Rob Bakker

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

4100.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2018 kreeg ik de diagnose, na een behandeling van ruim twee jaar, operatie, chemos, stamceltransplantatie, mag ik weer door. Dit is voor mij een hele uitdaging om de finish te halen, sponsort u mij om een van de doelen te behalen? 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Gefinisht

Ik had al eerder wat willen schrijven maar er gebeurde even heel veel in een paar dagen. Donderdag ochtend zijn we (age en ik) om 7 uur in de morgen van start gegaan, eibert was al veel vroeger van start gegaan, rond een uur of vijf. We gingen van start en de temperatuur was prima, beetje frisjes, maar heel goed te doen. Ik had vrij snel een lekker loopje te pakken en Age ook, na een paar bochten waren we elkaar uit het oog verloren, maar dat was geen enkel probleem. Het ging lekker, en ik ging lekker op het gemak naar boven, ik keek er elke keer weer van op als ik even achter me keek om te zien hoe het ging, zo ver al?? Ik ben weinig gestopt, want ik had al snel in de gaten dat dat me geen goed deed. Onderweg staan mensen je toe te juichen, je krijgt stukjes fruit aangereikt en je kunt je waterflessen aanvullen, ik snap er niets van maar je word echt die berg opgedragen, de sfeer doet iets met je, dat is echt zo. Dat merk je pas als je weer thuis bent, voel me weer zoals er voor, jammer want het voelde zo goed. Maar ja, alles is maar tydelijk he!! Nu het achter ons ligt kijk ik er trots op terug, dat heb ik maar mooi geflikt, een paar jaar geleden stond ik heel anders in het leven, nu dit doen..
Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de donaties en de support. Over twee jaar weer?! Groetjes rob

Nog een paar uurtjes

Hallo allemaal, nog een paar uurtjes, dan is het zover, dan ga ik een poging wagen. Ik lig nog in bed, maar kan slecht slapen, ik voel de spanning in me lijf, ik heb de berg mogen aanschouwen vanuit de auto, en dat viel niet mee, maargoed ik heb er evengoed wel vreselijk zin in, al snap ik er eigenlijk niets van, ik die mijn hele leven dit soort dingen uit de weg ga, vreselijk hekel aan sport heeft, en nu dit. Er is de laatste jaren vreselijk veel gebeurd, er is zoveel veranderd, en soms ook helemaal niet,ik weet het af en toe niet meer, maar hier kijk ik al zo lang naar uit. Nog even liggen en dan gaan we, tot na de finish, hoop ik.... 

Startnummer opgehaald.

Vandaag voor het eerst naar de Alpe dhues geweest, met de auto de rit omhoog waar we op het finish plein de startnummers op moesten halen, ook de kaars stikker op een kaars geplakt en deze komt in bocht 18 te staan. Maar als het goed is later meer over. Ons teamgenoot heeft hem vandaag gefietst, hele prestatie hoor, ik ben hier nu voor het eerst en ben me er heel erg van bewust dat het zwaar gaat worden, maar ik doe het ergens voor.... Ik heb er zin in, eindelijk sinds jaren van ziek zijn en herstellen, voor zover mogelijk, iets waar ik naar toe leef en naar uit kijk. 

We zijn er...

Gister, zaterdag, ben ik op tyd opgehaald door Age en Petra, er stond ons een flinke reis te wachten, waar ik best tegenop keek.
Maar het ging best goed, mooi achter in en ik heb geloof ik meer mijn ogen dicht als open gehad, zo nu en dan even een plaspauze en natuurlijk even tanken. De eerste dag ging prima, voelde me aan het einde van de dag best goed, gelukkig. We hadden een prima hotel en vandaag weer fris on tour, we waren op tyd in het chalet, rond half twee, eerst maar eens even zitten in de tuin en wat drinken. Inmiddels hadden we een kleine rondleiding gehad en konden we de auto's uitladen. Na een rustige middag heerlijk gegeten in het chalet, samen met de andere gasten, die overigens ook deelnemen aan de Alpe d'huzes. Nu merkte ik helaas dat ik net weer even te druk was geweest, voor mijn idee niet, maar de vermoeidheid sloeg weer toe, begon te trillen en begon wat slaperig te worden. Tyd voor een douche en een bed. 
Morgen ons startnummer ophalen enz...   Ik hou jullie op de hoogte. 

Nog eventjes

Hallo allemaal, nog eventjes, dan is het zover, ik/we kijken er heel erg naar uit, we leven er al zo lang naar toe, we zijn er klaar voor, maar ehhh wat conditie betreft laat dat nog te wensen over, maar ik krijg zo veel positieve reacties, alleen daardoor al moet het gaan lukken. Komende week nog de nodige afspraken, een paar keer me rondje lopen en dan moet het voldoende zijn, spullen inpakken en gaan. Alhoewel ik wel een beetje tegen de heenreis aankijk, maargoed, op z'n tyd de oogjes even toe en genieten van het uitzicht. 

