Marije Hoogkamer

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2020 doe ik voor het eerst mee aan Alpe d’Huzes. Hiermee hoop ik zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. 

1 op de 3 mensen krijgt te maken met deze vreselijke ziekte. Als familie, vriend of kennis voel je je vaak ontzettend machteloos – er is zo weinig dat je kunt doen om te helpen. Met mijn deelname wil ik mijn steentje bijdragen om de ziekte te helpen voorkomen, genezen of draaglijker maken.

Samen met oud-collega's doe ik mee ter nagedachtenis aan degenen die we aan deze ziekte zijn verloren en uit solidariteit met naasten en vrienden die op dit moment met veel moed, kracht en gelukkig ook humor tegen de ziekte vechten. 

Mijn doel is om op 4 juni 2020 minimaal 2, maar liefst 3 keer lopend de Alpe d’Huez te beklimmen. Mijn streven is om een bedrag van minimaal EUR 2.500 op te halen en daar is jullie hulp hard bij nodig. Ik hoop dat jullie mij willen helpen om het streefbedrag bij elkaar te krijgen door mij te sponsoren. Alle beetjes helpen, ik ben blij met elke bijdrage!

Als je meer wilt weten over de besteding van het ingezamelde geld, bekijk dan dit filmpje of de rest van deze site: opgevenisgeenoptie.nl. 

 

Alvast bedankt voor jullie steun!

Marije

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

26

Dave

Succes Marije!

10

Johanna van Drongelen

Succes Marije! Mooi initiatief #beatcancer

8

Judith van den Anker

Heel veel succes Marije!

25

Rob van Amsterdam

Succes met de voorbereiding! 3x gaat je lukken en ik zal zeker even zwaaien 4 juni ;-)

66

Marije Hoogkamer

5

Savama Rijneveldshoek

10

Wies van Kesteren

Succes!

5

Klaas Schouls

Succes Marije!!!!!

Show more