Miranda Waals

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

8528.95

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

1520.22

Mijn motivatie

Op jonge leeftijd ben ik al in aanraking gekomen met kanker. Mijn moeder kreeg borstkanker toen mijn broer en ik nog op de basisschool zaten. Zij heeft, in de jaren 80, het geluk gehad dat ze na de behandeling nog ruim twintig jaar ‘kankervrij’ heeft mogen leven voordat de kanker in de vorm van uitzaaiingen terug kwam. Deze keer had ze minder geluk en is ze op 57-jarige leeftijd overleden.

Toen ik in 2018 zelf de diagnose borstkanker kreeg, stond het leven van mijn gezin en familie even stil. Door de vele onderzoeken en ontwikkelingen wist ik dat mijn kans op overleving groot was. We gingen er voor. Ondanks de zware behandeling lachte het leven me na een jaar weer toe. Dit was echter van korte duur want toen werd er darmkanker geconstateerd. Ook nu waren de artsen positief, maar mijn lichaam had al een zwaar jaar achter de rug en liet me in de steek. Complicatie op complicatie volgde en mijn lichaam had het bijna opgegeven maar sinds december 2019, kan ik zeggen dat het weer de goede richting uit gaat. Mijn lichaam doet nog niet altijd wat ik zou willen, maar stap voor stap ga ik er komen.

Ik heb het geluk gehad dat de behandelingen zijn aangeslagen, maar er zijn nog teveel mensen die dit niet kunnen zeggen. Door nog meer onderzoeken hoop ik dat er een dag komt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Hiervoor is geld nodig en ik wil, door het deelnemen aan Alp d’HuZes, mijn steentje hieraan bijdragen.

Dit geeft me ook weer een doel om naar uit te kijken: samen met mijn vriendinnen die Alp beklimmen. Dit wordt een dag waarin ik een vervelende periode afsluit en start aan een mooie nieuwe toekomst.

In 2020 zou het een hele prestatie voor me zijn om 1x naar boven te lopen. Toen het evenement werd uitgesteld besloot ik om door te trainen zodat ik in 2021 de Alp 2x zou kunnen beklimmen. Helaas kan het nu ook niet doorgaan en gaan we trainen voor 2 juni 2022!

Nieuw doel: 2x wandelen (een keer voor mezelf en een keer voor Toos Menting) en 1x fietsen, want opgeven is geen optie!

Wil jij mij steunen?

My Updates

Wijnen, wijnen, wijnen...

Naast het harde trainen zijn we nu ook weer gestart met het organiseren van acties om geld in te zamelen.
Eén van de acties is de verkoop van dozen wijn. We hebben zes verschillende wijnen in de aanbieding, elk met een geheel eigen smaak. Voor ieder wat wils.

Omdat we ons voor kunnen stellen dat je de wijnen graag proeft voordat je ze bestelt, geen probleem: op dinsdag 26 april organiseren we een wijnproefavond in het Hart van Heuze.

Iedereen is van harte welkom! 

2 juni 2022

"De 15e editie van Alpe d’HuZes gaat dit jaar van start. De voorbereidingen voor de jubileumeditie in Frankrijk zijn in volle gang."

Eindelijk..... het lijkt op 2 juni nu toch echt te gaan gebeuren!

Ook een streep door 2021

Het is definitief: we gaan dit jaar niet naar Frankrijk. De Alpe d'HuZes is definitief uitgesteld tot 2 juni 2022. Heel jammer, maar dit biedt ook kansen :-). 

Na (heel even) twijfelen ben ik er aan uit: op 2 juni 2022 ga ik drie keer de Alp beklimmen:
1. wandelend voor mezelf om deze periode af te sluiten
2. wandelend voor Toos Menting die me enorm heeft gesteund en geholpen met het ophalen van donaties en er helaas niet meer bij kan zijn
3. fietsend om de saamhorigheidsklim mee te maken

Zin in!

Er is nog hoop....

... dat we naar Frankrijk kunnen.

Alpe d'HuZes is verplaatst naar september 2021. Begin april besluit de organisatie of Alpe d'HuZes in september in Frankrijk door kan gaan of dat er een speciale Alpe d'Huzes-dag in Nederland georganiseerd kan worden. 

