Rob Vermeulen

Alpe d'HuZes 2022

My Activity Tracking

8,741
kms

My target 1500kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik ben Rob Vermeulen, 35 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Anouk en zoontje Ben in ’s Hertogenbosch na mijn jeugd in Gilze doorgebracht te hebben. Ik werk in het ziekenhuis in ’s Hertogenbosch als adviseur Kwaliteit en Veiligheid.
Ik ga fietsend deelnemen aan de Alpe d’Huzes omdat ik me graag inzet voor betere zorg en omdat ik graag zou zien dat kanker een chronische ziekte wordt. Het overlijden van de moeder van Niels is de directe aanleiding om dit jaar deel te nemen, maar ik fiets ook voor mijn tante Corrie, ome Jan, nichtje Emma, neef Jaroen en ome Cees die helaas veel te vroeg zijn overleden aan deze ziekte. De afgelopen coronajaren zijn daar tante Ellen bijgekomen en Nanny (goede vriendin van Anouk). Daarnaast fiets ik voor iedereen waar de diagnose is gesteld en die hoop mogen putten uit de strijd die tijdens Alpe d’Huzes op de berg geleverd wordt. Ik fiets voor jullie allemaal en mijn doel is om de berg minimaal vier keer op te fietsen.

My Updates

Recuperatie

Het is hier lang stil geweest. Ik had nooit gedacht dat Covid-19 ons leven - en mijn werk - zo (en zo lang) zou gaan bepalen. Al twee maal is nu de tocht der tochten uitgesteld en hebben we als team onze voorbereiding en fondsenwerving moeten aanpassen aan de omstandigheden. Desondanks heb ik mijn streefdoel gehaald qua opbrengst voor het goede doel dankzij de gulle giften van vrienden, familie en kennissen. Ik verwacht dat Alpe d'HuZes in 2022 plaats kan gaan vinden, dus bereid ik me daar fysiek en mentaal op voor. In 2021 heb ik 4000 km gefietst en ook dit jaar stap ik wekelijks op de fiets (mountainbike, racefiets, Tacx) zodat ik maximaal kan genieten van dit mooie evenement waar we al zo lang naar uitkijken. Donderdag 2 juni 2022 staat dan ook dik omcirkeld in mijn agenda, de dag dat het dan eindelijk gaat plaatsvinden. Om de opbrengst voor het onderzoek naar kanker te vergroten (het is nooit genoeg), zijn er nog steeds bochten te koop (30 euro per bocht), en heb ik bidons en flessen wijn in de aanbieding (10 euro per stuk, 2 voor 15 euro).

NB: de foto is na een beklimming in België met een maximale helling van 18!!%. 

We zullen doorgaan!

Alpe d'HuZes 2020 gaat niet door. De 15e editie is verplaatst naar volgend jaar. Gelukkig mogen we dan weer deelnemen en we gaan zodoende door met waar we mee bezig waren: fietsen en geld inzamelen voor het goede doel. 
Tot dusver heb ik ruim 1000 trainingskilometers gemaakt, met bijna 25.000 hoogtemeters. Daartegenover staat een sponsorbedrag van ongeveer 2000 euro. Nog 500 euro te gaan en dan heb ik mijn streefbedrag bereikt, een prachtig bedrag voor het onderzoek naar kanker.

Wil je me een zetje in de rug geven door:
- me uit te dagen voor een oefenritje;
- een prachtige bidon te kopen (10 euro per bidon, complete opbrengst naar AD6)
- een bocht sponsoren (bocht 10, 15, 25, 26, 28, 30, 31, 32, 35, 37 - 43 nog beschikbaar.

Laat het me weten!

Nog 90 dagen!!

We zijn 2 maanden onderweg in het nieuwe jaar, zo'n 400 km in de benen; zowel op de Tacx op zolder als heerlijke ritten in de modderige bossen met Joris en Sam (en soms ook Rob vH en Ivar). 

Met nog 90 dagen te gaan voor het grote spektakelstuk wordt de media vooral gedomineerd door het virus Corona, en elke dag sterven er meer mensen aan kanker dan aan COVID-19. Ik blijf me dan ook voor allebei inzetten; in m'n dagelijks werk o.a. voor beheersing van het virus dat nu optrekt, maar ik laat zeker niet de fysieke voorbereiding en de fondswerving varen voor het onderzoek naar kanker, met de Alpe d'HuZes. 

In de komende maanden ga ik aan een aantal toertochten deelnemen om te wennen aan langere belasting op de fiets. Ennnnn we hebben nog wat leuke acties in petto zoals een mooi evenement in Gilze met Koningsdag/Koningsnacht. Dus stay tuned!!!

Nieuw jaar: goede voornemens?

