Pico Wilbrenninck

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

50807.10

Waarom Annemijn en ik meedoen aan Alpe d'HuZes

Lieve Allemaal!


Zoals jullie weten heb ik in oktober mijn bedrijf definitief gestopt wegens mijn gezondheid. Dat ik ongeneeselijke Kanker heb weet niet iedereen maar is geen geheim. 

Annemijn, mijn (stief) dochter heeft me daarom uitgedaagd om in het komende jaar de Alp D'hu Zes te gaan fietsen. Ik heb nu na de laatste bestralingen geen enkel idee hoe ik dat ga halen, maar ik ga er hard voor werken. Mijn doelstelling is de berg twee maal te bedwingen, Eénmaal voor mijn kinderen Annemijn, Joshua en Olaf en mijn vrouw Pauline en daarna nog eenmaal in de strijd tegen kanker.

Het hebben van een partner met kanker is nog vele malen zwaarder dan het zelf hebben. Ik heb bewondering voor je kracht Pauline! Dank voor je ongelooflijke steun.

Ik zou het super vinden wanneer jullie de komende kerstperiode willen vieren door een kleine donatie te doen aan het onderzoek tegen kanker. Dat kan via bijgevoegde link. Het zal niet meer helpen om mijn leven te redden maar ik hoop dat het wel helpt om later anderen te redden.


De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen, dat zal ik doen op de pagina van mij en ons team: "Nieuwkoop United". Ons team bestaat uit Jan-Pieter Botman en Pier Herre Couperus met onze dochters, Annemijn, Ninthe en Otte Fien.


On the 1st of June, 2023 our team NIEUWKOOP UNITED will be taking up the challenge of climbing Alpe d’Huez by bike. It does not necessarily mean that we are the sportiest people around but it does mean that this a very important subject for us.

As you may know the Dutch are a cycling nation and some say we grew up on a bicycle. Having this in mind the event has been made a bit more challenging for me offering to climb the mountain 2 times in one day. 

The three fathers, Jan Pieter, Pier and me and our daughters: Annemijn, Ninthe en Otte Fien will be joining with their own motivation but all with the same goal. To contribute in the battle against cancer hoping this disease will have less of an impact on our lives in the future as it does now.

Towards the 1st of June 2023 we will be training, challenging and motivating each other in and outside to climb that mountain as many times as possible.

We would like to ask you for your support by making a donation and contributing to a successful event. 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Onderzoek is hard nodig

Ik ben super blij te zien dat er bijna twaalf miljoen is opgehaald. 
Ik werd vandaag door een prachtige  donatie van 40.000 euro van de derde plaats gezet. Nou petje af en diepe buiging! 
Maar we kunnen nog ons best doen een extra donatie op te halen voor het onderzoek. 

Wat een ongelooflijk succes maken jullie er van!

Lieve lieve donateurs!

Tweede plaats op de landelijke lijst van sponsorwervers is behaald!
Met ruim 32.000 euro hebben we een fantastisch resultaat geboekt. 
Ik ben dankbaar en stil van alle steun en liefde die ik ontving in de strijd tegen kanker. Mijn strijd maar ook de strijd voor onderzoek tegen kanker. Onderzoek dat mij niet meer zal helpen maar wellicht onze kinderen deze vreselijke ziekte zal onthouden.

Letterlijk duizenden reacties! Ik kan ze niet allemaal beantwoorden. Zelfs van mensen die ik nooit eerder sprak. De niet aflatende stroom van liefde zal ik koesteren voor de rest van mijn leven!

Dank ook voor de steun van Pauline en mijn kinderen. 
En niet in de laatste plaats ook dank aan alle mensen die mijn kinderen en met name Pauline steunen in deze tijd.

Ik ga de berg twee keer bedwingen, één keer voor Pauline en de kinderen en één keer om de kanker te verslaan. 
Het wordt een heel erg mooi evenement waar we nog lang op hopen terug te kijken!

DANK DANK DANK!
Liefs Pico

Alpe DhuZes Bergtoppers!

Mooie en heerlijke actie met Jumbo Bas Bobeldijk in Nieuwkoop.
2 taartjes in een doosje voor 4 euro! 
Natuurlijk kan ik grotere bestellingen vanaf 100 doosjes gratis bezorgen ook in Rotterdam! 
Je kunt ze bestellen door een mail te sturen naar mij: picow@me.com De eerste 500 zijn al verkocht en iedereen is heel enthousiast!

Sponsoren van mij kan ook nog steeds door de bijgaande link: 

Nog vijf weken!

Ik schrijf deze boodschap om uw hulp te vragen bij het bereiken van mijn doel: geld inzamelen voor onderzoek tegen kanker. Ik ben hard aan het trainen om twee keer de Alpe D'Huez te beklimmen en ik ben er van overtuigd dat ik dit doel kan bereiken door hard te werken en met uw mentale steun. Over vijf weken is het zover.

Zoals u misschien al weet, heb ik mijn bedrijf moeten stoppen vanwege mijn gezondheid. Ik heb ongeneeslijke kanker en mijn dochter Annemijn heeft mij uitgedaagd om de Alpe D'Huez te fietsen. Zij zelf gaat hem op hardlopen. Mijn doel is om de berg twee keer te beklimmen, één keer voor mijn familie en een keer in de strijd tegen kanker. 

Mijn gezondheid gaat even stabiel en de behandelingen zijn tijdelijk uitgesteld in overleg met de oncoloog om mij de kans te geven de Alpe D’huZes te fietsen. Daarna is uitstel voor verdere behandeling niet meer mogelijk zei hij. Maar dat betekent dus dat ik nog vijf weken heb om te trainen en geld op te halen voor dit prachtige doel!

Het hebben van een gezinslid met kanker is ontzettend zwaar en daarom wil ik mij graag inzetten voor onderzoek tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ik hoop dat u mij wilt steunen door een (kleine) donatie te doen via de bijgevoegde link.

Alle donaties gaan rechtstreeks naar het onderzoek tegen kanker. Ik kan het niet meer helpen om mijn eigen leven te redden, maar ik hoop dat mijn inzet kan helpen om later anderen te redden.

Ik ben super trots op ons team, Nieuwkoop United, en de fantastische steun die wij al hebben ontvangen. Het overtreft al mijn verwachtingen en geeft mij mentale kracht om mijn doelstellingen bij te stellen. Ik begon met een doel van € 15.000, toen € 25.000 en we zitten nu al over de €35.000. Mijn nieuwe doel is €100.000 (zeker ambitieus!) en ik hoop dat u mij wilt helpen om dit te bereiken.

Opgeven is geen optie voor mij en ik hoop dat het dat ook niet is voor u. Laten we samen de strijd tegen kanker aangaan en ons inzetten voor een wereld zonder deze ziekte.

Bedankt voor uw tijd en ik hoop dat ik op uw steun kan rekenen.

