Mascha Westenberg

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

3796.00

Raised from 1st October 2020

8479.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Helaas heb ik een toevoeging op onderstaande redenen. Want op  21 februari  2020 is gebleken dat onze jongste  dochter botkanker heeft.  Zie verder mijn blog. 

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat  wij op 12 jarige leeftijd een vriendinnetje hebben verloren aan kanker, mijn moeder borstkanker heeft gehad, mijn vader 3 jaar geleden op 65 jarige leeftijd is overleden aan kanker, een brandweercollega binnen onze post vecht tegen kanker, en wij helaas binnen ons eigen gezin te maken hebben met het erfelijke borstkankergen BRCA 2. inmiddels  weten wij dat onze oudste dochter helaas ook draagster is van het gen, En zoals het er nu voorstaat zal zij als zij rond de 25 jaar is  haar borsten preventief laten verwijderen, en als zij 40 is zullen haar eierstokken eruit moeten omdat  het gen ook een verhoogd risico geeft op eierstokkanker. Onze zoon heeft inmiddels ook de uitslag binnen van zijn BRCA 2 test, en helaas heeft hij ook het gen geërfd.  Een paar jaar geleden heb ik als  hardloper meegedaan met de roparun, mijn vader zat toen in zijn terminale fase. Wat was hij trots! 2 dagen na mijn terugkomst is hij  overleden.

Nu ga ik hardlopend de alp d’ huzes op, als steun voor alle drie onze kinderen om te laten zien dat geen berg te hoog is. En omdat  met 3 kinderen die helaas allemaal kanker gerelateerd zijn , wij als geen ander ervaren hoe noodzakelijk het is om onderzoek naar kanker mogelijk te maken (en daar is veel geld voor nodig) zodat hopelijk in de toekomst kanker te genezen en zelfs te voorkomen valt.

My Updates

loopband kapot, en einde behandelingen in zicht

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets heb geschreven op deze blog. Ik ben heel veel in het ziekenhuis geweest voor de behandelingen van Sanne, maar nog 1,5 maand en dan volgt haar  laatste chemo. Ondertussen ben ik niet altijd even fanatiek aan het hardlopen geweest.Mijn loopband om bergtraining te doen,daarvan was de loopband kapot gegaan. Het heeft even (lees 2 maanden) geduurd voordat ik een leverancier had gevonden die nog een loopband kan leveren die bij mijn apparaat hoort. Hier in Nederland was hij niet meer te verkrijgen. Ik hoop hem over een kleine week binnen te hebben. En dan hopen dat het wel de goede is.

verhoging van mijn streefbedrag, wie helpt mee?

Helaas ging de alpe d'huzes dit jaar niet door ivm corona.  Ivm het feit dat afgelopen februari onze jongste dochter botkanker bleek te hebben, en volop in behandeling is, vond ik het niet doorgaan voor mij persoonlijk nog niet zo heel erg. Wat wel jammer is, is dat doordoor minder geld voor onderzoek binnenkomt. Omdat ik volgend jaar wel de berg hoop op te kunnen heb ik mijn streefbedrag verhoogd (elke deelnemer wordt geacht minimaal 2500 euro mee te nemen. Dat betekend dus dat voor afgelopen jaar ik  minimaal 2500 euro in had willen zamelen , maar voor komend jaar dus ook weer, de teller loopt gewoon door. Helpt u mee?

Lieve donateurs bedankt!

Afgelopen  week zijn er heel veel donaties binnen gekomen, waarvoor mijn hartelijke dank!

iedereen die af en toe op deze pagina kijkt zal het niet ontgaan zijn dat mijn verhaal is aangepast. Vandaag heb ik hem weer aangepast in verband met het feit dat onze zoon de uitslag van zijn bloedonderzoek naar het BRCA 2 gen ook  binnen heeft.