En dan zitten we in het jaar 2020 en is het nog 149 dagen voordat het zover is: de Alpe d'HuZes. Ik ben lekker aan het fietsen en het sponsorbedrag loopt mooi op dankzij de steun en donaties van iedereen. Het is bijzonder om te zien hoe eenieder zich verbindt aan ons goede doel; het overlijden aan kanker de wereld uit fietsen. Ik ben al over de helft van mijn streefbedrag door ieders gulle bijdrage, en wil natuurlijk zoveel mogelijk ophalen voor dit goede doel.

Mocht je me nog willen steunen; we hebben nog erg veel bidons die wachten op een nieuwe eigenaar. Voor 10 euro heb je een mooie bidon waar je al je goede voornemens van dit nieuwe jaar mee kunt verwezenlijken :-). Stuur me een berichtje of plaats een donatie, dan komt zo'n mooie bidon jouw kant op!!

Bidons voor het goede doel!

Naast alle gulle giften en het verkopen van bochten, hebben we als team 'Geen Bocht Zonder Hoek' bidons laten bedrukken met ons logo die ik ga verkopen voor ons goede doel! Zonder bidon komt een fietser immers niet zo heel erg ver. 

Dus wil je deze prachtige bidon van Tacx (750 ml), voor 10 euro is ie van jou! Het is een erg functionele bidon voor het fietsen maar kan uiteraard ook prima gebruikt worden tijdens andere sporten. Het is daarnaast ook nog eens een mooi collectors item voor als je hem niet voor het sporten gebruikt ;-).

De opbrengst gaat helemaal ten goede aan het onderzoek naar kanker. 

Mocht je interesse hebben, neem even contact met me op😊.

Data is key :-)

Als bewegingswetenschapper zit het in me om dingen te testen, zodat ik beter deze uitdaging aankan. Zo heb ik een fietstrainer gekocht - voor op zolder -  die de berg enigszins kan nabootsen en waar ik in de winter op kan fietsen. 

Voeding en vochtinname is belangrijk, maar hoeveel dan? Omdat ik wilde  weten hoeveel vocht ik zou verliezen in een ritje naar de top heb ik me voor de klim gewogen en heb tijdens de rit geen water gedronken (kinderen doe dit thuis niet na). Condities: windstil, en droge lucht. Het is niet gezond, maar wel informatief zeggen we dan maar. Na de rit heb ik me weer gewogen en het bleek dat ik wel 2 kilo lichter was. Je leest het goed, 2 hele kilo's. 

Daar moeten we dus iets aan doen:

- Training is essentieel om efficiënter de berg op te komen;

- Hydrateren moet je leren is het mantra. Er moet minimaal een bidon (a 750 ml of 2 a 500 ml) in tijdens de klim (met zouten en mineralen). Een colatje op de top doet wonderen, en in de afdaling nog een bidon water en dan zijn we weer het mannetje. 

- Invloed van condities; wind, luchtvochtigheid en temperatuur zijn bepalend en lastig te stimuleren anders dan in de bergen zelf fietsen. Misschien voor het trainen maar een ventilator aanzetten ;-). 

Bochten for sale!!!

Hoe ik aan mijn streef-sponsor-bedrag denk te gaan komen?

Ik verkoop de bochten die ik op 4 juni 2020 ga trotseren :-). De beklimming heeft 21 bochten, en aangezien ik er alles aan zal doen om 4 keer naar boven te gaan, heb ik 84 bochten te vergeven. Wat is je favoriete getal?? Haal ik jouw bocht niet dan krijg je jouw inbreng terug :-). 

Voor 30 euro kun je een eigen bocht hebben; je kan uiteraard ook met vrienden/familie gezamenlijk een bocht nemen.

 

Thank you to my Sponsors

25

Niek

30

Alicia Langendijk

10

José de Laat

Hoi Rob, Wat een mooi initiatief! Een vriendin van mij heeft dit ook jarenlang gedaan. Nu dit jaar voor het eerst niet. Dan is dit een mooie gelegenheid om jou te steunen. Heel veel succes! Met hartelijke groet van José de Laat

10

Anonymous

26

Barry Vd Ouweland

Succes Rob! Goede actie en hopelijk draagt jou steentje bij aan jouw doel! Gr Barry

50

Jack en Helma vd Heijkant

Succes Rob, mooi dat je dit doet! 😘💕

30

Lieke & Nathan

Go goo gooo Robbie!! 🚲🚲🚲🚲(🚲🚲😉) Heel veel succes en plezier met de voorbereiding. Maak er met je team een onvergetelijke dag van! Mooi doel! 👏👏

30

Rob Vermeulen

10

Marlies Quirijnen

Super dat je deze tocht gaat fietsen! Met teveel mensen die helaas al overleden zijn, zoals jij in je verhaal schrijft.Veel succes Rob!