Met vriendelijke groet,

Pico Wilbrenninck


Ps 

Bedrijven kunnen steunen via de bedrijven knop. 
Een anbi hoeft geen erfbelasting of schenkbelasting te betalen over erfenissen en schenkingen die de anbi ontvangt, voor zover aan de verkrijging niet een opdracht is verbonden, welke aan de verkrijging het karakter ontneemt van te zijn geschied in het algemeen belang; de Successiewet gebruikt niet de term anbi, maar instelling als bedoeld in artikel 6.33, eerste lid, onderdeel b, van de Wet inkomstenbelasting 2001.

Meer succes dan ik hopen mocht van mezelf.

Al heb ik niet veel energie. Al voel ik me niet sterk. Als gaat het minder dan ik hoopte met mijn gezondheid. Al was ik liever beter. ik ben zo trots op al jullie steun, liefde, warme woorden en alles!!! Dank dank dank. 

Mentale kracht bij kanker

De mentale kracht die bij mij terug komt door alle lieve steunende en motiverende reacties is overweldigend. Ik lag de laatste weken veel op de bank omdat de bestralingen me letterlijk hebben gesloopt in de hoop dat de Kanker minder snel groeit.
Ik ben super blij dat Annemijn mij weer een doel heeft gegeven. De afleiding is helend.
Regelmatig zit ik te huilen achter mijn scherm, geraakt door een lief verhaal of door de herinnering aan het verleden met de gulle gever. 
Letterlijk mensen waarmee ik al 48 jaar terug ga (Jos Vulto mijn oudste vriendje)en vele anderen die ik later heb leren kennen en waar ik een warm gevoel bij heb. Junior Kamer blijkt een geweldig netwerk! Ik heb er in het verleden heel veel van geleerd en nu ervaar ik een onaflatende hoeveelheid steun van (oud) JCI leden!

 Soms slaak ik zelfs een kreet van enthousiasme of verwondering. De royale bijdrage die nu al is gedaan overtreft mijn verwachtingen maar geeft me mentaal de kracht om mijn doelstellingen bij te stellen. ik begon op 2500 toen 5000 zit nu over de 12500, dus kan niet anders dat ik ga streven naar 20.000! Het team NIEUWKOOP UNITED zit al over onze doelstelling heen maar is nog maar net gestart! 

OPGEVEN IS GEEN OPTIE! En voor mij al helemaal niet!

Ons team landelijk op nummer 7 fondsen wervers.

Heel veel tranen hebben er gevloeid de laatste twee dagen van ontroering en verdriet. Alle warme lieve en steunende reacties. 
Maar man wat ben ik trots op wat ons team tot op heden heeft bereikt. 
Heel veel dank aan allen. Mijn hemel, ik wil iedereen zelf bedanken. Maar daar heb ik echt nog even wat extra tijd voor nodig met ruim 210 mensen die al een donatie deden. 

Alpe D'HuZes heeft de ANBI status: gift aftrekbaar!

  • Giften van een particulier aan een anbi zijn voor die particulier onder voorwaarden voor de inkomstenbelasting aftrekbaar, zie gift als persoonsgebonden aftrek.
  • Giften van een vennootschap aan een anbi zijn binnen de daarvoor geldende regels aftrekbaar voor de vennootschapsbelasting. De aftrek bedraagt ten hoogste 50 percent van de winst met een maximum van € 100.000. (De drempel van € 227 voor gewone giften, die bestond tot 2012, is vervallen).
  • Een anbi hoeft geen erfbelasting of schenkbelasting te betalen over erfenissen en schenkingen die de anbi ontvangt, voor zover aan de verkrijging niet een opdracht is verbonden, welke aan de verkrijging het karakter ontneemt van te zijn geschied in het algemeen belang; de Successiewet gebruikt niet de term anbi, maar instelling als bedoeld in artikel 6.33, eerste lid, onderdeel b, van de Wet inkomstenbelasting 2001.
  • Uitkeringen die een anbi doet in het algemene belang zijn vrijgesteld van schenkbelasting.

Sponsordoel!

Mijn sponsor doel is behaald maar dat van mijn dochter Annemijn nog niet. Ik deel mijn bedrag uiteraard met haar want we doen het samen! Help je ook Annemijn haar doel te laten halen? 

WoW Wat een steun!

Met een traan in mijn ogen en een brok in mijn keel zie ik de donaties binnen stromen. Wat een warme reacties. Van lieve mensen uit het verre verleden en het heden, mensen die ik  lang niet gezien heb en uit onverwachte hoek. Echt fantastisch! Ik voel me mentaal gesterkt. Ik mag over zes weken weer gaan trainen van de dokter, daar verheug ik me erg op. Dank en tot spoedig!

Thank you to my supporters

100

Anonymous
9 June 2023

Sterkte Pico!

26

Anonymous
9 June 2023

Pico, je bent een held. Ik ben dankbaar dat je een tijdje deel uitmaakte van mijn arbeidsleven. Mijn herinneringen hoe je bent, lees ik terug in je interview. Puur, menslievend. Sterkte, ook met je gezin! Groet!

15

Pieter B
7 June 2023

106

Eric Van Veen
3 June 2023

Top gedaan Pico!

20

Marion Foppele
3 June 2023

Heel veel sterkte Pico! Ik ken je niet persoonlijk, onze wegen hebben elkaar meer onbewust gekruist. Met je broer deel ik nl een hele tijd in de “vergane Glorie”. Ik wens met name jou en je gezin (maar ook je familie en vrienden) heel veel sterkte. Vanaf een verre zijlijn bewonder ik je drive en doorzettingsvermogen. Warme groet, Marion Foppele

15

Tristan Vink
2 June 2023

Hi Pico, Ik ken je niet persoonlijk maar je verhaal heeft me wel aangegrepen! Bewonderenswaardig dat jij de uitdaging aangaat!

66

Olaf Reimers
1 June 2023

30

Eveline Boertjes
1 June 2023

Liefs van Eveline

66

Charlotte Frijns
1 June 2023

295

Mies Projects
1 June 2023

Ik hou van mooie ronde getallen;- Ouwe reus toch maar mooi die berg opgeweest.

106

Paul En Ineke Frantsen
1 June 2023

Sterkte met alles wat je nog te wachten staat! Paul en Ineke Frantsen

26

Anonymous
1 June 2023

50

Anonymous
1 June 2023

26

Linda De Vries
1 June 2023

Je bent een topper!!!

10

Anonymous
1 June 2023

Hoi Pico, zet hem op!!! Groot respect voor hoe je dit allemaal doet. Hopelijk voel je je (relatief..) goed tijdens de tocht 💪🏻 in elk geval ben je een inspiratiebron en maak je herinneringen voor je gezin die ze meenemen ❤️‍🩹🩷

66

Jeanette Schaap
1 June 2023

Zet hem op, topper, maar níet over je grens gaan!!!

26

John Van Engelen
1 June 2023

Dag Pico, Bijzonder knap en bewonderenswaardig. Doe je best en succes!

