Richard Markus

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Op 13 oktober 2019 overleed mijn allerliefste moeder, Martje Markus-Termeer, aan de gevolgen van de verschrikkelijke ziekte kanker. Mijn moeder was hét voorbeeld van kracht, doorzettingsvermogen en sportief bezig zijn. Deze karaktereigenschappen heeft ze aan mij, mijn broer, zus en alle kleinkinderen doorgegeven. 


De afscheidsdienst die op 19 oktober plaatsvond hebben wij samen met ons mam helemaal in elkaar gezet. Een unieke ervaring die gepaard ging met een traan en een lach. Alle wensen die ons mam had voor die laatste dag hebben wij uit laten komen. Haar wens was om geld in te zamelen voor een goed doel, welke doel het zou worden? Ach jongens daar denk ik nog wel ekkus over na....

Helaas is dat er niet meer van gekomen omdat het de laatste dagen van haar leven opeens erg snel ging. Aangezien ons mam dol was op haar (klein)kinderen en kinderen in het algemeen hebben wij besloten om het geld te doneren aan KiKa. 

Maar nu wil ik zelf nog een stapje verdergaan door mee te doen aan Alpe d'Huzes om nóg meer geld in te zamelen zodat nóg meer onderzoek gedaan kan worden naar deze verschrikkelijke ziekte.

Verder wil ik jullie allemaal meegeven dat we moeten stoppen met het zeggen dat mensen die overlijden aan kanker 'de strijd hebben verloren'. Want het is geen strijd. Kankerpatiënten hebben gewoon domme pech dat zij deze ziekte krijgen. Als ze met strijd deze ziekte kunnen overleven, dan zou er niemand doodgaan aan deze ziekte. Er is namelijk niemand die harder strijd, vecht of wat dan ook dan degene die aan kanker lijdt!

De enige strijd die er is, is om zo veel mogelijk middelen te verzamelen om een oplossing te bieden voor de vele vormen van deze ziekte. De echte strijd is dus niet aan zij die lijden, maar aan ons om middelen te verzamelen. Op wat voor manier dan ook.

Dát is voor mij de reden om mee te doen met Alpe d'Huzes! Samen staan we sterk en laten we er samen voor zorgen dat we zo veel mogelijk geld ophalen!!

Mam, deze is voor jou!

Groeten van je Benjamin!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

15

anita markus

Succes Richard met deze mooie actie ,wat zou je moeder trots op je zijn met deze mooie actie

10

Loes Gloudemans

26

John en Myrna

Succes topper!

26

Rik Verstijnen

Go for it mate 💪

20

Paul en Vikky

Klasse Richard dat je je hiervoor inzet. Heel veel succes met de voorbereidingen! Zet hem op vriend!

50

VL Grondstoffen B.V.

Zet hem op!

26

Maarten Van Hoof

Zet m op, maar dat is wel aan jou toevertrouwd!

106

Colinda Markus

Richard, wat zijn wij ontzettend trots op jou! Toen ons mam in het ziekenhuis een keuze kreeg om mee te doen aan een chemo van een studie, Hoefde ze daar niet lang over na te denken, ze zei als het voor mij niet helpt dan hoop ik dat het voor een ander wel weer gaat helpen. Ze vond het belangenrijk dat deze studie's er zijn. En nu treed jij in haar voetsporen, Het geld wat jij/jullie gaan ophalen kan ons mam niet meer helpen maar het kan wel anderen gaan helpen! Wat zou ze ongelooflijk trots zijn op haar Benjamin! Zet hem op kanjer!!!

26

Patrick van Erp

Succes Richard ! Je moedertje zal trots zijn! Groetjes Patrick,Hilde,Julia en Vic van Erp

15

Shirley Vd Velden

Hoi Richard Wat ontzettend knap dat je hieraan mee gaat doen. Wat zal je moeder trots zijn op je! Wij wensen je heel veel succes met je trainingen en .... OP NAAR DE TOP!!!! Zet m op.

26

Anja Leijten

Niet alleen woorden, maar ook daden! Yes, you can 🚵💪

26

Teun de Crom

5

Steef v Oirschot-Markus

Hey Ome Richard Ik wil jou graag sponseren omdat ik Het heel stoer van jou vind wat je gaat doen en ook heel knap!!! Oma Martje zou heel trots op jou zijn. Lieve groetjes van je neefje Steef#22

30

Peter Huijbregts

Het is een hele bult deze Alp. In 2018 stond ik met n grote groep daar mijn maat en de overige deelnemers aan te moedigen. Het pakt je meteen, het is naast emotioneel en confronterend ook heel erg mooi! Beleef de dag en laat het je gebeuren!

10

Suzan Heijmans

Als het iemand kan dan ben jij het wel!!! Héél veel succes!! X

25

Carlo

Zet hem op maat! Heel veel succes alvast!

50

van Liempd Bestratingsmaterialen BV

Nooit opgeven! doorgaan

20

Ivonne Vd Laar leijten

X

10

Mark

26

Tonnie Termeer

Richard heel veel succes met deze mooie maar ook moeilijke uitdaging.

30

Anonymous

15

Winny & Jan

Bon courage

26

Amanda Van esch

26

Freek Vermeulen

Veel succes richard voor dit ontzettend goede doel 💪🏻

26

Richard Markus

25

Juultje

Heel veel succes Richard!

26

Rene Smetsers

20

Mark Verhagen

Hee Richard, top dat je dit gaat doen! Heel veel succes als het zo ver is :) hierbij een kleine donatie. Groetjes Marm en Roëlle

26

Tonnie Leijten Termeer

Suc6

10

Anonymous

Geweldig dat je dit doet!!! Het zal n zware en emotionele dag worden maar wat zal Martje trots op je zijn daar boven!!!! Succes Richard!!!

26

Ingrid Derks-Markus

50

Meike en William

Wat mooi, bijzonder en vooral heel erg knap dat je dit gaat doen! Heel veel succes met de voorbereidingen. Jullie mam zal trots op je zijn, maar dat is ze sowieso wel! Prachtig!

10

Anne Sijbers

Succes Richard!

5

Nicole

50

Bos Groenprojecten

Succes Richard

10

Anonymous

Heel mooi, succes! Groetjes Hilde en Rob

26

Joris van Esch

Ey kerel, Vindt echt super mooi initiatief en een prachtig gebaar,daarnaast vindt ik het bewonderenswaardig hoe je met dit verlies omgaat. Vandaar ook dit steuntje in de rug, verder wens ik je het allerbeste voor 2020.

15

Anonymous

Go for it Richard👍. Jullie mam zal je dat extra duwtje in de rug geven als het zwaar wordt 💫. Succes met trainen!

25

Gerard en Lenie Van de Loo

Richard, heel veel succes met deze zware tocht . Het zal een zware beproeving zijn maar voor een heel goed doel.

52

Yvonne Van der Meijs

Zet um op Richard. Jij zult zeker de steun van jouw moeder voelen. Mooi initiatief,!👍🤗

Show more