Er is dus nog hoop dat we met ons team naar Frankrijk af kunnen reizen om die Alp te beklimmen. We wachten nog even af en ondertussen blijven we trainen en hopelijk gezond.

Wauw! Wauw! Wauw!

Ik kan niet stoppen met glimlachen.... Waarom? Vandaag heb ik van Toos Menting een hele grote financiële bijdrage mogen ontvangen voor het KWF. Zo'n mooi mens, zo lief en zo'n ontzettend mooi gebaar. Ik ben flabbergasted.

Wat hieraan vooraf ging: 
Toos is helaas ook getroffen door kanker en we kennen elkaar van de revalidatie. Toen zij vorig jaar hoorde dat ik de Alp ging beklimmen zei ze direct "ik ga je helpen met sponsoring". Het idee was om poppetjes te haken en deze te verkopen. De opbrengst zou dan voor mij (lees: KWF) zijn.
Ze werd echter weer ziek en de coronapandemie bereikte ons land. Om haar gedachten te verzetten zit ze vaak achter haar naaimachine en toen ze hoorde dat we mondkapjes moesten gaan dragen was het idee geboren. Ze heeft 'oude' lapjes gezocht, een patroon op internet gevonden en is aan de slag gegaan. Tussen de behandelingen door heeft ze heel veel mondkapjes gemaakt en verkocht. Dit heeft tot nu toe het ongelooflijk mooie bedrag van €2000,-- opgeleverd. Vandaar die 'Wauw!'

Door de onzekerheid of we in 2021 wel de Alp kunnen en mogen beklimmen en ook de onzekerheid over het verloop van het coronavirus staan onze activiteiten even op een laag pitje. Door deze actie van Toos is het vuurtje weer opgestookt. Ze heeft nog vele mooie mondkapjes liggen die we nu zelf gaan verkopen voor het KWF en binnenkort zullen we ook weer andere acties op gaan pakken. 
 
Toos, DANKJEWEL!

4 juni 2020

Omdat 4 juni 2020 al heel lang omcirkeld stond op de kalender heb ik besloten om er toch een heel bijzondere dag van te maken. Om 04.30 uur (als het startschot klinkt) ga ik 14 kilometer lopen, zonder stijgingspercentage 😉, maar wel een mooie route in de buurt. Uiteraard volg ik deze dag het alternatieve programma via de website, Radio Alpe d'HuZes (107.6 FM) en de app. De dag sluit ik af met de gezamenlijke virtuele klim om 19.00 uur die ik mee fiets vanaf mijn hometrainer.

Hiermee hoop ik toch een beetje het bijzondere Alpe d'HuZes gevoel te krijgen. Het is niet hoe ik het me had voorgesteld maar desondanks heb ik er wel zin in.

Liefs, 👩‍🦰

JAMMER

Gisteren heeft de organisatie besloten om Alpe d'HuZes 2020 niet door te laten gaan en deze door te schuiven naar 3 juni 2021. Een verstandig, dapper en wijs besluit. 

Persoonlijk vind ik dit wel heel jammer, omdat ik 4 juni 2020 al heel lang in mijn agenda heb staan als datum om naar toe te werken. Ik had heel graag daar samen met mijn vriendinnen en aanwezige familie en andere supporters een vervelende periode afgesloten. Maar meer dan jammer is dit ook niet.

Er spelen nu belangrijkere zaken: zorgen dat ikzelf maar ook mijn geliefden gezond blijven. Met mij gaat het steeds beter en ik probeer elke dag een grotere ronde te wandelen. Samen met de oefeningen van de fysio gaat het herstel nu heel goed vooruit.

Onze geplande activiteiten, zoals de Bingo op 10 april en de activiteiten bij het Barnfest op 17 mei, gaan nu ook niet door. Aangezien we al veel sponsoren en prijzen hebben voor de bingo, zullen we een nieuwe datum prikken zodra alles weer een beetje rustig is. 

Of ik volgend jaar meedoe met de Alpe d'HuZes, weet ik nu nog niet. Eerst maar even laten bezinken en kijken wat deze onzekere periode ons brengt. Daarna kunnen we weer plannen maken voor de toekomst.