26

Jeanette
1 June 2023

❤️‍🩹 Alle voorspoed en wijsheid van de wereld, en succes vandaag ⛰️

100

B-present
1 June 2023

Heel veel succes Pico. Heel veel respect met hoe jij met je situatie omgaat. Je bent een top gozer!!

26

Robin En Anne-marie Van Der Breggen
1 June 2023

Hi Pico, druk aan het zwoegen inmiddels. Je kan het, net als met een hockey wedstrijd, altijd tot het uiterste gaan! Succes en liefs van ons!

66

A&h Gregory
1 June 2023

Op afstand volgen we je. Liefs aan jou en je gezin. De Gregory 's uit Diepenveen

66

Anonymous
1 June 2023

Succes 💪🏼

26

Femke Vrieling-prince
1 June 2023

Nog een keertje een donatie op de grote dag in de hoop je over die 50k heen te krijgen. Zet em op Pico en Annemijn! Xx

66

Daniel Veldman
31 May 2023

50

Madoe Van Manen/rietbroek
31 May 2023

Beste Pico , Annemijn en andere toppers Wij wens jullie heel veel kracht en goede moed toe. Of het nu wel of niet gaat lukken , deze ervaring pakt niemand jullie meer af. Groetjes Madoe gunther Mae linn en Duncan

206

Anonymous
31 May 2023

Sterkte en succes toegewenst. Stevige omhelzing Liefs Thierry en Annemarie.

25

Wendy Tersteeg
31 May 2023

Succes Pico!!

16

Thierry Van Hoff
31 May 2023

26

Anonymous
31 May 2023

106

Matthijs Van Der Pijl
31 May 2023

Laatste zetje in je rug! Zet hem op!

10

Tien Heuvel
31 May 2023

Een kleine donatie van iemand die ooit zakelijk contact met jou had. Onverwacht geraakt door jouw verschijning tijdens de bezinningsavond. Zet hem op morgen. De berg wacht, hij strekt zijn armen uit....

26

Do Visser
31 May 2023

50

Anonymous
31 May 2023

Beste Pico, Zet hem op en pak die berg. Heel mooi gebaar en sterkte in de strijd !

26

Jacqueline Koeslag
31 May 2023

Via Paul en Anne-Marie heb ik over je gehoord dat je mee doet aan de Alpe D'ues. Ik wens je veel succes en hoop dat je een mooi bedrag ophaalt

26

Anonymous
31 May 2023

106

Liesbeth Van T Hoog
31 May 2023

10

Anonymous
31 May 2023

Succes en zet hem op!

30

Anonymous
31 May 2023

26

Anonymous
31 May 2023

Mooie actie Pico, gaat lukken!

50

Eva Oskam
31 May 2023

Lieve Pico, we hebben elkaar al ruim tien jaar niet meer gezien (sinds ik ooit in Rdam Noord in deelgemeente politiek actief was), en ik las je verhaal op LinkedIn. Ik wens jou en je gezin alle sterkte en liefde in de komende maanden, en voor nu alle succes op de Alpe d’Huez!! Niets dan bewondering dat je dit doet. Zet m op!

25

Anonymous
31 May 2023

Wat een ontzettend kanjer ben je!! Veel succes.

66

Leijser Notariaat
31 May 2023

25

Anonymous
31 May 2023

Van de vrouw die jij laatst in de Jumbo in Nieuwkoop zo lief een knuffel aanbood toen ze overmand was door verdriet. Dank je wel! Ik wens jullie heel veel succes op Alpe d'Huez.

1.2k

More Marine Bv
31 May 2023

Zet m op!

26

Joene Van Joolingen
31 May 2023

Pico, mannen en dochters! Onwijs veel succes en geniet ervan! Jullie doen het maar mooi samen. Liefs Joene, Wesley, Yuna en Otis

50

Astrid, Charline En Tim
31 May 2023

♥️

26

Anonymous
31 May 2023

26

Kees Machielse
31 May 2023

26

Anonymous
31 May 2023

26

Peter Van Den Berg
31 May 2023

Suc6 en7 Peter ( vader van Tjeerd)

26

Anonymous
31 May 2023

Goed werk kerel, ik denk aan je!

106

Marieke Voogt
31 May 2023

Zet’m op Pico! 💪 Liefs Marieke

15

Marjolein Van Stiphout
31 May 2023

26

Joost Verbrugge
31 May 2023

26

Anonymous
31 May 2023

Met de spinningmarathon bij Robeys al voor jullie bezig geweest maar hierbij nog een extra steuntje in de rug. Whoop Whoop de berg op

15

Anonymous
31 May 2023

Zet m op!

64.33

Anonymous
31 May 2023

Zet hem op topper, je bent nu al een held voor mij Gr Wander

26

Catherine, Robbert-jan, Teun, Nine En Pepijn Steenks
31 May 2023

Zet hem op Pico en Annemijn!

106

Anonymous
31 May 2023

Heel veel succes en hoop dat je nog een lange tijd krijgt bij je vrouw en kinderen. Liefs

66

Jacco Bergman
31 May 2023

Heel veel succes en sterkte met de prestatie die je gaat leveren

26

Kees Steijger
31 May 2023

50

Sarah
30 May 2023

Good luck with everything, such a strong move! I'm truly inspired by your strength ⭐ Thank you for what you're doing 🤝

26

Hermannus Stegeman
30 May 2023

Zet hem op, kanjer! Vergeet niet om ook van het event te genieten tussen alle heftige emoties door. Ook al hebben velen dit gedaan, wat je gaat doen is uniek. Sterkte!

10

C Schellingerhout
30 May 2023

Lieve pico en annemijn heel veel succes!! Jullie kunnen het toppers We denken aan jullie! X Roy Cindy & Romae

106

Anonymous
30 May 2023

Succes!

77.77

Viva Nieuwkoop Bv
30 May 2023

Held!!!

50

Caroline En Jasper Nagtegaal
30 May 2023

Zoals de Vlaamse schrijver Guilbert mooi zei: “Het is niet het geloof wat bergen verzet, maar de liefde.” Dat bewijst dit mooie initiatief van jouw allerliefste naasten wel. Alle liefde en sterkte lieve Pico

66

Saskia Polak
30 May 2023

Wat een bewonderenswaardige initiatief!!! Geweldig en ik ben ervan overtuigd dat het energie geeft en een helende werking zal hebben 🙏

26

Marc En Eveline Padberg
30 May 2023

Hi Pico, we denken aan je. Toi toi voor jou en Annemijn 👊

36.56

Anonymous
30 May 2023

Voor dit moment de ..700,.. rondgemaakt. Veel succes en sterkte gewenst!

26

Mark Van Franck
30 May 2023

Pico, veel succes en afstappen is geen optie.

26

Danielle Buyssens
30 May 2023

Veel succes Pico!

26

Anonymous
30 May 2023

15

Anonymous
30 May 2023

Zet m op Pico! Heel dapper.

106

John Van Der Laan
30 May 2023

succes met het werven van gelden

106

Simon Bodegraven
30 May 2023

Succes met de het bedwingen vd Berg Pico en Annemijn!