30

sjannie oomen

ik sponsor jou voor bocht 5

200

OPBRENGST KLEDING ACTIE

30

Piet en Elly Vermeulen

Rob heel veel succes!! Wij zijn super trots op je! Bocht 34 is voor ons. Papa en mama

60

Marije Putker

You go Robjedropje!!!

66

A.P. Meijler

Veel succes Rob en groeten van Annejet

30

Natalie Terhaag

20

Roel en Lisanne Meens

Suc6

50

Bidons-actie!

Eerste storting bidons-actie!

20

Ivar & Judith

Veel succes in Frankrijk!

10

Margreet Elich

Zet m op!

15

Karin en Bernhard

Veel Succes kerel!

120

Anonymous

15

Nicole Van den Acker

Alle meters helpen; succes!

30

Jorine Krijgsman

Heel veel succes! Doe mij bocht 19 maar. Liefs, Jorine

26

Anonymous

Hoi Rob, Ik kwam toevallig op jouw pagina via Sander de Vet (mijn neef). Ik doe dit jaar zelf ook mee met Alpe d’HuZes en jouw idee voor het verkopen van de 21 bochten vind ik super leuk bedacht! Zou ik dit idee misschien mogen ‘stelen’ voor mijn eigen fondsenwerving? Als tegenprestatie steun ik je bij deze ook! Groeten, Steyn

30

Marja en Etienne

Succes Rob! Doe ons maar bocht 16!

600

J West

70

Afdeling kwaliteit en veiligheid JBZ

Dank voor een heerlijke dag MTB met prachtige bidons!

10

Kees Schellekens

Mooie uitdaging voor een prachtig doel.. als je n keer trainingsritje wil doen, dan hoor ik het wel :).. succes

20

Marloes Dekkers

10

Margreet Elich

6 keer toch zei je Rob😊! Zet m op Topperrr! X

30

Anouk Vermeulen

Bocht 17 ♥️

10

Bart Duijnhouwer

Super initiatief!

222

Kleding actie Alpe d huzes

50

Anonymous

Bidons 2.0

30

Rikkert Jolink

26

Martha van Santen

Supergoed Rob, ik steun je graag!

30

Marrie, Bas, Fenne en Lauren Vermeulen

Hup ome Rob, zet m op! Je nichtjes zijn supertrots op je en mama en papa ook!! U can do it

30

Tim & Sophie

Succes kanjer!

5

Mieke Bergs

Heel veel succes Rob! Ik zag je berichtje op de meerendonk Facebook pagina en wil een buurtgenoot graag een klein duwtje in de rug geven. Als ervaringsdeskundige weet ik dat alle kleine beetjes helpen, zeker als je daaraan denkt de 4e keer naar boven. Zet m op!

66

Tilly de Bruin

Heel veel succes Rob! Top dat jullie dit samen doen. Het gaat je vast lukken.

30

Erik & Jolien

Zet hem op Robbie!! 💪🏼

30

Saskia Kafoe-Geerts

Inderdaad opgeven is geen optie. Suc6 Rob. 👍🏻❤️😘

15

Luuk Maas

Bidon

30

Ronald Rodenhuis

Hé topper, Succes met de voorbereidingen op dit belangrijke evenement! Klasse man dat je dit gaat doen. Alvast veel succes tijdens de rit. Ja en dan zou je nu verwachten dat ik ook zou zeggen "geniet ook beetje". Misschien tot en met bocht 7 en daarna wordt het afzien kerel. Maar...pijn en afzien staat niet in jouw vocabulaire, Rob. Gewoon lekker fietsen! Tot snel weer. Groeten!

75

Pirke & Miranda

Zoals aangegeven, voor bocht 62&63, om het einde van klim drie te belonen!

50

Anonymous

30

Inge Van van Bijsterveldt

70

Christa Putker

Trots Rob dat je de uitdaging aangaat. De Alpe d’ Huzes is echt een belangrijke sponsor die onderzoek bij en naar kanker mogelijk maakt.

15

Anonymous

Hoi Rob, hierbij een donatie. Kan ik nog een bidon bestellen? Groetjes, Regina

20

Anonymous

Racen met die fijne flessen broer. Zet 'm op!!

56

Ronald Meeuwissen

Go Rob! Goed bezig... You can do it!

30

Nikki Soetekouw

Bocht 1 is van mij! Heeeeeel veel succes topper!

10

Janneke Quirijnen

Supergoed initiatief, mooi en sterk team, zet hem op met zijn allen! 💪🏻

30

Hans & Willeke Putker/Heintzberger

Doe ons maar bocht 14; succes!

Show more