Marlies Venema

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

76
kms

My target 25kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik ga graag de uitdagingen aan in het leven! In mei 2019 kreeg ik de diagnose uitgezaaide borstkanker, waarbij genezing niet meer mogelijk is. Vervolgens hoop je dan nog op extra tijd met je dierbaren.

Het is enorm belangrijk dat er zoveel mogelijk onderzoek wordt gedaan naar effectieve behandelingen tegen kanker. Hopelijk wordt mij de tijd nog gegeven om hieraan een steentje bij te dragen. 

Samen met de Stichting 2climb2raise wil ik graag met mijn tandemmaatje naar de top van de Alpe d’Huez fietsen. Een prachtig vooruitzicht en een stip op mijn horizon.

Samen gaan we de uitdaging aan. Doe jij dit ook door mij te steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

In gesprek met reporter van het programma EenVandaag

Zomaar een zonnige dinsdagochtend in het stadswandelpark in Eindhoven. De plek waar Arjan Thomassen, de voorzitter van de Stichting 2climb2raise en ik worden geïnterviewd door een reporter van EenVandaag. Door de huidige maatregelen omtrent het coronavirus worden ook goede doelen getroffen. Onlangs heeft de organisatie van het grote evenement Alpe d'HuZes de onvermijdelijke maar begrijpelijke beslissing moeten nemen om de 15e editie uit te stellen naar 3 juni 2021.

Wat betekent dit voor mij als deelnemer? Lees/kijk het hier

Ik hoop mijn boodschap overkomt....het belang dat onderzoek naar kanker doorgaat! Dus schroom niet en maak een donatie over aan dit goede doel.

07-04-2020

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust...

Aan dit liedje van Bløf moet ik denken als ik op mijn oude Gazelle fiets weer wat kilometers wegtrap. Dit keer samen met mijn man Jimmy en dochter Jinke. Want helaas zijn de geplande buitentrainingen met alle tandemteams door de uitbraak van het Corona-virus voorlopig afgelast. Door regelmatig te wandelen en/of fietsen, probeer ik mijn conditie op peil te houden. Nu dus niet in het Brabantse land, maar aan de Zeeuwse kust. We genieten van zeegezichten en het prachtige duinengebied, maar iets minder van de wind. In het vlakke land is deze wind een geduchte tegenstander. Toch blijven we stug doortrappen...wel een verademing dat we dit keer niet vastzitten aan de trappers. Na een rondje van zo'n 27 kilometer is ons 'tijdelijke huis' weer in zicht en ploffen we voldaan met een kopje thee op de bank. 

Ik vind het ongelofelijk tof dat Jinke zich als vrijwilliger gaat inzetten tijdens het Alpe d'HuZes evenement en wil jullie bij deze wijzen op haar actiepagina

17-03-2020

Rondje Strabrechtse Heide

Ondanks het wisselvallige weer zijn Natasja en ik vandaag weer op de mountainbike gestapt. Ook dit keer een mooie route over de Strabrechtse Heide. Even wat kilometers maken en ondertussen gezellig bijkletsen. Dat gaat nu nog makkelijk omdat we naast elkaar kunnen fietsen. Dat zal straks op de tandem wel anders zijn. 

06-03-2020

Eerste trainingsritje is een feit!

Vandaag de eerste kilometers op een mountainbike gefietst samen met mijn captain Natasja. Nou dat is wel wat anders dan de ritjes op mijn Stella e-bike. Met fietskleding aan eerst maar eens vol goede moed begonnen met het op-en afstappen. Nou dat was wel even een dingetje. Bij mijn eerste rempoging kwam ik niet op tijd van de trapper los. Natasja probeerde een val van de fiets te voorkomen en lag hierbij languit op de straat (oeps... sorry). Na een paar rondjes oefenen in de wijk had ik het aardig onder de knie en zijn we naar de Strabrechtse heide gefietst. Wat is het fijn dat zo'n prachtig natuurgebied bijna in onze achtertuin ligt. Begeleider Frank was ook ook van de partij en reed voorop. Het fietsen op smalle hobbelige bospaadjes is nog wel een dingetje.
Al met al ruim 24 kilometer gefietst, dus dat vind ik voor een eerste keer niet gek. 

