Petra de Jager

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik mijn steentje wil bijdragen aan een wereld waarin je niet meer dood hoeft te gaan aan kanker. 25 jaar geleden verloor ik mijn moeder aan kanker, een sluipmoordenaar noemden wij het, mensonterend zoals zij moest lijden, opgevreten door kanker.  Ik had een jong gezin, geen moeder meer, maar je moet door, en dan volgen er meer en meer, je wordt ouder en realiseert je dat je wat wil doen. Iedereen kent in z'n eigen omgeving mensen met kanker, vreselijk.  Ik ga het uiterste van mezelf vragen door naar boven te lopen en zal velen in gedachten mee naar boven dragen. Ik kan alle steun gebruiken zowel mentaal als financieel. Iedere euro is er 1 !!! Ik hoop dat er ooit een tijd komt dat kanker ofwel te genezen is ofwel te voorkomen. Dat het velen bespaard blijft.  Dat is waar ik voor loop, opgeven is geen optie !! maar voor hen die het strijden moe zijn, is opgeven de enige optie. Doneer daarom indien mogelijk gul. 

My Updates

Zakelijk doneren

Zakelijk doneren?! Het kan !! Graag zelfs. Vanaf 500,= zal je bedrijfslogo gedrukt worden op de shirts van de teamleden. Ook wordt het logo op onze pagina gedeeld. Maar belangrijker misschien nog, je levert een waanzinnige bijdrage aan onze actie, het behalen in ieder geval van ons streefbedrag. Heb je vragen, stel ze aub. Anders met een simpele druk op de donatieknop. DANK, dank, dank.

Vlinderactie

Deze actie heb ik al vrij snel opgezet. Naarmate de inschrijving dichterbij kwam vond ik dat ik iets meer moest doen dan zomaar geld inzamelen. Velen hebben helaas al afscheid moeten nemen van een dierbare, een collega, een buur en ga zomaar door. Voor deze mensen wilde ik ook iets doen. Symbolisch neem ik deze dierbaren nl.mee. ik draag ze mee in de vorm van een prachtige vlinder, hoog naar de top van de berg. Samen met mijn teamleden en alle deelnemers. Boven op de berg zullen wij jullie "vlinders" herdenken en op een passende manier achterlaten. Wij zullen een kaarsje voor ze branden en ze weer even bij ons hebben die dag. Wil je ook een vlinder meegeven, kijk dan even bij mijn foto's. Er zijn er inmiddels al 13 a 25,= verkocht, die ik met liefde meedraag. 

Thank you to my Sponsors

325

Anonymous

13 vlinders 🦋

500

Aklima BV

Heel veel succes !!

Show more