Marc Lensen

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

861.00

Raised from 1st October 2020

861.00

Steun aan mijn maatjes

“Hoe gaat het?”, is de meeste gestelde vraag aan elkaar onder vrienden. Meestal luidt het antwoord goed of een grappige bedoelde variant daarop. Binnen mijn rugby vrienden club ‘the fith’, vragen we dit vaak zonder de reactie af te wachten.

De verbazing is dan ook groot wanneer één van ons zegt dat het niet zo goed gaat. Is dit een grappige variant om een reactie uit te lokken of meent hij het? Het is serieus!

Waarom heb je het niet eerder verteld, gebeld of een appje gestuurd? Hoe lang heb we elkaar al niet gesproken of gezien. Toch niet heel lang? En je vertelt het ons nu pas!

Mijn goede vriend Niels vertelt het verhaal over zijn vrouw Aukje en haar strijd en onzekerheid met die vreselijke ziekte. Niet voor het eerst in hun leven is gezondheid het allerbelangrijkste. Gelukkig kent dit verhaal een goede afloop. Hij wil graag Alpe d’HuZes gaan fietsen om ‘iets’ terugdoen en of wij mee fietsen.

De vriendschap van ‘the Fith’ is ontstaan via het rugbyen en we staan al meer dan 20 jaar op en buiten het veld voor elkaar klaar. Samen Alpe d’ HuZes fietsen is geen vraag voor ons, dat is unconditional friendship!

Inmiddels zijn we het lichaam aan het trainen om het in conditie te brengen voor deze uitdaging. Niels, Joost, Chris, Dennis en ik zelf willen op deze manier onze bijdrage leveren aan het onderzoek naar kanker.

Beste vrienden en bekenden, ik vraag aan jullie om ons hierin te steunen door te doneren, voor het vieren van het leven, het geluk van en het geloof in vriendschap.

Gr. Marc

Thank you to my Sponsors

26

Danielle Barendsen

Heel veel succes en mooi dat jullie dit doen!

20

Aron Koole

Succes!

56

natasja wajon

20

Eric Pero

Een prachtig initiatief met een heel mooi doel. Prachtige vorm van vriendschap. Heel veel succes Marc met alle voorbereidingen.

26

Ron Lensen

10

Joost Glaser

Je kan het!

40

Karen Schoenmaker

Hallo Marc, Super veel succes voor jou en je vrienden. Tijdens de voorbereidingen en DE tocht!

26

Barbara & Peter

Succes ! Mooi doel !

35

R.P. Oosterveen

26

Yvonne Nielen

Supergoed dat jullie dit doen! Ik wens jullie heel veel succes met de voorbereidingen en ook een hele mooie beleving toe.

10

Pepijn

Veel succes papa je kan het!!

66

Anonymous

Succes

66

Laurens van Wylick

Marc Succes, Ouwe berggeit

66

Derk Bos

Succes Marc!

26

Kim

Veel succes Marc. Minimaal 3 keer toch?!

26

Marijke

Wat een bijzonder verhaal en wat een mooie uitdaging! Heel veel succes! Maar met jullie wilskracht gaat dit hoe dan ook lukken!!

10

Gürtan Ercan

Succes Marc!

66

Jens, Tina, Storm & Brechtje

Zet hem op Marc!!

30

Christina Lensen

Mooi dat jullie dit samen doen! Heel veel succes van Sanne en mij, zet hem op!

26

Denise Wieldraaijer

Heel veel succes. Mooi dat jullie dit doen! Een onvergetelijke ervaring gaat het worden. Vergeet ook niet ervan te genieten.

10

Suus Van Lee

He marc super mooi doel en uitdaging! T is een pittig bultje maar te doen. Als je iets wil kan je alles ! Zet hem op ik steun je ! Suus van lee

26

Judith Oomen

Heel veel succes!

50

Elize & Floris Sturkenboom

Marc en team, super mooi dat jullie dit doen. Veel succes.

26

Rob

Veel succes!

10

Liesbeth Korthorst

Zet hem op Marc! Je hebt nog even de tijd om te trainen🚴‍♂️

26

Paul Pietersen

Heel veel succes!

10

Mathijs Visser

Zet hem op Marc! Go go go!

26

Marco Vd Bremer-hornsby

Show more

Select a Christmas decoration