14-02-2020

Geslaagde kick-off bijeenkomst

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De eerste kennismaking met andere stokers, captains, begeleiders en supporters. Er fietsen dit jaar maar liefst 13 teams met de Stichting 2climb2raise! Wat een geweldige club enthousiaste mensen. Naast alle praktische zaken, zoals het passen van de fietskleding, is het vooral het ervaringsverhaal van een ex-deelneemster wat mij bij blijft.

Samen met captain Natasja en begeider Frank ga ik het fietsavontuur aan. We hebben er zin in!

 26-01-2020

Op de tandem naar de top van Alpe d’Huez

Wat een prachtig artikel in het Eindhovens Dagblad van woensdag 22 januari. Fijn dat gezonde mensen (captains) zich inzetten om samen met (ex) kankerpatienten (stokers) op een tandem de Alpe d'Huez beklimmen. Daarnaast vullen begeleiders die solo fietsen het team aan, om ze waar nodig te assisteren.

Klik op onderstaande link om het betreffende artikel te lezen. https://www.ed.nl/de-peel/op-de-tandem-in-eendrachtige-samenwerking-naar-de-alpe-d-huez-top~a86dd2d2/ 

Aanstaande zondag ga ik kennismaken met met mijn captain en begeleider en de overige teams van de Stichting 2climb2raise. Ik kijk er naar uit!

We doen het met elkaar!

Het is niet te geloven, maar mijn verhoogde streefbedrag van 5000 euro is binnen 1 week bereikt. Dank je wel voor alle bemoedigende berichtjes. Het is overweldigend dat er zoveel warme mensen om ons heen staan. Lieve familie, vrienden en collega's dank je wel dat jullie hebben gedoneerd en/of mijn bericht/actiepagina hebben gedeeld.

Ik doe het niet alleen, we doen het samen. Hopelijk blijft de teller zo omhoog gaan.

Streefbedrag verdubbeld

Door alle gulle gevers is mijn streefbedrag vandaag verdubbeld. De lat ligt nu op 5000 euro. En ook deze uitdaging lijkt door jullie steun binnen handbereik! 
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de lieve berichtjes en de giften.

Nog amper van de verbazing bekomen, waar gaat dit eindigen?

 

Samen naar de top

Het is onwerkelijk en nog nauwelijks te geloven, maar het streefbedrag is nu al bereikt. Wat voelt het als een warme deken dat zoveel mensen lieve berichtjes plaatsen en geld doneren. Ontzettend bedankt hiervoor! Samen met elkaar bereikten we deze top en wie weet waar dit eindigt. 

Liefs,

Marlies

YES, eerste donatie ontvangen

Wat ontzettend fijn dat de eerste donatie via mijn actiepagina een feit is!

Een lichtpuntje....en hopelijk gaan er nog vele volgen! 

Dank je wel gulle gever, jij bent het begin van een zonnig stralend vooruitzicht.

Thank you to my Sponsors

26

Karin Loch

Natuurlijk wil ik jou en daarmee het kankeronderzoek steunen. Je bent een kanjer! Heel veel succes met deze mooie uitdaging.

26

Nicole De Jong

Wat een kanjer ben jij! Groot respect voor jouw actie! Ik wens je veel kracht tijdens deze beklimming!

15

Anonymous

Natuurlijk heb je onze steun. Topper!! Veel succes.

26

Corrie en Karin

Wat een ongelofelijke kanjer ben je. Toitoitoi💪

166

Sako Kroon

Mooi initiatief om iets tegen deze rotziekte te doen.

10

Bjorn Schraa

Heel veel succes bij deze mooi uitdaging! Hou vol, je kunt het ❤💪😘

50

Esmiralda Hubert

Wowwww dappere held! Heel veel succes samen met jouw team.

