Pico Wilbrenninck

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

22726.16

Waarom Annemijn en ik meedoen aan Alpe d'HuZes

Lieve Allemaal!


Zoals jullie weten heb ik in oktober mijn bedrijf definitief gestopt wegens mijn gezondheid. Dat ik ongeneeselijke Kanker heb weet niet iedereen maar is geen geheim. 

Annemijn, mijn (stief) dochter heeft me daarom uitgedaagd om in het komende jaar de Alp D'hu Zes te gaan fietsen. Ik heb nu na de laatste bestralingen geen enkel idee hoe ik dat ga halen, maar ik ga er hard voor werken. Mijn doelstelling is de berg twee maal te bedwingen, Eénmaal voor mijn kinderen Annemijn, Joshua en Olaf en mijn vrouw Pauline en daarna nog eenmaal in de strijd tegen kanker.

Het hebben van een partner met kanker is nog vele malen zwaarder dan het zelf hebben. Ik heb bewondering voor je kracht Pauline! Dank voor je ongelooflijke steun.

Ik zou het super vinden wanneer jullie de komende kerstperiode willen vieren door een kleine donatie te doen aan het onderzoek tegen kanker. Dat kan via bijgevoegde link. Het zal niet meer helpen om mijn leven te redden maar ik hoop dat het wel helpt om later anderen te redden.


De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen, dat zal ik doen op de pagina van mij en ons team: "Nieuwkoop United". Ons team bestaat uit Jan-Pieter Botman en Pier Herre Couperus met onze dochters, Annemijn, Ninthe en Otte Fien.


On the 1st of June, 2023 our team NIEUWKOOP UNITED will be taking up the challenge of climbing Alpe d’Huez by bike. It does not necessarily mean that we are the sportiest people around but it does mean that this a very important subject for us.

As you may know the Dutch are a cycling nation and some say we grew up on a bicycle. Having this in mind the event has been made a bit more challenging for me offering to climb the mountain 2 times in one day. 

The three fathers, Jan Pieter, Pier and me and our daughters: Annemijn, Ninthe en Otte Fien will be joining with their own motivation but all with the same goal. To contribute in the battle against cancer hoping this disease will have less of an impact on our lives in the future as it does now.

Towards the 1st of June 2023 we will be training, challenging and motivating each other in and outside to climb that mountain as many times as possible.

We would like to ask you for your support by making a donation and contributing to a successful event. 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Meer succes dan ik hopen mocht van mezelf.

Al heb ik niet veel energie. Al voel ik me niet sterk. Als gaat het minder dan ik hoopte met mijn gezondheid. Al was ik liever beter. ik ben zo trots op al jullie steun, liefde, warme woorden en alles!!! Dank dank dank. 

Mentale kracht bij kanker

De mentale kracht die bij mij terug komt door alle lieve steunende en motiverende reacties is overweldigend. Ik lag de laatste weken veel op de bank omdat de bestralingen me letterlijk hebben gesloopt in de hoop dat de Kanker minder snel groeit.
Ik ben super blij dat Annemijn mij weer een doel heeft gegeven. De afleiding is helend.
Regelmatig zit ik te huilen achter mijn scherm, geraakt door een lief verhaal of door de herinnering aan het verleden met de gulle gever. 
Letterlijk mensen waarmee ik al 48 jaar terug ga (Jos Vulto mijn oudste vriendje)en vele anderen die ik later heb leren kennen en waar ik een warm gevoel bij heb. Junior Kamer blijkt een geweldig netwerk! Ik heb er in het verleden heel veel van geleerd en nu ervaar ik een onaflatende hoeveelheid steun van (oud) JCI leden!

 Soms slaak ik zelfs een kreet van enthousiasme of verwondering. De royale bijdrage die nu al is gedaan overtreft mijn verwachtingen maar geeft me mentaal de kracht om mijn doelstellingen bij te stellen. ik begon op 2500 toen 5000 zit nu over de 12500, dus kan niet anders dat ik ga streven naar 20.000! Het team NIEUWKOOP UNITED zit al over onze doelstelling heen maar is nog maar net gestart! 

OPGEVEN IS GEEN OPTIE! En voor mij al helemaal niet!

Ons team landelijk op nummer 7 fondsen wervers.

Heel veel tranen hebben er gevloeid de laatste twee dagen van ontroering en verdriet. Alle warme lieve en steunende reacties. 
Maar man wat ben ik trots op wat ons team tot op heden heeft bereikt. 
Heel veel dank aan allen. Mijn hemel, ik wil iedereen zelf bedanken. Maar daar heb ik echt nog even wat extra tijd voor nodig met ruim 210 mensen die al een donatie deden. 

Alpe D'HuZes heeft de ANBI status: gift aftrekbaar!

  • Giften van een particulier aan een anbi zijn voor die particulier onder voorwaarden voor de inkomstenbelasting aftrekbaar, zie gift als persoonsgebonden aftrek.
  • Giften van een vennootschap aan een anbi zijn binnen de daarvoor geldende regels aftrekbaar voor de vennootschapsbelasting. De aftrek bedraagt ten hoogste 50 percent van de winst met een maximum van € 100.000. (De drempel van € 227 voor gewone giften, die bestond tot 2012, is vervallen).
  • Een anbi hoeft geen erfbelasting of schenkbelasting te betalen over erfenissen en schenkingen die de anbi ontvangt, voor zover aan de verkrijging niet een opdracht is verbonden, welke aan de verkrijging het karakter ontneemt van te zijn geschied in het algemeen belang; de Successiewet gebruikt niet de term anbi, maar instelling als bedoeld in artikel 6.33, eerste lid, onderdeel b, van de Wet inkomstenbelasting 2001.
  • Uitkeringen die een anbi doet in het algemene belang zijn vrijgesteld van schenkbelasting.

Sponsordoel!

Mijn sponsor doel is behaald maar dat van mijn dochter Annemijn nog niet. Ik deel mijn bedrag uiteraard met haar want we doen het samen! Help je ook Annemijn haar doel te laten halen? 

WoW Wat een steun!

