Roel Harms

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

3,833
kms

My target 2500kms

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Spinningmarathon

Voorbereiding Alpe d’Huzes

Door team 3 little birds zijn er de afgelopen periode veel acties georganiseerd, en er is al heel veel geld opgehaald. Maar we zijn er nog niet, daarom organiseren we bij Smartfit Apeldoorn op 15 maart een spinningmarathon!

Tussen 10 -14.00 uur zijn jullie van harte welkom om 1 of meerdere uurtjes mee te fietsen. Binnenkort kan men zich hiervoor inschrijven bij de balie aan de Dubbelbeek.

Ik zelf zal één of meerdere uren verzorgen en ik weet zeker dat we er met zijn allen een succes van gaan maken. (€ 10,- per uur contant te voldoen)

Afgelopen donderdag ben ik in het Maxima-centrum bij Thomas op bezoek geweest. Vorige week maandag is Thomas geopereerd. De tumor is verwijderd en de prothese is geplaatst. De komende maanden zullen er nog meerdere chemokuren en bestralingen volgen. Een zwaar traject!

Zet ‘m op Thomas en zoals ze in Drenthe zeggen: Kop dr Veur!!!

http://www.thomashegen.nl/Dagboek/

Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2020!!

Even weer een update vlak voor de feestdagen.

Het jaar loopt ten einde en team3 Little Birds doet het fantastisch! Er is al ruim € 17000,- opgehaald voor de Ad6 en staat het team negende. Een prestatie waar men trots op mag zijn.

Zo hebben ze o.a. Drentse knieperties gebakken, wijn verkocht, op markten gestaan en nog veel meer acties ondernomen om zoveel mogelijk geld op te halen. zie: https://www.thomashegen.nl/Actie-journaal/

Daarnaast zijn er al veel sponsors binnengehaald die op de website van Thomas http://www.thomashegen.nl/Dagboek/ staan vermeld.

Ikzelf ben lekker aan het trainen en mijn conditie is dik in orde.

Thomas heeft inmiddels zijn 5e chemokuur achter de rug en 3 januari zal gestart worden met de 6e chemokuur. Als alles goed verloopt zal Thomas eind januari worden geopereerd en wordt de tumor verwijderd. Een spannende periode dus voor deze kanjer.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en natuurlijk een gezond en gelukkig 2020!

Teamoverleg

Inmiddels zijn we alweer verder in de tijd en zijn de eerste donaties binnen, bedankt daarvoor!

Vorige week zaterdag hebben we ons eerste teamoverleg gehad bij Thomas thuis in Smilde om het een en ander te bespreken.

Ik kan alvast verklappen dat we in elk geval een spinningmarathon organiseren bij Smartfit Apeldoorn. Verder is het team druk bezig met het organiseren van diverse acties.

Thomas is een echte optimist en houdt zich ongelooflijk sterk tijdens de behandeling. Inmiddels zit zijn 4e chemokuur er op en wensen we deze kanjer natuurlijk het allerbeste. Jullie kunnen hem volgen op de website: http://www.thomashegen.nl/Dagboek/

Wat mijn conditie betreft ben ik redelijk tevreden, alleen moet ik wat meer gaan fietsen om straks minimaal 3 keer de Alpe op te kunnen. Op dit moment fiets ik nog maar 1 keer per week en dat is niet voldoende. Daarnaast geef ik elke woensdag spinning bij Smartfit en doe nog 2 keer per week mijn workout om zo fit mogelijk te blijven.

Tot zover, ik hou jullie op de hoogte!

Ingeschreven AD6 2020

Gisteravond heb ik mij weer ingeschreven voor de AD6.

In april 2010 is onze zoon, Stefan, overleden aan de gevolgen van leukemie. Helaas weten we dus uit ervaring wat het betekent als je die diagnose krijgt.

Daarom was er geen moment twijfel om mee te doen met het team 3 little birds. Het blijft noodzakelijk om geld in te zamelen!!

Ik verwijs naar Thomas zijn lijflied:

'don't you worry about a thing, every little thing gonna be alright...'

Thank you to my Sponsors

56

Willem van Essen

Ik hoop dat je veel steun/giften zult ontvangen.

30

Melvin Harms

Succes Pap!

250

Madeleine

Heel veel succes Roel! Je bent een topper dat je dit doet 😘

26

Fred en Petra Van Dorland

Lieve Roel, Wat mooi dat je deze uitdaging weer aan gaat voor Thomas met Stefan in je ❤. Succes kanjer. In gedachten geven we je een duwtje als het moeilijk wordt!

26

Erna Ketel

Zet 'm op Roel voor dit fantastische doel!

26

Joke Rutgers

Nog een steuntje in de rug!

30

Bert en Wilna de Wilde

Heel goed Roel. Veel succes!!

56

Erwin Lazet

Topper! We moeten blijven strijden tegen deze dodelijke ziekte. Zuinig zijn op onze omgeving en bronnen hoort daar mijns inziens ook bij (root cause). Heel veel succes en beuken maar!

20

Annemieke Rozema-Weteling

Hoi Roel, Tuurlijk wil ik jou weer sponsoren! Zet hem op. Ik vind het heel knap en ik hoop dat jullie veel geld ophalen! Groetjes Annemieke (en Hendrik, Joep en Fien)

35

Roelien en Alexander Markus

Mooi doel, zet hem op. Jammer van de spinning-marathon.

10

Anonymous

Roel, heel veel succes gewenst!

20

Ab en els Kleijer

500

Smart Fit Nederland

26

Jan Leo van der Ploeg

Heel veel succes, buur!

66

Liesbeth en Niek

Mooi dat je er weer voor gaat, Roel. Hopen dat dit jaar weer heel veel geld wordt opgehaald voor dit goede doel. Succes met het trainen en - nog belangrijker - inzamelen van het geld. Groetjes

10

Anonymous

35

Anonymous

60

Deelopbrengst Smilde'94 Kerstbingo.

Deelopbrengst Smilde'94 Kerstbingo.

56

Astrid Pleijte-Schreuder

Veel succes met je voorbereidingen, ook deze keer gaat het je lukken!

26

Bart en Danique Terwisscha

Top Roel! Heel veel succes.

26

Hans en Janny

Zet m op Roel! En we horen op de spinnig les graag je verhaal

26

Joke Rutgers

Top broertje! We beginnen met dit bedrag en volgen je. Wellicht komen er nog meer bedragen bij ook van ons!

20

Anonymous

‘Wisselgeld’ Wout en André

Show more