Voor nu wens ik jullie allemaal veel sterkte in deze onzekere tijd en blijf gezond!

Veel liefs, Miranda.

Eindelijk...

Het gaat de goede kant uit. De wonden zijn goed aan het genezen en de laatste weken heeft de pech zich niet meer laten zien. Ik merk het zelf aan mijn energie die sinds een week weer met sprongen terug aan het komen is. Mijn arts is ook heel tevreden over mijn herstel en heeft me groen licht gegeven om te starten met de training: JOEPIE!

Afgelopen week, in overleg met de fysio, een trainingsprogrammaatje opgesteld en begonnen. Het is nog minimaal (5 minuten fietsen en 2 minuten lopen embarassed) maar het begin is gemaakt en je kunt me momenteel niet blijer maken.

De top van de Alp d'Huez komt langzaamaan weer in zicht!

 

 

Barnfest

Tijdens het Barnfest op zondag 17 mei mogen we diverse activiteiten organiseren om geld in te zamelen. Een top samenwerking!

Kom gerust een kijkje nemen op het Vorstermansplein in Heusden. Hopelijk zien we je daar!

Meer informatie: https://www.barnfest.nl/team-heuze-komt-bove-en-barnfest/

Te vroeg gejuicht

Ik dacht een paar weken aan te sterken na de operatie en dan mijn leven weer op te pakken en te starten met trainen voor de Alp d'HuZes, maar helaas. Mijn buik is gaan ontsteken en ik heb ondertussen weer een paar dagen in het ziekenhuis gelegen. Balen. Voel me zo machteloos want op deze k***eziekte heb je nul invloed, het overkomt je en je kunt niet meer doen dan afwachten of een behandeling aanslaat en hoe het uitpakt. Bij mij stapelt pech zich op en dat heb ik dan maar te accepteren, maar zwaar vind ik het wel.

Mijn lichaam heeft weer een grote stap terug moeten doen en we kijken per dag hoe het gaat. Stapje voor stapje komen we er uiteindelijk wel. Dit is ook de manier om straks die berg op te gaan, dus dat heb ik dan in ieder geval geoefend kiss

De uitdaging vergroten

Binnen anderhalve maand is het me al bijna gelukt om mijn streefbedrag binnen te halen. Dit dankzij de vele donaties van allerlei lieve mensen en ook uit heel onverwachte hoek. Hartverwarmend.

Nu kan ik uiteraard achterover gaan leunen en me toe gaan leggen op het beklimmen van de Alp, maar zo zit ik niet in elkaar.

Er zijn nog voldoende ideeën om geld in te zamelen voor dit goede doel en ik wil er uiteraard het maximale uit halen. Dus vandaag mijn uitdaging vergroot en mijn streefbedrag opgehoogd naar € 10.000. Ik ga mijn uiterste best doen!

En door...

Na acht chemo’s, vijftien bestralingen, zes operaties en in totaal zeven weken in het ziekenhuis ben ik nu weer klaar om door te gaan met mijn leven. Zo voelt het tenminste. Mijn leven heeft het afgelopen anderhalf jaar in de pauzestand gestaan, maar nu mag de ‘play-knop’ weer aan. De vooruitzichten zijn goed en mijn toekomst ziet er rooskleurig uit. Ik kan niet wachten om weer de ‘normale’ dingen te kunnen doen, zoals gewoon werken. Nooit gedacht dat ik dit ooit nog eens zou zeggen.

Ben gisteren uit het ziekenhuis ontslagen en moet me nog even rustig houden. Dit valt niet mee, maar weet dat dit voor mijn eigen bestwil is. Zodra het verantwoord is start ik samen met de fysio met mijn trainingsschema zodat ik op 4 juni de top van de Alp d’Huez kan behalen. Kom maar op!

Ondertussen zijn mijn teamgenoten heel hard aan het werk geweest met de voorbereidingen voor allerlei acties. Vanavond start onze eerste actie: de verkoop van soep en broodjes worst bij de Prinsenreceptie van de Peelvrujters. Ik verwacht een gezellige avond en een hele mooie opbrengst voor ons team.