Met een traan in mijn ogen en een brok in mijn keel zie ik de donaties binnen stromen. Wat een warme reacties. Van lieve mensen uit het verre verleden en het heden, mensen die ik  lang niet gezien heb en uit onverwachte hoek. Echt fantastisch! Ik voel me mentaal gesterkt. Ik mag over zes weken weer gaan trainen van de dokter, daar verheug ik me erg op. Dank en tot spoedig!

Thank you to my supporters

26

Sandor Stolk

Heel veel sterkte !!

66

Madame Masette

5

Angelique In T Hout

Trots!!!

66

Anonymous

66

Janine Noordzij

Zet hem op toppers!

26

Martijn De Jong

10

Erik

Beste Pico, wat een heftig bericht dat ik nu pas tegenkwam. Veel sterkte, kracht en liefde toegewenst voor jou in deze periode. Stoer dat je deze Alpe d'Huzes uitdaging aangaat! Hartelijke groet, Erik van der Liet

10

Marlies Hanskamp

26

Miriam Rossewij

Wat een prachtig initiatief. Heel veel succes Annemijn en Pico. Liefs Jeroen en Miriam

50

Ernst Visser

Pico, Wat een gozer ben je toch! Succes en sterkte. Gr. Ernst

20

Hiske Brands

20

Anonymous

66

Astrid Huitink

Lieve Pico, Toi toi, gaat lukken!!

26

Cees Pille

10

Anonymous

Heel veel succes Pico en nogmaals sterkte met alles!

26

Marijke Van Aalst

26

Cem Sarikaya

Heel veel sterkte en succes

26

Hiske Brenkman

Een klein duwtje in de rug. Op naar de 20.000 euro!

50

Anonymous

Succes en sterkte pico!

15

Leroy

Pico je bent een topper. Heel veel succes.

100

Vero & Edwin Twaalfhoven

💪

211

Jeannette En Ruud

Bewonderenswaardig hoe je met je ziekte omgaat, Pico. We hebben helaas niet het talent om je te genezen, maar we kunnen je wel mentaal steunen; vanzelfsprekend dat we daar gehoor aan geven. Alle geluk en kracht gewenst!

26

Ro&bo Nijhuis

Pluk de dag kanjer🫶🍀.

26

Anonymous

Lieve Pauline en Pico, Wat een heftig bericht lees ik hier en op linked. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze zware strijd. Heftig, ik heb er geen woorden voor. Uiteraard steun ik deze mooie toffe actie van jullie. Zet M op straks, sterkte de komende periode. Een lieve groet, Lenda

10

Anonymous

Lieve Pico, Veel succes met deze uitdaging. Ik geloof dat het je gaat lukken. Groetjes Rowan

26

Mirjam Westerveld

Ik wens jou en en je familie alle strijdkracht toe 🧡

66

Sophia Van Der Borch

Ha Pico, Mega veel bewondering voor je mooi mens! Wat een fijn team heb je om je heen verzameld. Wat een mooie mindset. Adem kan ook een mooie tool zijn. Ik leef met jullie mee. Lieve groet🍀

106

Corstiaan De Ruiter

Met de wilskracht die jij hebt moet het gewoon gaan lukken!! Zet hem op, heel veel succes!!

106

Anonymous

26

Tra Bv

26

Max

Veel succes Pico en sterkte ook voor Pauline

26

Chantal Lefeber

Pico, sterkte collega! Respect voor jou en een warm hart voor jiu en je familie. X

26

Patrick

Ik bewonder je wilskracht deze berg te beklimmen/bedwingen! Suc6!

26

Anonymous

💪🏼Het gaat je lukken! Ik denk aan je😘

26

Annet Boessenkool

Wat een ontroerend en verdrietig verhaal en wat een mooie uitdaging! Heel veel sterkte samen met Annemijn en je familie en ik wens je alle kracht toe voor de berg!!! Groetjes, Annet

206

Anonymous

Fantastische inzet, alle succes van de wereld

66

Melvin Broekaart L

10

Anonymous

106

Anonymous

66

René Dagevos

Ha Pico, hoe geweldig dat je dit gaat doen. Ik support je helemaal. Take care beste man, alle goeds de komende tijd, hartelijke groet René

2

Anonymous

Zet m op, naar de top!

106

Anonymous

Beste Pico, je bent inspirerend als altijd, enthousiast als altijd en wat laat je de mens Pico zien met alle hoop maar ook angst. Ongelofelijk veel sterkte en kracht. Geef niet op!

106

Anonymous

26

Anonymous

106

Anonymous

Succes!

200

Anonymous

106

Anonymous

10

Arjan Van Haeringen

Heel erg veel succes!

106

Arjen Van Dun

Heel veel sterkte voor jullie allemaal!

15

Anonymous

15

Elsbeth Ywema

Lieve Pico, Ik wens je veel sterkte en kracht! In gedachten ben ik bij je. Liefs Elsbeth.

26

Hendrik

Beste Pico, Je bent een inspiratie voor mij. Dat je de wil en kracht hebt om dit te ondernemen als teken van liefde voor je lieve kinderen, en vrouw en tegelijkertijd andere mensen wilt helpen tegen die verschrikkelijke ziekte. Liefde en veel sterkte toegewenst je doel te behalen

100

Huysvisie Makelaars

Beste Pico, Veel kracht toegewenst! Groet, Laurens

26

Martin Tieman

25

Paul Van Der Hoeven

Wat een droevig nieuws, maar wat een mooi initiatief van jou om te gaan fietsen. Heel veel sterkte en succes Pico!

20

Perry Janssen

Beste collega We kennen elkaar niet persoonlijk maar ook ik deed de nvm cursussen in Rotterdam waar jij ook vaak was. Ik schrik van dit bericht en wil je alle sterkte wensen in de strijd en op de alp 👊🏻

66

Marinus Weijerman

Ongelofelijk veel succes Pico! Diep respect!

206

Ben

26

Anonymous

Lieve Pico, ik hoop op een wonder. Je bent nog veel te jong. Veel succes bij het bedwingen van de bergen, maar vooral bij het bedwingen van deze ziekte.

10

Arnoud

Succes Pico

26

Jos Vulto

Je kan het Pico! Succes met trainen. Groet, Jos

50

Anonymous

66

Peter Kooij

Sterkte Pico! Waanzinnig resultaat heb je (nu al) binnengehaald!! #trots

26

Derk Hoving

Succes kerel!

