Robbin Brand

Alpe d'HuZes 2021

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

247.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

0

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Na een heftig jaar heb, waarin mijn zus heeft moeten strijden tegen de vreselijke ziekte kanker, heb ik mij samen met haar en 3 toppers ingeschreven voor de Alpe d’Huzes 2020 om ons steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker. 
 
Het idee borrelde al een tijdje maar toen mij zus het idee opperde om samen deze uitdaging aan te gaan heb ik geen moment getwijfelt en zei ik volmondig ja!!
 
Mijn zus heeft de strijd tegen kanker gewonnen, en heeft hier gelukkig ook het positieve uitkunnen leren, getuigene het volgende citaat: 
 
"Voorheen was ik onzeker en druk bezig met of mensen mij leuk vinden. Nu heb ik daar minder moeite mee. Ik leefde toen heel erg voor de toekomst, nu leef ik van dag tot dag. De kanker was een eyeopener die me deed beseffen hoe kostbaar het leven is.”
Melanie Brand – deelneemster
 
Maar helaas kan niet iedereen deze strijd winnend afsluiten. Om het aantal mensen die deze strijd in de toekomst gaan winnen is het natuurlijk erg belangrijk dat wij de komende maanden zoveel mogelijk geld ophalen om ons streefbedrag van €2500 p.p. binnen te halen.
 
Ik wil graag vragen of jullie misschien een steentje bij willen dragen voor dit doel, doneren kan via onderstaande pagina.
Iedere euro is mooi meegenomen. 😊

Thank you to my Sponsors

20

José Meulhof

Robbin veel succes samen met Melanie! Wij weten zeker dat jullie het gaan redden! In ieder geval zullen wij voor jullie duimen! Groetjes, Hans en José

25

Verene Stam

Hee topper....je kunt het

13

Bram De Haas

30

Martijn van Beek

Zet hem op Robbin!

10

Nathalie & Tom

Succes, you van do it!

13

Daniel Kleine Schaars

Succes kerel!! Goed bezig

106

Schildersbedrijf ruiz

Goed bezig succes

30

Anonymous

Show more