Mooie afsluiting van dit jaar

De afgelopen weken heb ik weer diverse onderzoeken en controles gehad en alle uitslagen zijn positief smile. Dit betekent dat in januari de operatie plaats kan vinden en ik daarna kan gaan trainen voor Alp d'HuZes. Zin in!

Ik ben verrast door de vele (onverwachte) donaties en hartverwarmende reacties. Dankjulliewel hiervoor. Reden genoeg om nog enthousiaster door te gaan.

En voor nu: iedereen alvast een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2020!

Liefs, Miranda.

Klaar voor de start

Vandaag mijn motivatie geschreven en mijn pagina bijgewerkt. Ik ben klaar om aan de slag te gaan...

Thank you to my Sponsors

20

Anonymous

Een kleine bijdrage voor een topprestatie. Geniet van elk moment dat je de berg oploopt. Het is zo een unieke en bijzondere ervaring.(spreek uit ervaring). Laat alle emoties over je heenkomen, want die zijn er op die berg genoeg. Succes

33

JP van Hout

Miranda wat een uitdaging, maar het gaat je lukken! Heel veel kracht en succes. Met alles!

15

Francis en Dave van den heuvel

super sterke kanjer, Goed van je! Veel respect voor jullie kracht en positieve instelling! Ga ervoor, liefs van ons

26

Mathilde Pil

Wat een sterke kracht ben jij!!!

50

Bert van Dijk

Miranda, Martin, Hieël völ sukses ......van uut 't Wieërtse. Go for it!

26

Ellen Kuijpers

Het diepe dal uitklauteren op weg naar de top. Zet 'm op Miranda en de rest van het team!

10

Marco K.

Omdat je een kanjer bent en dat ik heel blij bent dat je nog in ons midden bent!

10

Meike Boerekamp

50

Anonymous

Lieve Miranda, Natuurlijk steun ik jou in deze actie..vooral omdat "Opgeven is geen optie" precies is wat ik zie in jouw houding, mentaliteit, doorzettingsvermogen en kracht, Supertrots op jou !! Hartelijke Groet en Heel Veel Suc6 op AlpHu6

2.000

Verkoop mondkapjes door Toos Menting

Toos Menting, dankjewel. Je bent een kanjer!

150

Jan en Evelien

Lieve Miep Na al jouw inzet, optimisme en doorzettingsvermogen de afgelopen 2 jaar, wordt het tijd dat jij èindelijk eens over de finish mag komen. Maar met al die lieve mensen om jou heen gaat dat zeker lukken. Je bent een kanjer! We zijn super trots op jou. Dikke knuffel

50

Anonymous

Als oud-docent van de Philips van Horne vind ik het belangrijk om (oud-) collega's te helpen. Zo te zien ga je het streefbedrag wel halen. Heel veel succes dus met Alpe d'HuZes en met het behandelen en genezen van je ziekte.

26

W van Eijk

veel succes

10

Team Heuze komt Bove

wijnproeverij

10

Helga Roefs

Miranda ik wens je heel veel succes met deze uitdaging. Ik ken je als een echte doorzetter, dus dit ga jij redden. Ik hoop van harte dat je weer een mooie nieuwe toekomst krijgt. x Helga

15

KiKa Marcel ?

Heel veel succes met de extra uitdaging op de fiets 🍀

50

Marco & Petra

Heel veel succes Miranda!!!

10

Wim Verwijlen

Ik wens jou veel succes! Wim Verwijlen (oud-collega van Philips van Horne).

138

oud teamgenoten DOS/recreanten ODC

Sterkte Miranda en veel succes met ALLES! ✊Zóveel pech en wàt een doorzettingsvermogen!

26

Pla Van Den Heuvel

Veel succes.

26

Erie Gielen

Miranda, wat mooi om te zien dat je dit samen met je vriendinnen gaat doen. Je bent een hartelijk en kleurrijk persoon met als belangrijkste kracht je nimmer aflatende positiviteit en enthousiastme. Hopelijk wordt 2020 voor jou een goed jaar waarin je de periode met kanker achter je kunt laten (finish) en een nieuwe gezonde start krijgt. Lieve groetjes Erie

50

Pla Van Den Heuvel

Dit bedrag is van de fam. Claessens-Lintermans.'Heel veel succes gewenst.