16

Anonymous

Beste Pico, heel veel respect dat je deze uitdaging aangaat, ik wens je alle sterkte en liefde toe!

26

Anonymous

26

Poelman Makelaar En Taxateur O.z.

Goed zo, lieve man. Zet hem op!

26

Bart Geers

Ik hoorde die berg al bibberen! Go go go!

10

Anonymous

Heel veel sterkte en succes

100

Henriette Fraser-stom De Grave

Oh wow Pico, wat kan het leven toch heftige wendingen krijgen. De onbezorgde kleuters die in het prachtige speelhuis bij jullie grootouders al hun fantasie kwijt konden. En niet wetende wat het leven allemaal zou brengen. Eigenlijk verwachte je toen niets anders dan een sprookje. Dat het leven ook rauw kon worden wisten we toen nog niet. Dankbaar voor de sprookjesherinnering! Keep up en ga die berg💪

10

Anonymous

You sparkle, Pico!

50

Anonymous

66

Willemijn Haverkorn

Zet hem op! Wat een geweldige stip op de horizon!

15

Jackie Koopman

💛🍀🙏🏻💌

106

Britta Kaufmann

Dear Pico, I know Pauline from work and have read her post on Linkedin. It is terrible to hear that you are suffering from this dreadful disease but so admirable that you take the challenge of the Alp d'Huzes for collecting money that will help the research for a disease which takes away the life of so many. Thank you very much for that! I wish you strength and hope that you will find relief and cure in the near future ! Best regards, Britta from Germany

66

Anonymous

Zet hem op Pico en teamleden! 😘

26

Ingrid Van Doremalen

He Pico, wat een dapper en mooi avontuur wil je nog aangaan! Natuurlijk wil ik daar een financieel steuntje voor geven. Ik hoop dat je gezondheid het toelaat dat je er voor kunt gaan en dat je weer een mooie herinnering kunt maken samen met je vrouw en kids. Liefs, Ingrid

100

Erik En Jantien Smith

Ha Pico, veel succes gewenst voor jou en de andere teamleden! Lieve groet, Erik en Jantien Smith

15

Anonymous

100

Arjan Van Den Hooren

Wat zijn jullie een helden !! Ik wens jullie heel veel kracht en liefde Samen gaan jullie over de finish Gr Arjan

66

Harold Smits

Pico... barstend van de energie, 100% alive & kicking, aanstekelijk plezier... Ongeneeslijk, maar toch nog maar even zelf 2x de Alpe d'HuZes rijden. Voor het goede doel. Soort ererondje voor het leven. Pico, petje af.

10

Anonymous

10

Anonymous

26

Angela Flux

Heel, heel veel sterkte en succes Pico (en iedereen om jou heen). Dikke knuffel !

106

Anonymous

66

Frank Kerklaan

26

Anonymous

Steuntje in de rug, sterkte!!!!!

26

Maarten Broekman

10

Anonymous

100

Anonymous

Jeetje Pico, wat geeft dit goed weer hoe je in het leven staat en door wat je omringd en gesteund wordt. Fantastisch dat je dit met Annemijn (en ondersteund door velen) gaat ondernemen. De symboliek is belangrijker dan het resultaat, net zoals het “hart onder de riem” die ik je wil geven veel belangrijker is dan het geldbedrag want dat stelt niets voor in verhouding tot de prestatie de je hebt en gaat leveren. 50,- voor jou en 50,- voor Annemijn, voor dit geweldige initiatief. Veel bewondering, respect en liefde van deze kant! 🫶

20

Anonymous

Heel veel sterkte en succes!

2

Eva Wilbrenninck

Eva geeft graag Annemijn en jou beide 1 euro uit haar spaarpot. Ook eva , die wil graag dezelfde boodschap als Sophia wenst jullie heel veel succes met de stijle berg! x Eva

26

Anonymous

Ik wens jullie alle kracht!!!

5

Michael Jansen

Veel sterkte de komende tijd.

26

Zet 'm Op! Pico Bedwingt Deze Bergtop

200

Yvonne

Lieve Pico en team 'nieuwkoop united', wat een toppers zijn jullie allemaal! We genieten volop mee, met jullie avontuur. Succes!! Liefs van ons Yvonne en Sebas

50

Philippe Le Clercq

Succes!

26

Maarten Broekman

66

Anonymous

Heel veel succes met dit prachtige doel! Alle liefs en sterkte voor jullie allemaal. Lfs

26

Pico Wilbrenninck

26

Anonymous

Beste Pico, wat een verdrietige tijd. We wensen jou het beste. We realiseren ons tegelijkertijd dat we je al heel lang niet hebben gesproken of gezien. Hopelijk kun je nog genieten van elk moment dat je gegeven is, samen met je naasten. We denken aan jullie! Met hartelijke groeten van Maarten van den Bosch en Frank Buijs

26

Gerard Alblas

Veel succes Pico en sterkte.

26

Annet De Broekert

Succes met de uitdaging! Ik heb er bewondering voor. 😊

250

Anonymous

66

Anonymous

66

Olaf Reimers

10

Anonymous

100

Fam Lenting

Houd je taai en op routine de berg op!

26

Frans Kofflard

Go Pico Go!

7.50

Noel Geuets

100

Anonymous

Nogmaals heel veel succes!

10

Anonymous

10

Anneke Meijers

Heel veel sterkte🍀. Denk aan je. Liefs Anneke

66

Anonymous

Liefs van ons

25

Femke Odekerken

Wat een mooie uitdaging ga jij aan zeg. Ik wens jou en je team heel veel sterkte toe. Ik zal een duimpje voor je draaien.

500

Anonymous

Topper!

26

Hermien Blommers

Prachtig initiatief, veel succes en samen zijn jullie sterk. Maak mooie herinneringen met elkaar🙏

26

Frank Van Eijk

26

Monique Smink

Succes Pico en Annemijn

66

Anonymous

Lieve Pico, stoer van Annemijn en jou om Alpe d'Huzes te gaan doen! Ik denk nog regelmatig terug aan onze diverse leuke tijden, zoals 2x skien in Fiesch, in 1986 met Snow Camp én 2012 toen je mijn kids en mij een paar dagen kwam bezoeken, onze weekends in Leiden etc. Mooie tijden! Liefs, Annette

26

Merel De Leeuw

Heel veel succes en kracht gewenst. Voor, tijdens en na de tocht!