26

Janet Boomsma

Wauh, wat ben je toch een topper! Zoveel respect voor je en ja natuurlijk steun ik je. Heel veel succes!

20

Yvonne de Kort

Wat een mooie uitdaging Marlies. Heel veel succes op weg naar de top van Alpe d'Huez!

5

Ida Hesselink

Sterkte en veel succes

26

Stephanie Heesmans

Marlies bikkel, zet m op 💪😘

10

Mirjan Elbersen

Lieve Marlies, Via Sabine heb ik gehoord dat je meedoet met deze geweldige prestatie! Zet hem op!!

10

Nicole Daemen - den Haan

Marlies, je bent een kanjer!

10

leroy konings

10

Ineke Santegoeds

Hey Marlies, ik wens je heel veel kracht toe. Wat ontzettend knap van je om deze uitdaging aan te gaan!!!!!

66

Anonymous

Marlies wat ben je toch een kanjer hoe je met de ziekte omgaat. We maken met z'n allen een diepe buiging voor je.

26

Janne Van den Heuvel

10

Cheyenna op ‘t Root

10

Anonymous

26

Familie Tosseram

5

Dorothé

Marlies, you can do it ... Heel veel succes en kracht!

26

Jimmy Venema

Maak de alvast 2500 vol, veel liefs

26

Ziggy Daniëls

Heel er veel sterkte!!

20

Anneke.v.lankvelt

Marlies, wat knap. Zet 'm op. Groetjes Anneke

26

Tineke Nader

Heel veel succes Marlies! Knap van je!

26

Esther Manders

Lieve Marlies, wat vond ik het verschrikkelijk om te horen dat die rotziekte weer terug was bij jou. Zeker omdat bijna 3 jaar geleden mijn moeder hieraan is overleden. Het komt zo dichtbij en ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om een stip op de horizon en een doel in je leven te houden in deze situatie. Ik bewonder je moed en doorzettingsvermogen en gun jou dat je hoe dan ook die berg op komt! Een hele dikke knuffel voor onze BHV'er van het jaar en powervrouw. 😘

10

Familie van Kilsdonk

Zet m op Marlies! Koppig volhouden! We denken aan je. Erik Michiel Marijn en Marjo van Kilsdonk🚣🏽‍♂️🚣🏼‍♀️⛺️🏔

66

Anonymous

Geweldig Marlies, zet m op

10

Vivian Liebregts

Heel veel toitoitoi!

26

Margee Teunnissen

Ik vind het super wat je doet! Succes met de voorbereidingen.

66

Anonymous

Heel veel succes Marlies. Prachtmens ben je! Fijn je te leren kennen. God bless you. Liefs van Cynthia Rittersma, Myrthe Veldman en Jeannet Steenkamer

10

Anonymous

26

Saskia Sanderse

Hoi Marlies. Wij willen graag bijdrage aan dit goede doel. Toi-toi-toi👍

50

Erik, Jolianne, Teun en Rik

Lieve Marlies, Jimmy en kinderen, Met deze stip op de horizon wordt je breed gedragen door velen Marlies! Ook van ons een steuntje in de rug voor deze uitdaging!

66

Allard Venema

Hier zit een ontzettend trotse zoon! Ik hoop dat het onderzoek naar kanker dit jaar weer een flinke stimulans krijgt.

50

Angelie Dekkers

Hoi Marlies , Wat een ster ben je toch en menigeen kan een voorbeeld nemen aan hoe jij deze verschrikkelijke ziekte een doel geeft Ik ben heel trots op je en hvj en denk aan je en zet hem op ❤️💋

26

Hanneke Duijmelink

Marlies, Je bent een kanjer! Hanneke

106

Pieter Bijleveld

Hoi Marlies, Zet em op, heb echt respect voor je. Pieter

26

Anonymous

Heel veel succes Marlies! Groetjes Jessica

15

Anonymous

Met zoveel wilskracht op weg naar een nieuw doel! Zo ken ik je! Je gaat ervoor. Heel veel succes met alle voorbereidingen Marlies. En ik draag graag een steentje bij aan het kankeronderzoek.