Afgelopen week ben ik in verband met Sanne haar eerste chemokuur een aantal dagen in het prinses maxima centrum geweest in Utrecht. En omdat er straks nog wel een alp du6 beklommen moet worden, is het wel heel fijn  dat er in het ziekenhuis een sportzaal is waar je als ouder van een kind met kanker die opgenomen is  de vrijheid krijgt om s’avonds te sporten. Goed voor de fysieke gesteldheid, maar ook zeker lekker om even de gedachten te verzetten. En laat de loopband die daar staat nu tot een helling van 15% gaan! De loopband die ik voor dit doel voor thuis had aangeschaft gaat tot 12%. Nu nog de moed verzamelen om die 15% ook in te stellen....

.....en door!

De wereld staat even stil. Waarom worden wij ( onze  jongste dochter) getroffen  door botkanker? Wij hebben al te dealen met het BRCA 2 gen binnen ons gezin. Waarom.......De waarom wij, vraag zal nooit beantwoord worden, en maakt ook eigenlijk helemaal niet uit!  Het is nu eenmaal zo, en wij zullen samen met Sanne en ons hele gezin ook dit gevecht aangaan.

When nothing is sure....... everything is possible!

 

Nieuw versus oud

tijd om afscheid te nemen van twee paar hardloopschoenen nu de nieuwen zijn aangeschaft. Vanmiddag op nieuwe schoenen 13 km hardgelopen, en ze liepen heerlijk!

We fight fire! We fight for a cure!

Yes! Ik ben al over de helft van mijn streefbedrag. Ik wil iedereen die tot nu toe mij gesteund heeft dmv een donatie heel hartelijk bedanken. Hartverwarmend!

Familieuitje

Gisteren kwamen onze dochter en haar vriend bij ons eten. Na het eten was het hardlooptijd voor mij.....En hoe gezellig is het als manlief, dochter en vriend en andere dochter gezellig meegaan. Zij op de fiets, en ik met de benenwagen. Scheelt wel die afleiding. Op een stukje van 7 kilometer  4 minuten sneller gelopen als een paar dagen geleden.

Thank you to my Sponsors

50

Anonymous

10

Familie Dekker

Lieve familie van mijn collega Laura, heel veel sterkte voor Sanne. Succes en zet hem op Liefs Patricia

20

Esther Stokkelaar

Zet ‘m op, Mascha! Je bent een topper! 👍🏼

50

Corine Jongbloed

Heel veel succes en erg verdrietig dat Sanne een reden extra is waarom je mee doet.

20

Judith

Zet ‘m op topper!

26

Desiree Bartels

Zet m op

4.125

Bos Bedden Nieuwleusen

Beste Mascha, Heel veel succes gewenst met de voorbereidingen en straks je uitdaging! Geniet er ook van. Groetjes Team Bos Bedden en klanten

5

Anonymous

26

Howard Cobb

Great job Mascha, well done.

44

Floor Bults

15

Irma Kreuze

Heel veel succes dikke bikkel!! :-)

106

Houthandel van Deuveren Dedemsvaart

Super goed! Zet hem op!!!

50

Henk en annie Westenberg

Mascha heel veel succes , ook voor jullie hele team!

26

Willie Westenberg

Kanjer je kan het

50

Joost en Manon Hoogeveen

20

Bianca Brandblusser

Aankoop decoratieblusser

106

Anonymous

15

Johan Cnossen

Succes!! Getipt door Laura Cnossen.

10

Esther Vos

Heeeel veeel succes Mas!! Ik denk erg aan je! Liefs, Essie

25

Anonymous

Masscha wat goed dat je dit doet, we zijn trots op jou.

15

Robin

26

Jacob van der Weele

Goeie actie... heel veel succes

66

Hans Noorman

26

Henny Timmer

Veel succes Mascha

20

Corné Smit Smit

5

Daaan Boxelaar

Hallo mascha. Heel veel succes met de Alpe d, huzes. Ik weet dat je dat kan. Zoon sportiefe vouw als jou kan alles. Toy toy toy. 😘

250

The Fellowship of Acoustics B.V.