5k

Nvm Rotterdam Zhz
30 May 2023

Heel veel succes Pico. Met jouw inzet gaat het zeker lukken. Hou vol!!!!

480

Vogelenzang De Jong/christoffer Jonker
30 May 2023

Pico, op de valreep namens Vogelenzang De Jong een bijdrage voor je ultieme uitdaging de Alpe d'Huzes! Heel veel sterkte en bedwing de berg (en let op je remmen). Veel groeten, Arnoud Adriaanse Christoffer Jonker

10

Monique Wolvers
29 May 2023

Zet hem op PICO! Je bent een topper! X

1.35k

Alpe D’hu5b
29 May 2023

Succes! Namens alle leerlingen uit Groep 5b van de Zilveren Maan. Met de klim-ren-sponsorloop hebben ze een gigantisch bedrag opgehaald :-)

257

Marten Bouma
29 May 2023

10

Raymond Nankoe
29 May 2023

Zet hem op!

106

Anonymous
29 May 2023

Mooie reis samen voor nu en later…

26

Anonymous
29 May 2023

66

Edwin Van Buren
29 May 2023

Ik sprak Jeroen Toonen gister, wens je heel veel succes met deze mooie uitdaging en vooral heel veel sterkte voor jou en je fam

5

Anonymous
29 May 2023

100

De Coulibalies
28 May 2023

Een tweede duwtje in de rug; zet m op komende week!

50

Thomas Ooms
28 May 2023

Pico. Supergoed dat je op deze manier vecht tegen kanker. Veel succes op de berg. Je bent een bikkel!

106

Anonymous
28 May 2023

Zet hem Pico

66

Roderick Storm De Grave
28 May 2023

Jeetje Pico, heel veel sterkte en succes. In gedachten fiets ik met je mee

50

Anonymous
28 May 2023

10

Anonymous
28 May 2023

106

Anonymous
28 May 2023

10

Janine Noordzij
27 May 2023

106

Mireille Van Der Steen
27 May 2023

Suc6 en sterkte met alles!

2.5k

Jumbo Bas Bobeldijk - Nieuwkoop
27 May 2023

Opbrengst verkoop Nieuwkoopse Alpe d’Huzes Bergtoppers. Heel veel succes Pico 💪

8

Anonymous
27 May 2023

10

Anonymous
27 May 2023

106

Leonie Blaak
27 May 2023

Ik wens je alle kracht om die berg op te komen! Zet hem op!…

85

Mowhair
26 May 2023

Namens de klanten van mowhair

26

Anonymous
26 May 2023

Succes Pico! Namens de jongens St Agathastraat.

15

Monique Van Delft
26 May 2023

26

Jeannet Coens
26 May 2023

Succes 💪

66

Marcel Crans Era Focus Makelaars Rotterdam Bv
26 May 2023

Succes met het bedwingen van de Alpe d’Huzes en heel veel sterkte toegewenst!

10

Anonymous
26 May 2023

26

Anonymous
26 May 2023

5

Julia
26 May 2023

Succes Pico en Annemijn!!

26

Sanne Jongma
26 May 2023

15

Marleen
26 May 2023

Heel veel succes! Janine is mijn top kapster, kunstenaar! Ik doneer maandelijks en draag het KWF een groot hart toe. Jullie actie ook in het bijzonder! Heel veel succes!

50

Erik Mol
26 May 2023

Je kan het! Ben sowieso trots op je!

10

Anonymous
26 May 2023

Veel succes en geniet!

15

Anonymous
25 May 2023

Heel veel succes en plezier met deze superuitdaging! Ga ervoor!!

26

Gerlinda Hoogendijk
25 May 2023

26

Henk En Nathalie
24 May 2023

We wensen je superveel ucces, Pico, met deze challenges die je aangaat! Inspirerend!

106

Anonymous
24 May 2023

Beste Pico, Via Janine van Mowhair kwam ik op deze site. Zij hebben 200 taartjes gekocht en vragen nu hun klanten om een taartje op te komen halen. Ik laat graag een donatie achter, omdat het zo fijn is als iedereen elkaar helpt. Ik hoop dat u een prachtige uitdaging tegemoet gaat samen met uw dochter. Ik wens u veel kracht en moed, maar vooral veel plezier. Marjolein Delhaas

26

Anonymous
24 May 2023

Lieve Pico en Annemijn, heel veel succes!

20

Miriam Haring
24 May 2023

20

Rina Harmsen-nagel
24 May 2023

Beste Pico, Heel succes, en sterkte. We zullen aan je denken. Rina Harmsen-Nagel en Nel Nagel. De gebakjes waren heerlijk.

26

Anonymous
24 May 2023

Wij wensen jullie heel veel succes en plezier op deze mooie, maar zeer emotionele dag. Het is mooi dat jullie deze uitdaging samen gaan doen!

10

Elly&peter Pagen
23 May 2023

Wij denken aan jou ❤️

206

Ben Oerlemans
23 May 2023

50

Sigrid
23 May 2023

Veel succes voor jou en Annemijn! Denk aan jullie! Liefs uit Velp

26

Anonymous
23 May 2023

Go Go Pico!!! Wij zullen voor je juichen vanuit Anna van Burenstraat te Schiedam!

26

Esther Van Aalst
23 May 2023

Lieve Pico, kanjer! Heel veel succes tijdens de Alpe d’Huzes, het zal een emotionele en zware maar vast ook mooie dag worden. Ik leef met jou, Pauline en de kinderen mee. Liefs Esther

26

Anonymous
23 May 2023

100

Anonymous
23 May 2023

50

Anonymous
22 May 2023

26

Juliëtte Kooijmans
22 May 2023

Beste Pico, Jan-Willem bracht maandagavond heerlijke gebakjes mee naar de koorrepetitie en vertelde over jou. Ik ken je niet, maar JW sprak zo warm over je en was zo enthousiast over de actie, dat het op mij veel indruk heeft gemaakt. Een mooi mens zoals jij verdient "een duwtje in de rug". Ik wens je veel succes bij de fietstocht. Sportieve (Feyenoord) groet, Juliëtte Kooijmans (Koorvriendin van Jan Willem)

106

Barbara Knol
22 May 2023

Go for it! En wees trots op jezelf

25

Anonymous
22 May 2023

26

Frederieke
22 May 2023

Hit the road, Pico!

69

Anonymous
22 May 2023

Heel veel succes. Ik steun je vanuit Nederland en vanuit het hart.

