Robbie Veldwijk

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

515
kms

My target 0kms

Daarom doe ik mee aan Alpe d'HuZes!!!

Tien jaar geleden heb ik deze verschrikkelijke ziekte van veel te dichtbij mee moeten maken. Iemands leven aan een zijdedraadje zien hangen is echt verschrikkelijk. Het enige wat je kan doen is er voor diegene zijn en helpen waar het kan. Maar tegelijkertijd voel je jezelf heel erg machteloos en kan je alleen maar toekijken en hopen. Na maanden te leven in deze spanning ben ik mijn moeder niet verloren aan deze rot ziekte.

De jaren daarna heb ik te vaak hetzelfde gevecht om mij heen gezien en zie ik deze nog steeds. Bij naasten van vrienden, kennissen, collega's en clubgenoten. Het doet mij keer op keer weer denken aan de periode van tien jaar geleden en hoop dat zij ook zoveel geluk hebben. Iedereen gun ik dezelfde afloop en wil middels mijn verhaal hoop geven.

Tien jaar geleden kon ik ook niet meer doen dan alleen maar hopen. Nu voor de vrienden, kennissen, collega's, clubgenoten en iedereen kan ik dat wel. Want ik kan fietsen! En daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Daarom wil ik jullie vragen mijn actie te steunen middels een donatie. Alle beetjes helpen. Bedankt!

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Ritje over de Posbank voor hoogtemeters

Van het weekend weer een ronde gemaakt over de Posbank. Het was fantastisch weer, dat maakt het trainen zeer aangenaam. Zoals te zien is op mijn strava activiteit ging het erg goed. Op veel segmenten van de route heb ik PR's gereden. Het voelde ook erg goed, de trainingen beginnen zijn vruchten af te werpen. 

In de zoektocht naar organisaties die shirtsponsor willen worden van team La Vie heb ik van Centric twee fietsshirts gekregen. Sponsoren konden ze me niet, maar zo'n fietsshirt is ook erg leuk!

Editoo is shirtsponsor van team La Vie!

Naast alle donaties die gedaan zijn hebben we onze eerste shirtsponsor gevonden in het bedrijf Editoo. De sponsoring voor ons team is weer een extra duwtje in de rug om die berg op. En nog belangrijker een mooie bijdrage aan meer onderzoek naar kanker. Als dank voor de donatie komt het logo van Editoo op onze polo's, jassen en Alpe d'HuZes fietsshirt te staan. Editoo, bedankt!

Editoo
"Onze missie? Heel Nederland blij maken met een blad of boekje. Inmiddels zijn we partner voor ruim 1500 bedrijven en verenigingen die periodiek hun eigen magazine of clubblad maken bij editoo, dus we zijn aardig op weg. Daarnaast kun je nu ook bij ons terecht voor leuke fotoboekjes en kalenders, het professioneel printen van je scriptie en ander digitaal drukwerk."

De eerste Alpe d'HuZes-dag in Nijkerk

Zondag 17 november is team La Via afgereden naar Nijkerk om de sfeer te proeven van dat wat komen gaat. De verschillende sprekers tijdens de aftrap hebben ons een goed beeld gegeven wat de berg is en hoe het er daar aantoe gaat.

De kleding hebben we alvast gepast dus die is besteld en daarnaast hebben we twee workshops gevolgd. We hebben veel inspiratie opgedaan en zijn nog gemotiveerder om zowel ons sportieve als financiele doel te halen!

Hoogte meters maken op de Posbank

Het is maar goed dat Alpe d'HuZes nog even op zich laat wachten... Vanmiddag als training naar de Posbank op de veluwe gereden. Het viel me erg zwaar! Kortom ruimte voor verbetering en gelukkig hebben we daar nog ruim 200 dagen voor. Ik laat me niet uit het veld slaan!

Posters en flyers ter ondersteuning van mijn actie

Ter ondersteuning van mijn actie om zoveel mogelijk geld op te halen heb ik posters en flyers gemaakt. Vandaag zijn deze gedrukt bij www.editoo.nl. Ze zijn erg mooi geworden al zeg ik het zelf. Nu is het zaak dat ik mooie plekken ga vinden waar ik deze posters op mag gaan hangen. Ik wil op deze manier nog meer mensen bereiken en aandacht vragen voor mijn actie.

Met de neus op de feiten gedrukt...

Na het delen van mijn eerste training op Facebook ben ik in contact gekomen met Pauline Heinen van Medicod. Ze heeft me uitgenodigd om eens bij haar langs te komen en te praten over mijn voeding. Dit in combinatie met mijn doel om zes keer de Alpe D'HuZes te beklimmen volgend jaar.