Succes Masha

15

Cathelijn

26

Howard Cobb

Go for it Mascha

250

Alpe d'HuZes loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

25

Verkoop kerst Westenberg

10

Sarah

66

Anonymous

Zet hem op Mascha ! Donatie van Kuiphuis-collega's; Gerben Horstman, Nordin Oude Booijink, Tjikke Dijkshoorn, Clenn Veltmann, Chantal Zandman, Guido Langenhof, Anita Koier

30

Familie Rutgers

Jij kunt dit, toppertje!!!!

106

Café Restaurant de Slufter

26

Natasja Kreuze

Succes powervrouw!! Jij kan dit!

66

Anonymous

Hoi mascha,je bent een kanjer dat je dit gaat doen. Liefs Ma

20

Annette

50

Hartmann Automatisering

Veel succes!

26

Marleen De Vries

Heel veel succes Mascha en team!!!

26

Howard Cobb

You can do it Mascha

26

Mara Nijboer

26

Anonymous

20

Fam jonker

Veel succes

15

Anonymous

206

Anonymous

Je hebt je streefbedrag gehaald!!!

104

verkoop diversen mascha

10

Carla Kobes

Ik wens je heel veel succes ... Ik geef je een donatie namens ons Liefs Anouk baas en Carla

195

Dank je wel allemaal

Lotenactie bedankt, lisette, Erik, corine, corine, Anita,Sanne,Marleen, Bert,Mirjam,Petra,Danielle,Hadassa, Susan,Floor, Desiree,Aartje,Mathilde,Esther,Else,roger,Marissa,Klari,Monica,Jan Albert,Saskia,cathelijne,Marianne,Leide, Ingeborg,Judith,Annie,Jan,Jolanda

250

Anonymous

100

Anonymous

106

Volleybalvereniging DAC Dedemsvaart

Namens leden en het bestuur van Volleybal vereniging DAC Dedemsvaart heel veel succes met Alpe d'HuZes.

100

Neele

30

Wilma

Succes met de alp d’huzes

26

Bert

Succes Topper!

18

Cath.

26

Lidy Veltink

Heel veel toi, toi, toi! Je bent nu al een topper!!

206

Dina's Fellows

Heel veel succes. Je bent een topper. Liefs Team Dina's Fellows

26

Petra Dijkstra

Zet hem op lieverds!

56

Houthandel van Deuveren Dedemsvaart

20

Jordy Schipper

20

Janneke van de Wiel

🍀💪🏼

15

Ellen Schippers

Heel veel succes Mascha!!

15

Actie

Actie, betaling van Ab en Yvonne

13

Carin Holsappel - van Groos

26

Gerard de Haan

Succes topper!

10

Tiny

Sterkte samen!

10

Marleen Vogelzang

Heel veel succes!

106

Rutger Veerman

Hallo Mascha, Een mooi en belangrijk doel om voor in te zetten. Respect hiervoor en wij wensen jou maar ook jullie heel veel succes. Hierbij een kleine bijdrage wat je hopelijk dichterbij mag brengen aan je streefbedrag. M.v.g. Rutger & Lianna Veerman

250

Autobedrijf Wessels

20

Pascal en Monica

Zet 'm op topper!!!

26

Col

Jij kan dit! Lieve Mascha, wij zijn bijzonder trots op je en voelen ons bevoorrecht jou te mogen kennen. Houd moed, opgeven is geen optie en daar waar gewenst, zijn wij er voor jou / jullie.

10

Ine

10

Kevin Van Dijk

Loopse!! Dat gaat jou wel lukken met jou power, inzet voor je kinderen en brandweer vrouw kracht. Mooi dat je dit doet! Zettum op!!!

26

Henk Kloosterman

Veel succes met je uit daging 💪🏼👩🏻

5

Lotte Timmerman

Succes!

125

jordy spijker

180

Roland Burg

26

Diane

Mascha, heel veel succes!

26

Robert Visscher

Succes met je actie Mascha.

20

Anonymous

26

Jarno en Jose De Weerd

Succes! En alle geluk en sterkte voor jullie dochter en jullie als gezin.

Show more

Select a Christmas decoration