25

Paul Van Emmenes

Beste Pico, ook van de vader van Gaby steun!!

10

Anonymous

100

T’goeiehuys Vastgoed

Heel veel kracht toegewenst 💪🏻

66

Astrid Jansen

Wat een geweldige uitdaging, alle liefs voor jou en je gezin en veel succes met de voorbereidingen straks! Alle vertrouwen in dat jullie dit gaat lukken🍀

106

Marloeke De Krijger

Wat een uitdaging en geweldig om dit samen met Annemijn te doen! Heel veel succes🍀🍀🍀

26

Anonymous

26

Dorothé Visser

Heel veel succes Pico en Annemijn

100

Anonymous

Tranen! En heel veel respect! Liefs, P&M

66

Alex Mante

Beste Pico, Wat een geweldig initiatief! Ik heb heel veel bewondering voor de manier waarop je met de situatie omgaat! Ik wens je heel veel succes en sterkte! Groet, Alex

66

Quinten Francken-bosman

Lieve Pico en Pauline, heel veel sterkte in de strijd die jullie leveren. Ik heb geen woorden voor hoe oneerlijk ik het vind. Wat een dappere actie is dit! Sterkte met alles! Liefs, Q

26

Anonymous

Echt een super initiatief van Annemijn, een hele inspanning en prestatie, maar iets wat jullie samen neer gaan zetten. Zet hem op, heel veel respect voor jou.

26

Robert Vijfvinkel

10

Kattelijn Driessen-van Rooij

Succes Pico.

26

Maarten Broekman

15

Anonymous

Lieve Pico, wat een gaaf initiatief van jou en Annemijn ( en de rest). Heel veel succes met het trainen en naar dit doel toe te werken. Respect voor jullie gezin, allemaal krachtige kanjers.

66

Anonymous

Heel veel succes Pico!! 🍀🍀🍀

10

Anonymous

Zet hem op Kanjer! Trots op jou!

10

Tim Broer

Beste Pico, een mooi initiatief en doelstelling. Ik wens dat deze dromen voor je uitkomen. Zet hem op! groeten, Tim

20

Mirte Nieuwpoort

66

Anonymous

Pico je blijft me verbazen en ben zo trots op je. Ben zo trots dat ik jou mijn zwager mag noemen en al ben je het niet eens, maar zien wij het wel zo gelukkig. Hoop dat ik jou en mijn een stukje opweg help Love you borg❤️

100

Laurent Mazeyrac

Lieve Pico, Annemijn, en de rest van de team, veel kracht gewenst in de komende periode. 2x klimmen lukt je makkelijk met al je wilskracht! Als je nog een elektrishe fiets van mij noddig heb, laaat me weten! Heel veel succes! Laurent

26

Norbert Van Duuren

Heel veel sterkte met de strijd en succes met de actie Pico!💪🏼

10

Anonymous

Respect voor jou en je dochter. Geniet van de mooie momenten en maak er mooie herinneringen van. Succes en sterkte. ❤

106

Anonymous

26

Anonymous

Annemijn en Pico heel veel succes! Ondanks de uitdaging en hard werken daarvoor, hoop ik ook dat het voor jullie een hele mooie herinnering gaat worden om zo samen er mee bezig te zijn.

50

Mark En Saskia Veldhuizen-schuit

Jemig Pico, Wat een moed. Je bent volgens ons een voorbeeld voor velen. Hou je taai met alles wat je nog te wachten staat. Hugs, Saskia & Mark

66

Sigrid Vermeeren

Heel veel kracht en sterkte toegewenst in dit bijzonder initief en deze lastige tijd! Veel liefs

5

Anonymous

26

Michel Groenveld

Sterkte kerel, mooi initiatief dit, succes!

5

Anonymous

26

Simone

Succes Pico! Denk aan je en je mooie gezin. Liefs!

26

Joep Elemans

Succes Pico!

10

Petra Le Noble

10

Anonymous

Veel succes Pico, ga door!

26

Anonymous

Respect 👊

66

Maarten Wilbrenninck

Ik ben onder de indruk! Sterkte, en mooi initiatief!

26

Barbara

Ik hoop dat het goed met je gaat, Barbara

10

Anonymous

50

Familie Roling

Pico en Annemijn heel veel succes. Zet m op! Familie Roling

26

Astrid Van Schaagen

Heel veel sterkte en ga ervoor. Je bent een doorzetter als je iets wilt daar weet ik alles van ,

106

Jorden De Boer

50

Mark & Carlijn

Bewonderenswaardig Pico! Heel veel succes met deze uitdaging maar bovenal wensen wij jou nog heel veel mooie momenten met je naasten!

66

Eric Spreij

26

Anonymous

Vent! Ik had natuurlijk EERST hier moeten kijken vóór ik je op Facebook Messenger ging bestoken haha, sorry. Ik weet niet wat te zeggen. Dat heb ik geprobeerd te zeggen. Denk aan je. In mijn herinnering inderdaad bijvoorbeeld op vakantie in Zwitserland waar toen bij het huis eens een Ferrari Testarossa stond geparkeerd! maar ook bij jullie thuis vroeger aan het Sonsbeekpark. Waar we wandelden met jullie honden (Boefa en een teckel?) ik was er jaloers op man!) en hoe we eens Oud & Nieuw in Arnhem vierden met de volledige gezinnen bij elkaar. Warmte die ik erg waardeerde! Met ergens een buurman met een miljoenklapper haha. Ook herinner ik me dat jij en Haro naar de Willemeen gingen in wit overhemd met gekleurde dassen. Sjah, dat soort herinneringen: ik kwam graag bij jullie over de vloer.. Iedere keer dat ik in Arnhem beland (Mijn vriendin Ellen komt er ook vandaan dus het komt regelmatig voor) komen die fijne herinneringen terug. Heel fijn dat je mensen een mogelijkheid geeft om iets te DOEN. Al is het maar grotendeels symbolisch. Je sponsoren voelt completer dan het zomaar herinneringen, gevoelens en gedachten naar je toe slingeren. Bij deze. Ik weet niet eens hoe af te sluiten. Wees warm omarmd. Ys.