26

Lous Laurijssen

Mooi mens, wens jou veel wind in je rug! Xx

26

Anonymous

26

Arthur Koopmans

26

Corine Beeuwkes

26

Michiel De Geus

16

Leon Derks

Succes

10

Goof Max loek Heesakkers

66

Wouter, Angelique, Olaf en Demi

Zet 'm op Marlies! Wat een topper ben je! Een hele dikke kus en knuffel van ons.

206

Maarten & Sjouke Heesakkers

Lieve Marlies , prachtmens. Ga er voor!! Alle liefs van ons

10

Emmy Keuter

We wensen jou heel veel SUCCES op de Alpe d’HuZes!

26

Jan Heesakkers

koppig volhouden

26

Ingrid Rutjens

Heel veel succes en sterkte. Ingrid Rutjens, Nutsz

26

Susanne

Lieve Marlies, Wat goed dat je dit doet. Een bijzondere dag om naar uit te kijken. Wat ben je toch een sterke vrouw. Ik ben trots op je positiviteit, daadkracht en veerkracht. Zet hem op. Liefs, Susanne

5

Anonymous

26

Geesje Booij

Alle steun van ons, en zet hem op!!

26

Angela Eperjesy/Geerts

Supper trots op jouw dat je dit gaat ondernemen. Veel succes 😚

52

Olav en Ineke

Vol bewondering zien we hoe je ook hier weer vol voor gaat! Liefs Olav en Ineke.

26

Iris Vincent

Heeel veel succes en wens je het alleen beste toe!

26

Anonymous

Lieve Marlies, Wat een mooie en dappere uitdaging! Heel veel succes! Liefs, Marlies Kuipers

26

Peter en Helma Verhoeven

Succes, respect, kanjer, doorzetter

10

Marjan Van Dommelen

Geweldig dat je dit doet Marlies, past ook echt bij jouw mindset. xxx

26

Gerda Zieverink

Marlies , heel veel succes met deze uitdaging! Wat een Kanjer ben je dat je dit gaat doen! 4 juni ga ik aan je denken, het staat genoteerd. Ook je huisgenoten en begeleiders succes ! maak er samen een mooie dag van.

20

Bregje Rooijakkers

Lieve Marlies, Opgeven is geen optie voor jou, wat fantastisch dat je je hiervoor ook weer helemaal gaat geven en dat gaat jou lukken. Geniet van dit bijzondere onvergetelijke evenement met allemaal mensen met hun ❤ op de goede plek. Ik ben supertrots op jou en jouw gezin!! Zet hem op kanjer.

26

Brenda van Ham

Lieve Marlies, Een topper ben je en ik steun je. Het is in 1 woord genieten en jij gaat dit ook beleven.

10

Mark en Marije Vossen

Wat ben jij een powervrouw! Een kleine steun in je rug en in gedachten bij jullie! Heel veel succes! Liefs Mark en Marije

26

Sanne Kee

Lieve Marlies! Je bent een topper! Heel veel succes met alle voorbereidingen! Dikke kus, Sanne

15

H CorstiaansSchmiehusen

Hallo Marlies, Wat een fantastische uitdaging. Ik wens jou en je team heel veel succes. Dit gaat je lukken Groet Tineke (geriatrie)

10

Henriette

Marlies, wat heb ik veel respect voor! Liefs , Henriette

10

Sandra Buitendijk

Succes Marlies, je kan het!

10

Eline Cox

26

Anonymous

Marlies, Ik hoop dat je volop kunt genieten van de dagen rond de Alpe d'Huez en ik hoop dat je er nog heel lang van mag nagenieten!

25

Ria den Outer

Succes!

10

Krista

Go for it! 💪😘

26

Heidi Thomas

Super veel succes Marlies! Je bent een topper!!!

50

danielle en rob

top meid!! je bent en blijft een kanjer! onvoorstelbaar hoe dapper , super optimistisch en doorzetter je bent!! ik kom je aanmoedigen!!

