Marc Brunekreef

Alpe d'HuZes 2020

9e keer 'Alp'!

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. En zeker ook omdat ik sinds 2012 verslaafd ben aan dit mooie evenement, de prachtige omgeving waarin we een week verblijven, de bijzondere mensen die Alpe d'HuZes maken en ga zo maar door.

Tot nu toe heb om het jaar ook als deelnemer meegedaan. Na het rennen in 2013 en het fietsen in '15, en '17 zou '19 mijn laatste editie als deelnemer worden. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan: in 2021 ben ik deelnemer! 

In 2020 ga ik 'alleen' als vrijwilliger naar Frankrijk. Ik ben onderdeel van Team Personenvervoer, dat deel uitmaakt van Cluster Veiligheid. Dit team zorgt ervoor dat tijdens de koers op woensdag en donderdag vrijwilligers op de juiste plaats staan, supporters hun weg weten te vinden en er snel gehandeld wordt als er in noodgevallen transport nodig is.

Deze editie doe ik dus niet mee op de fiets, maar het wordt wel speciaal. Yesper mag namelijk een maatschappelijke stage lopen op de berg en komt een paar dagen langs met Lianne. Mijn vader en moeder zijn er ook weer bij, iets waar ik erg blij mee ben! 

Wil jij mij en Alpe d'HuZes steunen? Iedere donatie wordt bijzonder gewaardeerd!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

Thank you to my Sponsors

51

Forza 6

Forza 6 steunt Marc!

66

Jet Smit

50

Lies en Dick Van der Heide

Succes!!

Show more