26

Gerard en Mien

10

Guus Laeven

Beste Miranda, Fijn te horen dat je herstel zo goed vooruit gaat. Nog even een zware dobber met die operatie. Ik wens je daarmee heel veel sterkte en dat je daarvan snel mag opknappen, want dan kan de blik op iets moois de Alpe d'HuZes. Een goede voorbereiding en een prachtige/bijzondere uitvoering op 4 juni a.s.. Ik loop met onze zoon Marc dit jaar ook voor KWF in de marathon van Rotterdam op 5 april onder het motto als gezonde sporter iets terug te kunnen doen voor onze zieke medemensen. Sportgroeten.

15

Loes en stijn

Zet m op Miranda! Wat een powervrouw!

26

Paul en Edith Heuvel

respect voor jou

26

Patrick en Anja van Asseldonk

Heel veel succes en sterkte voor de toekomst!

26

Jelmer Driessen

Heel veel succes!!

26

Jozien en Jan van den Bogaart

Hey Miranda en Manja, heel veel succes gewenst. Ik heb bewondering voor jullie inzet. Zeker voor jou Miranda, je bent een bikkel !

26

Trudy

Miranda, je bent een geweldige doorzetter, dus dit gaat je zeker lukken!!! Ik heb enorm veel respect voor jouw positiviteit en de manier waarop jij in het leven staat. Je bent een ontzettend fijn mens en je móet gewoon beter worden! 2020 wordt een goed jaar voor jou, dat wens ik je van harte toe!!!

26

Sonja de Jong

Topper!

26

Luc en Toos Van Munster-Le Noble

Heel veel kracht en succes gewenst om deze uitdaging te aan te gaan! We hebben heel veel bewondering voor je doorzettingsvermogen!! Luc en Toos van Munster

10

Diane Mulder

Super, weet zeker dat het jou gaat lukken. Veel succes alvast 💪🏻

26

Pieter, Mirjam Janouk en Kyra

Succes kanjer, op naar een mooie afsluiter en zeker een nieuw begin 🍀

66

Jeffrey

20

Annie van der vorst

Miranda succes.gr.tante Annie uit Heeze

26

Bart Hondebrink

26

Clemens Dijcks

876

Elmie Voeding&Beweging

Hopelijk in 2022 op naar de Top !

20

Anonymous

Heel veel suc6 Miranda!

50

Edwin en Ilse Madou

Hoi, knap Miranda. Zet hem op!

26

Anka

150

Lammers Grond- en sloopwerk Someren

Lieve Miranda, Wat heb je veel voor je kiezen gekregen het afgelopen 1.5 jaar (en nog steeds...). Maar wat ben je altijd optimistisch gebleven en een echte doorzetter gebleken. Het is een hele uitdaging, maar wij weten zeker dat het je samen met je team gaat lukken! Heel veel succes kanjer! Groetjes Freek en Angelique

100

Paul en Nicole van de Ven

Zet 'm op KANJER!

26

Angela Kanters

Ik wil je heeeeel veel succes wensen met alles wat komen gaat. Je straalt altijd zo'n optimisme uit en dat vind ik super knap!! En je kunt t dat weet ik zeker!!! Gr Angela

300

Anonymous

Wat een mooie tekst op de site liefie, Wij zijn fan van jou!!! Richard en Wendy

106

Arno Verrijth

Heel veel succes!!

25

Frans en Tiny Verdonschot

Jij gaat en wij gaan een stukje met je mee. Heel veel succes!

106

Freek Roothans

Miranda, super knap dit initiatief, heel veel succes met de voorbereidingen. Gaat je zeker lukken. Groetjes Willeke en Freek

183

Miranda Waals

10

Anonymous

26

Anonymous

Succes Miranda! Je kunt het!

1.023

Elmie Voeding&Beweging

Op naar de Top We genieten samen van de weg ernaar toe!

50

Wil Van Deursen

Zet hem op kanjer. Hennie-Wil-Marielle

106

Peter Aarts

Veel succes!