26

Jasper Kee

Wat gaaf dat je dit doet Marlies! Hopelijk word het een prachtig avontuur.

26

Sonja Sol

Je bent een topper Marlies! Heel veel succes.

10

Anonymous

Succes!

10

Natascha Schrama

Go girl 👊🏻

5

Anonymous

26

Ad & Annemie Geluk

In gedachten fietsen we mee en hopelijk volgen er nog vele kilometers na deze berg.

10

Hetty Van den Berg

Heel veel succes! There is a mountain to clime....en you can do it!!!

10

Pleun Martens

Hoi Marlies, wat een mooie actie! Heel veel succes met alle voorbereidingen!

26

Dieke Stoop

Succes Marlies

15

Rene, Rianne, Mart en Anne van de Kamp

Succes Marlies! Groetjes uit Ijsselmuiden

113

Marcel en Annemieke Brobbel

Wat een wilskracht! Liefs Marcel en Annemieke

66

Ruud

26

Roelof Jan Bouwknegt

Super dat je hieraan meedoet. Ik ga je volgen.

26

Annebeth Cavens

Marlies, je bent en blijft een kanjer! Wat een uitdaging en superstoer en goed dat je meedoet. Dat het voor jou en je gezin een onvergetelijke ervaring mag worden! Zet hem op!!!

10

Anonymous

1.000

Merapar

Marlies, Heel veel succes, super! Team Merapar

20

Arnout Slapak

Samen naar de top!!

25

Anonymous

Lieve Marlies, Je bent een kanjer. Heel veel succes! Leonie en alle andere Baantjes

15

Trudy Van Horne

26

Linda Joosten

WoW Marlies! Wat super knap! Natuurlijk steun ik je ❤️

25

Esmee Venema

Lieve Marlies, dat opgeven geen optie is laat jij in alle vormen en definities zien!! Ik ben super trots dat je dit mooie initiatief gaat doen! You can do it!!! ❤️💪🏼

26

Anonymous

Hoi Marlies, Geweldig dat je mee gaat doen aan Alpe d'Huzes. Ik wens je heel veel succes! Veel groeten van Janny Wildschut

15

Jelle

Heel veel succes! Zet m op!

20

Bianca Lemmers

Succes

15

Marieke Dankers

Super knap!

20

Jenny de Groot

Een bijdrage voor jou en het andere gedeelte storten we via de pagina van Jinke voor het goede doel....kankeronderzoek! Succes!

26

Fernanda Posthuma-Manssen

Veel succes!!

15

Jordy Vandenboorn

Heel veel succes!

46

Joris Heesakkers

Superduper Marlies!

26

Tanja Staal

26

Caroline

Veel sterkte, kracht, steun, liefde en tijd met je dierbaren gewenst!

10

Greet Meijer

20

Anneke Formanoij postma

Wow Marlies Wat ben je toch een powervrouw! Heel erg veel plezier en succes met deze behoorlijke uitdaging! Respect.. Liefs van ons allemaal

12

Rik Boersma

Succes!

26

Gonny Konings

Zet um op kanjer! 💖

26

Jolanda Manders

Wat stoer dat je dit gaat doen !!! Chapeau....petje af, je bent een TOP wijf xxx

106

Anonymous

Veel succes

30

Anonymous

Wat super dat je dit gaat doen!! Veel liefs van ons xx Leon Merel Julia en Amy

66

Sanne de Theije

Zet 'm op. Ik ben trots op je. X

15

Okan Altun & Arthur van Ekert

Heel veel succes Marlies! Liefs, Okan Altun & Arthur van Ekert

66

Piet en Marjan Vree

Marlies, wat een kanjer ben jij! We hebben enorme bewondering voor je en wensen je heel veel succes!!

26

Martine De Lange

Heel veel succes!!

30

Anonymous

Heel veel succes!!! Ontzettend knap dat je ervoor gaat.

46

Ton en Sabine Kempers

Heel veel succes. Wij zijn trots op je, zo positief en zo'n doorzettingsvermogen 💪💪💪😘

10

Mohammed Yahia

26

Karin Leenders

5

Anonymous

15

Marie-Francée van Oosterhout

Jeetje Marlies, wat lees ik nu allemaal. Heel veel sterkte en kracht! You go girl!

