Nicole van den Oever

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

300.00

Raised from 1st October 2020

326.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Mijn naam is Nicole van den Oever. Samen met mijn vriend Bart (die ook mee gaat fietsen) en 2 dochters woon ik in Sint-Oedenrode. 

In mijn nabije omgeving zijn al verschillende familieleden, vrienden en kennissen overleden aan kanker of hebben deze diagnose gekregen. Ik ga mijn bijdrage leveren door mee te fietsen en een mooi bedrag in te zamelen voor onderzoek, medicijnen en nieuwe behandelmethoden.  

Hoe sneller deze nieuwe technieken en behandelmethodes er zijn, hoe beter! 

Ik ben er van overtuigend dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Op 4 juni 2020 ga ik samen met Team Meierij de Alpe 'd Huez op de fiets beklimmen. Een sportieve uitdaging waar ik 200% voor ga samen met mijn teamleden. 

Thank you to my Sponsors

45

Sanne vd Oever

Zet hem op Nicole! Jullie kunnen het.

52

Dian Oever

Ik heb er n mooi rond bedrag v gemaakt. Zet m op Nicole. Neem mn petje voor je af. Wens jou en je team heel veel succes. Deze ziekte inderdaad de wereld uit.

26

Anonymous

Jullie zijn al lang geleden begonnen met de voorbereidingen op de Alp d’HuZes, maar helaas kon het afgelopen jaar niet doorgaan. Lijkt ons niet makkelijk om dan de motivatie weer te vinden om nog een jaar door te pakken. Jullie laten op Social Media echter zien dat dit wel degelijk is gelukt, dus wij hebben er het volste vertrouwen in dat het komend jaar goed gaat komen! Succes nog met alles!!

26

Ivonne en Roel Schmidt

Nicole, heel veel succes! Nu al een topper met deze prestatie! Go for it girl!!!

26

Silvia Rijkers

26

Freek en Suzanne Habraken

Vol in de voorbereidingen voor deze super prestatie! Zet 'm op naar de top op 4 juni voor onderzoek en meer mogelijkheden qua behandelingen voor kanker!

100

Ben en Francine Vermeltfoort

5

Anonymous

20

Gerda Schepens

Show more

Select a Christmas decoration