106

Anton Van Domburg
22 May 2023

Heeel veeel SUC6

26

Anonymous
22 May 2023

Sterkte en succes van Simone en Raaf

206

Anonymous
22 May 2023

66

René Veenstra
21 May 2023

Geweldig Pico! Je bent overal te zien. Veel succes met je actie. René

500

C. De Ruiter Beheer Bv
21 May 2023

Ik heb alle vertrouwen in jou Pico! Succes, Corstiaan

26

Sonja Barbier
20 May 2023

Lieve Pico, enorm veel bewondering voor jou, je vrouw en kinderen. Geweldig hoe je met dit doel iets doet voor jezelf en vele anderen! Prachtig. 🍀💪🏼

15

Anonymous
20 May 2023

26

Wim Doorewaard
20 May 2023

Hi Pico, Zojuist je bericht op Facebook gedeeld. Hoop dat er nog veel meer mensen je zullen sponseren. Top 3 zou fantastisch zijn! Succes de komende 10 dagen met het realiseren van de top 3 en onwijs veel succes op 1 juni. Het zal zwaar zijn naar het zal je ook nieuwe kracht geven! Groet, Wim

15

Anonymous
20 May 2023

26

Anonymous
20 May 2023

Heftig!!

10

Anonymous
20 May 2023

Prima actie. Zet hem op

50

Pascal Hoogeboom
20 May 2023

Succes met je kuur en fiets die berg op

5

Anonymous
19 May 2023

Respect !

66

Willemijn Haverkornv
19 May 2023

26

Anonymous
19 May 2023

132

Fam. Vrolijk
18 May 2023

Steuntje in de rug.

26

Theo En Yvonne Eitjes
18 May 2023

Alle succes gewenst bij het halen van dit ambitieuze doel.

26

Anita Bultena
18 May 2023

Heel veel goede moed! Wat geweldig dat jullie dit doen. Nog heel veel fijne en liefdevolle momenten wens ik jou en allen die je lief zijn! Respect!

26

Anonymous
18 May 2023

36

Hanneke
18 May 2023

Wij wensen je alle kracht die je nodig hebt en een beetje meer.. en dat je met je gezin veel mooie en bijzondere momenten mag beleven gedurende deze uitdaging!

26

Anonymous
17 May 2023

Ha Pico, met veel plezier denk ik terug aan de tourtjes met de Witte Aap.. Dit is wel even andere koek. Veel succes en kracht gewenst!! Groetjes Yvonne

50

Anonymous
17 May 2023

heeeeeel veeeeel succes Pico

50

Anonymous
17 May 2023

Go for it, kanjers!

10

Anonymous
17 May 2023

26

Nancy Goossens
17 May 2023

Wat heftig Pico, ik ben er even stil van. Maar wat goed dat je dit gaat doen, super stoer!!!

500

Paul Schie
16 May 2023

Op naar de 3e plek.. succes gigant!

106

Anonymous
16 May 2023

150

Anonymous
16 May 2023

Lieve Pico, We hebben veel bewondering voor je doorzettingsvermogen en je positiviteit is een enorme inspiratie. Heel veel succes en geniet van deze bijzondere uitdaging!! Lieve groet, familie Tatje

15

Anonymous
15 May 2023

Elkaar ooit 1x gezien bij Feyenoord via Erik Boertjes en toen bleek ook nog dat je familie bent van Frederik, een studiegenoot van mij. Heel veel succes in je strijd tegen de berg en hoop dat je een mooi bedrag binnenhaalt voor kankeronderzoek; sterkte!

26

Vanessa Willebrand
15 May 2023

10

Liesbeth De Goede
15 May 2023

26

Janneke Ten Dam
15 May 2023

Naast zoveel mogelijk geld voor KWF, hoop ik dat je een prachtige ervaring hebt op die berg!

106

Anonymous
15 May 2023

Heel veel succes Pico!

26

Noortje Artz
15 May 2023

Heel veel succes Pico! x

26

Mirjam Van De Kamp
15 May 2023

❤️

300

Aspect Labs
15 May 2023

On behalf of Medici Facultative & Aspect Labs Klaudia Sosnowska Jeroen Goldman

66

Bart De Bruin
15 May 2023

15

Rik En Ageeth Westbroek
14 May 2023

Dankjewel voor de bijzondere ontmoeting en succes met het behalen van je doelen.

26

Anonymous
14 May 2023

10

Barbara Gen
13 May 2023

26

Irma
13 May 2023

Knap van je Pico dat je deze uitdaging aangaat. Ik wens je heel veel kracht en sterkte. Irma de Knijf

3k

Anonymous
13 May 2023

Lieve Pico, De 3e plek is een feit. Dankzij mijn moeder. Groet Wendela

25

Inge
13 May 2023

Zet ‘m op, lieve Pico!

26

Anonymous
13 May 2023

Heel veel succes! Liefs

26

Anonymous
13 May 2023

succes!

106

Paul En Hilde
13 May 2023

Onvergetelijk zal het worden en heel veel sterkte en succes!

26

Anonymous
13 May 2023

26

Karin
13 May 2023

Knap hoor wat een inzet veel succes 🤞

26

Jan Willem Engelen
13 May 2023

Op naar de derde plek!

26

Marlies
13 May 2023

Enorme bewondering voor jullie allemaal. En ik hou van deze spirit om in de top 3 te komen! Geniet ook vooral van het afzien op de berg.

26

Barbara
13 May 2023

Succes!

66

Anonymous
13 May 2023

Wat ben jij een kanjer. Fijn dat ik je gesproken heb.

66

Pieter En Sol
12 May 2023

500

Anonymous
12 May 2023

Alles is een wedstrijd ;-) heel veel succes en mooie herinneringen daar op die berg

26

Cem Sarikaya
12 May 2023

Pico Wilbrenninck en Annemijn wat goed dat jullie meedoen aan Alpe d'HuZes Ik wens jullie heel veel succes 🤞

20

Margot Schoenmakers
11 May 2023

Lieve Pico, ga ervoor en jij gaat het zeker halen. Gr Margot

50

Anonymous
10 May 2023

106

Reshmi Rajasekharan
10 May 2023

Hi Pico, donated.

66

Roel Akerboom
5 May 2023

Deze is voor de derde keer omhoog.

26

Joost Van Hengel
5 May 2023

10

Julia Slooten
3 May 2023

Heel veel succes Pico en Annemijn!

50

Anonymous
3 May 2023

250

Kamano Management Bv
2 May 2023

Heel veel succes met de voorbereidingen en straks met het "echte werk" samen met de vrienden uit Nieuwkoop!

10

Anonymous
29 April 2023

5

Anonymous
28 April 2023

Trots dat je dit doet! Sterkte en zet m op!

26

Anonymous
28 April 2023

Veel sterkte en succes Pico.

50

Jasper Akerboom
28 April 2023

Succes!

5

Rosa
28 April 2023

Heel veel succes! Opgeven is geen optie, jij kan dit! Groeten Rosa

26

P Vd P
26 April 2023

Sterkte en mooi initiatief!

106

Lenneke Abelman
25 April 2023

Heel veel succes Pico! We fietsen in gedachten met je mee! Prachtige reis lijkt me.

25

Eduard Van Beetz
25 April 2023

Hoi Pico, bewonderenswaardig hoe jij en natuurlijk jouw familie met deze ziekte in jou omgaan. Ik hoor dit óók zo nu en dan via Pauline. Véél succes en lef om die berg te bedwingen ! Groet, Eduard

20

Anonymous
25 April 2023

26

Diana De Koos
25 April 2023

26

Anonymous
25 April 2023

106

René Dagevos
25 April 2023

Geweldig dat je dit doet Pico, je bent een sterk en geweldig mens. May the force be with you!

