Marcella - Team 3 Little Birds

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

2604.50

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik het belangrijk vind dat er onderzoek gedaan wordt naar zeldzame vormen van kanker. Helaas zal onze zoon Thomas voor altijd 16 blijven, nadat hij in juni 2022 overleed na een strijd van bijna 3 jaar tegen een zeldzame vorm van kanker, het zgn. Ewing Sarcoom (botkanker). Maar ik hoop een steentje te kunnen bijdragen voor toekomstige patiënten die worden gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker. Onderzoek is zo belangrijk hiervoor.
Gelukkig heeft onze zoon Thomas de 2022 Ad6 editie  nog kunnen meemaken. In 2023 gaan wij met hem in onze gedachten de berg op en hopen dat we dan weer veel donaties hebben opgehaald.

Thomas zijn motto was: Kop d'r Veur en daar houden wij ons ook aan vast.

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Wij gaan er weer voor!

Vlak na het overlijden van Thomas in juni 2022, besloten Marnix en ik om ook in 2023 weer mee te gaan doen aan de Ad6 om zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor onderzoek naar kanker.
Onze missie is om met name de zeldzame kankersoorten onder de aandacht te brengen en dat hier meer onderzoek naar moet worden gedaan.
Ik ga in 2023 1x fietsend en 1x wandelend de berg beklimmen met Thomas in mijn gedachten en in mijn hart!
Die 2023 editie zal voor ons anders en waarschijnlijk veel emotioneler zijn nu Thomas er niet meer bij is. Gelukkig is hij er dit jaar wel bij geweest, zij het heel erg ziek, zwak en vermoeid. Hierdoor heeft hij zeker niet alles mee kunnen maken in de week dat we er waren, maar hij was er bij en heeft ons aan kunnen moedigen.
Omdat wij vinden dat geen enkel gezin een kind, broer of zus mag missen, gaan wij ons best doen om zoveel mogelijk geld op te halen.  
Dus naast dat we weer zullen gaan trainen, gaan we natuurlijk ook weer acties op touw zetten. Binnenkort meer daar over.

Thank you to my supporters

7.50

Marian Radix

Veel succes toppers

20

Hinke De Boer

Alvast heel veel succes! 💪🏻

26

Annemarie Grit

Wat goed dat jullie dit jaar weer gaan! Veel sterkte en succes met trainen en acties. Groet Bert, Niels, Justin en Annemarie

2.5k

Tv Torenactie Deelbedrag

Totale opbrengst van de TV toren actie wordt verdeeld over de teamleden die hebben geholpen en ook weer meedoen aan de 2023 Ad6 actie.

26

M. Blomsma

25

Josine

Voor jullie lieve dappere Thomas en de geweldige strijd die jullie doorzetten. We hopen jullie te kunnen aanmoedigen. Go for it ❣️

My Activity: Fietsen & Wandelen