106

Anonymous

Een voorbeeld en mooi mens, dat ben je! Marlies, een stevige hug! Peter

26

Silvia Verbruggen

Wat mooi dat je dit gaat doen! Ik schrok van het bericht dat de in mei de diagnose uitgezaaide borstkanker hebt gekregen. Heel veel succes, zet hem op! Silvia

192

Vrienden van Allard

Wij willen nog een mooie bijdrage leveren aan de actie van Marlies.

26

Jeannette van Mourik

Wow Marlies, wat een geweldige stip zet je voor jezelf op de horizon. Je bent een dapper en prachtig mens. Veel succes met alle voorbereidingen!

66

Jeroen Vincent

Marlies, veel succes!

26

José Bouwman

Heel veel succes gewenst.

25

Noortje & Koen

Succes Marlies, mooi doel!

50

Lonneke Pezie

Hey Marlies, Heel knap wat je doet en ook erg stoer! We wensen jou heel veel succes en natuurlijk ook veel plezier. We denken veel aan je en wensen je ook veel sterkte. Marlies zet ‘m op!!!!!!! You can do it!! Heel veel liefs xx Antoine en Lonneke

25

Robert en Korinde Groen

Lieve,lieve Marlies. Wij hebben er eigenlijk geen woorden voor. Wij maken een hele diepe buiging voor jou. Dikke kus van ons allebei.

50

Niels K

Op nog vele top-momenten!

10

Anonymous

Kei goed! Succes!

50

Rob en Willemien Rozendal

Je bent een topper!!

10

A.C. Verschuur

Veel succes!

26

Saskia

Lieve Marlies, Natuurlijk steunen wij jou ook! We vinden je ontzettend dapper en stoer! 💪🏻 Het zal je zeker lukken! 😘

20

Jinke Venema

Dikke kus van je dochter

66

Anonymous

Succes bij de voorbereidingen. Op naar de top! Liefs, Ma

15

François Kuijpers

Go for it, Marlies. Super tof.

26

Monique de Greef

Als niets vanzelfsprekend is is alles bijzonder. Leg niet meer bij minder als meer mogelijk is

20

Patricia Hofmans

Go for IT Marlies!

5

Hanneke Flinsenberg

Heel veel succes en veel leef- en geniet-tijd gewenst

15

Marie Klok

Ontzettend veel succes met deze mooie uitdaging!!

66

Eric en Marij Claessens

Heel veel succes !

66

Rinske Adlal-Bos

Lieve Marlies je bent niet alleen een pracht-vrouw maar zeker ook een kracht-vrouw. RESPECT 💕

50

Sanja van de Sande

Super, dat je dit gaat ondernemen! Zet hem op.

20

Gertie Risseeuw

Heel veel succes Marlies!

20

Natasja Kanis

Ontzettend veel sterkte met deze moeilijke strijd. Ik ken je niet maar ben nu al trots op je👌 helaas maken ook wij deze ziekte van dichtbij mee..

26

Anja Hillman

Héél veel succes met deze enorme uitdaging!

10

Magdaleen Kragt

Wat een geweldig mooi doel! Ik wens je heel veel succes.

75

Anonymous

Veel succes met alle voorbereidingen. Jij kunt dit. Veel liefs

26

Adrie en Wim de Ruiter

Heel dapper! Je bent een kanjer! Veel succes op de L’Alpe d’Huez!

26

Bernard Buis

Top Marlies 💪

5

Eline Laurijssen

26

Bjorn Schraa

♥️

26

Jesse Grootjen

Succes! Zet hem op

26

Anne-Marie Van Dam

Lieve Marlies, hoe dapper ga jij met je ziekte om. Heel veel sterkte.

106

Bart & Annemarie De Geus

Zet hem op Kanjer !!

26

Wilfred Achthoven

66

Familie Geerings

Namens de hele familie Geerings heel veel succes! Een heel mooi initiatief echt top!