Aftellen

Gister, 30 april, zijn we naar de kick-off geweest in Papendal. Het aftellen is nu echt begonnen, we hebben de kleding ontvangen met daarop de sponsoren voor 2023.de laatste dingen zijn ons uitgelegd, want ja ja, het is een ongelooflijk evenement, zo groot, zo goed georganiseerd, en om alles word gedacht, ik kijk er steeds weer van op hoe en wat er allemaal gedaan word om dit evenement te organiseren. De sfeer, het eantusiastme onder de organisatie en de deelnemers, heel bijzonder. Ik zal nog een paar weken mijn best moetten doen want mijn conditie is niet zo best, de chemos hebben de nodige schade aangericht en daar loop ik constant tegenaan, na een bezoek aan de huisarts werd mij verteld dat er een tekort aan zuurstof getransporteerd word door mijn lichaam, daarom ben ik zo moe en gaat het allemaal wat lastig, maar ik ga er voor, ik wil zo graag de finish halen.....  Daar leef ik nu naar toe, en dat lijkt me ook goed voor het (hopelijk) herstel. 

Aftellen

Hallo allemaal, het komt allemaal erg dichtbij, het aftellen is begonnen. We zijn weer allemaal even bij elkaar geweest om het een en ander te regelen voor de koersweek, eten enz.  Het gaat zwaar worden,......  Mijn conditie /energie wil niet beter worden lijkt het wel, zit ik aan het eind van mijn kunnen?? Ik denk van wel, de chemo heeft helaas meer stuk gemaakt dan nodig was, maar dat is toch ook wel het doel waarvoor ik ga lopen.  Misschien geeft me dat wel juist die energie die ik die dag nodig heb. Ik/we kijken er naar uit, we hebben zoveel mooie en bijzondere verhalen gehoord, nu word het tyd om dit zelf mee te maken, en hopelijk kan ik dan iets afsluiten. 30 april de kick off in Papendal, maar daarover later meer.    Bedankt voor zover allemaal. 

Streefbedrag

Wat gaat het goed, zo fijn dat zoveel mensen het goede doel een warm hart toedragen. Daarom heb ik mijn streefbedrag verhoogd. Hoe meer geld hoe beter, want er is nog veel onderzoek nodig. 

Bijzonder

Ongelooflijk!!
Ik heb mijn streefbedrag gepasseerd. 
Zo bijzonder om te zien hoe vrijgevig de mensen zijn. Ik had het niet verwacht van mezelf, maar het raakt mij enorm. Nu maar flink doorgaan met de voorbereidingen. 
Maar we zijn er nog niet, hoe meer geld, hoe meer onderzoek. 
Heel veel bedankt allemaal!!!! 

Nog geen twee weken!

Hallo allemaal, ik kijk er ontzettend van op hoe vrijgevig de mensen zijn, ben al over de helft van mijn streefbedrag heen, super! 

1e kennismaking

Vandaag de alpdhuzes dag bezocht in Gorinchem, onder de indruk van wat er allemaal achter de schermen speelde, ik ben er van overtuigd dat dit veel indruk gaat maken. 

Ongekend

Hallo allemaal, nu, effe ruim 24 uur verder na het inschrijven, is er al een heel bedrag gedoneerd, fantastisch!!! 

Thank you to my supporters

20

Jurgen Verhoeven
31 May 2023

Heel veel succes Rob we kennen je niet beter als een doorzetter👊🏻

10

Anonymous
29 May 2023

250

Rutger Kluun
26 May 2023

100

Arie Bestebreur & Sdk Events
23 May 2023

Heel veel succes!

120

Collectebussen 2x
22 May 2023

50

Bakker Bakker
22 May 2023

26

Petra Slingerland
18 May 2023

Zet hem op kanjer!!!!

10

Michiel De Groot
5 May 2023

Succes!!

50

Linda Bakker
4 May 2023

26

Esther Barendrecht
3 May 2023

Naar boven op de Top van jouw kunnen heel veel succes Rob dat is wat ik je wil gunnen!

50

Gino Tetteroo
23 April 2023

Kom op, gozer, je kan het. Ik vind het echt ongelooflijk goed dat je de uitdaging aangaat. Zet 'm op.

106

Piet Van Baar
18 April 2023

100

Marco Van Der Gulik Metselwerken
10 April 2023

Succes!

26

Jeffrey Van Rijswijk
9 April 2023

Hey pik,ik wens je heel veel succes.en zet hm op

100

Micha Scheltinga
8 April 2023

Succes Rob!!