Om dit doel te gaan halen ga ik trainen, om die trainingen zinvol te laten zijn moet ik goed op mijn voeding letten. Ik weet van mezelf dat ik een lekkerbek ben en dat mijn eetpatroon verreweg van perfect is! Daarvoor vind ik het snacken en snoepen gewoon te lekker.

Dat ik met de neus op de feiten gedrukt zou worden wist ik. Maar hoe mijn lichaam er fysiek voorstaat ben ik wel van geschrokken. Alleen al door het beantwoorden simpele vragen over mijn voeding. Dat voeding zoveel effect heeft op sommige dingen weet je wel, maar open je je ogen pas als je de cijfers ziet.

Dat de test zegt dat ik een lichaam van een 19 jarige heb klinkt leuk. Maar is voor mij totaal niet goed, dat moet dus hoger. Het aantal calorieën die ik tot mij zou moeten nemen haal ik niet. En de hoeveelheid die ik zou moeten binnenkrijgen op een sportdag bij lange na niet. Ik weet nog niet precies hoe en wat, maar mijn basisvoeding moet anders! En niet alleen voor Alpe D'HuZes...

Eerste training op Alpe d’Posbank

Afgelopen weekend ‘officieel’ mijn eerste kilometers gemaakt als training voor de beklimming van de Alpe d’Huez volgend jaar. Eén keer de berg beklimmen is al een hele prestatie op zich. Toch heb ik mijzelf het sportieve doel opgelegd om het zes keer te gaan proberen.

In mijn omgeving verklaren ze me voor gek of waarschuwen me dat dat echt wel heel erg zwaar is. Ze hebben natuurlijk ook gelijk. Maar toch werken die woorden alleen nog maar extra motiverend! Ja het zal heel erg zwaar zijn. Maar toch wil ik het proberen.

Via sociale media, Strava en andere gesprekken heb ik verschillende tips gekregen om mijn trainingen vorm te geven. Zo ga ik vanaf nu regelmatig de Posbank opzoeken bij Rheden. Het zal niet te vergelijken zijn met Alpe d’Huez, maar goed. Hoogte meters rijden is beter dan trainen op vlak terrein. Zo ben ik afgelopen zondag voor het eerst die kant op gereden en dat was echt leuk! 

Thank you to my Sponsors

10

Robbie Veldwijk

56

Andrea & Nils

Succes, Robbie! Gaat je zeker lukken!!

26

Bart Hoogendoorn

60

michiel Vermeer

Succes man. Echt respect, zelfs al kom je maar 1x boven

10

Anonymous

Succes!

35

Luc Rigter

Succes!

10

Nico Portier

26

Michelle De Groot

Super, you can do it!!

56

Ralph

Hup!

10

Hans Hemmers

Dag Robbie, Veel succes en sterkte gewenst. Graag dragen we als Prisma-redactie ons steentje bij.

26

Anonymous

Hoi Robbie, Ik zag je actie voorbij komen op Linkedin. Wat een goed idee om flyers te laten drukken, en wat een mooi ontwerp! Zou ik je idee mogen gebruiken voor mijn eigen actie? Als tegenprestatie steun ik bij deze je actie ook! Groeten, Steyn

20

Joke en Gerrit Hendriks

Wat ben je toch een topper... heel veel succes bij het trainen en st taks die berg op te gaan.... respect

5

Anonymous

10

Anonymous

Robbie, alvast bedankt voor het helpen met de mooie poster. En op de berg krijg je dat biertje💪

10

Anonymous

Top dat.je ons wilt helpen met een poster

10

Erna Buitenhuis

Succes Wim en Erna

10

Harm en Monique Greveling

Succes met de voorbereiding en veel plezier en sterkte tijdens Alpe d’HuZes.

26

Sabina Heijink

Top dat je dit doet. Heel veel succes!! Henri & Sabina

10

Anonymous

25

Henk Lubberding

Succes Robbie. Knap dat je dit doet Ik ben mede redactielid van het Kerkblad Prisma

15

Eline Weenink

Mijn oma ligt op het moment in een hospice door uitgezaaide longkanker. Je probeert er te zijn en zo vaak mogelijk langs te komen en te genieten. Zo fijn dat jij opstaat en door middel van fietsen al zo veel hebt ingezameld!! Heel veel succes dit jaar Robbie 💪🏼

250

Robbie Veldwijk

15

Marleen

Heeel veel Succes!!!!

250

Leo van Snippenburg

Succes man, laat je niet gek maken. Gewoon genieten van de trainingen en de grote dag!

10

Vieve Goessens

Wat ben je toch een mega held Robbie! Deze ziekte doet veel te veel mensen veel te veel pijn. Bedankt dat je dit wil doen! Succes topper!!