10

Lieke van de Mortel

Bewonderingswaardig dit! Ik wil je ontzettend veel succes en kracht toewensen.

50

Ton Leenders

175

Willy en Danielle, Gert en Bianca.

Miranda, Wat een doorzettingskracht heb jij. Wij willen jou heel graag steunen bij deze geweldige uitdaging. Heel veel succes gewenst. Willy en Danielle, Gert en Bianca.

50

Anonymous

50

Jeroen en Jacqueline Nelissen

6

Anonymous

50

Familie Megens

Veel succes Miranda en jou team!

10

Anonymous

Superfijn om te horen dat het weer goed met je gaat. Heel veel succes Miranda. Een heel bijzondere ervaring ga je tegemoet

26

Bregje & Ken

Succes! 💪🏻

5

Bas Waals

Ha moeders veel succes en doe je best. Het gaat je lukken.

26

Marion en peter-jan Kanters

Zet hem op Miranda. We weten dat je dit kunt. 👊

26

Marja Van Rooij

Zet m op Miranda!!! Nog flink oefenen op de loopband!

26

Henk van den Oever

Veel succes !

26

w.madou

heeeel veel succes je kunt het

106

Jip

50

Anonymous

Miranda, geweldig dat je dit doet. Na deze loodzware jaren ga je meteen dóór, die Alp op om verder kankeronderzoek mogelijk te maken. Ik wens je heel veel succes met je actie. En voor jezelf en je gezin: volledige en blijvende genezing.

20

Mieke en jack boerenkamp

Miranda heel veel succes.

26

Danielle en Patrick van Bree

Met jouw topteam ga jij dit zeker halen!!! Je bent een kanjer met een onverwoestbare wil om door te vechten! Heeeel veel succes en dat jullie maar veel geld op mogen halen!

106

Peter Aarts

Ha Miranda, 2019 is voor jou een heel zwaar jaar geweest. Gelukkig zie ik je weer rondrijden, lopen en een glimlach van een sterke Miranda! Wat een kracht en wat een karakter. Heel veel succes met je uitdaging om de Alpe D'HuZes te beklimmen en hopelijk komen er veel donaties voor deze verschrikkelijke ziekte. Succes.

26

Anonymous

66

Frank Maas SPAR HEUSDEN

Succes Miranda het gaat je zeker lukken

106

Erwin Mennen & Erika Lintermans

Miranda, Wij wensen jou, samen met je team, heel veel succes op jullie tocht ! Ongetwijfeld met een lach en een traan, maar dat Heuze Bôve komt, dat staat vast !

5

Lonneke van Druenen

50

Tante Toos en ome Sjef

Kanjer, je kunt het. Het gaat goedkomen!

442

team Heuze (komt) Bôve

opbrengst wijnproeverij/loterij

20

Perjan en Lonneke Verrijt

Wat een super uitdaging!! Heel veel succes!! 💪

19

Anonymous

26

Xandra van maanen

Veeel succes!

26

Helmi

Hou je taai Miranda.

25

Rob & Marjolein

Ontzettend knap dat je deze uitdaging aangaat, we wensen je heel veel succes

106

Toon Jansen

Miranda, heel knap en moedig dat je aan zo'n enorme uitdaging begint. Heel veel succes

20

Anonymous

Heel veel succes Miranda!

26

Angeline van den Eijnde

Wat een uitdaging, ik weet dat je het gaat fixen! En natuurlijk wil ik je op deze manier een steuntje in de rug geven. Alvast heel veel succes met de voorbereiding, you can do it👍

30

Paula Driessen

Ik wens je in alles heel veel succes.

26

Rianne en Piet Vermeulen

Miranda, zet hem op. Geen berg te hoog voor jou.

15

Marja Van der Velden

Miranda heel veel succes. Je bent een kanjer.

25

Tomy Klein Zieverink

Trots op Miranda BIG Zieverink

29

BK de Turvers

Opbrengst spontane collecte

26

Lisette Leenders

Lieve Miranda, Je bent een topper! Respect

250

Anonymous

Succes

26

Wilma Wijnen

Miranda op naar de top!! Succes 💪🌞

26

Saskia Isbouts

Heel veel succes Miranda en alle goeds voor 2020!

