Marion Legtenberg

Alpe d'HuZus 2020

Omdat we steeds een stapje dichterbij komen..

Komende, 15e(e) editie van Alpe d'HuZes zal ik voor de 9e keer afreizen naar Frankrijk om me in te zetten als vrijwilliger voor team Vrijwilligerscoordinatie.

Fantastisch werk dat me zoveel voldoening geeft. De ontmoetingen, het kunnen faciliteren dat mensen hun onmacht omzetten in kracht, de tranen en de lach, en ook de trots om mee te werken aan een evenement dat in 15 jaar al zo ontzettend veel geld heeft weten te genereren om steeds dichter bij dat doel te komen waar we het voor doen: werken aan een wereld waar je niet meer doodgaat aan kanker.

Afgelopen jaar heb ik met ons team Grand Départ deelgenomen en ben op de donderdag 2x de berg opgefietst. Dat was een hele bijzondere ervaring, mooi om onderdeel te zijn van een groep met een missie en om in het bijzonder Reinard te kunnen steunen bij zijn doel.

Dit jaar ga ik me weer voornamelijk richten op mijn vrijwilligerswerk, maar ik ga toch ook op de woensdag tijdens Alpe d'HuZus 1 keer de berg bedwingen op de fiets, om geld in te zamelen voor dit doel waar we helaas allemaal bij betrokken zijn, heel dichtbij of iets verder weg. 

Voel je je betrokken en wil je ook iets doen? Klik dan op de doneerknop en steun mij en Alpe d'HuZes!

Dank je wel!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer