Rik Buijing

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

10,914
kms

My target 10000kms

Raised until 1st October 2020

6290.39

Raised from 1st October 2020

8616.89

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De verschrikkelijke ziekte Kanker is nog steeds doodsoorzaak nr1. Ik wil mij daarom dit jaar inzetten voor het KWF om zoveel mogelijk geld op te halen.

* 1 op de 3 mensen krijgt kanker.

* In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 116.000 mensen kanker. Dat zijn 13 mensen per uur.

Omdat fietsen een grote passie van mij is staat het beklimmen van de mytische berg de Alpe d'Huez al lang op mijn bucketlist. In 2020 gaat het gebeuren! Ik ga voor 6 beklimmingen tijdens de Alpe d'Huzes

Ik zet mij daarom sportief in door mijn deelname aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Alvast heel erg bedankt!

Rik

My Updates

Opbrengst Statiegeld Actie AH

Afgelopen vrijdag de opbrengst van de statiegeld actie in ontvangst mogen nemen. Na 4 weken inzamelen had de AH Gendt een mooie cheque met € 340,00 voor het KWF klaarliggen. Een geweldig resultaat waar ik erg blij mee ben. Het gehele bedrag is inmiddels overgemaakt naar mijn persoonlijke actiepagina van AD6.

Statiegeldactie AH Gendt

Een nieuwe actie vanaf deze week. Voor het KWF ben ik deze week gestart met een statiegeld actie bij onze plaatselijke Albert Heijn. Mijn goede doel hangt 4 weken bij de statiegeld automaat om zo geld in te zamelen voor de Alpe d'HuZes / KWF. Ik hoop op een mooie opbrengst na deze 4 weken. Keep you posted!

Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen

2020 zou het jaar worden van mijn eerste Alpe 'd Huzes. Tot maart dit jaar ging alles voorspoedig, het trainen, activiteiten en  sponsoring. 

Toen kwam Corona, waardoor het sportieve evenement in de 1e week van juni 2020 geen doorgang kon vinden, uiteraard jammer voor alle deelnemers en supporters die er in Frankrijk een mooie week van wilde maken. Ook voor 2021 is het nog heel onduidelijk of het evenement in Frankrijk door kan gaan. Als dit niet kan, dan wordt er gekeken naar een alternatief evenement in Nederland. Alles valt of staat met de ontwikkeling van het Corona Virus, fingers crossed dus!!

Maar we gaan door met onze acties vanuit BIG Challenge om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Want het feit blijft: 1 op de 3 mensen krijgt te maken met kanker. 

De kankerpatiënten en het kankeronderzoek zijn de echte verliezers nu de fondsenwerving hapert. Dat wil ik niet laten gebeuren en sta ik daarom weer op tegen kanker.

Opgeven is geen optie! 

Mijn inschrijving en deelname aan Alpe d'HuZes heb ik verlengd en ik doe dus mee met het evenement in 2021. De nieuwe datum staat gepland op 3 juni 2021!

Ik kan heb dus een jaar extra kunnen trainen maar ook om nog meer geld op te halen voor het KWF. Mijn doelstelling blijft om zoveel mogelijk geld voor het KWF op te halen om het kankeronderzoek te ondersteunen. Niemand meer dood aan kanker, dat wil jij toch ook?

Mijn streefbedrag verhoog ik daarom naar € 9.666. 

Ik doe een dringend beroep op jullie allen: Help me mijn streefbedrag te halen. Elke euro telt!

Via onderstaande link kun je een donatie doen op mijn persoonlijke actiepagina. Je kunt de link ook kopiëren en in je internetbrowser plakken: 

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/RikBuijing

Met vriendelijke groet,

Rik

Artikel in het Gemeentenieuws editie Lingewaard

Deze week is er een artikel geplaatst in het Gemeentenieuws (huis aan huis krant) editie Lingewaard over de Bingo!

Zuid-Veluwetoertocht (100km)

Afgelopen zaterdag hebben we met 5 deelnemers uit het ForFarmers team deelgenomen aan de Zuid-Veluwetoertocht. Start vanuit Dodewaard waarna er een mooie ronde op ons lag te wachten over het Zuid-Westelijke deel van de Veluwe. Gelijk bij de start regen en modder.... Na een paar honderd meter leken we al op echte veldrijders! Na een klein uurtje koers werd het droog en hadden we alleen nog maar wind, veel wind. Maar zoals het motto luid: "Zonder weerstand geen vooruitgang" trapte we rustig door. Na een kleine 50 km was het tijd voor een kop koffie met een appelpunt, om de verbrande calorieen weer aan te vullen!

Na de verdiende pauze kwam het taaiste gedeelte met wind van opzij en vol op kop! Als ware strijders baande we ons een weg door het winderige landschap en kwam de finish steeds dichterbij. Ondanks een klein oponthoud door wat materiaalpech kwamne we met een gemiddelde van 26,2/u weer terug op het clubhuis. Met een kop snert en een broodje bal werd deze heroïsche tocht nog even doorgenomen. Deze is weer in the pocket.laughing

Doelstelling bijgesteld!

We gaan lekker, de donaties blijven binnen komen en mijn streefbedrag van €5.000 heb ik gehaald cool. De teller staat nu nog op €4.052 maar er zijn nog donaties onderweg. Ik ga daarom mijn doelstelling naar boven bij stellen, hoe cool is dat!  Volgende milestone -> €6.666 vind ik wel toepasselijk!

Verder loopt de voorbereiding voor de Bingo op 27-03 goed. De aanmeldingen komen binnen en we hebben mooie prijzen kunnen scoren bij de lokale winkeliers, maar ook buiten Gendt hebben we sponsorenlaughing. Mooi om te zien dat mensen zo enthousiast zijn voor een goed doel! Er is nog plaats voor deelnemers!

Verder trainen we ook nog lekker door al was het de afgelopen week niet veel vanwege de storm Chiara en Dennis. Dus we liggen wat achter op het beoogde schema, 5.000 km voor aanvang AD6. Aanstaande zaterdag staat de eerste toertocht op de planning, de Zuid-Veluwetocht. 100km vanuit Dodewaard, hopelijk zijn de weersgoden ons goed gezind! Tot een volgende update.

Alpe d’HuZes Bingo

It giet Oan zeggen ze in Friesland. 27 maart 2020 organiseer ik een BIG Challenge - Alpe d'HuZes Bingo bij Zaal De Klok in Gendt. De flyer is gereed en gepost op Social media. Prijzen worden georganiseerd en verdere invulling van de avond geregeld. Leuk om hiermee bezig te zijn met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Het beloofd een leuke avond te worden met mooie prijzen en entertainment.


Daarnaast trainen we vrolijk verder want dat is natuurlijk ook belangrijk. Meters maken om de conditie op peil te houden. Tot een volgende update

70% van doelstelling behaald

We gaan lekker! 70% van mijn streefbedrag al behaald en nog mooie donaties en toezeggingen in het verschiet.🤩 Afgelopen weekend met ons team van ForFarmers de koppen weer even bij elkaar gestoken en mooie plannen voor ophalen van geld met elkaar gedeeld! We zitten in een goede Flow!🤛🏻🚴🏼.

Vandaag lees ik verdrietige het bericht van het overlijden van Martin Elferink, de partner van André van Duin. Overleden aan de gevolgen van botkanker, bah! 😢. Daarom doe ik mee aan de Alpe d' Huzes, om kanker de wereld uit te helpen en dat er niemand meer aan dood gaat! En niet alleen om dit bericht want zo sterven er dagelijks mensen aan kanker waar we geen bericht van lezen. Dus de acties voor 💶 gaan door voor het KWF! 🙌🏻

 

Pater Moeskroen - Honderd - AD6

Teamspirit op de Landlevenmarkt in het Openluchtmuseum

1,5 week geleden via-via het Openluchtmuseum benaderd voor een plekje op de landlevenmarkt. Als team uit de agrarische sector is een landlevenmarkt een mooie kans om ons goede doel onder de aandacht te brengen. Er wordt wat heen- en weer gebeld en gemaild met de organisatie van de markt. Maandagavond 9 december, een email van de organisatie Landlevenmarkt. Er is een kraam vrij voor ons BIG Challenge team aankomend weekend, 3 dagen krijgen we een kraam gesponsord om geld op te halen voor het KWF. innocent. Oeps, dat is kort dag om e.e.a voor te bereiden. Maar wat goed is komt snel en onder druk ontstaan de mooiste ideeen. Snel een mail naar het team; wie er kan helpen en hoe gaan we de kraam aankleden om geld op te halen. Na een aantal telefoontjes / mailtjes hebben we de beschikking over een Are Cool kledingset, krijgen we diverse  spullen aangeboden om geld mee in te zamelen en hebben wede bezetting voor het hele weekend rond, kortom mooi werk. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn mooie maar lange dagen waar het team ForFarmers 1 zich van de beste kant heeft laten zien. Enthousiast en met de nodige creativiteit hebben we ruim € 1.200 opgehaald! Een fantastische prestatie met beperkte voorbereiding. Met een goed gevoel gaan we verder naar onze volgende activiteiten!

