Menja de Graaf

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

3148.50

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

50

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik gevraagd ben door mijn schoonzoon Sebastiaan. Ik was gelijk enthousiast, een heel bijzonder sport evenement. De strijd die zijn moeder heeft gevoerd om te winnen van deze verschrikkelijke ziekte en verloren heeft afgelopen zomer. Dit alles wierp mij ook terug naar mijn eigen moeder die 21 jaar geleden ook overleden is aan deze ziekte. In mijn leven heb ik veel mensen om mij heen zien strijden en/of zien sterven aan deze ziekte.

Op deze manier samen fietsen en lopen om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar deze nare ziekte. Willen jullie mij en ons hele team steunen

My Updates

Het jaar 2020

Nieuwsjaardag is geweest het jaar van de beklimming is aangebroken.

Wat komt er dit jaar op ons af? waar staan we voor ? wat is ons doel ? Samen met mijn team de kraplaptrappers ga ik dit jaar de Alpe d'huZes beklimmen, samen met een stel toppers deze berg bestrijden. Soms denk ik wat heb ik gezegd ? maar als ik denk aan al die lieve mensen die strijden n/of gestreden hebben tegen deze ziekte is dit een eitje;-) In de afgelopen maanden heb ik mijn gedachten ook veel terug laten gaan naar mijn moeder die veel te jong overleden is. Zij heeft gevochten en verloren van deze verschrikkelijke ziekte en is zij op 51 jarige leeftijd overleden. Zelf word ik in april van dit jaar 50 bijna de leeftijd van mijn moeder heb ik. In deze fase van haar leven werd zij geconfronteerd met de strijd tegen deze ziekte en ik ? Ik mag gaan strijden tegen deze berg wat een contrast, een rijke zegen dat ik van God een goede gezondheid mag krijgen zodat ik dit mag en kan doen. Heel veel erwtensoep heb ik gemaakt de afgelopen maand december maar liefst 400 liter en heel veel mensen hebben er van gesmuld. Super gaaf om op deze manier zoveel geld op te halen voor onderzoek naar bestrijding van kanker. Komende tijd gaat de fysieke voorbereiding beginnen en daar heb ik heel veel zin in. Ook de komende maanden zullen we als team nog verschillende actie organiseren om voor dit doel zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Thank you to my Sponsors

15

Marjolein Koelewijn

Heel veel succes topper😘

130

Menja de Graaf

Oliebollen

10

H Hofsink

Heel veel succes

50

Arie Koops

Menja, Mooi dat je deze uitdaging aan gaat voor dit belangrijke doel. Heel veel succes! Groeten, Arie en Jolanda

752

Bingo Alpe d'Huzes

Bingo Alpe d'Huzes! Op naar volgend jaar :-)

15

Hedy Vermeer

Lieve Menja, Mooie heldin zet 'm op tot de top❤️ Lieve groet Jeroen & Hedy

1.400

Menja Graaf

Opbrengst erwtensoep

50

Anonymous

Succes menja! Groetjes Roel en martine

10

Arnout

Succes Menja!

56

VerbeterWerken

Succes. Je kunt het topper! 👍

26

H L van Goor-Duijst

65

Ted fitness doneerbox Fitness

50

Fietsmeiden van Sjik

De erwtensoep voor de nieuwsjaarsrit 2022 was weer heerlijk

20

Biep Beukers

Super goed dat je dit gaat doen. Heel veel succes met jullie top team

50

Michelle Koelewijn

500

BUREAU BOS

Succes! Namens het team van bureau bos.

Show more