5

Tiemen Ruiter

106

Janneke Roeten-de Zoete

Heel veel succes Robbie. Heel mooi jouw inzet.

10

Raoul Groen

Succes Robbie!

50

Dennis De Groot

26

Martijn, Jenna en Boris

5

Dominique Schouwstra

Zet m op tijger! 😽

34

KV Apeldoorn A1

Wij van KV Apeldoorn A1 wensen je heel veel succes 👍🏽💪🏽

26

Jan Bomhof

Succes!

75

Omi

Goed dat je dit gaat doen!

26

Jan Hoogendoorn

Succes Robbie, groetjes Jan en Joke

10

Liset Veerman

Succes!

10

Britt Ebbing

3

Anna Rebel

Zet ‘m op! Voor mijn mamma en alle anderen.

25

Bertus en Helma

Heel veel succ6

2

Robert Nijhof

Alle kleine beetjes helpen! Succes Robbie

26

Anonymous

20

Hans en mia schriever en oma Schriever

20

Natalie Hanneszen

Succes mannen, jullie kunnen het, trots op jullie!

10

Maurice Ebbing

Bedankt voor de posters en suc6 op de App Groetjes Maurice en Britt

56

cloudmotion BV

15

Laura Van raaij

Bedankt voor het maken van mijn flyer! Veel succes nog met trainen en tot op de berg!

15

Paola

10

Marga Kluft

You can do it! Succes!

10

Loes / klaas

Succes Robbie. Jij kan dit!!!

26

Erick Wijngaards

goed en leuk dat je meedoet! succes!!!

26

Jeannette de Graaf

Respect

15

Anne Spreij

Heel veel succes topper! 💪🏼🚴🏻‍♂️

20

Annelies Crum

Succes!

26

Vincent Van den Haak

GoGoGo

15

Rick Aan t Goor

Goodluck!

5

Berby

Goed bezig Robbie!

10

Lientje Buitenhuis

Succes! Wim en Lientje Buitenhuis

26

Bart Hovens

Robbie, heel veel respect voor jou deelnamen. Ik heb er de volste vertrouwen in dat jij de top gaat halen. Veel succes met de trainingen. Toi toi toi!

10

Marieke van Lankvelt-Langohr

Succes!

5

Jasmijn Raaijman

Heel veel succes!

5

Anonymous

Zet hem op!

5

Arjan De Jong

Heel veel succes !!!

16

Anonymous

6x hoeft niet hoor. Kijk maar wat je kunt en geniet!

106

Annelies Veldwijk

Je kunt het lieverd ik geloof in jou! Topper ben je!

20

Anonymous

15

Michèlle Burgers-Jansen

Succes man! Mooi initiatief

10

VAN WIJNGAADEN GROOTHANDEL

26

Yvonne Diepens

Succes met fietsen. Goed van je dat je dit doet.

10

Gérard De Quinze

5

Anonymous

Voor 2 mooie stekjes. M en N

11

Miriam

Heel veel succes, topper!

10

Ria Veldwijk

Zet 'm op!

56

MHJ Grob

Wij wensen je heel veel succes, geweldig dat je dit gaat doen.

5

Anonymous

20

Carlijn Blom

Toi toi toi!! Topper

10

Jacqueline Maus

Heel veel sterkte, succes en geluk🍀 je kunt het 💪

106

Anonymous

Super mooi wat je gaat doen!

20

Charlotte Lina

Hup Robbie hup, pedal it out! Je kan dit topper!

26

Ineke Krijt

Robbie veel succes en dat je maar veel donaties mag binnenhalen.

10

René Vetter

Succes!

10

Wilma Liefers

Succes!!!

15

Robbie Veldwijk

14

Bianca en René Bouwmeester

Super!! Robbie!! Heel veel suc6 en wij gaan jou via Facebook volgen. 👍💪

20

Jaap en The Rouwenhorst

Succes J&T

10

Suzanne Schriever

Zoals afgesproken😉 Super knap dat je dit aan gaat!

10

Fam. Veeneman

Succes!

50

Robbie Veldwijk

10

Pascal & Suzanne

Succes Robbie, echt een actie voor jou! Het gaat je lukken!

20

Gerard en Debby

Robbie super bedankt voor het maken van onze posters. Ze zijn super gaaf! Groetjes Gerard en Debby

1

Roos ter Horst

Super gaaf van dat je dit gaat doen! Ik wil jou en dit natuurlijk dit goede doel wel steunen!

26

Mike en Suus Reep

Robbie, je bent een topper. Maak er een bijzondere ervaring van met elkaar.

10

Anne-Carien KleinJan

Succes! Mooie actie.

Show more