Iedereen die hieraan heeft meegewerkt hartelijk bedankt!

Lanceringsbijeenkomst BIG Challenge

Vandaag de lanceringsbijeenkomst van de BIG Challenge in Wageningen. De middag bestond uit een infomarkt en kennis-sessie. Mooie en inspirerende verhalen gehoord van de organisatie en oud deelnemers. Maar ook verdrietige en trieste verhalen van mensen die de strijd van deze verschrikkelijke ziekte hebben verloren 😢. We weten in ieder geval waar we het voor gaan doen!
Na de groepsfoto plannen gemaakt met m'n eigen team ForFarmers 1. We hebben er allemaal zin in, dus gaan gelijk vol gas in actie. Tot de volgende update.

Geen weg meer terug

Het gaat gebeuren. Deelname aan Alpe d'Huzes 2020 als teamlid van team: BIG Challenge 15 Forfarmers 1. De inschrijving is definitief dus de voorbereidingen kunnen beginnen voor het inzamelen van geld, veel geld voor het KWF.

Daarnaast niet onbelangrijk ook de trainingen voor het bedwingen, beklimmen en aanvallen van de Alpe d'Huez op donderdag 4 juni 2020. Een sportieve uitdaging voor een goed doel, ik heb er veel zin in!

Ik houd jullie op de hoogte van mijn vorderingen de komende periode.

Gr.

Rik

Thank you to my Sponsors

36

Hans en Valentine

30

Bas Damen

Succes!

26

Eloy en Amanda Schoorl

Zet hem op kanjer!

66

Marijn Dekker

Go for it

26

Kristel Sueters

Zet hem op!!

23

Ina Fokkers

26

Silvia Hendriks

Beste Rik, een mooi initiatief en ik wens je veel kracht toe voor deze "helden" rit. Probeer er vooral van te genieten...... Liefs, Tante Sip

26

Anonymous

Succes Rik!

15

Joris ten Westenend

Klasbak! Veel succes en wel een beetje door trappen!

5

Roy Wunderink

Rik klasse! Ga er voor!!

10

Nick & Yvonne

26

René Derksen

Succes Rik

50

Jan & Willie Buijing

16

Lucia Sueters

Chardonnay

46

Rik Buijing

Deelopbrengst Young Farmers Day '19

26

Cees Zielman

10

Anonymous

66

Wim en Pieternel Balk

Hey broer/zwager, heel veel suc6! Zet 'm op en ga er volop van genieten...🚴‍♂️💪👊 Dikke 💋 je zusje en zwager

15

Robert Leenders

Succes Rik

66

Jan Willem Buijing

Trots op je broertje, de aanhouder wint! En opgeven is echt geen optie👊🏻

26

Ann Rogge

Veel succes! Toi toi toi!

5

Dreamword productions Buijing

20

Klaas Snijder

Succes Rik, Het gaat jou lukken. Groet, Klaas Snijder

66

Anonymous

Shirtverkoop Young Farmers day

26

Rik Buijing

100

Joosten Promogifts

Prachtig doel Rik! Heel veel succesvolle kilometers gewenst!

56

Anonymous

Zet m op Rik.

10

peter schippers

Veel succes een super veel respect voor je.

15

Perry Janssen

Succes Rik

26

Pascal Holland

Klasse Rik.

26

Rob

Zet hem op Rik....... Je kunt het!!!!

50

Wim & Miny Joosten

174

Anonymous

shirtverkoop Wintermarkt landleven

10

Martin Kneepkens

Veel succes Rik! Knallen!!!

26

Petra Berentsen

Hoi Rik, Wij willen je Graag steunen, Voor dit goede doel, Jos en Petra

30

Bas Damen

Veel succes!

26

Michel Goedkoop

5

Anonymous

Donatie Kruisstraat

13

Léon Reijnders

Succes!!

50

Lydian Degen

Zet m op Rik!! Ik kom je aanmoedigen 💪🏻

5

RS - Logos Project Management

Zet hem op kanjer!!!

20

Ine Smeenk-Wunderink.

Heel veel succes.

56

René Van Bremen

Veel succes met deze uitdaging!