26

Anonymous

26

Anonymous

Respect voor je inzet Pico en veel succes! (ook voor Annemijn)

26

Anonymous

Liefs en moed voor de stoere uitdaging die je wilt aangaan samen met Annemijn.

42

Kirsten Verdel

Zet 'm op

66

Anonymous

Succes Alice 💪

26

Anonymous

Beste Pico, dochters en team, bewonderingswaardig hoe open en strijdbaar jij en jullie dit oppakken. Natuurlijk dragen wij ook ons steentje bij, alle beetjes helpen deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden. We wensen jullie enorm veel sterkte en plezier bij de voorbereidingen en alle kracht om ‘ de berg’ wel 3x te bedwingen. En bovenal voor je gezin om met veel liefde te GENIETEN van ieder moment. Toppers!

10

Anonymous

Leuk je zonet bij de BMW dealer even gesproken te hebben (ik was de jongen vd. cappuccino). Mooie actie, samen met je stiefdochter. Zet ‘m op en veel sterkte, gr. Peter

12.50

Anonymous

Beste Pico, Opgeven is geen optie maar bewondering hoe je je opstelt! Ik zal juichen als Joshua straks in Feyenoord 1 scoort. Daarnaast zullen we je niet vergeten zolang we in ons huis wonen :-) Jan

10

Simone Van Der Vaart

pico, sterkte met je laatste bestraling. En hoop dat je hem meer als 2 x mag beklimmen. Succes met trainen

53

Kanolla Nagalakshmi

Dear Pico, I know Pauline from work she is a beautiful soul and we are with you all in happy and painful days too. It is terrible to hear that you are suffering from this dreadful disease but so admirable that you and little daughter take the challenge of the Alp d'Huzes for collecting money that will help the research for a disease which takes away the life of so many. Thank you very much for that! I wish & pray to god to be with you to strengthened you and hope that you will find relief and cure in the near future ! Our best wishes Mr & Mrs. Kiran Kumar

106

Marjolein Westerbeek

Wat een onwijs stoere en mooie uitdaging voor een goed doel!

10

Monique Zoeter

Zet m op! You van do it 💪

26

Anonymous

10

Anonymous

Heel veel succes!

26

Kindok

206

Anonymous

Onwards and upwards, all the way to the top

26

Barbara Castelein

25

Léon Van Amersvoort

Pico en familie geniet samen van elkaar en succes op de Alp.

7

Sophia Wilbrenninck

Sophia bood spontaan 7 euro aan uit haar spaarpot. Heel veel succes met die stijle berg. x Sophia

10

Sandra De Beijer

Veel succes en sterkte om jullie doel te kunnen halen. Je bent een mooie mens.

66

Wouter

Veel sterkte en succes!

500

Maud Bot

26

Anonymous

Succes Pico. Ik heb een klein bedrag naar je overgemaakt. Ik had natuurlijk veel liever om een andere reden weer eens contact met je gekregen. Ik wens je uit de grond van mijn hart een hele mooie tijd toe. Hartelijke groet, Henri

66

Anonymous

Goed bezig

66

Anonymous

Hoewel weer lang geleden ben ik je op afstand blijven volgen en trots dat we een keukenverleden met elkaar delen. Veel succes. Cees

66

Anonymous

100

Familie Janse

Lieve Pico en Annemijn, wat een gaaf doel! Jullie kunnen dit! Sterkte met herstel van je behandeling, hopelijk kun je binnenkort starten met trainen. Liefs uit Oegstgeest, Danny Ellen Siem Morris & Tijn

62

Robin Westerveld

Succes Pico!

106

Anonymous

66

Anonymous

Suc6!

26

Karin Derksen

Hey Pico wat vreselijk nieuws en ongelooflijk sterk dat je dit doet. Toevallig ben ik net een jaartje ‘schoon’, maar moet er niet aan denken dat het ook anders had kunnen zijn. Wat een pracht mens ben je!

26

Joey De Knegt

Heel veel succes met het beklimmen van de Alpe d'Huzes en veel liefde en kracht toegewenst in deze moeilijke tijd.

26

Ninke Van Keulen

Dat gaat je lukken, Pico. Succes!

66

Herjan Rook

Hallo Pico. Mooi initiatief van je. Ik wens hierbij heel veel succes toe!

75

Anonymous

Heel veel succes Pico en Annemijn!

66

Taco De Jongste

Succes voor jou en je team met de voorbereidingen en het klimmen volgend jaar juni!

40

Anonymous

Heel veel sterkte en diep respect.

16.16

Petra

……. No words… ook zo standaard… Wat als het waar is? Herinneringen heb ik… veel… heel veel.. ook >40 jaar….van de Zeilschool tot Arnhem, de honden, marmite, tul en t Waal, niet met ellebogen op tafel en heel ver fietsen naar Schalkwijk… Fietsen! Als je Schalkwijk kan dan kan ook de Alp d’Huez… Geen woorden dus Wel herinneringen Mooi wel veel 🌹❤️🌹

26

K Krijger

Pico en Annemijn, wat een supermooi initiatief! In gedachten fiets ik naast je (en soms een stukje voor je uit;) net zoals het klimmetje naar de Ermita. Jullie zijn toppers!!

50

Charlotte Frijns

26

Robbert Veltman

26

Pieter Kraaijeveld

Vreselijk nieuws Pico en mooi dat je dit onderneemt! Dank voor je hulp!!

26

Jean-luc Nieuwveld

Heel veel succes! Groet Jean-Luc

26

Anonymous

50

Belasting Adviesgroep Rotterdam

Topper!

50

Alice Stam

206

Willem-frederik Metzelaar

Je hebt altijd het beste van jezelf gegeven. Dat zal je nu ook doen!

26

Anonymous

Herkenning, Ik wens u en uw gezin sterkte, moed, en ik hoop voor u op uitrijden. Stoer en zo positief dit aan te gaan, zelfs tweemaal. U bent een voorbeeld voor moed!

