Mark Aarts

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

62.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

We zaten afgelopen editie op de tv te kijken en wisten toen meteen dit gaan we nog een keertje doen. Dus na 1 jaar te hebben overgeslagen te hebben gaan we voor de 2de keer naar de Alp. We hebben er zin in!!!!!! Ben benieuwd of de ervaring het zelfde is als 2 jaar geleden...... we gaan het meemaken

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

2023-12-04 ff een update

hoi hoi allemaal, 
we hebben on ingeschreven en onze aktie (Bingo avond op 15-1-2024) waarmee we ons streefbedrag hopen op te halen begint al aardig vorm te krijgen. 
de zaal was in een record tijd uitverkocht en de prijzen stromen binnen, waarvoor alvast hartelijk dank.
we gaan er weer een onvergetelijk avond van maken.
wij hebben er zin in en zo te horen de bezoekers ook.

mocht het zijn dat u helaas geen kaartje hebt kunnen bemachtigen voor de bingo avond en ons toch een warm hart toe wilt dragen dat kan via het onderstaande.

Donaties kunnen eenvoudig worden gedaan via de volgende link of door het scannen van de QR code: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/teamopwaarts


Bij een donatie van €250,- zullen wij uw bedrijfslogo met trots dragen op onze Alpe d'HuZes-shirts. Echter, elke bijdrage, ongeacht het bedrag, wordt met open armen ontvangen en gewaardeerd.

Mocht u behoefte hebben aan aanvullende informatie of mocht u vragen hebben over ons initiatief, dan staan wij te allen tijde tot uw beschikking. Stuur dan een mailtje naar teamopwaarts@gmail.comOndertussen hebben we ook onze koerskleding voor de alpe besteld, wat een mooi tenue is het weer geworden.
Ook hebben we ons onderkomen voor juni volgend jaar geboekt. Deze keer hebben we gekozen voor een appartement op de berg i.p.v. de camping onder aan de klim dit zodat we het nog meer van dichtbij kunnen/willen meemaken. En daar waar nodig misschien ook wel een handje mee willen helpen als vrijwilliger.
nou tot zover deze update...

doei doei

My activity tracking

1,051
kms

Thank you to my supporters

26

Familie Vogelsangs
15 January 2024

Zet hem op, op naar die top!!

26

Jessie
27 October 2023

Zet hem op Mark, trap door en ga ook genieten. Succes!

10

Gabby Van Den Heuvel
17 October 2023

Veel succes met trainen maatje! Bij deze een klein beginnetje, als symbolisch “duwtje” in de rug ;-)

My Activity: Fietsen