106

M.m. Overman
25 April 2023

50

Bente
25 April 2023

Succes Pico. Super mooi doel!✨

26

Anonymous
25 April 2023

26

Anonymous
25 April 2023

Zo veel respect! Succes

50

Jan Willem Engelen
25 April 2023

Succes Pico. Het is zo mooi om te volgen hoe je anderen beweegt en stimuleert om mercy’s helpen naar alles wat nodig is om onderzoek te verrichten. Elke keer raak ik weer opnieuw geïnspireerd. Gr JW

25

Anonymous
24 April 2023

Mooi om dit samen met je dochter te doen! Heel veel succes en sterkte! Mijn broer maakt ook te jong hetzelfde mee! Onderzoek is en blijft belangrijk! Ik ken Pauline uit mijn Delta Lloyd tijd! Je bericht gedeeld op LinkedIn

26

Fiscaliset
24 April 2023

Goed van jou Pico! 👋👋👋

26

Patricia Hoefnagel
24 April 2023

De dochter van mijn partner heeft jaren geleden een startbewijs aan haar vader als kerstcadeau gegeven. Zij wilde als teamcaptain mee de berg op maar die tijd was haar niet meer gegund. Ik wens jou heel veel kracht en succes op de berg. Ik gedachten ben ik bij je. Lieve groet, Patricia Ps je weet wel, van De Maatschappij ooit ;)

15

Anonymous
24 April 2023

Veel succes!

26

Arlette Moerman
24 April 2023

Heel veel succes Pico! 💪🏼

26

Danielle Keijzer
24 April 2023

Heel veel sterkte en succes!

15

Anonymous
24 April 2023

Lieve Pico, ik heb enorm veel bewondering voor hoe je dit doet. Ik wens je heel veel succes op die berg!

66

Roos Steutel
24 April 2023

Heel veel sterkte en succes

26

Eugene & Karin Naudin
24 April 2023

❤️

26

Anonymous
24 April 2023

26

Anonymous
24 April 2023

20

Inge Van Vierssen
24 April 2023

66

Anonymous
24 April 2023

15

Anja Berkelaar
24 April 2023

Lieve Pico, heb alleen maar bewondering voor je!

26

Arnold Rodenburg
24 April 2023

Hoi Pico, De 26e mag ik het revalidatiecentrum verlaten nadat ik geveld was door een acute hernia. Niets. Absolute niets vergeleken bij het onheil dat jou heeft getroffen. Het heeft mij wel nog meer doen inzien dat we kwetsbaar zijn. Daarom wil ik jouw uitdaging steunen en heb ik het ook gedeeld op mijn Insta wie gaat jou nog meer helpen om de 100K te halen. Pico, heel veel plezier met je dochter op de helling van de Alpe d’Huez. Dat jullie mooie herinneringen mogen maken. In gedachte ben ik bij jullie. En jij veel sterkte in periode voor je, waarin ik hoop dat jij nog mooie dingen kunt doen. Gr Arnold

26

Jappie
24 April 2023

Heel veel succes Pico, trots op je!

2.5k

Anonymous
18 April 2023

355

Jumbo Nieuwkoop
23 March 2023

Heel veel dank Jumbo Nieuwkoop voor deze statiegeld actie.

500

Gites
10 February 2023

En nu lekker trainen!

5

Angelique In T Hout
29 January 2023

Trots!!!

10

Marlies Hanskamp
30 December 2022

15

Leroy
29 December 2022

Pico je bent een topper. Heel veel succes.

206

Anonymous
23 December 2022

Fantastische inzet, alle succes van de wereld

20

Perry Janssen
21 December 2022

Beste collega We kennen elkaar niet persoonlijk maar ook ik deed de nvm cursussen in Rotterdam waar jij ook vaak was. Ik schrik van dit bericht en wil je alle sterkte wensen in de strijd en op de alp 👊🏻

106

Anonymous
18 December 2022

15

Margot Schoenmakers
17 December 2022

Hallo Pico, heel veel sterkte. We hebben elkaar lang niet gezien maar je bericht kwam enorm binnen! Ik steun je graag. Kus Margot

66

Willemijn Haverkorn
17 December 2022

Zet hem op! Wat een geweldige stip op de horizon!

66

Anonymous
12 December 2022

Je bent mijn held. Niets dan oneindig veel liefde en steun voor jou, Pauline, jullie kinderen, vrienden en dierbaren. Heel veel succes voor jou en Annemijn. Tara en ik denken vanuit Berkel aan jullie allemaal. Dikke liefs van ons!

50

Familie Roling
9 December 2022

Pico en Annemijn heel veel succes. Zet m op! Familie Roling

206

Ben
8 December 2022

66

Sophia Van Der Borch
8 December 2022

Ha Pico, Mega veel bewondering voor je mooi mens! Wat een fijn team heb je om je heen verzameld. Wat een mooie mindset. Adem kan ook een mooie tool zijn. Ik leef met jullie mee. Lieve groet🍀

26

Tra Bv
7 December 2022

26

Anonymous
7 December 2022

Respect voor je inzet Pico en veel succes! (ook voor Annemijn)

26

Revital
7 December 2022

Dag Pico, we hebben elkaar ooit leren kennen bij de Rotterdamse VVD. Nu lees ik via LinkedIn jouw verhaal. Ik wens jou en Annemijn heel veel succes bij deze beklimming! En daarnaast alle sterkte en kracht voor jou en al jouw geliefden. Revital

66

Alex Mante
6 December 2022

Beste Pico, Wat een geweldig initiatief! Ik heb heel veel bewondering voor de manier waarop je met de situatie omgaat! Ik wens je heel veel succes en sterkte! Groet, Alex

10

Anonymous
6 December 2022

Veel succes voor het hele team. Mooi dat jullie dit doen

26

Sandor Stolk
5 December 2022

Heel veel sterkte !!

53

Kanolla Nagalakshmi
4 December 2022

Dear Pico, I know Pauline from work she is a beautiful soul and we are with you all in happy and painful days too. It is terrible to hear that you are suffering from this dreadful disease but so admirable that you and little daughter take the challenge of the Alp d'Huzes for collecting money that will help the research for a disease which takes away the life of so many. Thank you very much for that! I wish & pray to god to be with you to strengthened you and hope that you will find relief and cure in the near future ! Our best wishes Mr & Mrs. Kiran Kumar

26

Sabrina Maljers
4 December 2022

Heel veel succes Pico en sterkte!

106

Anonymous
4 December 2022

106

Jeroen Toonen
4 December 2022

26

Peter Pols
4 December 2022

50

Anonymous
4 December 2022

Zet hem op Pico!

20

Daniel De Jong
4 December 2022

Pico heel veel sterkte en succes. Jij kan dit! En natuurlijk doneer ik. Groetjes Daniel (bso)

20

Daan Zorgdrager
4 December 2022

Succes met het bedwingen van de ‘Nederlandse’ berg. YNWA, Pico!

