geworden. Hij had een bult in zijn knie en er werd al snel gedacht aan een sarcoom van 8,5 cm. Na weken van onzekerheid kregen wij te horen dat dit ging om een desmoid fibromatose. Komt bij ongeveer 10 mensen voor in Nederland en alleen bij volwassenen.  Onderzoeken zijn er nauwelijks, omdat dit niet lucratief genoeg is. Dat was wel erg pijnlijk.

Van alles is er geprobeerd en mee geëxperimenteerd, tumor verwijderen, kwam weer terug. Chemo, de tumor bleef groeien. Inmiddels was er een 2e tumor ontdekt... wij zeggen hij heeft 2 keer de loterij gewonnen, want zo zeldzaam en dan 2 keer...de doktoren stonden versteld en wisten niet wat te doen, ook in het buitenland niet. In 2017 is zijn been geamputeerd, beter een stomp dan een haakse poot waar je niks mee kan, was het argument van onze zoon, 16 jaar en dan deze beslissing moeten nemen... De overgebleven tumor is tot stoppen gebracht door deze te bestralen. De rest van zijn leven zal hij dit bij zich dragen. Alleen door meer onderzoeken en kennis kan dit in de toekomst bij anderen voorkomen worden. 

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat alleen door meer onderzoeken er een wereld bestaat waarin niemand meer hoeft de lijden onder deze ziekte, wil jij mij steunen?

My Updates

Opgeven is geen optie

Vandaag zouden we eigenlijk de berg opgaan, helaas voor het 2e jaar op rij dat dit niet kan. Vanmorgen om 7.00u gestart met mijn eigen wandeling in het rivierengebied. Ruim 14,5 km gelopen, om 9.45u was ik weer thuis. Ik heb gelopen in mijn alp d'huzes kleding, want iedereen mag weten, opgeven is geen optie. Volgend jaar de berg op💪

binnen trainen als het buiten regent

Nu maar flink binnen aan het trainen op de crosstrainer, want buiten lopen is niet echt prettig met al die regen. 2x 46 minuten met daartussen 5 minuten drinkpauze. Programma ingesteld op wat hellingen om toch wat gevoel te krijgen van het omhoog lopen.

Ook een vakantie geboekt naar een camping aan voet van de Hulzenberg, deze is 82,4 meter hoog (waar hebben we het over) Mijn doel voor daar is om deze berg minimaal 10x omhoog te lopen.

Natuurlijk loop ik wel de dagelijkse rondes met de hondenwink weer of geen weer...

 

Thank you to my Sponsors

181

Helen Peeks

Dit is het geld van kerst en bingo actie

15

Robert

Top initiatief. Zet hem op!

10

Birgitta de Vries-Snel

Wat een mooi initiatief, heel veel succes Maddi😊

100

L4

Lieve Mad, Zo'n mooi doel! We zijn nu al trots op jou!! Zet hem op met het hele team! Liefs L4

206

de ouwe visjes

Prachtig initiatief!! "Opgeven is geen optie"... jou op het lijf geschreven. Trots op jou.

250

C.K. Jong

Maddi, heel veel succes! groetjes pap en mam

20

Wilbert Grasdijk

Goed en mooi initiatief ter nagedachtenis aan jullie collega. Succes met de voorbereiding.

25

Cees Bakelaar

Goed initiatief. Zet hem op.

150

Michiel

Hey schatje, Ben trots op je. Gaat je en het team van de hoeksteen zeker lukken. Zet hem op!

50

Anonymous

50

Oompje

Je kunt het!

10

Iris

Wat een super actie Maddi!!! Heel veel succes!!!

270

Hoeksteen

Namens de kinderen en ouders van de Hoeksteen opgehaald met de actie tekenfund.Succes!

40

Mira Konings

Heerlijke taarten voor een mooi initiatief! Dat je er nog maar veel mag bakken.....! SUCCES

Show more

Select a Christmas decoration