15

Jordy Schraa

Heel veel succes met deze mooie actie!

106

Bernie Kooistra

Hee Marlies, wat fantastisch dat je je hebt opgegeven voor Alpe d’Huzes. Natuurlijk ondersteunen wij jou hierbij. Succes, kanjer! Liefs, Hans & Bernie

250

Selma Oors

Van Stolen Couch Games wensen wij je heel veel sterkte! Arthur Koopmans, Bjorn Spies, Eric Diepeveen & Selma Oors

26

Christel van der Krabben

Topper ben je 💪

26

Betsie

Succes!

50

Anonymous

Hoi Marlies, heel veel succes met de voorbereiding op deze grote uitdaging!! Groeten van ons, Ron

15

A.J. Drent-Steenbergen

Hoi stoere Marlies, Heel veel succes gewenst op jouw tocht naar de top van de Alpe 'd Huzes. Ik zal aan je denken! Lieve groeten van Lida

15

Danny Mikesz

Lieve, dappere Marlies: zet ‘m op!

26

Familie Brüggink

Wat ontzettend gaaf dat jij mee gaat doen. Je bent een topper!

15

Anonymous

Met dit bedrag willen we je een hart onder de riem steken.

100

Willemien Wulffraat

Lieve Marlies. In deze periode ......Wil jij een kaars voor Tobias neerzetten eventueel. Is behalve vorig jaar elk jaar neergezet....voor mij heel bijzonder als je ook voor hem gaat. .....heel veel zegen

50

Johanna Schraa-Kroon

Veel succes met dit geweldige initiatief!

66

Marietta

Een kleine bijdrage voor een geweldig mens en goed doel.

50

Familie Derison

Zet hem op! Wij hebben het volste vertrouwen in jou Marlies!💪🏻

66

R.M. Luiken Beheer B.V.

Marlies, heel veel sterkte en zet m op! Fantastisch initiatief. Gr. Richard en Dorien Luiken

26

Anja Bos

Heel veel succes Marlies, Groetjes, Anjaj Bos

106

Jorik

26

Milou Laarhoven

Een kleine bijdrage voor een grootse prestatie. Kusjes van Milou.

21

Jeanne Zuidervaart

€ 1.00 voor iedere bocht. Heel veel kracht en succes!

26

Elke Coppus

26

Marja Gosens- Jansen

Super gaaf dat je dit gaat doen!

26

Jilles Koopmans

Hoi Marlies we hopen dat het je lukt het streefbedrag te halen. Succes. Jilles en Deborah

10

Christine Linders

Succes Marlies, wat ben je toch een mooi mens!💖

10

Lisa van Santvoort

26

Anonymous

Wat geweldig dat je dit doet Marlies. Wens jou én sterkte én heel veel genietmomentjes! 'Go for it' !

26

Anonymous

10

Astrid Van de Kruijs

Lieve Marlies, heel veel succes op weg naar de top. Het gaat jou zeker lukken. Je bent een toppertje. 💪💪

26

Pierre en Christa Van Griensven

Ongelofelijk veel respect hoe jij en je gezin hier mee omgaan. Wij wensen je nog veel stippen aan de horizon toe xxx Pierre en Christa

106

Herko en Ingrid Van der Weij

Heel veel succes!!

20

Marjan Lambregts

Marlies ik vond je al een geweldig mens maar je doet er toch weer een schepje bovenop. Zet hem op, je kan het. 👊🏻😘

26

Eric der der Kinderen

Zet ‘m op Marlies, Ik heb hetzelfde bij mijn vrouw meegemaakt en weet hoe zwaar dit is voor jou en je dierbaren. Geniet nog zoveel mogelijk van de tijd die nog rest.

66

Erika Buis

Geweldig, heel veel respect voor je hoe jij doorgaat en hiermee omgaat. Je bent een echte doorzetter

25

Pieter Assies

106

Annette & Harfred Venema

Kanjer! We zijn trots op je. Dikke kus, Harfred en Annette

26

Annemoon, Lotte & Daan

Wat een uitdaging. Tuurlijk dragen wij bij en we gaan ervan uit dat het je gewoon gaat lukken.