26

Sandra Van Ettekoven

Ontzettend veel bewondering voor hoe je met deze nare ziekte en wat daar allemaal bij komt kijken omgaat! Ik wens jou/jullie heel veel succes toe!!

50

Michiel

66

Anonymous

Zet hem op Pico! Ik ben er van overtuigd dat als je positief en toekomstgericht blijft, je geest van positieve invloed kan zijn op je lijf. Ik hoop met alles dat dat voor jou ook gaat gelden. Ik ga dit mooie en waardevolle avontuur van jou met belangstelling volgen. Veel liefs uit Rotterdam.

106

Muiderpoort Vastgoedbeheer

Ik hoop van harte dat je er zoveel zin in hebt dat je er nog een derde ronde aan vast plakt, voor je kinderen en je vrouw maar ook voor jezelf natuurlijk.

500

Jumbo Nieuwkoop

Topper ben je! Wat een doorzettingsvermogen, grote klasse en veel respect! Zet hem op. Grt Bas

26

Anna Fransen

Heel bijzonder Pico! Ik hoop en wens je veel succes en ook plezier met het fietsen naar de top!

26

Erna

Wat mooi dat jullie dit samen gaan doen! Alle sterkte van Erna (vriendin van Pauline uit Amsterdam)

10

Fiscaliset

Super dit van jou Pico

26

Marlies Dh

Enorme bewondering voor je, voor wie je bent als persoon en de strijd die je voert!

26

René Veenstra

check Pico! grt René

20

Anonymous

10

Bernice Wichmann

Hallo Pico, Wat ontzettend verdrietig om te lezen dat je ongeneeslijk ziek bent. En des te meer ontzettend tof dat je deze uitdaging aangaat! Heel veel succes met alle voorbereidingen! Hartelijke groet, Bernice Wichmann (Geen idee of je nog weet wie ik ben, we kennen elkaar zakelijk vanuit mijn Delta Lloyd Bijzonder Beheer tijd)

26

Rick Visser

106

Jorg En Manon

Wat een moedige actie. Heel veel succes met deze tocht. En uiteraard veel sterkte en nog zo veel mogelijk intieme en mooie momenten gewenst met al je dierbaren. Zet ‘m op!

10

Anonymous

Lieve Pico, Heel veel succes! Ik steun je. Dank voor het laten kennis maken van een Turkse pizza, tig jaar terug!

26

Kavita Badal

Bikkel! Wens jou veel kracht ❤️‍🩹

26

Anonymous

100

Klaas Op't Land

Lieve, beste en dappere Pico Wat een strijd zullen jullie leveren. Als gezin maar ook heel persoonlijk. We steunen je niet alleen financieel maar ook in gebed.

50

Annelie Speelman

Vooral heel veel liefs voor jullie

106

Remco Smith

25

Anonymous

Gaat je lukken, veel succes

26

Dizzy Soederhuizen

Kom op Pico en Annemijn ! Groeten en succes Guusje en Dizzy .

333

Anonymous

106

Dave Coldenhoff

He Pico, Eerder hoorde ik van Astrid over het Lot dat jou treft. Ik bewonder hoe jij dit lot ombuigt naar iets positiefs. Met deze actie bied je andere mogelijkheden; maar ook bied jij je kinderen en vrouw iets om op terug te kijken. Wat mogen en zullen ze trots op je zijn. Ook al hebben we lang geen contact gehad; ben ik ervan overtuigt dat je het gaat halen. Zet hem op en geniet van je vrouw en kinderen en bied hen en jezelf nog veel mooie herinneringen.al die herinneringen zijn als monumentjes is hun hart. Dat gun ik jou. Hoi je taai. Dave (van Lianne en Astrid)

26

E S

26

Hpa

Sterkte en succes! X

50

Myrella Steehouwer

Zet ‘m op! <3

66

Nicolette En Bart Koster

Lieve Pico, Heel veel succes! Liefs, Bart en Nicolette

10

Anonymous

Dat je het leven in de breedte mag leven, nu in de lengte aan banden gelegd lijkt te zijn. Dat elk moment vervuld mag zijn van verbinding met dat wat je lief hebt.

10

Anonymous

Veel succes voor het hele team. Mooi dat jullie dit doen

26

Aleksandra Leijenhorst- Le Belle

Lieve Pico Je bent vaak in mijn gedachten mijn. getuige mijn oudste vriend Ik hou van je en bewonder je

50

Anonymous

26

Jeroen Van Eijndhoven

Succes Pico!

66

Anonymous

Je bent mijn held. Niets dan oneindig veel liefde en steun voor jou, Pauline, jullie kinderen, vrienden en dierbaren. Heel veel succes voor jou en Annemijn. Tara en ik denken vanuit Berkel aan jullie allemaal. Dikke liefs van ons!

50

Anonymous

Succes en sterkte Pico

50

Marie-francoise Wilbrenninck-eger

Veel SUCCES lieve schatten , wij zijn erbij, willen dit niet missen! Toi toi toi!! Xxx

66

Anonymous

Lieve Pico, Heel veel sterkte en succes gewenst; we weten allemaal dat we een keer dood gaan, maar hopen dat het nog lang duurt. Helaas is die luxe jou niet gegeven, maar ik hoop dat je bewust nog vele mooie momenten mag beleven en herinneringen met en voor je dierbaren mag creeeren. Ik denk met veel plezier terug aan onze tijd samen en help dan ook graag het onderzoek te steunen. Groeten, Paul

10

Gert Tubben

106

Herman Lohman

Hi Pico, lang geleden dat we elkaar hebben gezien. NMNH (zoals het toen nog heette). Ik besef dat je het zwaar hebt maar dat je toch iets heel moois teweeg brengt, zet ‘m op!

26

Anonymous

100

Anonymous

Hi Pico, Heel véél succes..... "geen enkel idee hoe ik dat ga halen" Je kunt het !

26

Revital

Dag Pico, we hebben elkaar ooit leren kennen bij de Rotterdamse VVD. Nu lees ik via LinkedIn jouw verhaal. Ik wens jou en Annemijn heel veel succes bij deze beklimming! En daarnaast alle sterkte en kracht voor jou en al jouw geliefden. Revital

26

Marko De Jong

Geweldig wat je doet Pico! Zeker als je kijkt naar je eigen omstandigheden. Veel succes en sterkte met alles kerel!!

