Martin Berns

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

0

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Zestien jaar geleden werd ik voor het eerst van zeer nabij geconfronteerd met de ziekte kanker. Kort na elkaar overleden mijn moeder en vader aan deze ziekte. 

Iedereen kent wel iemand binnen familie-, vrienden-, kennissenkring, die vecht of is overleden aan kanker.  

Samen met mijn gezin (Jessica, Maurice, Femke en Elise) wil ik proberen geld in te zamelen om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker. In mijn ogen is het noodzakelijk dat we zolang doorgaan totdat er niemand meer dood gaat aan deze verschrikkelijke ziekte. Opgeven is geen optie! 

 

In 2016 heb ik op de sterfdag van mijn moeder heb ik gezegd “No more excuses, er is altijd een reden te verzinnen om het niet te doen” en heb mij ingeschreven 

In 2017 ben  ik voor het eerst de uitdaging aan gegaan om de alp (meer dan eens) te beklimmen. Sinds 2018 mag ik deel uit van dit mooie team. Mijn teamleden heb ik tijdens de voorbereiding op en tijdens de alp d’Huzes leren kennen, allen geweldige mensen die zich met hun hele ziel en zaligheid in zetten voor het goede doel.  

 

Komend jaar ga ik voor de vijfde keer deelnemen aan Alpe d’Huzes, samen met mijn zoon hoop ik zes keer de alp te kunnen beklimmen. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik mijn gezonde lichaam kan en mag inzetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker! 

Gedrevenheid, sportiviteit , vriendschap, doorzettingsvermogen en saamhorigheid, zijn voor mij een inspiratiebron. 

 

Alpe d’huzes is veel meer dan op een dag de berg op je fiets of te voet beklimmen. Het is de strijd aan gaan met jezelf, nieuwe mensen ontmoeten, vriendschappen voor het leven maken, saamhorigheid. 

 

U steunt ons toch ook! 

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

5 keer deelnemer

My Activity: Fietsen