10

Marc Dieteren

Hoi Miranda, wat goed om te horen dat het sinds kort weer iets beter met je gaat na alle tegenslagen die jij (en je gezin) hebt moeten verwerken. Succes met je actie voor het goede doel en straks de beklimming. Ik steun dit graag. Groetjes Marc

106

Jasacha Piederiet

26

Anonymous

Geweldig dat je dit gaat doen. Meedoen alleen is al een topprestatie. In gedachten loop ik met jou mee.

64

Statiegeld actie Midas

Hierbij 1/7 deel van de opbrengst van de statiegeld actie van de Midas.

26

Marjolein van Gorp

Een duwtje in de rug Miranda, heel veel succes en plezier op deze dag. Het is een prachtige berg om te fietsen met een loodzwaar begin, maar na alles wat je afgelopen jaren gehad hebt (en deze week nog krijgt) gaat je dit vast lukken. Kom gerust in Alphen een keertje fietsen, rijd ik met je mee.

66

Toos Aarts

Veel succes met je actie

66

Gonnie Poell

Lieve Miranda Wat heb jij (samen met jouw gezin) veel moeten doorstaan de afgelopen jaren. Ik heb bewondering voor jou en knap dat je de uitdaging van de Alpe d HuZes aangaat. Sterkte, ik duim voor jou en zal een kaars aansteken. Lieve groet, Gonnie

26

Franka Jongejan

Je bent een knokker en een topper!! Veel bewondering voor je. Heel veel succes!

20

Linda Ceelen

Wat een mooi doel Miranda! Voor jezelf én voor anderen!

15

Anonymous

Toi toi Miranda 🍀

100

Jan Eijk

26

Mayelle Feijen

Lieve, lieve Miranda, zo'n mooi mens met zo'n enorme positieve en krachtige persoonlijkheid én doorzettingsvermogen! Dit mocht ik zelf ervaren toen we als team ontzettend hard werkte aan het gezamenlijke Peel-doel. Nu een nog veel groter doel. Dit ga jij fixen samen met je gezin en je vriendinnen om je heen!! Bewondering voor jou en voor dit doel. Ik steun je met heel mijn hart en duim voor je! Zet m op! Groet Mayelle

66

Frank en Lia Verkroost

Heel veel succes met de voorbereidingen, Miranda! Knap dat je deze uitdaging aangaat.

26

Kim Hoebergen

Wat een uitdaging Miranda! Zo dapper van jou. Heel veel succes en sterkte. Liefs Kim

26

Kris Verdonschot

Supertrots op Miranda!!!! Sterkste en meest positieve persoon die ik ken!!!!

26

Anonymous

Heel veel succes

66

Anonymous

Super dat je deze uitdaging aangaat, Veel succes gewenst,

15

Demi Boerekamp

250

Anonymous

En nu kun je gaan trainen kanjer.

26

Matt Verstappen

Hallo Miranda, Heel veel succes en sterkte. Groetjes en liefs, Matt Verstappen

26

Luc en Toos Van Munster-Le Noble

We wensen je heel veel kracht en succes toe bij het aangaan van deze uitdaging! We hebben veel bewondering voor jouw doorzettingsvermogen en positiviteit!!

100

Maike Koppens

Heel veel bewondering voor je positiviteit, kracht en doorzettingsvermogen. Veel succes gewenst. Zet 'm op!

50

Ome Fons en tante Nel Klein Zieverink

Zet hem Miranda en team

26

Silvia Driessen

Wat fantastisch dat je deze uitdaging aangaat, deze donatie is dan ook zeker op zijn plek!

50

Arno, Elly, Ilse en Mirte Verstappen

Met jouw doorzettingsvermogen gaat het zeker lukken.

26

Astrid Vlemmix

Topper!! You can do it💪

32

Alxa Retail

Donatie van Alfred Verhuur

10

Karin Verdonschot

Wij wensen jou en je team veel succes!!

26

Angelique Van Dalen

Miranda heel veel succes met deze prachtige uitdaging ,

Show more