106

Anonymous

Een topper ben je!!! Dankbaar dat ik je ken! Succes!

106

Marc Van Gulik

Alle succes van Niels en mij.

66

Chris Van Toor

Veel sterkte!

200

Jan Haro Wilbrenninck

Lieve Annemijn en Pico, dat dit een onvergetelijke reis en herinnering wordt! X Jan Haro

106

Anonymous

50

Anonymous

Zet hem op Pico!

106

Anonymous

Lieve Pico, super dat je de oproep doet. We moeten blijven vechten tegen kanker.

26

Anonymous

Sterkte en succes Pico.

100

Petra En Simone

Zet m op tijger! Wij geloven in jou! Mooi dat je dit doet voor je gezin en de strijd tegen kanker. 💪🏼

106

Pieter En Solweij

100

Anonymous

Beste Pico, ik heb heel veel respect voor de kracht die je toont in deze ongetwijfeld bizarre tijd. Al het beste voor jou en je dierbaren. Hartelijke groet, Maaike

66

Antoni Bos

Hai Pico, veel kracht gewenst in deze komende periode Lieve groet, Antoni

250

Gary Callaghan

Bravo young man.

355

Jumbo Nieuwkoop

Heel veel dank Jumbo Nieuwkoop voor deze statiegeld actie.

5

Mariska Hoogerwerf

Heel knap dat jullie dit gaan doen.💪Toppers

26

Melanie Hoet

Hee Pico, hierbij wil ik graag doneren. Wat moedig dat je met Annemijn dit avontuur gaat doen. Ik wens jullie veel succes met trainen! Veel sterkte Liefs, Melanie

50

Annemieke Roos

Wat een super goed initiatief en voor een heel goed doel!! Respect hoe je dit doet samen met je dochter en team!

50

Martin Gorter

Succes Pico en Annemijn! Jullie kunnen het!

26

Anonymous

Chapeau💙💕

26

Alex Lagerwaard

Succes Pico !!

25

Anonymous

Wat een doel, 2x omhoog. Gaat je vast lukken en zo is het geld voor kanker onderzoek ook vast binnen. Veel succes en sterkte deze zomer en de komende periode. Topper! Groet, Mike en Anne

26

Arthur Plink

Zet hem op. We denken aan jullie.

26

Marc En Eveline Padberg

Zet ‘m op Pico, met jouw team! We denken aan jullie allen

15

Maarten Van De Donk

26

Sabrina Maljers

Heel veel succes Pico en sterkte!

26

Claudia

Diep respect dat je dit doet! Ga ervoor!

150

Anonymous

Succes lieve Pico ❤️

26

Mirella

Wow, wat ontzettend dapper. Veel succes, maar bovenal veel sterkte en kracht gewenst voor jou en je gezin.

20

Marjan Oliehoek

Zet 'm op!

50

Louise Hoekstra

Heel veel sterkte en succes!

26

Anonymous

Hi Pico, Ik leef al een tijd vanaf een afstandje online enorm met jullie mee. Heel veel sterkte en ook een heel mooie, warme, fijne tijd met elkaar toegewenst, voor zo lang als het mag duren. Liefs, Thirza (uit Arnhem)

5

Anonymous

26

Zeynep Yildiran

Beste Pico, succes en veel kracht toegewenst!

66

Els G.

Lieve Pico, Heel veel succes met het oefenen, rijden en genieten. Dikke zoen, Els

50

Anke Bodewes

Wat een uitdaging ga je aan bij de uitdaging die ongevraagd op je pad is gekomen. Bijzonder dus ik steun je graag! Succes Pico! Een warme groet Anke

66

Evita Stoop

Lieverd wat goed en stoer. Vechter! Succes. Xx

100

Mark Wouters

Beste Pico en Annemijn, alle succes en goeds super gaaf dat jullie dit samen doen. Mark en Carolien

75

Anne-marie Snel

Ik hoop dat je je missie kunt voltooien en doneer graag bij aan onderzoek naar deze rotziekte

26

Nancy Van Der Wijck Gemeente Nieuwegein

Beste Pico, Omdat ik als geen ander weet hoe heftig het is en ik hoop dat we hiermee allemaal een klein steuntje kunnen geven. En zo onderzoek kunnen verbeteren, versnellen. Succes en zet 'm op! Doorzetters zijn al winnaars!

106

Koos Velthaak

Heel veel succes Annemijn & Pico ook namens Ingrid.

1,000

Anonymous

Zet hem op! Gouwe kerel ben je en top dat je dit doet!!

26

Eva Bongers

Heel veel sterkte! Ontzettend knap dat je dit doet.

26

Martijn D.

Pico, veel sterkte toegewenst!

20

Anonymous

66

Anonymous

26

Ada Doeser

Ik wens jullie heel veel sterkte en succes!!

26

Marlies Fröhlich

66

Hans Withoos

Veel sterkte en succes met deze uitdaging en goeie doel

26

Cees Stelloo

Pico, Ik hoop voor jou en jullie, dat je het niet 2 x maar nog 200 x mag fietsen!

15

Margot Schoenmakers

Hallo Pico, heel veel sterkte. We hebben elkaar lang niet gezien maar je bericht kwam enorm binnen! Ik steun je graag. Kus Margot

26

Peter Pols

26

Cindy & Etienne

Wat zijn jullie een kanjers. Heel veel sterkte, succes en liefs.

66

José Vollebregt

Super sterk dat je dit gaat doen! Succes!

26

Emily Van Eyck

Wat een groot verdriet Pico en ik bewonder je moed. Hopelijk maken jij en Annemijn mooie herinneringen op en op weg naar die berg. Veel liefs en sterkte voor jou en hen die je lief zijn.

75

Vera Schoenmakers

Lieve Pico en Anemijn, wat een geweldig initiatief en wat een power hebben jullie samen. Ik steun jullie, denk aan jullie en neem mijn petje voor jullie af. Kanjers! Kus en succes,Vera

75

Anonymous

106

Kc

Hou van jullie Pico en Annemijn! Zet hem op en hou vol!