5

Anonymous
3 December 2022

25

Sigrid Laurensse
3 December 2022

Veel succes en sterkte!!! Liefs uit Velp! Sigrid

100

Anonymous
3 December 2022

Jeetje Pico, wat geeft dit goed weer hoe je in het leven staat en door wat je omringd en gesteund wordt. Fantastisch dat je dit met Annemijn (en ondersteund door velen) gaat ondernemen. De symboliek is belangrijker dan het resultaat, net zoals het “hart onder de riem” die ik je wil geven veel belangrijker is dan het geldbedrag want dat stelt niets voor in verhouding tot de prestatie de je hebt en gaat leveren. 50,- voor jou en 50,- voor Annemijn, voor dit geweldige initiatief. Veel bewondering, respect en liefde van deze kant! 🫶

26

Miriam Rossewij
3 December 2022

Wat een prachtig initiatief. Heel veel succes Annemijn en Pico. Liefs Jeroen en Miriam

26

Hpa
3 December 2022

Sterkte en succes! X

5

Anonymous
3 December 2022

100

Petra En Simone
3 December 2022

Zet m op tijger! Wij geloven in jou! Mooi dat je dit doet voor je gezin en de strijd tegen kanker. 💪🏼

26

Sandra Van Ettekoven
3 December 2022

Ontzettend veel bewondering voor hoe je met deze nare ziekte en wat daar allemaal bij komt kijken omgaat! Ik wens jou/jullie heel veel succes toe!!

2

Anonymous
3 December 2022

Zet m op, naar de top!

26

Frans Kofflard
2 December 2022

Go Pico Go!

10

Anonymous
1 December 2022

Leuk je zonet bij de BMW dealer even gesproken te hebben (ik was de jongen vd. cappuccino). Mooie actie, samen met je stiefdochter. Zet ‘m op en veel sterkte, gr. Peter

500

Anonymous
1 December 2022

Topper!

10

Anonymous
1 December 2022

Respect voor jou en je dochter. Geniet van de mooie momenten en maak er mooie herinneringen van. Succes en sterkte. ❤

10

Kim De Vries
1 December 2022

26

Anonymous
30 November 2022

Sterkte Pico

26

René Veenstra
30 November 2022

check Pico! grt René

26

Hiske Brenkman
30 November 2022

Een klein duwtje in de rug. Op naar de 20.000 euro!

200

Yvonne
30 November 2022

Lieve Pico en team 'nieuwkoop united', wat een toppers zijn jullie allemaal! We genieten volop mee, met jullie avontuur. Succes!! Liefs van ons Yvonne en Sebas

10

Kattelijn Driessen-van Rooij
30 November 2022

Succes Pico.

106

Britta Kaufmann
30 November 2022

Dear Pico, I know Pauline from work and have read her post on Linkedin. It is terrible to hear that you are suffering from this dreadful disease but so admirable that you take the challenge of the Alp d'Huzes for collecting money that will help the research for a disease which takes away the life of so many. Thank you very much for that! I wish you strength and hope that you will find relief and cure in the near future ! Best regards, Britta from Germany

62

Robin Westerveld
30 November 2022

Succes Pico!

15

Elsbeth Ywema
30 November 2022

Lieve Pico, Ik wens je veel sterkte en kracht! In gedachten ben ik bij je. Liefs Elsbeth.

66

Anonymous
29 November 2022

1,000

Anonymous
29 November 2022

Woorden zijn soms niet nodig.

333

Anonymous
29 November 2022

26

Anonymous
28 November 2022

Vent! Ik had natuurlijk EERST hier moeten kijken vóór ik je op Facebook Messenger ging bestoken haha, sorry. Ik weet niet wat te zeggen. Dat heb ik geprobeerd te zeggen. Denk aan je. In mijn herinnering inderdaad bijvoorbeeld op vakantie in Zwitserland waar toen bij het huis eens een Ferrari Testarossa stond geparkeerd! maar ook bij jullie thuis vroeger aan het Sonsbeekpark. Waar we wandelden met jullie honden (Boefa en een teckel?) ik was er jaloers op man!) en hoe we eens Oud & Nieuw in Arnhem vierden met de volledige gezinnen bij elkaar. Warmte die ik erg waardeerde! Met ergens een buurman met een miljoenklapper haha. Ook herinner ik me dat jij en Haro naar de Willemeen gingen in wit overhemd met gekleurde dassen. Sjah, dat soort herinneringen: ik kwam graag bij jullie over de vloer.. Iedere keer dat ik in Arnhem beland (Mijn vriendin Ellen komt er ook vandaan dus het komt regelmatig voor) komen die fijne herinneringen terug. Heel fijn dat je mensen een mogelijkheid geeft om iets te DOEN. Al is het maar grotendeels symbolisch. Je sponsoren voelt completer dan het zomaar herinneringen, gevoelens en gedachten naar je toe slingeren. Bij deze. Ik weet niet eens hoe af te sluiten. Wees warm omarmd. Ys.

10

Anonymous
28 November 2022

You sparkle, Pico!

25

Paul Van Der Hoeven
28 November 2022

Wat een droevig nieuws, maar wat een mooi initiatief van jou om te gaan fietsen. Heel veel sterkte en succes Pico!

75

Vera Schoenmakers
28 November 2022

Lieve Pico en Anemijn, wat een geweldig initiatief en wat een power hebben jullie samen. Ik steun jullie, denk aan jullie en neem mijn petje voor jullie af. Kanjers! Kus en succes,Vera

100

Klaas Op't Land
28 November 2022

Lieve, beste en dappere Pico Wat een strijd zullen jullie leveren. Als gezin maar ook heel persoonlijk. We steunen je niet alleen financieel maar ook in gebed.

66

Peter Kooij
28 November 2022

Sterkte Pico! Waanzinnig resultaat heb je (nu al) binnengehaald!! #trots

106

Anonymous
28 November 2022

Een topper ben je!!! Dankbaar dat ik je ken! Succes!

106

Anonymous
28 November 2022

500

Jumbo Nieuwkoop
28 November 2022

Topper ben je! Wat een doorzettingsvermogen, grote klasse en veel respect! Zet hem op. Grt Bas

26

Hermien Blommers
28 November 2022

Prachtig initiatief, veel succes en samen zijn jullie sterk. Maak mooie herinneringen met elkaar🙏

66

Anonymous
27 November 2022

Lieve Pico, stoer van Annemijn en jou om Alpe d'Huzes te gaan doen! Ik denk nog regelmatig terug aan onze diverse leuke tijden, zoals 2x skien in Fiesch, in 1986 met Snow Camp én 2012 toen je mijn kids en mij een paar dagen kwam bezoeken, onze weekends in Leiden etc. Mooie tijden! Liefs, Annette

106

Anonymous
27 November 2022

Beste Pico, je bent inspirerend als altijd, enthousiast als altijd en wat laat je de mens Pico zien met alle hoop maar ook angst. Ongelofelijk veel sterkte en kracht. Geef niet op!