15

Anonymous
7 April 2023

Ha Rob! Wat goed is het om een doel te hebben waar je voor gaat en je gesteund wordt door mensen die om je geven. Wens je nog meer kracht dan dat je nu al in je hebt! 💪 Groeten!

26

Paul Troost
7 April 2023

Succes Rob!

15

Froukje
5 April 2023

Succes Rob! Dit ga je redden, je bent een doorzetter!

28

Loes Lelieveld
4 April 2023

Rob, heel veel succes!

50

Anonymous
22 February 2023

Succes

50

Team Buurtzorgdrechterland
18 January 2023

Rob, met bewondering en respect lazen wij jouw bericht in de “schakel”. Wij van team Buurtzorg weten waar jij vandaan bent gekomen, nu deze uitdaging aangaan verdiend veel respect. Heel veel succes bij de voorbereiding en aangaan van deze uitdaging. Groet de meiden van Buurtzorg.

30

Annie
17 January 2023

veel succes , groeten van de moeder van yvonne

25

Anonymous
17 January 2023

Names de broer van Yvonne, succes met de wandeling

33

Frank S
12 January 2023

Maak er een mooi avontuur van !!!! 💪

100

Willem En Afra
20 December 2022

Gaat goed Rob

26

Peter Glebbeek
12 December 2022

Succes rob

50

Anonymous
11 December 2022

Veel succes

26

Johnny Mol
9 December 2022

Rob succes met Team half zes. Heb zelf 2x op de fiets meegedaan, het is een fantastisch evenement voor een nog veel fantastischer doel!

106

Gertjan Markus
8 December 2022

Hoi Rob, ik schrok er van ( wist het niet)maar gelukkig gaat het nu weer beter met je begrijp ik. Heel veel succes topper.

100

Eduard De Vos
7 December 2022

Zet hem op Bakkertje.

10

Joost En Ilona Kruiver
1 December 2022

Succes Rob!

25

Trudy Schaper
1 December 2022

250

Pci Werkgroep Westwoud
30 November 2022

Wij willen jou en het goede doel op deze manier ondersteunen.

100

Het Gaat Je Lukken
29 November 2022

50

Anonymous
27 November 2022

50

Anonymous
27 November 2022

35

Karin Polfliet En Jan Zeinstra
22 November 2022

Heel veel succes Rob,groetjes Jan en Karin

150

Nico Monique Oud
16 November 2022

Zet hem op! Je kan het!

50

Fender
15 November 2022

106

Anonymous
14 November 2022

100

Anonymous
13 November 2022

50

Jan Sets
12 November 2022

75

Scirocco Delen Eimers
12 November 2022

Sterkte en Succes

50

Tom
11 November 2022

Rob, je bent een mooi en sterk mens!!

50

Ronald En Irene
11 November 2022

Zet hem op Rob, sterkte.

50

Peter
10 November 2022

Peter

150

Anonymous
8 November 2022

20

Patrick Schoen
6 November 2022

Heel veel succes en ook veel plezier

50

Anonymous
5 November 2022

Rob,veel succes bij deze uitdaging

106

Olaf Bal
5 November 2022

Namens de Fam bal heel veel Suc6 en zet hem op kanjer, je kan het.

26

Anonymous
4 November 2022

20

Petra Jurgens
1 November 2022

Kop dr veur. Lieverds heel veel succes

26

Gerrit Gaastra
1 November 2022

50

Anonymous
1 November 2022

Heel veel succes met je uitdaging. Super fijn dat je dit gaat doen heel veel wandelplezier🍀

10

Anonymous
1 November 2022

26

Nancy
1 November 2022

Hoi Rob,heel veel succes,super dat je de uitdaging aangaat

26

Anonymous
1 November 2022

Veel succes Rob!

66

Klaas Jan En Jenny Beimers
1 November 2022

100

Eibert Bosch
1 November 2022

Zet um op

100

Anonymous
31 October 2022

Zet hem op rob

66

Julian En Tamara Hartog
31 October 2022

Zet m op💪🏻 Jij kan dit!!!

26

Martijn & Denise
31 October 2022

Succes Rob! Groetjes Martijn en Denise

25

Wilma Lubbinge
31 October 2022

Heel veel succes met z'n allen

10

Gerda Vijn
31 October 2022

Topper! Tuurlijk sponsor ik jou.

10

Jurgen Lubbinge
31 October 2022

Heel veel succes

20

Anonymous
31 October 2022

succes rob

106

Moeder
31 October 2022

Succes Rob

20

Edwin En Eveline
31 October 2022

Lieve Rob, je bent een kanjer! Super dat je deze uitdaging aangaat! Heel veel succes en veel plezier met de training

106

Niels Kreuk
31 October 2022

Rob, heel veel succes gewenst. Dat je de kracht mag vinden jouw tocht te volbrengen.

10

Cees Bos
31 October 2022

Zet hem op maatje

My Activity: Wandelen