Martin Berns

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

74.66

Raised from 1st October 2020

175.66

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Liefde en verdriet liggen dicht bij elkaar!

Twaalf jaar geleden werd ik voor het eerst van zeer nabij geconfronteerd met de ziekte kanker. Kort na elkaar overleden mijn moeder en vader aan deze ziekte. Inmiddels zijn er nog meer dierbare familie en vrienden overleden of vechten nog tegen kanker.

Iedereen kent wel iemand binnen familie-, vrienden-, kennissenkring, die vecht of is overleden aan kanker. 

Mijn naam is Martin Berns, 46 jaar, vader van Maurice, Femke en Elise en getrouwd met Jessica. Samen met mijn gezin wil ik proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker. We moeten net zolang doorgaan totdat er niemand meer dood hoeft te gaan aan deze verschrikkelijke ziekte. Opgeven is geen optie!

Op de sterfdag van mijn moeder heb ik gezegd “No more excuses, er is altijd een reden te verzinnen om het niet te doen” en heb mij voor het eerst ingeschreven.

In 2017 ben ik voor het eerst de uitdaging aan gegaan om de alp (meer dan eens) te beklimmen. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik mijn gezonde lichaam kan en mag inzetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker! Na vijf en een halve beklimming hebben we de strijd moeten staken door de weersomstandigheden.

In 2018 en 2019 heb ik als lid van Climb4hope gaat harder de zes beklimmingen wel vol kunnen maken.

Komend jaar ga ik voor de vierde keer deelnemen aan Alpe d’Huzes.

Gedrevenheid, sportiviteit , vriendschap, doorzettingsvermogen en saamhorigheid, zijn voor mij een inspiratiebron.

Mijn teamleden heb ik tijdens de voorbereiding op en tijdens de alp d’Huzes leren kennen, stuk voor stuk geweldige mensen die zich met hun hele ziel en zaligheid gezamnlijk in zetten voor het goede doel. Het zijn hele dierbare vrienden voor het leven geworden. 

Alpe d’huzes is veel meer dan op een dag de berg op je fiets of te voet beklimmen. Het is de strijd aan gaan met jezelf, nieuwe mensen ontmoeten, vriendschappen voor het leven maken, saamhorigheid.

 

U steunt ons toch ook

Thank you to my Sponsors

7

Ferry van Maasdam

6 keer moet lukken. Succes Martin, en hopelijk tot ziens op de Alpe d'Huzes.

35

F. Damen

Gefeliciteerd, hierbij een donatie voor Alpe dHuzes

33

Saskia, Eric en Eva de Haan

Succes 👊

10

Annette

Veel succes met de voorbereiding En geniet van editie 2020 Ik weet nu hoe het is om deel te nemen dankzij jouw en Jessica

66

Jolanda Berns

Van harte gefeliciteerd 💪

25

Johan Pranger

Ook nu weer alle succes gewenst.

Show more

Select a Christmas decoration