Regina Pater

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

879
kms

My target 6kms

Waarom ik mee doe?

Ik doe mee met AD6 omdat ik geloof dat iedereen het waard is en het verdient om te leven. Leven gaat samen met gezondheid, rust en plezier. De vrijheid om te kunnen doen wat je wilt en te zijn wie je bent. Het leven gaat over delen, herinneringen maken met mensen. Dalen en toppen. Het is je eigen reis en die van een ander. De keuzes die mensen maken, dit waarderen en er van leren. Geloven! Uit je comfort zone stappen en beleven. 

Maar wat als je geen keuze hebt. Als alles wat je ooit bedacht had weggevaagd wordt omdat je ziek wordt. Want helaas komen deze dingen ook op ons pad. Ik gun ieder mens dat er dan weer een mooie bergtop ligt te wachten. Iets om naar uit te kijken en waar je naar toe kunt. Iets wat je weer sterker maakt en je laat voelen dat je leeft. Iets wat je kan genezen. 

Met alle talenten en kennis en kunde die de mens heeft kunnen we elkaar ook echt helpen. De een maakt een medicijn, de ander haalt geld op voor dit medicijn. Ik geloof dat we met alles wat we in onze mars hebben de wereld mooier en gezonder kunnen maken. Laten we dat dan ook doen.

Ik ben gezond en ik vind fietsen leuk, dus ga ik 6x die berg op en af voor iedereen die het echt nodig heeft. Omdat het leven niet gaat om wat ik bereik maar om wat we samen bereiken, om liefde, geven en delen. Omdat liefde wint. Vet spannend maar iets wat we alleen samen kunnen! Met drie heel lieve mensen en AL die lieve mensen straks op de berg, ga ik dit doen. Wil je ook mee doen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

26

Henk

Je maakt de wereld een beetje mooier! Samen bereiken we meer.

26

Anonymous

66

Self donation!

Waarom ik mee doe? Lees mijn motivatie! Ik ben gezond en ik vind fietsen leuk, dus ga ik 6x die berg op en af voor iedereen die het echt nodig heeft. Omdat het leven niet gaat om wat ik bereik maar om wat we samen bereiken, om liefde, geven en delen. Omdat liefde wint. Vet spannend maar iets wat we alleen samen kunnen! Met drie heel lieve mensen en AL die lieve mensen straks op de berg, ga ik dit doen. Wil je ook mee doen?

26

Leentje , Mark , Naomi

Lieve Regina, top dat je weer mee doen voor dit goede doel. Wat ben je toch ook een prachtmens. Heel veel succes en ook voor alle andere toppers in jou team.

20

Mariska Van Andel

Go het them girl!! Maar niet high worden op de top he :p

20

Just

The only way is up! Goed dat je dit doet. Veel succes en plezier

20

Bebou Beb

Hi Regina, It's Olivier alias Bebou Beb on Facebook, the guy you met on the Pellenc booth. Hope everything is well. Just enjoy l'Alpes d'Huez. I also hope to see you soon and have a drink together ! Take care

25

Anonymous

26

ilona Willebrand

Zet 'm op guys!!!!! Heel veel succes!!!! X Ilona

26

Anonymous

Beste regina, Je bent een topper dat ook jij deze sportieve prestatie aangaat. Respect! Ik zie dierbaren strijden en heb helaas ook al mensen verloren aan deze vreselijke ziekte. Heel veel succes voor jou, guido en de rest van team met trainen. Op naar juni🚵🏻‍♀️ #opgevenisgeenoptie you go girl👊🏻🙌🏻💪🏻🚵🏻‍♀️👍🏻

Show more