26

Randi

Ha Pico, wat mooi en sterk dat je dit gaat doen! Suc6 en sterkte! Groet Randi van Dam

26

Anonymous

You go!!

10

Kim De Vries

26

Roya Yavari

Heel veel succes Pico!! Ik kijk uit naar de updates!

100

Anonymous

Alle goeds Pico

26

Alex Limburg

206

Anonymous

Go for it , maat!

26

Tamara Piatkiewitz Weide

Succes met trainen! We ontzettend goed van je. Tamara & Philippe

26

Kees Steijger

Sterkte en supergoed dat er geld is voor onderzoek

26

Familie Wibier

Lieve Pico en familie Wij zijn vrienden van Haro, en bij deze een bijdrage omdat we jullie willen steunen in deze geweldige actie. Ook voor het onderzoek naar kanker, op welke manier dan ook. Daar het ook onze dochter van 14 heeft getroffen met alle gevolgen van dien. Veel sterkte Pico in deze ontzettend knappe prestatie die je gaat doen. En met alles. Samen met je gezin. Alles wat telt! Lieve warme groet. John Maifa Joa Julian Wibier-Winterswijk

50

Anonymous

Beste Pico, Heel veel succes, we zullen je altijd blijven steunen. 💪 Gr, Enes Konya Team Woonzicht Makelaars

26

Elise Van Leeuwen

Verdrietig, maar ook trots op jullie. Veel succes allemaal en groetjes van (juf) Elise

26

Robert Tieman

26

Wendy Van Mourik

Beste Pico, Enorm geraakt door jouw verhaal op onze buurtborrel. Wat een prachtig doel en wat een kracht! Heel veel succes en sterkte met alles.

66

Anonymous

Heel veel succes met je beklimmingen. Ik denk aan je en ik hoop dat je de komende tijd nog veel mooie herinneringen kunt maken voor je familie. ❤️ Albert

106

Anonymous

100

Anonymous

10

Anonymous

10

Anonymous

Succes pico!!

106

Anonymous

26

Willem Bröker

Wij zijn vrienden van Basil en Madzy .

66

Anonymous

Hi Pico, wat een topidee van Annemijn! Dat geeft vast weer een mooie boost. Succes met de voorbereidingen. Gr Lennaert

66

Victor Westra

Heel veel sterkte en succes!

26

Anonymous

Enjoy the ride!

25

Jan Willem Engelen

Succes Pico. GR JW

26

Anonymous

30

Mariska En Carmen

Respect hoe je het doet. Op naar nog zoveel mogelijk mooie momenten met je naasten

26

Jolanda De Vries

Succes Annemijn en Pico!

26

Anonymous

Wat een mooie uitdaging met warme mensen om jullie heen! Geniet van het vooruitzicht en elkaar..

26

Bo Van Der Ham

Zet m op Pico! Ik denk aan je en jullie. Sterkte!

26

Anonymous

Heel veel succes! Prachtig om dit samen met Annemijn te doen

106

Jeroen Toonen

106

Roelant De Haas

Ik kan je alleen maar alle succes en sterkte toewensen. Ik heb de berg gezond en wel een aantal kunnen en mogen bewingen maar ik volle gezondheid. Respect voor je ambitie en het omarmen van de uitdaging.. de trainingen alleen al zijn een prestatie!

20

Daniel De Jong

Pico heel veel sterkte en succes. Jij kan dit! En natuurlijk doneer ik. Groetjes Daniel (bso)

26

Marc Groenen

Wat een topper ben jij zeg. Zet hem op!!

25

Sigrid Laurensse

Veel succes en sterkte!!! Liefs uit Velp! Sigrid

50

Anonymous

Heel veel succes en sterkte!

26

Maarten Van Den Bosch

Heel veel succes en sterkte voor jou. Mooie actie.

26

Wout Verbeek

26

Anonymous

20

Anonymous

Heel erg dapper!!! Heel veel succes van ons!

26

Esther Ko-verhoek

Het bericht wat Pauline heeft gedeeld op Facebook kwam echt binnen. Wat ontzettend knap om deze doelstelling met Annemijn na te streven. Heel veel succes met de voorbereidingen Pico en Annemijn uiteraard ook veel succes gewenst. Heel dapper. ❤️

120

Stadswinkel

Wij wensen team Nieuwkoop heel veel succes! Wij dragen jullie een warm hard toe! Lieve groet, Loura, Marie, Patricia, Madelein, Maria, Charlotte, Monique, Sahar, Johanne & Mariska

15

Julia Slooten

Wat een mooi initiatief , heel veel succes!

26

Rob En Antoinette Van Gemert

Lieve Pico, we denken aan jou en je gezin geniet van alle mooie momenten met elkaar liefs van ons

5

Anonymous

26

Anonymous

Sterkte Pico

66

Laurine En Jan Jaap

Veel succes! Wat een mooie actie!

20

Daan Zorgdrager

Succes met het bedwingen van de ‘Nederlandse’ berg. YNWA, Pico!

15

Marion De Rink-walter

Wat een mooie actie Pico! Heel veel sterkte en succes!

26

Marieke Beukema

Mijn held!

10

Anonymous

Stoempen, Pico! Zet 'm op! Groetjes uit Nieuwegein

500

Gites

En nu lekker trainen!

10

Anonymous

Zet m op!

100

Sigrid Hoekstra

Lieve pico, jarenlang geleden elkaar ontmoet bij snowcamp: Nog altijd met een lach op mijn gezicht denk ik daaraan terug. Maar nu ook met een traan denk ik aan jou . Wat heftig voor jou en je gezin. Alle goeds en liefs gewenst. Hierbij mijn steun: dat is het minste dat ik kan doen. Sigrid

26

Jeroen Proos

Hou je taai Pico en die top ga je halen. Groeten uit Ierland. Jeroen

106

Wouter Satijn

Erg geraakt door jullie verhaal. Zet hem op!!

26

Anonymous

Sterkte man.

100

Mark, Sarah & Casper Wright

Heel veel suc6 en nog meer sterkte gewenst!

20

Renee De Vries

Wat heb je al een gigantisch bedrag bij elkaar Pico! Het allerbeste voor jou en je gezin. Denk aan jullie.