21

Ad Van Wesel

Hoi Rik, niet de Alp op maar toch moeten we goede doel steunen in 2020. Dus bij deze. Volgend jaar beter. Je collega Ad

26

Esther De Jong

Succes!

26

Niels Boelhouwer

26

Eugène & Yvonne

Eindelijk gaat t ervoor komen. Succes met trainen!

20

Debby Kruidenier

Veel succes Rick! Nieuw jaar, nieuwe kansen!

15

Eik Elbers

Veel succes Rik. Is een mooi doel.

132

Jan Willem en Chantal Buijing

Broer succes met alle voorbereidingen van trainingen tot geld inzamelen! En vergeet niet dat je moet genieten van alles! Wij zijn nu al trots op jou!

106

Antoinette van Sambeek

Super dat jij dit gaat doen Rik. Heel veel succes en wij gaan je volgen!!! Toi toi toi Zet Hem OP!!!

15

Anonymous

Het gaat je lukken.

1.000

Van Lente Systeemintegratie B.V.

19

Rik Buijing

Contante opbrengst taartjes Lochem 17-12

15

Wendy Schouten

26

Anonymous

Zet hem op Rik 💪🏻👍🏻

13

Anonymous

Suczes met de actie

50

Rober Le Pair

Zet m pp Rik!!

15

John Geurts

Succes Rik👍🏻

100

Cobb Europe

26

johan van dam

Heel veel succes.Je kunt het.

36

Anonymous

Bedankt voor de wijn

26

Paul van van Oirschot

Alle succes toegewenst!!!

50

Terecht Gerechtsdeurwaarders

Succes namens ons allen !

15

Enrico

Succes Rik!

66

Rick Van der Zwan

Bij deze Rick, We zijn donateur automatisch elke maand van kankerfonds maar bij deze steuntje in jouw rug!

46

Pa & Ma Buijing

Lekker wijnen

26

Cornia Van der Salm

Succes Rik!

50

Culemborg BV

Beste Rik ,heel veel succes

347

AH Gendt Flessenactie

26

Alexandra De jong

Geniet,succes, veel plezier , zet hem Op.

250

Scania Finance Benelux

56

Jan van den Brand

Geweldig dat je dit doet Rik. Ik ondersteun het graag

20

Anonymous

10

Brian van Onna

Mooi werk Rik!

100

j buijing

1.000

Cobb Europe BV

26

Jordy Hendriks

Mooi initiatief Rik! Namens Te-Recht heel veel plezier en succes!

230

John Bruin

Cash opbrengst Landleven Winter (Openluchtmuseum Arnhem).

26

Debby Kruidenier

Veel succes Rik met trainen, voorbereidingen en met het behalen van je doel!!! Groetjes, Debby Kruidenier

15

Anonymous

Viel Spass

25

Alpe d'HuZes loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

26

Marco En Ida

Succes Rik! Je mag op zondag wel een paar keer met ons mee 👍🏼😅

26

Anonymous

Wat goed dat je dit doet , top !

20

Appie en Jolanda van den Brink

Rik, heel veel succes gewenst bij Alpe d'Huzes !

26

Frits Van Alem

Mooi initiatief, Rik. Heel veel succes en veilige kilometers!

15

Rolf Versluis

Pik ! Veel succes !

26

Manon Janssen

Top doel! Succes Rik🍀

25

Hjalmar den Ouden

Succes Rik! Ik hoor graag hoe het afloopt!

26

Mirco & Monique

Prachtig doel om voor te fietsen!

250

XALIS bvba

1.000

Van Lente Systeemintegratie B.V.

10

Sanne en Ruben

Heel veel succes Rik!

66

Ilse Smeenk

Nu al trots op jou!....😃🚴🏻‍♀️💋

803

Anonymous

Opbrengst verkoop taarten en wijn

26

Monique Stortelder

Heel veel succes Rik!

16

Familie

Rik succes met de actie !

50

Rock d’House Management

Go go go!

10

Anonymous

Suczes met de actie

100

Herwijnen Kreston MKB Adviseurs BV

26

Bas van Buiten

Goed bezig Rik! Zet hem op! Gr. Bas

100

Camping de Waay

50

Patrick & Myrjam Brom

Een fantastische uitdaging voor een heel mooi doel! Jij gaat naar boven op karakter, Go for it!

26

Wendy Schouten

10

Anonymous

15

Anonymous

300

Anonymous

21

Ad Van Wesel

Show more

Select a Christmas decoration