66

Astrid Huitink
27 November 2022

Lieve Pico, Toi toi, gaat lukken!!

26

Anonymous
26 November 2022

Sterkte en succes Pico.

26

Randi
26 November 2022

Ha Pico, wat mooi en sterk dat je dit gaat doen! Suc6 en sterkte! Groet Randi van Dam

26

Poelman Makelaar En Taxateur O.z.
26 November 2022

Goed zo, lieve man. Zet hem op!

26

Anonymous
26 November 2022

106

Herman Lohman
25 November 2022

Hi Pico, lang geleden dat we elkaar hebben gezien. NMNH (zoals het toen nog heette). Ik besef dat je het zwaar hebt maar dat je toch iets heel moois teweeg brengt, zet ‘m op!

26

Annet De Broekert
25 November 2022

Succes met de uitdaging! Ik heb er bewondering voor. 😊

106

Anonymous
25 November 2022

106

Anonymous
25 November 2022

26

Willem Bröker
25 November 2022

Wij zijn vrienden van Basil en Madzy .

26

Anonymous
25 November 2022

Heel veel succes! Prachtig om dit samen met Annemijn te doen

26

Wendy Van Mourik
25 November 2022

Beste Pico, Enorm geraakt door jouw verhaal op onze buurtborrel. Wat een prachtig doel en wat een kracht! Heel veel succes en sterkte met alles.

10

Sandra De Beijer
25 November 2022

Veel succes en sterkte om jullie doel te kunnen halen. Je bent een mooie mens.

26

Ingrid Van Doremalen
24 November 2022

He Pico, wat een dapper en mooi avontuur wil je nog aangaan! Natuurlijk wil ik daar een financieel steuntje voor geven. Ik hoop dat je gezondheid het toelaat dat je er voor kunt gaan en dat je weer een mooie herinnering kunt maken samen met je vrouw en kids. Liefs, Ingrid

26

Eva Bongers
24 November 2022

Heel veel sterkte! Ontzettend knap dat je dit doet.

66

Olaf Reimers
24 November 2022

66

Anonymous
24 November 2022

Suc6!

26

Anonymous
24 November 2022

75

Anonymous
24 November 2022

Heel veel succes Pico en Annemijn!

26

Anonymous
24 November 2022

Liefs en moed voor de stoere uitdaging die je wilt aangaan samen met Annemijn.

26

Joey De Knegt
23 November 2022

Heel veel succes met het beklimmen van de Alpe d'Huzes en veel liefde en kracht toegewenst in deze moeilijke tijd.

26

Chantal Lefeber
23 November 2022

Pico, sterkte collega! Respect voor jou en een warm hart voor jiu en je familie. X

7.50

Noel Geuets
23 November 2022

106

Koos Velthaak
23 November 2022

Heel veel succes Annemijn & Pico ook namens Ingrid.

20

Anonymous
23 November 2022

Heel veel sterkte en succes!

26

Anonymous
23 November 2022

Hi Pico, Ik leef al een tijd vanaf een afstandje online enorm met jullie mee. Heel veel sterkte en ook een heel mooie, warme, fijne tijd met elkaar toegewenst, voor zo lang als het mag duren. Liefs, Thirza (uit Arnhem)

26

Kees Steijger
23 November 2022

Sterkte en supergoed dat er geld is voor onderzoek

15

Jackie Koopman
23 November 2022

💛🍀🙏🏻💌

50

Myrella Steehouwer
22 November 2022

Zet ‘m op! <3

26

Marijke Van Aalst
22 November 2022

26

Anonymous
22 November 2022

Steuntje in de rug, sterkte!!!!!

26

Kavita Badal
22 November 2022

Bikkel! Wens jou veel kracht ❤️‍🩹

26

Anonymous
21 November 2022

50

Anonymous
21 November 2022

26

Maarten Broekman
20 November 2022

26

Martijn De Jong
20 November 2022

20

Anonymous
20 November 2022

Heel erg dapper!!! Heel veel succes van ons!

66

Anonymous
20 November 2022

Heel veel succes met je beklimmingen. Ik denk aan je en ik hoop dat je de komende tijd nog veel mooie herinneringen kunt maken voor je familie. ❤️ Albert

206

Anonymous
20 November 2022

Onwards and upwards, all the way to the top

500

Maud Bot
19 November 2022

106

Dave Coldenhoff
19 November 2022

He Pico, Eerder hoorde ik van Astrid over het Lot dat jou treft. Ik bewonder hoe jij dit lot ombuigt naar iets positiefs. Met deze actie bied je andere mogelijkheden; maar ook bied jij je kinderen en vrouw iets om op terug te kijken. Wat mogen en zullen ze trots op je zijn. Ook al hebben we lang geen contact gehad; ben ik ervan overtuigt dat je het gaat halen. Zet hem op en geniet van je vrouw en kinderen en bied hen en jezelf nog veel mooie herinneringen.al die herinneringen zijn als monumentjes is hun hart. Dat gun ik jou. Hoi je taai. Dave (van Lianne en Astrid)

10

Anonymous
18 November 2022

26

Anonymous
18 November 2022

Wat een mooie uitdaging met warme mensen om jullie heen! Geniet van het vooruitzicht en elkaar..

50

Annemieke Roos
17 November 2022

Wat een super goed initiatief en voor een heel goed doel!! Respect hoe je dit doet samen met je dochter en team!

26

Jean-luc Nieuwveld
17 November 2022

Heel veel succes! Groet Jean-Luc

26

Joep Elemans
16 November 2022

Succes Pico!

26

Cindy & Etienne
16 November 2022

Wat zijn jullie een kanjers. Heel veel sterkte, succes en liefs.

5

Michael Jansen
16 November 2022

Veel sterkte de komende tijd.

26

Astrid Van Schaagen
16 November 2022

Heel veel sterkte en ga ervoor. Je bent een doorzetter als je iets wilt daar weet ik alles van ,

26

Marlies Dh
15 November 2022

Enorme bewondering voor je, voor wie je bent als persoon en de strijd die je voert!

16.16

Petra
15 November 2022

……. No words… ook zo standaard… Wat als het waar is? Herinneringen heb ik… veel… heel veel.. ook >40 jaar….van de Zeilschool tot Arnhem, de honden, marmite, tul en t Waal, niet met ellebogen op tafel en heel ver fietsen naar Schalkwijk… Fietsen! Als je Schalkwijk kan dan kan ook de Alp d’Huez… Geen woorden dus Wel herinneringen Mooi wel veel 🌹❤️🌹

26

Melanie Hoet
15 November 2022

Hee Pico, hierbij wil ik graag doneren. Wat moedig dat je met Annemijn dit avontuur gaat doen. Ik wens jullie veel succes met trainen! Veel sterkte Liefs, Melanie

26

Norbert Van Duuren
15 November 2022

Heel veel sterkte met de strijd en succes met de actie Pico!💪🏼