15

Helma Janssen

Zet hm op Marlies! Je kunt het!! Toi toi toi!!!!!trots op jou!

16

Suzan Kuipers

Heel veel respect voor jou.....! Wat een kanjer ben jij. Ik wens je heel veel succes bij deze uitdaging.

26

Judith Verbakel

Lieve Marlies, Natuurlijk steun ik jou! Ik wens jou alles wat te wensen valt😘

26

Adrie Brouwers

Zet hem op Marlies en heel veel succes!!

15

Carin van Wijk

Wat een krachtige vrouw ben je! Dit gaat je zeker lukken! Zet hem op!!

16

Ilse De Greef

15

Rianne Vd Groep

Heel veel sterkte en succes

15

Sabine en Jos vonk

Heel veel succes Marlies! zet hem op. Jos en Sabine

5

Noa Schraa

Heel veel succes met de fietstocht. xxx Noa

26

Martien Kroon

Heel veel succes Marlies!

26

Anonymous

26

Wim Roos

Succes.wensen je tijd genoeg om je doel te halen

26

Ger Janssen

Succes Marlies met deze geweldige uitdaging

10

Piet Timmers

Zet hem op Marlies. Wat goed dat je dit doet. Veel succes

10

Anonymous

Dapper Marlies. Sterkte!

20

Cathy Erbrink

Wat een topper. Nog hulp nodig in je team? Ik kan koken en zorgen 😜

26

Marion Stapper

Heel knap dat jij in de kern van moeilijkheden mogelijkheden ziet!

15

Mascha van Dommelen

Topper 🍀💟

10

Ineke Folgerts

Succes Marlies! Groetjes, Ineke (moeder Anouk Bouwmans.

25

Annette Holtrust

Lieve Marlies, Wat ben je een held! Heel veel succes met de training en de uitdaging die voor je ligt! Heel trots op je

20

Anonymous

Lieve Marlies Wij wensen je heel veel succes en sterkte met deze enorme uitdaging. Zoals afgesproken fungeren we graag een keer als trainingsdoel.

5

Yoah

Het is niet veel maar zeker wel wat en alle beetjes helpen❤

26

Theo Ermens

26

Diana Thielen

Succes, ook met de voorbereiding!

10

Hilde Vd Ven

Zo trots op je, toppertje jij. 💪🏻❤️❤️❤️ En succes🍀🍀🍀👍

26

Nicole Hesselink

10

Elise Branten

Lieve Marlies, You can do this! Je hebt er de kracht voor! Veel succes!😘😘 Groetjes Elise

26

Kevin van den Kieboom

Heel veel succes! Het wordt een ervaring die je nooit gaat vergeten.

26

Anonymous

Geweldig initiatief Marlies!!! Heel veel succes. Ik vind het heel stoer. Groetjes van Marian

5

Nicole van der Zanden

Heel veel succes!!

26

Ad Van Hout

We denken aan jou en je familie.Zet hem op !

15

Anonymous

Succes Marlies!!

16

Marieke van Acht & familie

50

Eric Diepeveen

26

Bart Huckriede

Ik steun je graag Marlies!

5

Ingrid

Wat dapper! Veel succes!

10

Anonymous

Lieve Marlies, wat ben jij een kanjer! Jouw tomeloze energie, enthousiasme en optimisme! Respect. Liefs Karin Niemeijer

26

Gerrie Van Dijk

Heel veel succes! Het zal hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden!

10

leroy konings

26

Anonymous

Lieve Marlies, ik gun je zo ontzettend dat je nog vele genietmomenten hebt met je gezin en iedereen die je lief is, en dat jouw strijd ook iets brengt voor anderen. You Go Girl 😘

100

Linda Willems

Mooi initiatief. Gaat je lukken powerlady!

16

Mejdan Gashi

Heel veel succes!

Show more

Select a Christmas decoration